petros_petrakis

Όλα απο την αρχή - Παλλάς 2007

473 posts in this topic

Μάρω όντως τα είπες όλα!!!Εξέφρασες με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις της πλειοψηφίας των ακροατών των παράστασεων.Ευχαριστούμε πολύ!!!

:):):wow::wow::):razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι υπάλληλοι του Παλλάς, με εξαίρεση τα ταμεία τους, είναι απαράδεκτοι! Ένα τέταρτο αργότερα επιχείρησε να μπει ένα άτομο και το διαπραγματεύονταν λες και ήμασταν σε συναυλία κλασικού τραγουδιού ή όπερα!

ειχαν ερ8ει καποιοι να με δουν και δεν τους αφηναν να ερθουν στο καμαρινι και κατεβηκα κατω και εγινε το ελα να δεις :) παρτυ .... απο εδω και περα θα το λετε και ειναι υποχρεωμενοι να με ειδοποιούν... αυτο μονο μπορω να σχολιάσω απο σενα μαρω... :) καταλαβαίνεις

Share this post


Link to post
Share on other sites
Κάθε λέξη και κάθε μουσική νότα περνάει μέσα από το σώμα του

και βγαίνει σε 2000 κομμάτια, κάθε κομμάτι για κάθε έναν από εμάς.

Maro, what a beautiful description, what a talent you are!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για τον Αποστόλη Γιαννακίδη, moderator του Dalaras Internet Community, που διακρίνεται ευκρινέστατα στη μεγάλη φωτογραφία γιατί δεν έγραψαν τίποτα; :):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν και ήδη μετράμε μία εβδομάδα παραστάσεων, εγώ κατάφερα να βρεθώ σε μία όλη κι όλη, αυτή της πρεμιέρας. Έτσι, περισσότερο θα ήθελα να κάνω μία κατάθεση ψυχής, παρά μία περιγραφή της παράστασης που παρακολούθησα. ’λλωστε, τα περισσότερα έχουν ήδη γραφτεί και δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνουμε συνεχώς. Ωστόσω, δε θα αποφύγω να αναφερθώ κι εγώ σε κάποιες βασικές διαπιστώσεις.

Η δική μου σχέση με το Γιώργο Νταλάρα ήταν πάντοτε ιδιαίτερη και πάντοτε μέσα από τα τραγούδια. Και εξακολουθεί να είναι φυσικά. Το να ακούσω ένα τραγούδι του Νταλάρα πάντα σημαίνει κάτι. Ποτέ δε γίνεται στο πόδι. Πάντοτε συντροφεύει μία σημαντική στιγμή, ένα συναίσθημα, μία χαρά, μία λύπη, μία νοσταλγία. Και είναι αυτό ακριβώς που με κάνει να νιώθω όμορφα, να είμαι εγώ και το τραγούδι και κανείς άλλος - αλλά και όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα και πράγματα μαζί. Κι επειδή στους δύο (ή και στους 2000!) τρίτος δε χωρεί, νομίζω πως τα διάφορα επί σκηνής σκηνοθετήματα δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα. Βέβαια, τελικά ίσως να κάνουν και καλό στο Νταλάρα, διότι εμένα τουλάχιστον ότι με ενοχλεί προσπαθώ να το βγάλω από το κάδρο και να εστιάσω σε αυτό που με συναρπάζει.

