EKOSTEL

Όλα απο την αρχή - Παλλάς 2007

328 posts in this topic

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Παλλάς

Tι: Ο Γιώργος Νταλάρας στο Παλλάς, «Ολα από την αρχή».

Για 15 παραστάσεις. Έναρξη 16 Νοεμβρίου, 2007

Έναρξη προπώλησης : Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, 2007

Θέατρο Παλλάς ? Συνεδριακό Κέντρο, CityLink, Βουκουρεστίου 5, Aθήνα

Ταμεία Θεάτρου: Δευτέρα έως Σάββατο, 12.00 ? 20.00, Τηλ.: 210-3213100

Για αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα : (+30) 210-81 0 8181 & www.ellthea.gr Προπώληση εισιτηρίων :

Βουκουρεστίου 5, τηλέφωνο 210 3213100) και στο www.ellthea.gr.

Μία μεγάλη παράσταση σκηνοθετημένη από τον Σταμάτη Φασουλή

Ένα μουσικό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο του ελληνικού τραγουδιού, θα παρουσιάσει ο Γιώργος Νταλάρας στο ΠΑΛΛΑΣ από τα μέσα Νοεμβρίου. Το Όλα από την Αρχή που είναι ο τίτλος της παράστασης, θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής.

Ένα μεγάλο θέαμα με τον Γιώργο Νταλάρα, που θα μοιραστεί τη σκηνή με νέους τραγουδιστές, ηθοποιούς και δεκαεπταμελή ορχήστρα, θα ανοίξει την αυλαία του για 15 μόνο παραστάσεις στο μεγαλύτερο θέατρο της Αθήνας.

http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?cati...=2&pubid=587885

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Είναι πολλά τα λεφτά ’ρη!!!"

:D:D

Και βέβαια είναι πολλά τα χρήματα. Θα συμφωνήσω με όλους. Και διαφωνώ - καθετα - με την απουσία φοιτητικού - νεανικού εισητηρίου. Πώς θα "τραβήξουμε " τον νέο κόσμο σε αυτούς τους χώρους; Δεν θα δωσει 25 ενας φοιτητης για να δει τον Νταλάρα. Θα τα δώσει για να δει ενα όνομα της πίστας - κ αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.

Συμφωνώ με την Ελίνα, για τις διαβαθμίσεις των τιμών, αλλά με την εξής λογική: αν όντως θα τα πει "όλα απο την αρχή", αν δλδ δώσει ενα πρόγραμμα διαφορετικο απ' οτι έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αν δούμε τελικά εναν νταλάρα "απο τα παλιά", τότε, ναι, ίσως τα 60 κ 70 να μην φαντάζουν υπερβολικό ποσο (αν κ, προσωπικα, θεωρώ πως είναι τραβηγμένο). Αν είναι να δώσω αυτά τα χρήματα, για να ακουσω ξανά "μια απο τα ίδια", τότε ΟΧΙ - δεν τα δίνω. Κι ας σκηνοθετεί κ ο Στ. Σπίλμπεργκ! Το περιτύλιγμα δεν μπορεί να δίνει τέτοιες διακυμάνσεις στις τιμές! Αν είναι να χορταίνει το μάτι, υπάρχουν και άλλες προτάσεις... :D

Η 17μελης ορχήστρα, είναι επιλογή του ίδιου του Νταλάρα - ζήτησε ποτέ κανείς τόσους μουσικούς; Δλδ αν είχε 50μελής ορχήστρα, τι θα πληρώναμε; 200;; Η εμπειρία μου λέει πως η τιμή των εισητηρίων ΔΕΝ καθορίζεται απο το πλήθος των μουσικών.... ’λλωστε, πλην πολύ λίγων εξαιρέσεων, τα κασέ δεν είναι τεράστια!

Αν είναι να αυξάνονται οι τιμές λόγω πλειάδας μουσικών, προτιμώ να τον ακούω μόνο με ένα μπουζούκι κ ένα πιάνο (κ πάλι αμφιβάλλω αν θα είναι μειωμένη η τιμή...).

