EKOSTEL

Όλα απο την αρχή - Παλλάς 2007

328 posts in this topic

Νάτος!Γειά σου ρε Ζαχαρία!!Ή στα κρητικά...Γειά σου ορέ Ζαχάρη!!! ;):(

neck συμπτωματικα τον στιχο που εχεις κατω απο το μηνυμα σου θα τον ακουσεις στο παλλας ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
neck συμπτωματικα τον στιχο που εχεις κατω απο το μηνυμα σου θα τον ακουσεις στο παλλας  :(

Τετοια λέγε του και θα πάει από τώρα έξω απο το Παλλάς να περιμένει!! ;);) :lol: :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τετοια λέγε του και θα πάει από τώρα έξω απο το Παλλάς να περιμένει!!  ;)  ;)  :lol:  :naughty:

...Παίρνω τους δρόμους,τρέχω σαν παιδί...Ξεκίνησα ήδη...!!! :lol: :lol: :lol: :naughty::naughty::(:(:naughty:

Share this post


Link to post
Share on other sites
...Παίρνω τους δρόμους,τρέχω σαν παιδί...Ξεκίνησα ήδη...!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :(  :naughty:  ;)  ;)  :(

Νομίζεις ότι μόνο εσύ έχεις πάρει τους δρόμους?? Ολοι "φευγάτοι" είμαστε............. :naughty::naughty::naughty:

Edited: Παιδιά μην κάνετε το ένα quote μέσα στο άλλο, αλλά μόνο quote στο τελευταίο post που απαντάτε. Είναι αρκετά αντιαισθητικό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βαλτε βαλτε περιεργους στιχους στις υπογραφες σας μπας και μαθουμe τιποτα

Τα βαρια τ' ανταριασμενα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο ALTER μίλησαν ο Νταλάρας και ο Φασουλής για τις παραστάσεις του Παλλάς.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Τώρα στο "Έχει γούστο"
Ωχ! Τώρα με σκότωσες! Δολοφόνε! :razz:

________________________________________________________

Όπως είπες λοιπόν, μεταφέρω εδώ τις δημοσιεύσεις για το Παλλάς...

(από την "Καθημερινή αποδελτίωση του ημερησίου τύπου")

Ελευθεροτυπία

07/11/2007

Πού 'ναι τα χρόνια που 'χες λουλούδια μες στην καρδιά

Από τον πρώτο δίσκο μέχρι τον τελευταίο μιας διαδρομής που μας πάει πίσω περίπου σαράντα χρόνια. Με σταθμούς στα πιο αγαπημένα τραγούδια, που αν και αντέχουν στην πατίνα του χρόνου, πολλές φορές περνούν σε δεύτερη μοίρα για να βγουν μπροστά οι νέες προτάσεις. Δεν βάφτισε τυχαία «Ολα από την αρχή» ο Γιώργος Νταλάρας τη μουσική του παράσταση που σκηνοθετεί ο καλός του φίλος Σταμάτης Φασουλής και ανεβαίνει στο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5) στις 16 Νοεμβρίου για 15 παραστάσεις.

Διάλεξε τραγούδια που έχει πει στο παρελθόν και είναι ταυτισμένα με τη φωνή του. Κάποια διανύουν ήδη την τέταρτη δεκαετία τους, αλλά δεν τα λέει πια τόσο συχνά. «Αποφάσισα να πω κάποια που είχα παραμελήσει. Καμιά φορά νιώθω ότι σας εκμεταλλεύομαι όταν λέω τραγούδια που έχετε ακούσει πολλές φορές, ό,τι ιστορία και να έχουν. Είδα, όμως, για παράδειγμα στην πρόσφατη περιοδεία μου, ότι ο κόσμος τα ζητάει», εξήγησε χθες ο Γιώργος Νταλάρας.