Η σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή δεν μου άρεσε, με μοναδική εξαίρεση το ξεκίνημα της αναπαράστασης της φυγής μετά τη μικρασιατική καταστροφή. Ήταν αποσπασματική και χωρίς ειδικό βάρος. Και νομίζω ότι οι πολλές τεχνικές (τα πήγαινε - έλα και τα πάνω - κάτω) μάλλον περίσσευαν.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως ο Σταμάτης Φασουλής συμμετείχε και στην επιλογή του ρεπερτορίου μαζί με το Νταλάρα, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει και γι΄αυτό νομίζω πως πρέπει να λάβει τα εύσημα. Ένα ωραίο, αντιπροσωπευτικό πρόγραμμα με πολλά τραγούδια, με αναφορά στους δημιουργούς, με πλουραλισμό σε τραγούδια από 4 δεκαετίες μουσικής, με τα πρώτα του τραγούδια αλλά και τα πιο πρόσφατα. Πόσα περισσότερα να χωρέσουν σε τρεις ώρες, από όλα αυτά τα διαμάντια που μας χάρισε ο Νταλάρας 40 χρόνια τώρα! Βέβαια, δύο - τρία "ξεχασμένα" διαμάντια από αυτά που περιμένουμε όλοι εμείς, είμαι σίγουρη πως θα τα ακούσουμε.

Ζαχαρία, χάρηκα πραγματικά που σε γνώρισα και θέλω να σου πω δημοσίως που μου άρεσε πάρα πολύ η παρουσία σου, η φωνή σου και κυρίως το συναίσθημα που βγάζεις τραγουδώντας. Είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος που έχεις την ευκαιρία να βρεθείς στην ίδια σκηνή με το Νταλάρα. Η τύχη όμως βοηθά τους ικανούς. Γενικά, νομίζω πως αυτό το ολιγομελές σχήμα με νέους και πολύ καλούς ερμηνευτές, ανήκει στα πολύ θετικά στοιχεία της παράστασης. Πρέπει επίσης να σταθούμε σε αυτή την εξαιρετική ομάδα μουσικών, αυτών των τόσο ταλαντούχων ανθρώπων που πραγματικά δουλεύουν πρώτα για το τραγούδι και μετα για τον εαυτό τους. Και δε μπορεί κανείς να παραγνωρίσει ακριβώς αυτή την επιμονή που δείχνει ο Νταλάρας στο δέσιμο των μουσικών του και στη σχέση του μαζί τους. Αν δεν ήταν και η κουρτίνα ...

Και πάμε στον ίδιο το Νταλάρα. Κάθε φορά που τον ακούω, είμαι σίγουρη πως ξέρω γιατί μεγάλωσα μαζί του. Κι όμως, όχι, τελικά δεν ξέρω. Πως είναι δυνατό, ένας άνθρωπος που γνωρίζεις μόνο από τη φωνή και τα τραγούδια του, να βγάζει από μέσα σου όλο και πιο δυνατά συναισθήματα, κάθε φορά που τον ακούς; Η πρώτη επαφή με τις ανάγκες της σκηνοθεσίας και το τρακ της πρεμιέρας, δεν τον εμπόδισαν να μας ενθουσιάσει. Ξεσήκωσε ένα σχετικά ηλικιωμένο και τυπικό κοινό όπως αυτό της πρεμιέρας με το άρωμα μίας παιδικής ωριμότητας. Τίμησε το Σταύρο Κουγιουμτζή. Όπως έκανε πάντα. Το Λοίζο, τον ’κη Πάνου, τον Παπαδόπουλο, τον Καλδάρα, τους νεότερους. Υπέροχο το "Όλα καλά", με την αγαπημένη μου δεύτερη στροφή. Το "Ιπτάμενο χαλί". Αλλά και αυτό το Θέλω να τα πω, εγώ ... θέλω να τ΄ακούω! Όταν οι παραστάσεις αυτές γίνουν παρελθόν, θα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μου έχει συμβεί.

Είναι σπουδαίος ερμηνευτής ο Νταλάρας. Ο πιο ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που γέννησε ποτε το ελληνικό τραγούδι. Όποιος δεν το βλέπει, απλά εθελοτυφλεί ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου θα τα-τις καταθέσω κάποια στιγμή...Προς το παρόν να γράψω πως έπονται εκπλήξεις και ταχυκαρδίες...Έτσι δεν είναι Θανάση;;; :):wow::):razz::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ θυμωμενη,και οχι μονο με την απαρεδεκτη κατασταση στο ΠΑΛΛΑΣ.... :):)

Γι'αυτο καλυτερα ας μην μιλησω γιατι δεν ξερω κι εγω τι θα πω....