Σε ότι αφορά την σύγκριση με το Μέγαρο, έχω κάποιες "ενστάσεις": σιγουρα η ποιότητα του ήχου στο Μέγαρο αγγίζει υψηλότατα επίπεδα, ο χώρος είναι πιο προσεγμενος, πιο high class (αν μου επιτρέπεται η έκφραση), ΑΛΛΑ μην μου πείτε οτι οι τιμές των εισητηρίων στο μέγαρο παίρνουν τα πάνω τους, μόνο για τις ανέσεις που προσφέρει! Είναι ψηλές, γιατί ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΡΟ! Όπως και να το κάνουμε, πληρώνουμε κ το όνομα. Είναι γνωστό άλλωστε...Έτσι όμως, διώχνουμε τον κόσμο απο την καλή μουσική και τον στέλνουμε στα... μπουζούκια. Είναι θέμα επιλογής, σίγουρα, αλλά πλέον είναι και θέμα χρημάτων...

Όπως και να'χει, κρίνουμε χωρίς να έχουμε εικόνα - κ μάλλον δεν πράττουμε σωτά. Προτείνω νς περιμένουμε να δούμε το τί και πώς και έπειτα να σχολιάσουμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ προτείνω να μην γκρινιάζουμε και να μην τα βάζουμε με τον Νταλάρα.Πόσο ακριβό είναι ένα εισιτήριο σε έναν χώρο που μόνο τραγούδια θα ακουστούν και χωρίς σερβιτόρους,και παρείσακτους που στέλνουν λουλουδάκια στις κοπελλιές στα απέναντι τραπέζια;

Είχαμε να δούμε τον Νταλάρα απο την Αρένα και εκεί όλοι το ξέρουμε καλά πως τα χρήματα ήταν περισσότερα,αφήστε δε που άκουγες απο τον καθένα μπροστά σου ή πίσω σου στα τραπέζια να λέει ότι γουστάρει,και να φωνάζει κι όλας.

Σαφώς το εισιτήριο είναι ανεβασμένο μα πιστεύω πως όχι απαγορευτικό.Για φανταστείτε τι τραγούδια θα ακουστούν και με τι ενορχηστρώσεις!

Δεν φταίει ο Νταλάρας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oι τιμές είναι ΠΟΛΥ υψηλές, και δεν δικαιολογούνται με τίποτα από το κόστος ανεβάσματος της παράστασης! Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να γίνει - και πιθανότατα τελικά θα γίνει - είναι να γεμίσει το Παλλάς με ένα κοινό τύπου ΜΜΘ. Δε το θέλω, πώς να το κάνουμε;

Με αυτές τις τιμές, ποιοί θα πάνε? Μόνο οι ιδιαίτερα εύποροι που θα πάνε για "έξοδο στο Παλλάς" και οι πιστοί θαυμαστές του Γιώργου Νταλάρα, που στην πλειοψηφία τους θα ζοριστούν οικονομικά, αλλα δε μπορουν να κάνουν κι αλλιώς!

Ένας μουσικόφιλος θα δώσει 15 ευρώ και θα δει όποιο μεγάλο όνομα του "καλού" ελληνικού τραγουδιού θέλει σε κάποια μουσική σκηνή, με ποτό στο μπάρ. Δε θα πληρώσει 25 ευρώ για να δει τον Νταλάρα από την τελευταία σειρά του εξώστη του Παλλάς!

Τόσο καιρό ζητούσαμε να τον δούμε σε θέατρο, για να δούμε μια σειρά εμφανίσεων που θα αποτελούσε μια νέα πρόταση απέναντι στα "μαγαζιά" και τη νύχτα, όχι μια νέα πρόταση δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα εισιτήρια είναι σίγουρα ακριβά, ανεξαρτήτως της παραγωγής, αλλά δυστυχώς ακολουθούν κι αυτά τα σημεία της εποχής μας. Η πολυπληθής παραγωγή ή η ανακαινισμένη αίθουσα δεν είναι δικαιολογία. Οι φιλόδοξες παραγωγές έχουν επιπλέον κόστος και για αυτόν που τις διοργανώνει και όχι μόνο για εκείνον που πληρώνει.

Παρά το γεγονός πως δε με αφορά, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση το γεγονός πως δεν υπάρχει φοιτητικό ή μαθητικό εισιτήριο. Αυτού του είδους οι μειωμένες τιμές έχουν καθιερωθεί ως σημαντικές συμπεριφορές έναντι των νέων και δε μπορούμε να τις παραγνωρίζουμε. Και όχι μόνο. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να υπάρχει οικογενειακό εισιτήριο σε σημαντικά μειωμένη τιμή, που αφορά εμένα και πολλούς ακόμη. Ή άλλου είδους εκπτώσεις σε περίπτωση μαζικών εισιτηρίων. Ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, καλώς ή κακώς και το μάρκετινγκ είναι μέρος της. Υπάρχουν χίλιοι δύο τρόποι να συμβιβάσει κανείς το κέρδος με την οργάνωση και την απόλυτη ικανοποίηση του κοινού. Πρέπει επιτέλους εκτός από τα θεάματα στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστούν και οι νοοτροπίες.