«Πού 'ναι τα χρόνια», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», «Φαντασία», «Νύχτες μαγικές», «Παραπονεμένα λόγια», «Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς!», «Να 'τανε το '21» θα ακούσουμε από τον Νταλάρα. Αλλά και κανά-δυο αγαπημένα του, που αν και δεν τα χει πει ο ίδιος, τα νιώθει δικά του. Συνθέσεις των Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Λοΐζου, Τσιτσάνη, Ακη Πάνου κ.ά. είναι ο πυρήνας του προγράμματος.

Πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο δραστήριος Σταμάτης Φασουλής. «Ποια τραγούδια δεν θα έλεγες;», ρώτησε μια μέρα τον Νταλάρα. Και αυτός του απάντησε. Με μπούσουλα αυτά, τα κατ' αρχήν αποκλεισμένα από τον ίδιο τον Νταλάρα, στήθηκε το πρόγραμμα. «Ηθελα τραγούδια που ο Γιώργος έχει να πει χρόνια, αλλά σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά και τελικά πολλές γενιές. Τραγούδια που έγιναν φορείς συναισθημάτων σε ακριβές στιγμές», είπε ο Φασουλής.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άφησαν έξω και καινούργιες επιτυχίες του Νταλάρα. Μέχρι τον πρόσφατο δίσκο του φτάνει το «Ολα από την αρχή».

Δεν ήταν βέβαια εύκολη η επιλογή. «Το δράμα και η ευτυχία μου μαζί είναι ότι έχω τραγουδήσει περίπου 1.500 τραγούδια και τα 750 από αυτά είναι γνωστά», ομολόγησε ο Νταλάρας. Εξήντα διάλεξαν τελικά για το πρόγραμμα που κρατάει δυόμισι ώρες.

Ο Νταλάρας θα έχει παρέα στη σκηνή νέα πρόσωπα. Τη Δέσποινα Ολυμπίου, την Ασπασία Στρατηγού, τον Ζαχαρία Καρούνη, τον Μανώλη Πασχαλίδη αλλά και μια δεκατετραμελή ορχήστρα. Τις χορογραφίες υπογράφει ο Φώτης Νικολάου και θα τις εκτελέσουν 8 χορευτές-ηθοποιοί-τραγουδιστές, «το πανέμορφο αυτό είδος, που έρχεται στο θέατρο», όπως είπε ο Φασουλής.

«Τα επόμενα χρόνια, η νέα γενιά μουσικών, παρ' όλο που θα βγει από μία συγχυσμένη εποχή, θα έχει να δείξει καλά πράγματα. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον τροχό, αλλά μπορούμε να αγαπάμε και να είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας», είπε ο Νταλάρας. Η μεγαλύτερη συγκίνηση, έπειτα από τόσα χρόνια, «παραμένει η ανταπόκριση του κόσμου. Γιατί ο κόσμος ζητάει τη συνέχεια του ονείρου, που του κόβουμε με την καθημερινότητά μας».

Η παράσταση θα έχει και πολλά κινηματογραφικά στοιχεία. Και διευκρίνισε: «Δεν πρόκειται για χολιγουντιανή παραγωγή, αλλά για ένα ακριβό θέαμα». Παραδέχτηκε ότι είναι η πρώτη φορά που νιώθει αγωνία, «γιατί πέρασαν τα χρόνια που είχαμε την πολυτέλεια του τρακ. Θέλω όμως τα τραγούδια, χωρίς να αλλοιώνουν τη μνήμη μας, να την κάνουν να σπαρταράει».

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Σταμάτης Φασουλής βάζουν ψηλά τον πήχυ μεταφέροντας στο «Παλλάς» ένα πρόγραμμα που σε άλλες περιπτώσεις θα βλέπαμε σε μία μουσική σκηνή, συντροφιά με ποτά και τσιγάρα. «Πρέπει να αντικαταστήσουμε τη μέθη με κάτι πιο ουσιαστικό. Με κάτι πνευματικό. Χωρίς ποτά και τσιγάρα δεν μπορείς να νοθέψεις και να κάνεις το θέαμα μπόμπα», κατέληξε ο Σταμάτης Φασουλής.

**Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Στα ταμεία του θεάτρου (τηλ.: 210-3213100), με πιστωτική στο 210-8108181 και στο www.ellthea.gr. Πληροφορίες: 210-3640813 και 210-3629608. Οι παραστάσεις θα γίνονται από Τετάρτη έως Παρασκευή.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 07/11/2007

http://www.enet.gr/online/online_text/c=113

Εφημερίδα "Τα Νέα"

07/11/2007

http://i66.photobucket.com/albums/h257/agn.../2007-11-07.jpg

Εφημερίδα "¨Καθημερινή"

07/11/2007

http://i66.photobucket.com/albums/h257/agn...007-11-07-1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το σημερινό ΕΘΝΟΣ:

Τα τραγουδάει «Ολα από την αρχή»

Ο Γιώργος Νταλάρας κλείνει το μάτι στο παρελθόν του. Και το κάνει «αποτοξινωμένος» από κάθε υποψία ρετρό. Προλογίζει όσα θα ακούσουμε στις 15 παραστάσεις που θα δώσει με τίτλο «Ολα από την αρχή», στο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5), από τις 16 Νοεμβρίου, δηλώνοντας: «Είναι πολλές φορές που τα τραγούδια που θέλω να τραγουδήσω δεν είναι εκείνα που θέλει να ακούσει ο κόσμος.

Κατά έναν τρόπο αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σ' εμένα και το κοινό μ αρέσει. Από την άλλη, αυτήν τη φορά, έχω και εγώ τη διάθεση να πω τραγούδια που παραμέλησα. Ο ρόλος του Σταμάτη (σ.σ.: Φασουλή) ήταν καταλυτικός στην επιλογή μου. Με έπεισε πως ήταν λάθος να μην ερμηνεύω σήμερα μια σειρά τραγουδιών που είχα ερμηνεύσει στο παρελθόν».

Τη σκηνοθεσία των παραστάσεων που θα δώσει ο Γιώργος Νταλάρας έχει αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής. Τον τραγουδιστή, στις εμφανίσεις, του θα συνοδεύσει δεκατετραμελής ορχήστρα, όπως επίσης και οι τραγουδιστές Δέσποινα Ολυμπίου, Ασπασία Στρατηγού, Ζαχαρίας Καρούνης και Μανώλης Πασχαλίδης.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=113...=2&pubid=143733

Από τη σημερινή ΗΜΕΡΗΣΙΑ:

Ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι με τον Γ. Νταλάρα

Του Γιώργου Βαϊλάκη

Ενα πλούσιο μουσικό ταξίδι στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού θα παρουσιάσει ο Γιώργος Νταλάρας, από τις 16 Νοεμβρίου και για 15 παραστάσεις, στο Παλλάς. Ο λόγος για τη μουσική παράσταση με τον εύγλωττο τίτλο «Όλα από την αρχή» σκηνοθετημένη από τον Σταμάτη Φασουλή, μία παράσταση-απάνθισμα με 60 τραγούδια από τα περίπου 750 που έχει ερμηνεύσει ο δημοφιλής τραγουδιστής στην τεράστια μουσική του διαδρομή. «Τον τελευταίο καιρό» εξηγεί ο Γιώργος Νταλάρας, «κάναμε μία περιοδεία στην Ευρώπη και δόθηκε η ευκαιρία να παίξω κάποια τραγούδια που είχα παραμελήσει και είχαν μεγάλη απήχηση. Εγώ σαν τραγουδιστής συχνά αγνοώ τι θέλει ο κόσμος: άλλα αγαπάω εγώ και άλλα το κοινό. Εδώ, λοιπόν, σε αυτήν τη συγκυρία έρχεται ο Σταμάτης για να μου υποδείξει το λάθος μου. Μου λέει να ξεκινήσουμε με εκείνα τα 20- 30 τραγούδια που δεν θα έλεγα! Αυτό είναι το δράμα και η ευτυχία μου».

