Sign in to follow this  
Followers 0
Apostolis

"Θα πιω απόψε το φεγγάρι" Θ.Βράχων 1/10/2007

34 posts in this topic

Μία μαγική βραδιά έζησα απόψε. Πλημμύρησα από υπέροχα τραγούδια, πέρασα μία αναστάτωση και έζησα δύο ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ στιγμές...!!!

Το πρόγραμμα ήταν λίγο-πολύ το ίδιο με το Μέγαρο, με μικρές αλλαγές. Η σημαντικότερη αλλαγή στο πρόγραμμα κατά κοινή ομολογία, ήταν το "Μια Κυριακή (ποιος το περίμενε πως θα 'ταν Κυριακή)" το οποίο είπε υπέροχα ο Γ.Νταλάρας. Ένα τραγούδι διαμάντι που δεν το έχει ξαναπεί ποτέ. Επίσης, μόνος του είπε και τα δύο κουπλέ από το "Βάλε κι άλλο πιάτο το τραπέζι" και φυσικά είπε και την λογοκριμένη στροφή από το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή.

Στο "Σαββατόβραδο στην Καισαριανή" όμως έγινε κάτι που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ και όλοι αναστατωθήκαμε. Η φωνή του Γιώργου έκλεισε πάνω στο τραγούδι. Δεν μιλάω για βράχνιασμα. Μιλάω για κλείσιμο φωνής. Ίσος από κάποιο κρυολόγημα... δεν ξέρω. Αυτό το κλείσιμο στην φωνή του συνεχίστηκε για μερικά τραγούδια ακόμα, όμως από το 2ο μέρος της συναυλίας η κατάσταση της φωνής του καλυτέρεψε αρκετά, χωρίς όμως ο ίδιος να είναι σε θέση να κάνει ψηλές κορώνες. Προσωπικά αισθάνθηκα άσχημα να βλέπω τον Γιώργο με κλειστή φωνή, ...αλλά είμαι σίγουρος οτι ήταν κάτι παθολογικό το οποίο θα περάσει τις επόμενες ημέρες.

Υπέροχοι ήταν και όλοι οι άλλοι τραγουδιστές, με την Γλυκερία να αποσπά τα περισσότερα χειροκροτήματα κυρίως στο "’νοιξε πέτρα".

Η στιγμή της βραδιάς όμως ήταν ο "διάλογος" του Νταλάρα με τον Θανάση τον Πολυμήχανο. Ο Γιώργος Νταλάρας στο τραγούδι "Αχ ο μπαγλαμάς" έδωσε πάσα στον Θανάση να κάνει την κορώνα και αμέσως μετά του έκανε πρόταση στην επόμενη συναυλία να τραγουδήσουν μαζί πάνω στην σκηνή.... Πολύ γέλιο! Αναλυτικά φαντάζομαι οτι θα μας τα μεταφέρει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας. :razz:

Στο τέλος της συναυλίας ανέβηκε στην σκηνή και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού είπε οτι αυτή ήταν μία από τις ομορφότερες βραδιές που έχει ζήσει, τραγούδησε μαζί με τους υπόλοιπους τραγουδιστές την "’πονη ζωή" και την "Φτωχολογιά".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η αποψινή βραδιά πραγματικά ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου. Έφτασα στο θέατρο Βράχων στις 7 το απόγευμα, παρακολούθησα όλη την πρόβα, και μετά φυσικά άρχισε η συναυλία. Μια συναυλία που είχα παρακολουθήσει και πέρυσι στο ΜΜΑ, μια συναυλία όμως που απόψε ήταν πολύ πιο μαγευτική. Όχι λόγω των ερμηνειών οι οποίες ήταν όσο καλές ήταν και τις προηγούμενες φορές (με εξαίρεση την βραχνάδα-κλείσιμο της φωνής του Γιώργου σε ορισμένα τραγούδια, όπως επεσήμανε και ο Αποστόλης), αλλά λόγω του κοινού που παραβρέθηκε απόψε στο θέατρο Βράχων και το οποίο ήταν πραγματικά καταπληκτικό. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα όλους τους θεατές-ακροατές να ξέρουν απέξω όλα τα τραγούδια, ακόμα και τα λεγόμενα ''ξεχασμένα'' όπως αυτά του Βυζαντινού Εσπερινού.

Ήταν τόσο μαγικά που περίπου στα μέσα της συναυλίας, μαζί με την Χρύσα και τον nikosg σηκωθήκαμε όρθιοι μπροστά στη σκηνή όπου και μείναμε όρθιοι τραγουδώντας και χειροκροτώντας μέχρι το τέλος.