:):razz::wow: (ποιον θα παρει η μπαλα οταν το ανοιξω δεν ξερω...)

:wow::confused:;)

Αυτο που λεει ο Ζαχαριας ειναι αληθεια.Ημουν μπροστα στο...σκηνικο. Ν'αγιασει το στομα σου Ζαχαρια!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Προς το παρόν να γράψω πως έπονται εκπλήξεις και ταχυκαρδίες...Έτσι δεν είναι Θανάση;;;  :)  :wow:  :)  :wow:  :)
ωχ !! φτιάξε μας κι εσύ τώρα να μην κοιμηθούμε καθόλου ...! Θανάση, ξέρεις και δε μιλάς, ε; :razz: Γωγώ, ψυχραιμία!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Προς το παρόν να γράψω πως έπονται εκπλήξεις και ταχυκαρδίες...Έτσι δεν είναι Θανάση;;;  :)  ;)  :razz:  :confused:  :)
ωχ !! φτιάξε μας κι εσύ τώρα να μην κοιμηθούμε καθόλου ...! Θανάση, ξέρεις και δε μιλάς, ε; :wow: Γωγώ, ψυχραιμία!

"Εγώ δεν ξέρω τίποτα..." όπως λέει και κάποια ψυχή του forum... :mad::wow:

’ρη από το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ τ'αυτί...

...και μετά στα δικά μας τα αυτιά... :mad::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Παρεπιπτόντως ο Γιώργος είπε σήμερα με τόσο πάθος την "Αχάριστη",που την έκανε...ευχάριστη!!Από τις καλύτερες ερμηνείες με ένα τελείωμα...σκέτη απογείωση...!! :):):) Και απόψε τη θέση στο "Ιπτάμενο χαλί" πήρε το "Να με θυμάσαι"...Δεν είπε το "Προαίσθημα",δεν έκανε encore το "Θα περιμένω εδώ" και ακούγοντας...την Ελίνα,είπε και τις δύο στροφές στο "Πεπρωμένο",ενώ τελείωσε με το "Μη μου θυμώνεις μάτια μου",από το "Και με γλυκό χαμόγελο..." και μετά,με "Μια καληνύχτα πες μου" επουράνια... :razz::wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
εδώ" και ακούγοντας...την Ελίνα,είπε και τις δύο στροφές στο "Πεπρωμένο",

μαλλον καποιον αλλο ακουσε που του το μετεφερε και μετεφερα και την κριτικη της μαρος.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νάναι καλά αυτός που του το μετέφερε για το ''Πεπρωμένο'' καθώς και την κατάθεση της Μάρως. Και ,προσωπικά, τον ευχαριστώ πολύ. Γιατί το τραγούδι αυτό -ειδικά- μόνο ολοκληρωμένο μπορεί να παρουσιαστεί.

Τελικά είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ξέρει και να ακούει. Αλλά όταν είσαι ο Νταλάρας διαθέτεις κι αυτό το χάρισμα. Δεν είναι τυχαίο που σε δυο τελευταίες συνεντεύξεις του, και οι δύο δημοσιογράφοι έδωσαν τον ίδιο τίτλο: ''Η σημασία του να είσαι ο Γ.Νταλάρας''. Είναι βάρος για τον ίδιο αλλά αυτό αποτελεί την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αυτός ο καλλιτέχνης είναι διαφορετικός από τους άλλους. Ένας λόγος του συνεχούς πολέμου που αντιμετωπίζει από κάποιες ομαδούλες είναι και ο παραπάνω.

Για το μόνο πράγμα που λυπάμαι είναι που δεν έβγαλα εισιτήρια για την εβδομάδα που διανύουμε. Έχονται όμως οι επόμενες κι έτσι καλυπτόμαστε.

Τελικά το Θεσσαλονίκη-Αθήνα το κάναμε Ομόνοια-Σύνταγμα.