Συνολικά πρόκειται για ένα μεγάλο θέαμα με τον διαχρονικό ερμηνευτή να μοιράζεται τη σκηνή με νέους τραγουδιστές, ηθοποιούς και δεκατετραμελή ορχήστρα. «Σκεφτήκαμε να μην είναι άλλη μία συναυλία» λέει ο Σταμάτης Φασουλής, «αλλά μία παράσταση, όχι ένα ρετρό που φτάνει στις μέρες μας. Το λαϊκό τραγούδι χρειάζεται όχι να είναι απαραιτήτως πολύ καλό, αλλά σίγουρα να μιλάει ανοιχτά. Τέτοια τραγούδια επιλέξαμε, τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν, όχι μόνο στον χρόνο, αλλά και στο συναίσθημα. Όσο για την παράσταση; Το θέαμα και ο ήχος συνδιαλέγονται με πολλά κινηματογραφικά στοιχεία.

Διαδρομή

Ολη αυτή η διαδρομή θα έχει μία αισθηματική και αισθητική συνέχεια και όχι μία χρονική». Ετσι, θα ακουστούν τραγούδια, τραγούδια-σταθμοί που μας παραπέμπουν σε μια καθημερινή ιστορία, τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδιούνται ακόμα: «Πού ναι τα χρόνια», «Ο ουρανός είναι βαρύς», «Φαντασία», «Νύχτες Μαγικές», «Παραπονεμένα λόγια», «Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς».

Συμμετέχουν στο τραγούδι οι Δέσποινα Ολυμπίου, Ασπασία Στρατηγού, Ζαχαρίας Καρούνης και Μανώλης Πασχαλίδης. Μουσικοί είναι οι Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι), Αλέκος Γλυκιώτης (μπουζούκι), Βαγγέλης Τρίγκας (μπουζούκι), Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα), Απόστολος Βαλαρούτσος (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Ανδρέας Παπάς (κρουστά), Πέτρος Κούρτης (κρουστά), Γιώργος Κατσίκας (drums), Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Δημήτρης Κωστόπουλος (keyboards), Ντάσο Κούρτι (ακορντεόν), Απόστολος Βαγγελάκης (κλαρίνο) και Γιώργος Μαρινάκης (βιολί).

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=7...=2&pubid=344765

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελική ημερομηνία των παραστάσεων στο Παλλάς (μέχρι τώρα) είναι η 9η Δεκεμβρίου. Καλά είπα εγώ πως την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα θα την μετατρέψουμε οι Θεσσαλονικείς σε Παγκράτι-Ζωγράφου.

Θα εκμηδενίσουμε τις αποστάσεις για τον Γ.Νταλάρα! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Τελική ημερομηνία των παραστάσεων στο Παλλάς (μέχρι τώρα) είναι η 9η Δεκεμβρίου.

Όλη η ιστορία σ'αυτό το "μέχρι τώρα" είναι...

Μέχρι ύστερα τι γίνεται; :D:razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μικρή αναφορά στις μουσικές παραστάσεις του Γιώργου Νταλάρα στο ΠΑΛΛΑΣ κάνει η σημερινή(10-11-2007, σελ. 2) "ΙΣΟΤΙΜΙΑ". Γράφει :

"Σε όσους κουράστηκαν από το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας προτείνουμε μια στιγμή χαλάρωσης. Από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας στο Παλλάς θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι. Η μουσική παράσταση θα έχει τίτλο "Όλα από την αρχή" και θα είναι σκηνοθετημένη από τον Σταμάτη Φασουλή."