Από τα τραγούδια τώρα, δεν έχω να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένο, πέρα από το ''Μια Κυριακή'' που πραγματικά ήταν ''διαμάντι'' (ο Γιώργος το απογείωσε με μια μεστή και δυναμική ερμηνεία), το ''’νοιξε πέτρα'' όπως το είπε η Γλυκερία και το ''Καμπάνα του Εσπερινού'' το οποίο με αυτήν την ενορχήστρωση και με Γλυκερία-Νταλάρα να δίνουν ρέστα, πραγματικά απογειώθηκε. Γενικότερα πάντως, οι ερμηνείες θεωρώ ότι ήταν περίπου στα ίδια κυβικά με πέρυσι στο ΜΜΑ.

Μοναδικό αρνητικό που όμως δεν χάλασε σε καμία περίπτωση το ονειρικό κλίμα ήταν ο δυνατός αέρας σε συνδυασμό με το χώμα, που επηρέαζαν τα μικρόφωνα κάποιες φορές, ενώ μας τύφλωναν και τα μάτια.

Πραγματικά σήμερα με έπιασαν τα μεράκια μου και χάρηκα πάρα πολύ τη συναυλία.

Τέλος, θέλω να πω πως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ήταν πιο συγκινημένος από κάθε άλλη φορά και πιστεύω ότι ευχαριστήθηκε αυτή τη βραδιά όσο καμιά άλλη, καθώς όποτε τον κοίταζα (επειδή καθόταν πίσω μου) ήταν με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα. Ειδικά όταν ανέβηκε στη σκηνή σε κάποια στιγμή μου φάνηκε και ότι δάκρυσε. ’λλωστε, όπως είπε και ο Αποστόλης, κι ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν μια από τις ωραιότερες βραδιές της ζωής του.

Μοναδική κι η στιγμή που ο Νταλάρας πάσαρε την κορώνα του ''Αχ ο μπαγλαμάς'' στον Θανάση με όλη τη συνομιλία που επακολούθησε.

Πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία και έντονη βραδιά, γεμάτη απίστευτες μουσικές, στίχους και ερμηνείες. Λευτέρη Παπαδόπουλε, σε ευχαριστώ ειλικρινά που υπάρχεις. (του το είπα άλλωστε και στη συναυλία.. :razz::razz: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια ξεχωριστή βραδιά, ήταν η χτεσινή.

Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες(αέρας, σκόνη και κρύο), το κλίμα της συναυλίας ήταν ζεστό και πραγματικά λαϊκό.

Όλοι οι τραγουδιστές ερμήνευσαν με πάθος και με ψυχή τα, υπέροχα, τραγούδια του "Προέδρου", αν και δεν μπορούσαν να αποδόσουν το 100%, με τόσο δυνατό αέρα, αφού πρέπει να "έφαγαν" πολύ χώμα, στις 2,5 ώρες που κράτησε η συναυλία. Ε, δεν ήταν συνθήκες αυτές για άρτια απόδοση.

Πάντως, μου άρεσε ιδιαίτερα ο Μακεδόνας, είχε κέφι και χρώμα στις ερμηνείες του. Και η Γλυκερία στο "’νοιξε πέτρα" που το είπε υπέροχα,με τον δικό της, βέβαια, τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που μου άρεσε, γι' αυτό το τραγούδι, μια άλλη ερμηνεία, πέρα απ' αυτήν της θεάς Μαρινέλλας!

Ο Γιώργος Νταλάρας, ίσως να είχε κάποιο μικρό κρυολόγημα χτες, που, κάτω από τις χτεσινές απαράδεκτες, για συναυλία σε εξωτερικό χώρο, καιρικές συνθήκες(δυνατός αέρας που σήκωνε σύννεφα σκόνης), τον "παίδεψε" σε ορισμένα τραγούδια! Εκεί φάνηκε όμως το μεγαλείο του! Αν και κρυωμένος, τα ερμήνευσε με τη ψυχή του και την τεχνική του!