Τώρα όσον αφορά στην ''πολιτική'' του Παλλάς με τα προβλήματα ταξιθεσίας, καλό είναι να αφήσουν αυτό το ύφος των εκατό καρδιναλίων και να κρατήσουν μόνο την ευγένεια. Στο Μέγαρο πιο χαλαροί είναι οι άνθρωποι. Να αντιληφθούν πως πρόκειται για μουσική παράσταση κι όχι για το ''2'' του Παπαϊωάνου ή για μουσική δωματίου. Το κοινό πρέπει να είναι πιο χαλαρό. Γιατί στις συναυλίες του ο Νταλάρας μας θέλει μέλη μιας μεγάλης χορωδίας. Κι έτσι πρέπει. Όταν τραγουδάμε, τον κάνουμε ευτυχισμένο. Έτσι δεν είναι;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο ΝΤ’ΛΑΡΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ !

Τρίτη παράσταση η χτεσινή(23/11), που παρακολούθησα κι, όπως πάει το πράγμα, εκεί θα είμαι κάθε βδομάδα... :)

Σε πολύ μεγάλα κέφια ήταν και χτες ο Νταλάρας και πρόσφερε συγκλονιστικές ερμηνείες! Όλο το πρόγραμμα ήταν σχέτη απόλαυση : σπουδαίο ρεπερτόριο, υπέροχη καλοκουρδισμένη ορχήστρα, ένας ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΥΓΚΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ! Και, μαζί του, τέσσερα νέα παιδιά, με ζωντάνια, κέφι κι όμορφες φωνές! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;! Δεν με ενδιαφέρει πλέον η σκηνοθεσία κι ούτε την "βλέπω" κιόλας! Κρατώ μόνο την, ταυτόχρονα δυναμική και συγκινητική, έναρξη, με το τραγούδι "Ο ουρανός φεύγει βαρύς"!

Τελικά, μου φαίνεται, ότι το μόνο αρνητικό στοιχείο των παραστάσεων στο "ΠΑΛΛΑΣ" είναι το ίδιο το "ΠΑΛΛΑΣ"! Και δεν εννοώ, φυσικά, τον χώρο, αλλά την όλη νοοτροπία που υπάρχει εκεί μέσα κι εκπορεύεται από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων, την οποία θα την χαρακτήριζα, με μια -σύνθετη - λέξη, ως : σκατομεγαλοαστική! :huh:

Η αντιμετώπιση του κοινού είναι όχι μόνο απαράδεκτη, αλλά προσβλητική και βάναυση! :huh: Μάλιστα σε μερικές(στρατόκαυλες) υπαλλήλους θα τους ταίριαζε καλύτερα η στολή της ΕΛΑΣ! Ήταν πολλές φορές χτες που μου δινόταν η αίσθηση πως παρακολουθούσα την παράσταση μαζί με μπάτσους - τους οποίους δεν γουστάρω καθόλου - οι οποίοι με επιτηρούσαν από την κορυφή ως τα νύχια! Θέλετε παραδείγματα;

-Τολμάς να ανοίξεις την οθόνη του κινητού σου για να δεις ένα μήνυμα που σου στέλνει η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ; Αμέσως σε "καρφώνουν" με το κόκκινο λέηζερ κάτι γελοίοι τύποι που θυμίζουν καρικατούρες που 'χουν ξεπεταχτεί απ' το διαστημικό σήριαλ της δεκαετίας του '70, "Διάστημα 1999"(οι παλιότεροι θα το θυμούνται)...

-Τολμάς στο ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ να πας από τον εξώστη που είσαι, στην πλατεία να δεις έναν φίλο, σου ζητούν το λόγο(!), σε τραβάνε(!!!) από τον ώμο και, τελικά, σε ενημερώνουν ότι απαγορεύεται! Τέτοιες διακρίσεις σε πολίτες α΄ και β΄ κατηγορίας...

