Sign in to follow this  
Followers 0
Irina S.

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας 20/08/2007

25 posts in this topic

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

...

Η τελευταία συναυλία θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου. Ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τους Χρήστο Θηβαίο, Χαρά Κεφαλά, Νίνα Λοτσάρη, Θέμη Σερμιέ, Ασπασία Στρατηγού , Μπάμπη Τσέρτο, Μάρθα Φριντζήλα, Ταξιάρχη Χάνο και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας. Τίτλος της μουσικής παράστασης «Όταν συμβεί στα πέριξ»

http://news.ert.gr/c/6/323258.asp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

...

Η τελευταία συναυλία θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου. Ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τους Χρήστο Θηβαίο, Χαρά Κεφαλά, Νίνα Λοτσάρη, Θέμη Σερμιέ, Ασπασία Στρατηγού , Μπάμπη Τσέρτο, Μάρθα Φριντζήλα, Ταξιάρχη Χάνο και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας. Τίτλος της μουσικής παράστασης «Όταν συμβεί στα πέριξ»

http://news.ert.gr/c/6/323258.asp

:):):)

Να χαρούμε πρέπει τώρα, ε? Και βέβαια... :razz: ....αλλά.... πάλι Δευτέρα??? :):D:razz: Και μάλιστα μετά τον 15αύγουστο που πολλές άδειες τελειώνουν??? :razz::razz::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πωπω!! Φανταστικό καλοκαίρι θα έχουμε!!!!! :):):):):D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Πωπω!! Φανταστικό καλοκαίρι θα έχουμε!!!!! :):):):):razz:

Με πολύ Στατιστική φαντάζομαι, ε?!!! :D :lol:

Εκείνη την περίοδο πάντως έχω την εντύπωση ότι -εκτός από τις άδειες που λήγουν- ξεκινάνε και οι περισσότερες εξεταστικές στα ΑΕΙ & ΤΕΙ. :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εκείνη την περίοδο πάντως έχω την εντύπωση ότι -εκτός από τις άδειες που λήγουν- ξεκινάνε και οι περισσότερες εξεταστικές στα ΑΕΙ & ΤΕΙ.  :)

ΑΑΑΑΑααααΑΑΑΑαααχ ..... :lol: :lol: :lol: (...ο μπαγλαμάς)

...παρ' όλα αυτά, είναι υπέροχα τα νέα :lol: :) :) Θα είμαστε εκει! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Στις 6 Ιουλίου ανοίγει η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας, με μια σειρά πολυθεματικών παραστάσεων μεγάλου καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος

Στις 6 Ιουλίου ανοίγει η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας, με μια σειρά πολυθεματικών παραστάσεων μεγάλου καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, που υλοποιούν την φιλοσοφία των διοργανωτών του για συνύπαρξη διαφορετικών τάσεων και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα αξιώσεων με μουσικές, χορό, εικαστικά και θέατρο, αλλά και διοργάνωση εκθέσεων.

Για το Φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός του βεληνεκούς του Φεστιβάλ Αθηνών, μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Αηδόνης, ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Γιώργος Κοντογιάννης και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, Α. Λιάγκουρα και Γ. Κουρής.

«Θέλουμε να φέρουμε το Φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας στη δεύτερη θέση, μετά το Φεστιβάλ Αθηνών, ώστε να επιτύχουμε το τρίπτυχο Αθήνα - Επίδαυρος - Ολυμπία» είπε ο Δήμαρχος και όπως συμπλήρωσε ο βουλευτής Γ. Κοντογιάννης «επιδιώκουμε να πετύχουμε την σύνδεση Πολιτισμού και Τουρισμού». «Η μεγαλύτερη αξιοποίηση του ονόματος της Αρχαίας Ολυμπίας πρέπει να αποτελέσει στόχο και να είναι το κοινώς ζητούμενο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντογιάννης.