Οι δυνατότερες ερμηνευτικές στιγμές του, κατά τη γνώμη μου, ήταν στα εξής τραγούδια :

-Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν

-Πάνε να πεις

-Έχω έναν καφενέ

-Θα πιω απόψε το φεγγάρι

-Έπεφτε βαθιά σιωπή

-Καμπάνα του εσπερινού(υπέροχο ντουέτο με την Γλυκερία)

’φησα, ξεχωριστά, την κορυφαία του ερμηνευτική στιγμή χτες, την, συγκλονιστική ερμηνεία του, στο τραγούδι "Μια Κυριακή"! :razz:

Έδωσε ένα μάθημα ερμηνείας και του ρόλου που πρέπει να έχει ο τραγουδιστής στην δραματική ιστορία ενός τέτοιου τραγουδιού. Νομίζω, ότι, αφενός θα πρέπει να συμπεριλάβει το "Μια Κυριακή" στο ρεπερτόριο των παραστάσεων του στο "Παλλάς" κι αφετέρου, με την πρώτη ευκαιρία να το ηχογραφήσει. Μια τέτοια σπαραχτική ερμηνεία πρέπει οπωσδήποτε να καταγραφεί.

Ο τιμώμενος της χτεσινής βραδιάς, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ήταν εκεί και στο τέλος της συναυλίας ο Νταλάρας τον ανέβασε πάνω στη σκηνή προσφέροντας μας, έτσι, ένα συγκινητικό φινάλε.

Πήρε, επίσης, το μάτι μου, ανάμεσα στο κοινό της συναυλίας, τον Παναγιώτη Κουνάδη και τον συνθέτη Μιχάλη Κουμπιό.

Υ.Γ.

Η έκπληξη της συναυλίας ήταν η, από σκηνής και μικροφώνου, πρόσκληση του Νταλάρα προς τον Θανάση να κάνει αυτός την κορώνα στο "Αχ ο μπαγλαμάς"! :razz: Και η υπόσχεση, προσεχώς, να τον ανεβάσει πάνω στη σκηνή να τραγουδήσουν μαζί! :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ήταν μια από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις του Νταλάρα των τελευταίων ετών. Αν και κρυωμένος έδειξε ότι έχει πολλά κιλά καρύδια ....... αν ήταν άλλος στην θέση του ίσως και να ακύρωνε την συναυλία, αλλά αυτός εκεί!! Μάγκας Πειραιώτης. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι. Μεγάλος μάστορας αυτός ο άνθρωπος.

Είχε πολύ μεγάλη όρεξη να τραγουδήσει χτες , και αν το επέτρεπε η φωνή του θα έκανε ΄΄παπάδες΄΄.

Εξαιρετική από κάθε άποψη και η Γλυκερία [πόσο αδικείται αυτή η τραγουδίστρια με τις επιλογές που κάνει].

Όλα καλά λοιπόν.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χθες βραδυ καταλαβα τη διαφορά ανάμεσα στις συναυλίες στα θέατρα, και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτός ο κόσμος, εμείς οι ίδιοι, είμαστε διαφορετικοί. Μπορεί ηχητικά να υπάρχει σαφής υπεροχή στο ΜΜΑ (ειδικά με τις χθεσινές συνθήκες στο Θέατρο Βράχων ήταν ακόμη πιο αισθητή αυτή η υπεροχή), αλλά η αίσθηση, η ζεστασιά και το πάθος του κοινού και των μουσικών είναι πολύ πιο έντονο σ'αυτούς τους χώρους.

Υπέροχη συναυλία, υπέροχος και ο Γιώργος Νταλάρας!! Ποιος το περίμενε πως μια Δευτέρα βράδυ μας επεφύλασε τετοια εκπληξη με το "Μια Κυριακή" !

Όλα καλά και για όλους τους άλλους τραγουδιστές.. πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που δε μου άρεσε, συναυλιακά τουλάχιστον... Φανταστείτε να μην ήταν και ο καιρός έτσι... Πάντα τετοια να ζούμε!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Η αποψινή βραδιά πραγματικά ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου. Έφτασα στο θέατρο Βράχων στις 7 το απόγευμα, παρακολούθησα όλη την πρόβα

Για πες,ποια τραγουδια ειπε στην προβα; :razz:

Αλλιως φωτογραφια δεν εχει :razz::razz::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χμμμ. Είπε το ''Βάλε κι άλλο πιάτο στο τραπέζι'', την ''Τζαμάϊκα'' μαζί με τους άλλους και από κει και πέρα έκανε συνεχώς παρατηρήσεις...