*Στο δημοσίευμα υπάρχει και μια μικρή φωτό του Νταλάρα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από την εφημερίδα "LIFO" (8-14/11/07):

Συναυλία

Γιώργος Νταλάρας

"Μετά από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Ισραήλ , το κοινό του Γιώργου Νταλάρα θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει και στην Αθήνα , όπου θα παρουσιάσει μια μουσική αναδρομή στο χώρο και στο χρόνο του ελληνικού τραγουδιού με τίτλο "Όλα από την αρχή" στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι του Γιώργου Νταλάρα θα είναι νέοι τραγουδιστές και ηθοποιοί, ενώ την παράσταση θα ντύσει μουσικά μια δεκαεπταμελής ορχήστρα.Προσοχή , η παράσταση θα ανοίξει στις 16 Νοεμβρίου για 15 μόνο παραστάσεις."

Κ.Κ.

Το άρθρο συνοδεύεται από τη γνωστή φωτογραφία με την κιθάρα (που βρίσκεται στο εξώφυλο του περιοδικού Αυλαία).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από τη χθεσινή Espresso της Κυριακής:

"Η μεγάλη παράσταση του Γιώργου Νταλάρα που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή, ξεκινά στις 16 Νοεμβρίου στο Παλλάς, όπου ο αγαπημένος ερμηνευτής επιστρέφει ύστερα από δώδεκα χρόνια.Με τίτλο "Όλα από την αρχή", ο Γιώργος Νταλάρας θα μας παρουσιάσει ένα μουσικό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο του ελληνικού τραγουδιού, μαζί με νέους τραγουδιστές, ηθοποιούς και 17μελή ορχήστρα.Σύμφωνα με το σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή: "Το θέαμα και ο ήχος θα συνδιαλέγονται σε μια παράσταση που θα έχει πολλά κινηματογραφικά στοιχεία.Η διαδρομή από τη δεκαετία του'70 μέχρι σήμερα δεν θα είναι χρονολογική αλλά θα έχει αισθητική συνέχεια.Θέλω η παράσταση να σπαρταράει". Η πρεμιέρα είναι την επόμενη Παρασκευή, θα δοθούν συνολικά δεκαπέντε παραστάσεις και αν θέλετε να εξασφαλίσετε εισητήρια, μπορείτε να απευθυνεστε στα ταμεία του Παλλάς (Βουκουρεστίου 8, 210-3213100)".

Το άρθρο συνοδεύεται από τη φωτογραφία του εξωφύλου του Cd "Με τό'να πόδι στ'άστρα".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Περνώνταςαπόψε από τους μεγαλύτερους δρόμους της Αθήνας,πηγαίνοντας από Καλλιθέα προς Μαρούσι,διεπίστωσα ότι οι παραστάσεις του Παλλάς,δυο μέρες πριν την έναρξή τους δεν έχουν διαφημιστεί σχεδόν καθόλου...Παρά μόνο σε ένα σημείο της Κηφισίας...Γιατί;;; :D;);)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελευταία είδηση στο πρωϊνό δελτίο των 7 στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ: Πρεμιέρα σήμερα το βράδυ έχει ο Γ. Νταλάρας με την παράσταση "Ολα από την αρχή" στο θέατρο Παλλάς!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.skai.gr/master_story.php?id=65744

Πρεμιέρα Νταλάρα στο "Παλλάς"

15/11/2007

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα ταμεία του θεάτρου

Πρεμιέρα την Πέμπτη στο θέατρο "Παλλάς" κάνει με την μουσική παράσταση "Όλα από την αρχή", ο Γιώργος Νταλάρας.

Την σκηνοθεσία των παραστάσεων - που θα διαρκέσουν 15 ημέρες - υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η παραπάνω δημοσίευση είναι ψευδής!!!!! Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Παλλάς πριν απο λίγο με διαβεβαίωσαν πως η πρεμιέρα είναι όπως αρχικά ανακοινωθηκε 16 Νοεμβρίου Παρασκευή

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...