Τόνισαν ότι στην Αρχαία Ολυμπία χτυπά η καρδιά της Οικουμένης και το γεγονός αυτό προκαλεί από μόνο του δέος σε αυτούς που σκέπτονται να βάλουν κάποια στιγμή ένα μικρό λιθαράκι στη συνέχειά του και ευχήθηκαν να μην μιλάμε μόνο για εκδηλώσεις περιορισμένης διάρκειας Καλοκαιριού, αλλά για συνεχόμενες δράσεις και παρεμβάσεις, που θα προσδώσουν χρώμα και αξία στον τόπο. Το Φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας γίνεται σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και με την στήριξη του υπουργείου Πολιτισμού, γεγονός που εγγυάται και την ποιότητα των προγραμμάτων.

Το πρόγραμμα

Επίσημα το Φεστιβάλ ξεκινά την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο θέατρο Ολυμπία, με την παράσταση της Νέας Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Μια παράσταση που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Βογιατζής και που παρουσιάστηκε πέρυσι στο Φεστιβάλ της Επιδαύρου, αποσπώντας πάρα πολύ καλές κριτικές. Στον ρόλο της Αντιγόνης, η Αμαλία Μουτούση, του Κρέωντα ο Λευτέρης Βογιατζής.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο θέατρο Ολυμπιά, θα δώσει συναυλία ο Γιάννης Πάριος.

Το θέατρο Δάσους στο Δρούβα, υποδέχεται στις 14 Ιουλίου το «Γαργαλιστή» το μουσικό παραμύθι του Δημήτρη Μπασλάμ, για μικρούς, αλλά και για μεγάλους, με αφηγητή τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Ένα διαφορετικό θέαμα παρουσιάζεται την Δευτέρα 16 Ιουλίου στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για το Θέατρο σε τροχόσπιτο - Τζελσομίνα της Pierrette Dupoyet. Ένα βαν θα μεταφέρει ένα τροχόσπιτο, ειδικά κατασκευασμένο εξ αρχής, με προδιαγραφές αυτόνομης θεατρικής σκηνής. Σκηνοθετεί ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, πρωταγωνιστεί η Όλια Λαζαρίδου και η μουσική είναι του Κωνσταντίνου Βήτα.

Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μανώλης Λιδάκης και η Χαρούλα Λαμπράκη παρουσιάζουν το Σάββατο 21 Ιουλίου στο θέατρο Ολυμπία, το αφιέρωμα στον 'Ακη Πάνου, «η ζωή μου όλη». Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Την Κυριακή 22 Ιουλίου το θέατρο Δάσους, φιλοξενεί μια ακόμα παράσταση, αυτή τη φορά σύγχρονου χορού. Πρόκειται για το «Sudden Showers of Silence» από την ομάδα Rootless Root , που δημιουργήθηκε το 2006.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου στο θέατρο Ολυμπία θα παρουσιαστεί η «Ανδρομάχη» του Σοφοκλή σε ένα έργο από τον Ζαν Ρακίνα. Στο ρόλο της Ανδρομάχης η Λύδια Φωτοπούλου.

Ο «φεστιβαλικός» Ιούλιος κλείνει με μια εκδήλωση στο θέατρο Δάσους την Κυριακή 29 του μήνα. Πρόκειται για την προβολή 25 επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους, μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης και κινουμένων σχεδίων νέων δημιουργών «Πλατφόρμα Βίντεο» και τη δράση «Ψηφιακές Φωνές».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στις 3 Αυγούστου στο θέατρο Ολυμπία. Μαζί με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια και τον διεθνώς καταξιωμένο δεξιοτέχνη του ηλεκτρικού μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου, παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Ο πυρήνας».

Δύο ημέρες μετά, την Κυριακή 5 Αυγούστου στο θέατρο Δάσους, Αργεντίνοι και Έλληνες χορευτές παρουσιάζουν την "Κόλαση του Δάντη". Χορός και ακροβατικά σε μια διαφορετική παράσταση.

Στις 7 Αυγούστου δίνει συναυλία ο Αντώνης Ρέμος.