Τώρα θα μου δώσεις τη φωτογραφία;;;;;;;;;;; :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έμαθα, οτι στην πρόβα εκτός από το "Κλάψτε ουρανοί κι αστέρια" έπαιξε ολόκληρο και το "Έξω φυσάει και βρέχει".... Γιατί δεν τα είπε και αυτά στην συναυλία? ΓΙΑΤΙ? :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aν και δεν τ'ακουσες ολα :razz: κατι θα γινει για εσενα... :razz:

Αργοτερα ομως,τωρα παω για μπανιο :mad: νομιζω πως μετα απ'αυτο που επαθα χθες μια βουτια στη θαλασσα ειναι απαραιτητη! :razz::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΓΙΚΑ....νομιζω αυτο τα λεει ολα..μετα απο αρκετο καιρο απολαυσα τον γνωστο μας Γιωργο,ο οποιος δεν οριζεται ουτε περιοριζεται..απιστευτο κεφι,ερμηνειες με δυναμη και εκεινη η γαληνη που τον σκεπαζει και τα αλλαζει ολα....κορυφαια στιγμη για μενα το ''Πανε να πεις'' ,το ''Σαββατοβραδο στην Καισαριανη'' και τι ''Μανα δε φυτεψαμε'',το οποιο ηχει ακομα στα αυτια μου....Περα απο ολα τα αλλα νομιζω οτι αυτη η συναυλια ανηκει στο Θαναση και στη Χρυσα που εζησαν ξεχωριστες στιγμες για διαφορετικο λογο ο καθενας....... :razz::razz::mad: :lol: !!!!!!!Το μοναδικο μου αγχος ηταν αυτο το περιεργο που ακουγα κατα διαστηματα στη φωνη του Γιωργου και δεν ηξερα αν ηταν αληθεια ή ψεματα.Οντως καποιο κρυολογημα πρεπει να περνουσε...Για αλλη μια φορα το μονο που μπορω να πω ειναι ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...

Υ.Γ Χρυσα παντα τετοια.....!!!!!!!!! :lol: :lol: :razz::mad::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρόλα τα προβλήματα με τον καιρό,παρόλο το κρυολόγημα του Γιώργου εγώ απόλαυσα τη συναυλία για πολλούς λόγους.

Πρώτα από όλα μ'αρέσουν οι συναυλίες σε τέτοια θέατρα(κατράκειο-βράχων κλπ)γιατί μπορώ και βλέπω το Γιώργο απ'το 1 μέτρο :razz: ΄

Δεύτερον γιατί άκουσα για πρώτη φορά live ιστορικά τραγούδια όπως το Μάνα δε φυτέψαμε,Μια κυριακή,Πάνε να πεις,Έπεφτε βαθιά σιωπή,Σαββατόβραδο στην Καισαριανή,Βάλε και άλλο πιάτο στο τραπέζι,με σκότωσε γιατί την αγαπούσα και και και...

Επίσης χθες γνώρισα δύο μέλη (το Γιώργο και τη Χρύσα) και στο Σαββατόβραδο στην Καισαριανή και στο Πάνε να πεις αντίστοιχα είδα τις αντιδράσεις τους και κατάλαβα τι δύναμη κρύβει μέσα του ένα τραγούδι και πως ένας άνθρωπος που καθόταν λίγες σειρες μπροστά μας με το σίχο του, τους έιχε αλλάξει τελείως την ψυχολογία-τα ίδια θα ένιωθα και γω βέβαια αν έλεγε το Εκει που σμίγει η δύση και η ανατολή ή το πιάσε το ζουρνά αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις παραγγελιές λέγοντας μάλιστα στον Λευτέρη:τι μας λενε ρε λευτέρη,αντί να μαστε με τις βάρκες μας τώρα που χει 7 μποφόρ καθόμαστε εδώ-η κάτι τέτοιο τέλος πάντων-το είπε φυσικά με φιλική διάθεση αλλά το τραγούδι δεν το είπε-και εχθές δεν του το επέτρεπε και η φωνή του.Δεν πειράζει Γιώργο-μια άλλη φορά :mad:

Τα highligts του Γιώργου για μένα ήταν:

1.Βάλε και άλλο πιάτο στο τραπέζι

2.Πάνε να πεις

3.Έπεφτε βαθιά σιωπή

4.Θα πιω απόψε το φεγγάρι

5.Κάποτε θα ρθουν

6.Μια Κυριακή :razz::razz:

Από τους άλλους μ'άρεσε πάρα πολύ η Γλυκερία για μια ακόμη φορά καθώς και ένα τραγούδι που είπε ο Μακεδόνας και έκανε και μια κορώνα στο τέλος-αλλά δεν θυμάμαι ποιο τραγούδι :mad:

Αλήθεια-αν και ξέρουμε πάνω ΄κάτω το πρόγραμμα-μπορεί να γράψει κάποιος ποια τραγούδια ακούστηκαν γιατί εγώ αν και είχα φέρει το σημειωματάριο δεν κατέγραψα τίποτα γιατί από ένα σημείο και μετά ήμουνα συνέχεια πάνω και τράβαγα φωτογραφίες

Υ.Γ:Κατα το βραδάκι θα τις δημοσιεύσω τις φώτο που ΄τράβηξα :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η ατμόσφαιρα ήταν πράγματι καταπληκτική.Μπορεί το Μέγαρο να δίνει άλλες συναότητες αλλά η ατμόσφαιρα των λαϊκών συναυλίων είναι κάτι το οποίο κανένα μέγαρο δεν μπορεί να δώσει.Όσον αφορά το βράχνιασμα του Νταλάρα στην αρχή στεναχωρήθηκα γιατί είχε πολύ κέφι και αν δεν ήταν κρυωμένος θα μπορούσε να μας απογείωσει αλλά για εμένα αυτό που μετράει πιο πολύ είναι η ψυχική του δύναμη να συνεχίσει και να μην χαλάσει την υπέροχη ατμόσφαιρα.Χίλια μπράβο του.

’ξια ιδιαίτερης αναφοράς και η Γλυκερία.Πραγματικά εξαιρετική.Και οι δυο τους δένουν και υπέροχα στη σκηνή.Για τη σκηνή με το Θανάση που έκλεψε την παράσταση τι να πω.Όσοι ήταν εκεί είδαν και κατάλαβαν.Και έαν άλλο στιγμιότυπο ήταν στο "όσο η καρδιά κι αν αγαπά δεν θα ξαναγπήσω" που γύρισε και είπε σε κάποιον από το κοινό "μην ορκίζεσαι" :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εκπληκτικό κοινό, ωραίες ερμηνείες, πολύ κέφι από τους συντελεστές της συναυλίας αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες. Φοβερός αέρας που σήκωνε σύννεφα σκόνης σε συνδυασμό με αρκετή ψύχρα που δημιουργούσε προβλήματα στον ήχο. Ζέσταναν, όμως, τις καρδιές μας τα τραγούδια κι ο σπουδαίος μάγκας-μάστορας που ακούει στο όνομα Γιώργος Νταλάρας. Να είναι καλά! Όπως και η γλυκιά Γλυκερία.

Και οι υπόλοιποι συντελεστές είχαν καλές στιγμές.

Μια βραδιά που είχε απ' όλα: κέφι και στιγμές συγκίνησης. Μια βραδιά τιμής στον σπουδαίο τεχνίτη του στίχου, τον Λ.Παπαδόπουλο. Να είναι κι αυτός καλά!

Όσο για το περιστατικό με τον Θανάση... Πριν να πας σε συναυλία, Θανάση, κάνε και καμια προβίτσα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί την επόμενη φορά.

:) Ωραία πράγματα!

’ξιζε το ταξίδι και το ''κούνημα'' του αεροπλάνου, λόγω κακών ανεμολογικών συνθηκών.

Υ.Γ Αποστόλη, τα τραγούδια που ανέφερες τα είπε στην πρόβα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω για το πρόγραμμα, άλλωστε δε θυμάμαι την ακριβή σειρά των τραγουδιών :blush: Εδώ που τα λέμε, αφού θυμάμαι ακόμα ποια είμαι, να λέμε και δόξα τω Θεώ! :lol: :lol: :lol: Ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω ζήσει! Σίγουρα δεν έχω ξαναπεράσει τόσο καλά σε άλλη συναυλία! Δεν έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ άλλη συναυλία!

Η μαγική στιγμή για μένα ήταν το «Πάνε να πεις»!! :D:music::blush: Το είπε έτσι όπως δε το χει ξαναπεί ποτέ!! Έκανε κάτι γυρίσματα που δεν έχει ξανακάνει ποτέ!! Τρελάθηκα! Μετά απ αυτό το τραγούδι πραγματικά έτρεμα ολόκληρη! Συνήλθα αργότερα, όταν βγήκε στη σκηνή η Γλυκερία! :rolleyes:

’λλη μια κορυφαία στιγμή ήταν η τρίτη στροφή στο «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή»!