Δε συμφωνώ με τη Νεφέλη, το Παλλάς θα γεμίσει. Και τις 15 μέρες, ασφυκτικά, είμαι σίγουρη. Απλώς, το κοινό στην πλειοψηφία του, θα είναι αυτό που μπορεί να βάλει βαθιά αρκετά το χέρι στην τσέπη. Για να μην πω πως κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα περιοριστεί στο Αθηναϊκό κοινό, γιατί αν κάποιος πρέπει να πληρώσει και μεταφορικά ή διαμονή με το σύντροφό του για μία, δύο παραστάσεις, χαιρετίσματα!

Εγώ θα σταθώ και σε ένα - δυό πράγματα ακόμη. Πως είναι δυνατό να ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων και.να μην έχει ο κόσμος ιδέα για τι είδους παράσταση μιλάμε. Εντάξει αφήστε εμένα κι εσάς προφανώς, εγώ θα πάω έτσι κι αλλιώς γιατί θέλω να ακούσω το Νταλάρα. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι νέοι τραγουδιστές, ποιοι είναι οι νέοι ηθοποιοί;, τι είναι, επτασφράγιστο μυστικό; Ποιο είναι το concept της παράστασης επιγραμματικά; Ούτε ένα πρόγραμμα, μία αφίσα, κάτι. Δηλαδή, βγάζουμε εισιτήριο για ένα πρόγραμμα που δεν έχουμε ιδέα ποιοι συμμετέχουν πλην του Νταλάρα; Και όσο κι αν θεωρούμε πως οι περισσότεροι το Νταλάρα και τη διαδρομή του θέλουν να δουν, και είναι έτσι, δε μπορούμε να δείχνουμε ασέβεια προς το κοινό.

Η προπώληση μέσω internet όντως εξακολουθεί να είναι αδύνατη, χωρίς όμως να φαίνεται πως θα ξεκινήσει π.χ. από αύριο. Απλά βγάζει error. Να πω ακόμη πως στο internet, στη λίστα των παραστάσεων προς αγορά εισιτηρίων, αν και δε δουλεύει, έχουν καταχωρηθεί όλες οι μέρες των παραστάσεων. Τελευταία μέρα, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, φαίνεται πως είναι η Παρασκευή 7-12.

http://shop.tickethour.com/et-www/showProductList.html

Τέλος πάντων, ελπίζω πάντως να δούμε μία ωραία παράσταση, αντάξια ενός σπουδαίου καλλιτέχνη και να ακούσουμε ωραία τραγούδια.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από τις παραστάσεις που αναφέρονται στο site http://shop.tickethour.com/et-www/showProductList.html συγκέντρωσα όλες τις ημερομηνίες που αφορούν τις συναυλίες "Όλα από την αρχή".

----------------------------------

1η Εβδομάδα:

Παρασκευή 16/11/2007

Σάββατο 17/11/2007

Κυριακή 18/11/2007

2η Εβδομάδα:

Τετάρτη 21/11/2007

Πέμπτη 22/11/2007

Παρασκευή 23/11/2007

Σάββατο 24/11/2007

Κυριακή 25/11/2007

3η Εβδομάδα:

Τετάρτη 28/11/2007

Παρασκευή 30/11/2007

Σάββατο 1/12/2007

Κυριακή 2/12/2007

4η Εβδομάδα:

Τετάρτη 5/12/2007

Πέμπτη 6/12/2007

Παρασκευή 7/12/2007

-------------------------------

Στην 3η εβδομάδα παραστάσεων, την Πέμπτη 29/11/2007 έχει μία άλλη παράσταση στο Παλλάς (All about Jazz) στις 21:00 το βράδυ. Οπότε μάλλον δεν θα έχει συναυλία του Νταλάρα.