Η συνέχεια δίδεται την Παρασκευή 10 Αυγούστου στο θέατρο Ολυμπία με τη «Μήδεια» του Μπόστ, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ζέτα Μακρυπούλια κ.α

«The Kubara Project - Μουσικές και αχτένιστα τραγούδια» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 16 Αυγούστου στο θέατρο Δάσους. Η Μάρθα Φριντζήλα τραγουδά μαζί με την παρέα της και παρουσιάζουν τραγούδια δικά τους και άλλων, παραδοσιακά της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, ρεμπέτικα, τζαζ καθώς και τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών όπως τα κατάλαβαν οι ίδιοι σε συνειρμική σειρά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φέτος συμμετέχει στο φεστιβάλ την Παρασκευή 17 Αυγούστου στο θέατρο Ολυμπία, με την Αθηνά Ρούτση.

Η τελευταία συναυλία θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου. Ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τους Χρήστο Θηβαίο, Χαρά Κεφαλά, Νίνα Λοτσάρη, Θέμη Σερμιέ, Ασπασία Στρατηγού , Μπάμπη Τσέρτο, Μάρθα Φριντζήλα, Ταξιάρχη Χάνο και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας. Τίτλος της μουσικής παράστασης «Όταν συμβεί στα πέριξ»

Το φεστιβάλ κλείνει φέτος με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 26 Αυγούστου που παρουσιάζει τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη. Στο ρόλο της Λυσιστράτη η Ρένια Λουϊζίδου. Η Μίνα Αδαμάκη ερμηνεύει την Κλεονίκη, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη την Μυρίνη, η Θεοδώρα Σιάρκου την Λαμπιτώ, ο Δημήτρης Πιατάς τον Πρόβουλο και ο Αντώνης Λουδάρος τον Κινησία.

Εκθέσεις

Φέτος το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και δύο εκθέσεις, ολοκληρώνοντας έτσι το φάσμα της καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Στις 18 Αυγούστου θα εγκαινιαστεί η έκθεση με τίτλο «στο Μοτέλ», στο χώρο του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Μοτέλ-Ξένιος Ζεύς». Έλληνες και ξένοι εικαστικοί με αφετηρία και τόπο συνάντησης το μοτέλ, δημιουργούν ποικίλες σχέσεις με τον χώρο και τον χρόνο. Το "Μοτέλ" χτίστηκε το 1963-66 και είναι έργο του αρχιτέκτονα 'Αρη Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα τον Αύγουστο θα φιλοξενηθεί στην Αρχαία Ολυμπία η γνωστή έκθεση «Ελαίας Εγκώμιον», που δημιούργησε το Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακών Αγώνων.

http://news.pathfinder.gr/culture/theater/410225.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από Βογιατζή και Μαυρίκιο μέχρι Σαββόπουλο

Ολες οι τέχνες στην καλύτερη εκδοχή τους εκπροσωπούνται στο Διεθνές Φεστιβάλ που ξεκινά σε λίγες μέρες στην Αρχαία Ολυμπία. Μουσική, θέατρο, χορός, εικαστικές τέχνες και κινηματογράφος έχουν την τιμητική τους, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 6 Ιουλίου (Θέατρο Ολυμπία, 9.30 μ.μ.) με την πολυσυζητημένη «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή.

Από την«Ανδρομάχη» του Εθνικού Θεάτρου με τους Λυδία Φωτοπούλου, Νίκο Καραθάνο, Μαρία Κεχαγιόγλου και Χρήστο Λούλη

Δεν είναι μόνο η παράσταση του Βογιατζή που... κατεβαίνει στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά και το φωτεινό θέατρο «Τροχόσπιτο» με την «Τζελσομίνα» της Ολιας Λαζαρίδου και τον απόηχο της αριστουργηματικής «La Strada» του Φελίνι (16/07- υπαίθριος χώρος Ολ. Αγώνων). Την «Ανδρομάχη» του Ρακίνα, την πολυαναμενόμενη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου, μπορούν να δουν όσοι βρεθούν στο Θέατρο Ολυμπία (24/07) λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του στην Επίδαυρο. Καθώς και τη σπαρταριστή «Μήδεια» του Μποστ (10/08 Θ. Ολυμπία) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μηνά Χατζησάββα, και Ζέτα Μακρυπούλια. Το φεστιβάλ κλείνει επίσης θεατρικά (26 Αυγούστου) με τη «Λυσιστράτη» του Γιάννη Ιορδανίδη με τους Ρένια Λουιζίδου, Μίνα Αδαμάκη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρη Πιατά και Αντώνη Λουδάρο.