Θα συμφωνήσω ότι η μεγάλη έκπληξη ήταν το «Μια Κυριακή»! Ποιος το περίμενε πως θα ταν Κυριακή;; Το ερμήνευσε καταπληκτικά!! Ζωγράφιζε! :D

Όλοι ήταν υπέροχοι! Μου άρεσε ιδιαίτερα η Γλυκερία και ακόμα περισσότερο στο «’νοιξε πέτρα»! :D

Και φυσικά δε μπορώ να παραλείψω την κορυφαία στιγμή, στο «Αχ ο μπαγλαμάς»! Όπου ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε πάσα στον Θανάση τον Πολυμήχανο να πει την κορώνα!! :D Ο Νταλάρας είπε πως στην επόμενη συναυλία θα τον ανεβάσει στη σκηνή :wow: Κι εγώ από κάτω φώναζα «Όχι! Τώρα! Τώρα!!!!» :lol: :lol: :naughty: :naughty: Κορυφαίες στιγμές! :rolleyes::D

Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο Πρόεδρος για την «’πονη ζωή»! Απ τη μέση της συναυλίας και μετά, όπως προανέφεραν τα παιδιά, πήγαμε μπροστά στη σκηνή, και καθήσαμε εκεί, όρθιοι για όλη την υπόλοιπη συναυλία! Μετά από λίγο ακολούθησαν κι άλλοι το δρόμο μας! :razz: Περάσαμε μαγικές στιγμές!! Έχω να το ζήσω αυτό από την πρώτη μου συναυλία (5/3/2000)!! :rolleyes:

Γιώργο Νταλάρα, κύριε Λευτέρη Παπαδόπουλε, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!

Τι άλλο να πω;; Δεν έχω λόγια!! Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου!! Να τα ζωγραφίσω καλύτερα;; :razz:

------------------------------------------------------------------------------------------------

Χρύσα
Χρύσα
Χρύσα
:huh: Κι αναρωτιόμουν γιατί φτερνιζόμουν όλη μέρα χθες... :lol: :lol: ;)

Πάντως πράγματι κυκλοφορεί κάποια γρίπη. Ακούω πολλούς γύρω μου να βήχουν. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να ήταν κρυωμένος ο Νταλάρας. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι είχε και το ταξίδι στο Ισραήλ πριν λίγες μέρες. Δεν είναι και λίγο. Εκτός αυτού, δεν ευνοούσε καθόλου την κατάσταση όλο εκείνο το χώμα που σηκωνόταν με τον αέρα. Το εισέπνεες και σου ξεραινόταν ο λαιμός! :mad: Εδώ, άρχισε να ξεραίνεται ο δικός μου λαιμός απ την πρώτη στιγμή που έφτασα στο θέατρο, και παρόλο που ήπια σχεδόν ένα μπουκάλι νερό δεν καλυτέρεψε καθόλου η κατάσταση. Φανταστείτε εκείνος που ήταν εκεί, τόσες ώρες πιο πριν από μας, για τις πρόβες, κάτω από αυτές τις συνθήκες! :pity: ’ρα πιστεύω πως δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει ν ανησυχούμε! :)

Υ.Γ.: Κάποια στιγμή (πολύ σύντομα πάντως) θ' ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νιωθω μεγαλη χαρα που ειχα την τυχη να βρεθω και εγω σε αυτην την μαγικη συναυλια!

Ολοι μα ολοι οι καλιτεχνες ειχαν πολυ κεφι και αυτο φανηκε απο την πρωτη στιγμη! Ιδιαιτερα ο Γιωργος!!!

Και παρολο τον ενοχλητικο αερα να φυσαει μανιασμενος καποιες φορες το κεφι ηταν συνεχως ανεβασμενο!!!

Τι να πρωτοθυμιθω απο ερμεινιες;

Το ηλιε μου σε παρακαλω μου εχει μεινει πολυ εντονα!

Και ενω υποτιθετε οτι σαν σεμνος ανθρωπος εγω δεν τραγουδαω δυνατα...την βραδυα αυτη του εδωσα και καταλαβε!!

Αφου οι διπλανοι κοιτουσαν περιεργα!!!

Το ευχαριστηθηκα ομως και ευτο μου φτανει!!! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Αν και κρυωμένος έδειξε ότι έχει πολλά κιλά καρύδια ....... αν ήταν άλλος στην θέση του ίσως και να ακύρωνε την συναυλία, αλλά αυτός εκεί!! Μάγκας Πειραιώτης. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι. Μεγάλος μάστορας αυτός ο άνθρωπος.