Με βάση τις παραπάνω ημερομηνίες εγώ μετράω 15 παραστάσεις,... όχι 17. Εκτός και αν πάρει παράταση, πράγμα που το θεωρώ (και ελπίζω) πάρα πολύ πιθανό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Δε συμφωνώ με τη Νεφέλη, το Παλλάς θα γεμίσει. Και τις 15 μέρες, ασφυκτικά, είμαι σίγουρη"

Μακάρι να διαψευστώ πλήρως και όσο πιο πολυ γίνεται. :music::music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εγώ προτείνω να μην γκρινιάζουμε και να μην τα βάζουμε με τον Νταλάρα.Πόσο ακριβό είναι ένα εισιτήριο σε έναν χώρο που μόνο τραγούδια θα ακουστούν και χωρίς σερβιτόρους,και παρείσακτους που στέλνουν λουλουδάκια στις κοπελλιές στα απέναντι τραπέζια;

Σαφώς το εισιτήριο είναι ανεβασμένο μα πιστεύω πως όχι απαγορευτικό.Για φανταστείτε τι τραγούδια θα ακουστούν και με τι ενορχηστρώσεις!

Δεν φταίει ο Νταλάρας.

Χελιδόνι, στο Αττικόν το 1990, τα εισητήριο είχε 1500 και 2500 δρχ. ’λλα χρόνια θα μου πεις... αλλά, αναλογικά οι τιμές έχουν πάρει τον ανήφορο!!!

Όσο για το τι τραγούδια θα ακουστούν, και με τι ενορχηστρώσεις... περιμένουμε! :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους! Θα συμφωνήσω ότι τα εισιτήρια είναι σχετικά ακριβά, αν και εγώ μπόρεσα να πάρω των 70.

Δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να συγκρίνω το Μέγαρο με το Παλλάς και την Αρένα. Είναι τρεις εντελώς διαφορετικοί χώροι! Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι πιο φθηνά. Όπως έγραψε και ο Πέτρος είναι άλλες οι εποχές.

Αυτό που σίγουρα είναι απαραίτητο σε κάθε είδους παράσταση, είναι το φοιτητικό εισητήριο. Για εμένα παιδιά είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει!!! Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια με τους προηγούμενους, αν είναι να πηγαίνουν στον Νταλάρα οι φανατικοί θαυμαστές του, οι συνομίληκοί του και όσοι πραγματικά αντέχουν τέτοιες τιμές, δεν κάνουμε απολύτως τίποτα!!!!! Δε θεωρώ όμως ότι είναι 100% στο χέρι του να διαμορφώσει τις τιμές. Ούτε πιστεύω ότι δε θέλει να βλέπει νέα παιδιά να τον χειροκροτούν και να αγοράζουν τις δουλειές του. ’λλωστε, τον έχω ακούσει να το λέει με υπερηφάνια, έχει μεγαλώσει 2 γενιές Ελλήνων με το έργο του...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι τιμές σαφώς και είναι ακριβές.

Επίσης, μεγάλο λάθος είναι η μη ύπαρξη φοιτητικού εισιτηρίου ή, έστω, το να υπήρχαν κάποιες μέρες(καθημερινές), παραστάσεις με φθηνότερο - "λαϊκό εισιτήριο".

Βέβαια, απ' την άλλη, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι οι τιμές είναι ακριβότερες από τις τιμές των θεατρικών παραστάσεων(25-30 ευρώ), γιατί στα μεν θέατρα, συνήθως, η παράσταση ανεβαίνει Οκτώβρη - Νοέμβρη και πηγαίνει μέχρι το Πάσχα, οπότε υπάρχει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να καλυφθούν τα έξοδα της όλης παραγωγής με φθηνότερο εισιτήριο, ενώ, εδώ, μιλάμε για μόνο 15 παραστάσεις.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Βέβαια, απ' την άλλη, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι οι τιμές είναι ακριβότερες από τις τιμές των θεατρικών παραστάσεων(25-30 ευρώ), γιατί στα μεν θέατρα, συνήθως, η παράσταση ανεβαίνει Οκτώβρη - Νοέμβρη και πηγαίνει μέχρι το Πάσχα, οπότε υπάρχει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να καλυφθούν τα έξοδα της όλης παραγωγής με φθηνότερο εισιτήριο, ενώ, εδώ, μιλάμε για μόνο 15 παραστάσεις.

:music::music::wow:

Δηλαδή , Τάσο, θα πρέπει οι θεατές να πληρώσουν τους υπόλοιπους μήνες;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμια δικαιολογία! :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βασικά το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο οι τιμές(συμμερίζομαι την άποψη των περισσοτέρων οτι είναι γενικά ακριβές) όσο η έλλειψη οργάνωσης και η διαδικασία της "τελευταίας στιγμής".