Το βαρύ πυροβολικό του ελληνικού τραγουδιού αλλά και νεότεροι ερμηνευτές θα έχουν μια θέση στο Διεθνές Φεστιβάλ Ολυμπίας: ο Γιάννης Πάριος θα δώσει μία μοναδική συναυλία (13 Ιουλίου, Θ. Ολυμπία) ενώ την επομένη στο θέατρο Δάσους θα παρουσιαστεί το μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους του Δημήτρη Μπαλσάμ «Γαργαληστής» σε αφήγηση Α. Καφετζόπουλου. Το Σάββατο 21 Ιουλίου (Θ. Ολυμπία) η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μανώλης Λιδάκης και η Χαρούλα Λαμπράκη θα αναδείξουν τον ιδιόμορφο μουσικό κόσμο του Ακη Πάνου.

Η «Μήδεια» του Μποστ που θα παρουσιαστεί και στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας με τους Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Ο Αύγουστος ξεκινά με Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος θα συναντηθεί (3 Αυγούστου) στο Θέατρο Ολυμπία με δύο κορυφαίες προσωπικότητες του μουσικού αυτοσχεδιασμού: τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια και τον διεθνώς καταξιωμένο δεξιοτέχνη του ηλεκτρικού μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου στη μουσική παράσταση «Ο Πυρήνας».

Η Μάρθα Φριτζήλα και η παρέα της θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια και παραδοσιακά Ελλάδας, Ιταλίας και Ισπανίας (16 Αυγούστου) στο θέατρο Δάσους, ενώ στις 17 του μήνα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέατρο Ολυμπία θα ξεσηκώσει τους πολυπληθείς φαν του.Στον ίδιο χώρο τη σκυτάλη θα πάρει (20/08) ο Γιώργος Νταλάρας με τη συναυλία «Οταν συμβεί στα πέριξ...» και τραγούδια από τα τέλη του 19ου αιώνα έως τις μέρες με αναφορές... σε ουσίες.

Ο σύγχρονος χορός εκπροσωπείται από την ομάδα «RootlessRoot» στο θέατρο Δάσους (22/07) και μια παράσταση (Κόλαση - Δάντης) με Αργεντίνους και Ελληνες χορευτές (5/08 θεάτρο Δάσους).

Είκοσι πέντε ταινίες μικρού μήκους απ' όλο τον κόσμο, επιλογές από το Φεστιβάλ Πλατφόρμα-Βίντεο θα προβληθούν επίσης στο Θέατρο Δάσους (29/07).

Τέλος, η έκθεση «Ελαίας Εγκώμιον» με την προσέγγιση της ελιάς από την πλευρά της αρχαιολογίας, της ιστορίας και της λαογραφίας θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Εκθέσεων ΣΠΑΠ της περιοχής, ενώ το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο «Ξένιος Δίας», έργο του Αρη Κωνσταντινίδη, θα φιλοξενήσει από το Σάββατο 18 Αυγούστου την έκθεση «Στο Μοτέλ»: Ελληνες και ξένοι εικαστικοί δημιουργούν έργα για να διερευνήσουν τις ποικίλες σχέσεις του χώρου με τον χρόνο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/06/2007

http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=...&a=&id=23233828

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φρεσκα νεα....(οχι ευχαριστα :D )

Η συναυλια δεν θα γινει :music:;) εχει ακυρωθει εδω και καιρο... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν, είναι η δεύτερη φορά μέσα σ'ένα μήνα που δεν μπορώ να πάω σε συναυλία και ακυρώνεται...

:lol: :lol: :lol:

...sorry... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ασε ρε......