Γιάννη τα είπες ΟΛΑ!!!

Ακόμα και κρυωμένος ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ βάζει τα γυαλιά σε πολλά τραγουδιστάκια των ημερών μας ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Υ.Γ.: Κάποια στιγμή (πολύ σύντομα πάντως) θ' ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες...  :music:

’σε τα σύντομα και κοίτα να τις βάλεις σήμερα-συνέχεια με τη φωτογραφική στο χέρι ήσουνα :) Και οι δικές μου...

1.Βάλε και άλλο πιάτο στο τραπέζι http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/1-2.jpg

2.Πάνε να πεις http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/2-2.jpg

3.Έχω έναν καφενέ http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/3-2.jpg και http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/4-3.jpg

4.Μια κυριακή http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/6-2.jpg

δεν το μπορώω http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/7-2.jpg

5.Αααχ ο μπαγλαμάς http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/8-2.jpg

6.Με σκότωσε γιάτί την αγαπούσα http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/9-2.jpg

και άλλες διάφορες...

Μακεδόνας-Ασλανίδου http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/2-1.jpg

Γλυκερία http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/3-1.jpg

Νταλάρας-Γλυκερία1 http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/5-1.jpg

Νταλάρας-Γλυκερία2 http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/6-1.jpg

Μακεδόνας http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/7-1.jpg

Νταλάρας-Μακεδόνας http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/8-1.jpg

αλλά επειδή όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.. http://i233.photobucket.com/albums/ee143/n...kolas91/9-1.jpg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Υ.Γ.: Κάποια στιγμή (πολύ σύντομα πάντως) θ' ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες...  ;)

’σε τα σύντομα και κοίτα να της βάλεις σήμερα-συνέχεια με τη φωτογραφική στο χέρι ήσουνα :music:

Ανυπομονείς φίλε μου; Να περιμένεις!! B)B):rolleyes: :lol: :music::music: Τα ωραία αργούν, όπως θα έλεγε και μια ψυχή... Συμφωνείς Πολυμήχανε;; :rolleyes::naughty: :naughty: ;)

Υ.Γ.: Ωραίες φωτογραφίες! Ευχαριστώ! :)

Υ.Γ.2: Τι μ' έχει πιάσει και τους πειράζω όλους σήμερα... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο ρε Αγνάρα!!!! Και το ήθελα αυτό το πρόγραμμα!

Μάρω ευχαριστώ και για τις δικές σου φωτογραφίες!

Και επιτέλους έφτασε η στιγμή να βάλω και τις δικές μου...

Εκεί μπροστά που ήμασταν, έβγαλα 82 (!) φωτογραφίες χωρίς να το καταλάβω! Και μάλιστα οι περισσότερες (71/82) μου βγήκαν από καλές έως τέλειες! ;) Είναι η πρώτη φορά που λέω τέτοιο πράγμα για δικές μου φωτογραφίες! :naughty:

Δεν έχω λοιπόν παρά να τις μοιραστώ μαζί σας :razz:

(αν τυχόν έχω κάνει λάθος σε κάποιο link ας μου το αναφέρει όποιος το προσέξει πρώτος, γιατί τις ανέβασα πολύ βιαστικά...)

Με τη σειρά που τραβήχτηκαν

Κατ αρχάς ένα Εισιτήριο, για να μην ξεχνιόμαστε

Γιώργος Νταλάρας

Πέννυ Ραμαντάνη (ΟΝΑΡ) καλλιτεχνική, έτσι; :D (λόγω αέρα)

Κώστα Μακεδόνας

Γλυκερία

Λευτέρης Πλιάτσικας (ΟΝΑΡ)

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο)

Γιώργος Μάτσικας - ? (μπουζούκι) ρε παιδιά πώς τον λένε τον άλλο μπουζουξή; :confused: (μου έκανε εντύπωση πώς και δεν ήταν ο Ανδρέας Καραντίνης)

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Πέννυ Ραμαντάνη (ΟΝΑΡ)

Πέννυ Ραμαντάνη (ΟΝΑΡ)

Λευτέρης Πλιάτσικας (ΟΝΑΡ) τίνος είναι αυτή η κιθάρα; :D

Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι)