Δε γίνεται να μην γνωρίζουμε μέχρι τελευταία στιγμή πότε θα γίνουν οι παραστάσεις.

Δε γίνεται να μήν υπάρχει μια ενημέρωση απο το διαδικτυο σχετικά με το πώς θα διανέιμηθούν τα εισητήρια και πώς θα κατανεμηθούν οι ζώνες.

Δε γίνεται να προσπαθώ να μπώ στη σελίδα με τα εισητήρια σχεδόν όλο το απόγεμα εχθές και να με μπλοκάρει.

Ευτυχώς που υπάρχουν δηλαδή κάποια μέλη που με δική τους προσωπική "θυσία" κατέβηκαν και μας μετέφεραν και σχετικά πάρα πολυ γρήγορα όλα τα σχετικά με τις τιμές και τις ζώνες.

Κατα τη γνώμη μου το εισητήριο δεν είναι ακριβό για τους καλιτέχνες ,για το νταλάρα και αγια το πρόγραμμα αλλά είναι πάρα πολυ ακριβο για όλη την υπηρεσία που προσφέρεται από το οργανωτικό τμήμα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Βέβαια, απ' την άλλη, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι οι τιμές είναι ακριβότερες από τις τιμές των θεατρικών παραστάσεων(25-30 ευρώ), γιατί στα μεν θέατρα, συνήθως, η παράσταση ανεβαίνει Οκτώβρη - Νοέμβρη και πηγαίνει μέχρι το Πάσχα, οπότε υπάρχει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να καλυφθούν τα έξοδα της όλης παραγωγής με φθηνότερο εισιτήριο, ενώ, εδώ, μιλάμε για μόνο 15 παραστάσεις.

:music::music::wow:

Δηλαδή , Τάσο, θα πρέπει οι θεατές να πληρώσουν τους υπόλοιπους μήνες;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμια δικαιολογία! :wow:

Κώστα, εγώ, πρώτο-πρώτο, έργαψα ότι τα εισιτήρια είναι ακριβά!

Και συνέχισα, με την επισήμανση της έλλειψης φοιτητικού ή "λαϊκών παραστάσεων".

Οι θεατές φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν τους υπόλοιπους μήνες... όπως δεν είναι υποχρεωμένοι, ούτε, καν, να πάνε στην παράσταση ...

Αυτό που έγραψα δεν είναι δικαιολογία, αλλά μια απόπειρα εξήγησης.

Λες, οι διοργανωτές να μη ήθελαν να έχει επιτυχία η παράσταση, να προσέλθει πολύς κόσμος κι άρα να υπήρχε ένα πιο προσιτό εισιτήριο; ’ρα, προφανώς, "κάτι" τους το απαγορεύει. Κι αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι το υψηλό κόστος παραγωγής σε συνδυασμό με τον μικρό αριθμό των παραστάσεων.

Το θέμα είναι ότι, δυστυχώς, τέτοιου είδους παραστάσεις, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο καλλιτέχνης, είναι, πλέον, απαγορευτικές για τα λαϊκά στρώματα.

Επαναλαμβάνω, η λύση θα ήταν το φοιτητικό και η ύπαρξη κάποιων λαϊκών παραστάσεων τις καθημερινές.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και για να επιστρέψουμε στα μουσικά και πολύ ευχάριστα :

Οι πληροφορίες λένε ότι το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του Γιώργου Νταλάρα θα είναι αφιερωμένο στα παλιά και ξεχασμένα τραγούδια του!!! :music::music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

.... δεν θα τις γλιτώσουμε τελικά όλες τις παραστάσεις μου φαίνεται .....

:music:

και καλά όσοι είναι εκτός Αθηνών .... αλλά να είσαι τώρα στην ίδια πόλη να παίζει και τέτοιο πρόγραμμα και να είσαι έξω ;;;;

γίνεται ; :wow::music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Οι πληροφορίες λένε ότι το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του Γιώργου Νταλάρα θα είναι αφιερωμένο στα παλιά και ξεχασμένα τραγούδια του!!! :)  :music:

Aυτά τα νέα , μάλιστα! Εφόσον πραγματοποιηθούν , ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ !!! Μακάρι!!!! :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
.... δεν θα τις γλιτώσουμε τελικά όλες τις παραστάσεις μου φαίνεται .....