πες μας πόσες προσευχές έκανες για να ακυρωθεί η συναυλία ή τι μέσον έβαλες για να την ακυρώσουν για να μην χάσεις εσύ κανένα rare ;):music: :lol: :D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

εννοείται.....

πως αλλιώς θα μπορούσες να την δεις κ εσυ ....... αργότερα??? :music::D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το δηλώνω ευθαρσώς! Από δω και πέρα, θα κλείνω ξενοδοχείο, εισιτήρια κ.λ.π για επικείμενη συναυλία μόνο στην περίπτωση που θα είναι και ο Θάνος.

Τέλος! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol: :lol:

Μου φαινεται πως βρηκαμε ποιος φταιει για ολες τις φετινες ακυρωσεις :music::D:D :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Φρεσκα νεα....(οχι ευχαριστα :D )

Η συναυλια δεν θα γινει :music:;) εχει ακυρωθει εδω και καιρο... :D

Γωγώ από που το πληροφορήθηκες ;

Αναφέρεται ο λόγος της ακύρωσης;

Share this post


Link to post
Share on other sites
at this website they dont mention it:

http://www.olympiafestival.eu/index-2.html

Καλό το site του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας,αλλά καλύτερο θα'ταν να ανεγράφετο κι ο λόγος για την όποια τροποποίηση,ή όσοι γνωρίζουν κάτι-και ειδικότερα εκείνοι,που μας πληροφόρησαν για την ακύρωση-ας μας διαφωτίσουν...Λογικό άιτημα... :music::wow::music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γωγώ από που το πληροφορήθηκες ;

Αναφέρεται ο λόγος της ακύρωσης;

Η πληροφορια προηλθε απο το ΚΕΠ Αρχαιας Ολυμπιας,στο οποιο τηλεφωνησα για να μαθω πληροφοριες σχετικα με την συναυλια.Η κοπελα μου ειπε πως η συναυλια δεν θα γινει,κι οτι εχει ακυρωθει απο καιρο.

Το γιατι δεν το ειπε,και για να πω την αληθεια δεν ρωτησα.Αν και δεν νομιζω πως θα ηξεραν....

Το τηλεφωνο ειναι 26240 29011.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γωγώ από που το πληροφορήθηκες ;

Αναφέρεται ο λόγος της ακύρωσης;

Η πληροφορια προηλθε απο το ΚΕΠ Αρχαιας Ολυμπιας,στο οποιο τηλεφωνησα για να μαθω πληροφοριες σχετικα με την συναυλια.Η κοπελα μου ειπε πως η συναυλια δεν θα γινει,κι οτι εχει ακυρωθει απο καιρο.

Το γιατι δεν το ειπε,και για να πω την αληθεια δεν ρωτησα.Αν και δεν νομιζω πως θα ηξεραν....

Το τηλεφωνο ειναι 26240 29011.

Γάτα η Γωγώ...!!! ;):music::music::wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol: :lol:

Νιααουου!! :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας!

Η Μουσική παράσταση με τον Γιώργο Νταλάρα "Όταν συμβεί

στα πέριξ" που θα είχε μαζί του τους: Χρήστο Θηβαίο,

Χαρά Κεφαλά, Νίνα Λοτσάρη, Θέμη Σερμιέ, Ασπασία

Στρατηγού, Μπάμπη Τσέρτο, Μάρθα Φριντζήλα, Ταξιάρχη

Χάνο και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, δεν

θα πραγματοποιηθεί λόγω κωλύματος μερικών εκ των

τραγουδιστών της παράστασης να βρεθούν στο νομό μας,

όπως μας πληροφόρησε ο Αντιδήμαρχος της Αρχαίας

Ολυμπίας κ. Σοφιανός.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στη νέα Ραδιοτηλεόραση υπάρχει , προφανώς από λάθος, καταχώρηση για τη συγκεκριμένη συναυλία :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Στη νέα Ραδιοτηλεόραση υπάρχει , προφανώς από λάθος, καταχώρηση για τη συγκεκριμένη συναυλία :blink:

Και το 7 Μέρες TV στο δρόμο που χάραξε η Ραδιοτηλεόραση.

Αυτοί έχουν και φωτογραφία.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0