-Τολμάς να αγοράσεις από το κυλικείο ξηρούς καρπούς; Ε, αφού τσεπώσουν τα χρήματα, σε ενημερώνουν στην είσοδο της αίθουσας ότι απαγορεύονται και πρέπει να καταπιείς όλο το σακουλάκι - σα γλάρος - μέσα σε πέντε λεπτά!

-Ενώ το κυλικείο είναι γεμάτο από μπουκάλια με κάθε είδους ποτό, μόλις τολμήσεις να ζητήσεις ένα ποτό, ο μπάρμαν σου ανακοινώνει, ότι δεν έχει χρόνο ...

-Τολμά κάποιος να ανάψει τσιγάρο δυο σκαλιά πριν βγει έξω στη Βουκουρεστίου; Αμέσως του την πέφτει κάποιος τύπος με παπιόν ή με μεταξωτό φουλάρι στο λαιμό και με υστερική φωνή τον επιπλήττει ότι απαγορεύεται το κάπνισμα.

-Ενθουσιάζεσαι κατά τη διάρκεια της συναυλίας και χειροκροτάς κάπως πιο δυνατά, φανερώνεις ότι ζεις κάποιο τραγούδι ή τολμάς να φωνάξεις 'Γεια σου Γιώργο"; Αμέσως θα βρεθεί, από κάποια γωνιά, κάποια υπάλληλος που θα σε κοιτάξει με ανάμικτο βλέμμα επίπληξης, έκπληξης και σοκ(!), που θυμίζει κάτι θρησκόληπτες και σεμνότυφες κυρίες που σοκάρονται έτσι κι ακούσουν κανένα αστείο για την ... γενετήσια πράξη!

-Όσον αφορά δε τις τουαλέτες τους, συναγωνίζονται σε επάρκεια τις τουαλέτες του ... στρατώνα(!).

-Τέλος, οι ταξιθέτριες που φυλάνε - με ύφος πολλών καρδιναλίων - τις εισόδους προς τα καμαρίνια, έχουν την αίσθηση ότι φυλάνε τα .. ελληνοτουρκικά σύνορα!!! Τρομάρα τους! ;)

Εν κατακλείδι, η αίσθηση που μου άφησε το "ΠΑΛΛΑΣ" δεν είναι αίσθηση θεάτρου, αλλά κάτι μεταξύ στρατώνα, φυλακής και στρατοπέδου συγκέντρωσης!!!

Όταν, με το καλό, ολοκληρωθούν οι συναυλίες του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣ, ούτε απ' έξω δεν θα περάσω! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ!!!

Περνάω στα της συναυλίας :

Ο Νταλάρας δεν παίζεται! Κάθε μέρα καταθέτει μεγάλες - ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ - ερμηνείες σε όλα τα τραγούδια! Τα ζωγραφίζει, τα κεντάει, τα σμιλεύει, τα σχολιάζει, τους δίνει άλλη διάσταση με τις ερμηνείες του και τη ΜΕΓΑΛΗ φωνή του, που την κάνει ότι θέλει, και την μοναδική έκφρασή του και το συναίσθημα που σου μεταδίδει και συγκλονίζεσαι και μένεις ακίνητος να τον παρατηρείς και να τον απολαμβάνεις και να μην τον χορταίνεις... Ζηλεύω όσους μπορούν να είναι εκεί κάθε βράδυ! Δεν το θεωρώ καθόλου υπερβολή! Προσωπικά θα προσπαθήσω να πάω όσες περισσότερες φορές μπορώ! Και το προτείνω αυτό σε όλους : ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! :wow:

Από τη χτεσινή παράσταση είχαν αφαιρεθεί τα εξής τραγούδια :

-Ξένος

-Το προαίσθημα

-Τα ματόκλαδάσου λάμπουν

-Το "Ιπτάμενο χαλί είχε αντικατασταθεί με το "Να με θυμάσαι", σε μια όμως εξίσου συγκινητική ερμηνεία που με έκανε και βούρκωσα...