:pity:

και καλά όσοι είναι εκτός Αθηνών .... αλλά να είσαι τώρα στην ίδια πόλη να παίζει και τέτοιο πρόγραμμα και να είσαι έξω ;;;;

γίνεται ; ;):music:

:D:D:D

Εγώ πάω να βγάλω διαρκείας.... Ενδιαφέρεσαι???? :):music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
.... δεν θα τις γλιτώσουμε τελικά όλες τις παραστάσεις μου φαίνεται .....

;)  

και καλά όσοι είναι εκτός Αθηνών .... αλλά να είσαι τώρα στην ίδια πόλη να παίζει και τέτοιο πρόγραμμα και να είσαι έξω ;;;;

γίνεται ;  ;)  :music:

:D:D:D

Εγώ πάω να βγάλω διαρκείας.... Ενδιαφέρεσαι???? :):music:

Η σιωπή είναι χρυσός... :pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Δυστυχώς   ο  Νταλάρας   στο  Παλλάς  θα  είναι   με  την   Δέσποινα  Ολυμπίου
Πάντως η Δέσποινα Ολυμπίου ξεκινά εμφανίσεις στη μουσική σκηνή X-EΔΡΑ από 19 Οκτώβρη και για 3 φορές την εβδομάδα, χωρίς να αναφέρεται για πόσο. Μου φαίνεται σαν πιο πιθανό σενάριο να μη συμμετέχει στο Παλλάς τελικά. http://entertainment.flash.gr/music/releas...7/10/2/22606id/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ούτε και γω συμφωνώ φυσικά με τις τιμές...αλλά παρόλα αυτά δεν ξέρουμε πως το όλο στήσιμο των παραστάσεων οπότε αναμένουμε :music:

Αν και ήταν άλλες εποχές τότε υπάρχει κάποιος(σίγουρα θα υπάρχει) που να είχε δει τις παραστάσεις που χε κάνει στο μέγαρο το 94(και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως)που στην ουσία ήτανε μια υπερπαραγωγή με 250 συντελεστές επι σκηνής και έχει κρατήσει το εισητήριο από τότε;;έτσι για να γίνει μια σύγκριση των τιμών. :music:

Υ.Γ:Μακάρι να πει ξεχασμένα τραγούδια.Πόσα πανέμορφα τραγούδια έχει δισκογραφήσει και δεν τα χει πει ποτέ ή έχει να τα πει από εποχές ορφέα και ποιο πίσω ακόμα; :D Τραγούδια του Κουγιουμτζή,το Καλδάρα,του Σπανού,του Μητσάκη,του Τζαβέλλα,του λοίζου ακόμα και και και... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Δ.Ολυμπίου στην εκπομπή της Σταματέρη στο Star ανακοίνωσε πως θα είναι με τον Γ.Νταλάρα από τον Νοέμβριο έως τις αρχές Δεκέμβρη. Η εκπομπή, όμως,μαγνητοσκοπήθηκε στις αρχές Αυγούστου. Μπορεί να άλλαξαν τα πλάνα και να περιορίστηκαν σε 15 παραστάσεις ή να άλλαξε κάτι όσον αφορά στην συμμετοχή της στο πρόγραμμα; Κάποτε θα μάθουμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις πήρα στα χέρια μου τα εισιτήρια (!!!!!) από την εταιρεία courier (χρεώνουν 4 έξοδα αποστολής). :confused: :lol: :razz: Δεν αναφέρει πουθενά τα ονόματα των καλλιτεχνών παρά μόνο τον τίτλο της παράστασης.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χορηγοί επικοινωνίας των παραστάσεων μέχρι στιγμής είναι ο Σκάι 100,3 ο Μελωδία 99,2 ο κόσμος του Επενδυτή, και το Dewar's.

Aναμένεται φυσικά και τηλεοπτικός σταθμός.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι εγώ από απόψε έχω στα χέρια μου κάμποσα εισιτήρια..!! :D:D:D

Προς πληροφόρηση...Το ράδιο αρβύλα,που'χε βγεί ότι τα εισιτήρια της πρεμιέρας εξαντλήθηκαν,αποτελεί ψεύδος...Υπάρχουν ακόμα και των 70 euros,ένα εκ των οποίων είναι στο συρτάρι μου! B):D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...