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου

Κώστας Μακεδόνας

Κώστας Μακεδόνας & Μελίνα Ασλανίδου

Κώστας Μακεδόνας & Μελίνα Ασλανίδου

Κώστας Μακεδόνας & Μελίνα Ασλανίδου

Κώστας Μακεδόνας & Μελίνα Ασλανίδου

Λευτέρης & Υακίνθη Παπαδοπούλου

Κώστας Μακεδόνας & Μελίνα Ασλανίδου

Γλυκερία

Γλυκερία

Γλυκερία

Γλυκερία

Γλυκερία

Γλυκερία

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας καλέ, ούτε τιμωρία να έγραφα Πώς λέει, «να γράψεις 100 φορές τ όνομά σου»:wow: :lol: (παρεμπιπτόντως, τώρα που το θυμήθηκα, μια φορά στην Α Γυμνασίου το χα κάνει και αυτό! (αμ όχι που δε θα το χα κάνει) Με είχε βάλει μια στριμμένη καθηγήτρια να γράψω 100 φορές τ όνομά μου νομίζω πρέπει να ταν επειδή είχα ξεχάσει (για νιοστή φορά :blush: ) να φέρω το βιβλίο κι εγώ, αντ αυτού, έγραψα 100 φορές «Γιώργος Νταλάρας»! Και επειδή της άρεσε κι εκείνης, τελικά με συμπάθησε κιόλας! :lol: :lol: :naughty:) κλείνει η παρένθεση, επιστρέφω στις φωτογραφίες

Γιώργος Νταλάρας - Γλυκερία

? (κλαρίνο) πώς τον λένε;; Κόλλησα!! :mad::blush: (πρωτότυπο! :lol: )

Γιώργος Μάτσικας - ? (μπουζούκι)

Γιώργος Νταλάρας - Γλυκερία

Γιώργος Νταλάρας - Γλυκερία

Γιώργος Νταλάρας

Κώστας Μακεδόνας (με μπαγλαμά :razz: )

Γιώργος Νταλάρας & Γλυκερία

Γιώργος Νταλάρας

Κώστας Μακεδόνας - Γιώργος Νταλάρας

Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία

Γιώργος Νταλάρας (στο βάθος, με το ακορντεόν ο Ντάσο Κούρτη, και πιο πίσω ο Θανάσης Σοφράς δε φαίνεται καλά)

Κώστας Μακεδόνας (με μπαγλαμά)

Κώστας Μακεδόνας (με μπαγλαμά)

Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου

Γιώργος Νταλάρας

Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου

Γιώργος Μάτσικας

Ορχήστρα

Γιώργος Νταλάρας

Λευτέρης Παπαδόπουλος !

Λευτέρης Παπαδόπουλος

Κώστας Μακεδόνας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου

Κώστας Μακεδόνας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία

Κώστας Μακεδόνας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία

Κώστας Μακεδόνας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία

Λευτέρης Παπαδόπουλος & Γιώργος Νταλάρας τι !φανταστική! φωτογραφία είναι αυτή!! :naughty: Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι την έβγαλα εγώ! Απίστευτο! :razz:

Λευτέρης Παπαδόπουλος & Γιώργος Νταλάρας

Λευτέρης Παπαδόπουλος & Γιώργος Νταλάρας

Κώστας Μακεδόνας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταλάρας

Κώστας Μακεδόνας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταλάρας

Λευτέρης Παπαδόπουλος

Και φυσικά

Πριν αρχίσει η συναυλία, όταν ήρθε στο θέατρο ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, του ζήτησα ένα αυτόγραφο. Τι αυτόγραφο όμως! Δε χρειάζεται να πω τίποτα, απλά δείτε :music:

Το αυτόγραφο

Αυτό είναι το πρώτο σκέλος του αυτόγραφου. Θα ακολουθήσει αφιέρωση από τον Νταλάρα. Θα θελα και απ τον Λοΐζο, αλλά ;):( Αυτό το δισκάκι, κάποια στιγμή θα γίνει κορνίζα :naughty::mad:

Υ.Γ.: Και, βέβαια, ας είναι καλά το Photoshop

Για παράδειγμα αυτή η φωτογραφία, στην πραγματικότητα είναι έτσι: Photo

Συγγνώμη κύριε Μακεδόνα :blush:

Αυτά... :D:naughty:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο βρε Χρύσα!!!!

Μου είχες πει οτι έβγαλες ωραίες φωτογραφίες, αλλά εσύ το παράκανες.

Συγχαρητήρια.

Ειδικά για τη φωτογραφία Παπαδόπουλος-Νταλάρας

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γειά σου Χρύσα με τα ωραία σου!!!! ;):razz:

Εκπληκτικές οι φωτογραφίες σου! Αντε και στις επόμενες!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0