Ο Νταλάρας δεν παιζόταν φωνητικά κι ερμηνευτικά! Θα ξεχωρίσω τα εξής :

-Του έρωτα(εξαίσια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ κορώνα στο τέλος / νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια συλλογή με ΟΛΕΣ τις ερμηνείες του σ΄αυτό το τραγούδι)! :razz:

-Ανεμολόγιο(μια από τις πιο οργισμένες ερμηνείες του)! :wow:

-Παραπονεμένα λόγια(φινάλε ορίτζιναλ νταλαρικό)! :)

-Θέλω να τα πω(γονάτισα κυριολεκτικά από την ερμηνεία του, το τραγούδι πέρασε από μέσα μου / θα ήθελα να είμαι κάθε βράδυ στο Παλλάς για να ακούω το "Θέλω να τα πω)! ;)

-Χαροκόπου(Εφτά νομά) : λίγο πριν ξεκινήσει το τραγούδι, πρέπει να υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την κουρτίνα, κάποιοι μπήκαν , κάποιοι βγήκαν, τελικά η κουρτίνα ανέβηκε, οπότε ο Νταλάρας είπε την εξής ατάκα : "μου φαίνεται ότι αυτές οι κουρτίνες με τα πλαστικά πλακάκια δεν γουστάρουν τα λαϊκά τραγούδια!" κι, αμέσως, μπήκε στο κομμάτι τόσο δυνατά που κόντεψα να πέσω κάτω! Τέτοιο δυναμικό παίξιμο, απ' όλη την ορχήστρα και τέτοια ερμηνεία δεν έχω ξανακούσει σ' αυτό το τραγούδι. 'Ηταν κομμάτι για να "σφαχτείς"!!!

-Κι ακολούθησε μια "Αλάνα" , εξίσου αντρίκια!!!

Το πρόγραμμα έκλεισε με το "Καλή τύχη" και το "Τώρα που φεύγω απ' τη ζωή"(Το τελευταίο βράδυ μου) και, μετά το ανκόρ, με την "Αχάριστη"(που την είπε - όπως τόνισε κι ο ’ρης - θεϊκά(!) και με το ρεφρέν από το "Μη μου θυμώνεις μάτια μου". ;)

-Για άλλη μια φορά η ορχήστρα ήταν υπέροχη!

-Τα τέσσερα παιδιά είναι μια χαρά και δένουν τέλεια με τον Νταλάρα.

-Συμπάθησα την Ολυμπίου! :huh:

-Ο Ζαχαρίας Καρούνης είναι φωνάρα και τα τραγούδια που λέει τα ερμηνεύει με ψυχή! Πολύ χαίρομαι που τον γνώρισα και τον απολαμβάνω σ' αυτές τις παραστάσεις! :confused:

Και τρία "παράπονα" ΑΓΑΠΗΣ προς τον ΝΤΑΛΑΡΑ:

-α) Γιώργο βάλε στο πρόγραμμά σου δυο-τρία "ξεχασμένα διαμάντια", έτσι σαν δώρο γι' αυτούς τους ανθρώπους, που δεκαετίες τώρα, ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΝΕ!

-β) Ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς συνθέτες μας, ο Νικολόπουλος(με τον οποίον έχεις κάνει τρεις(3) προσωπικούς δίσκους) δεν μπορεί να αντιπροσωπεύεται στο πρόγραμμα(τώρα που βγήκε και το "Ξένος") μόνο με το "Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς". Δοκίμασε - έστω ΜΙΑ ΦΟΡΑ - να πεις κάποια τραγούδια του σαν "Τις μακρινές τις θάλασσες" ή "Τα ποτήρια της παρηγοριάς" και θα δεις τις αντιδράσεις του κοινού ...

:mad::mad:

-γ) Γιώργο υπάρχει κόσμος που θέλει, από καρδιάς, να' ρθει στα καμαρίνια, να σου σφίξει το χέρι και να σου εκφράσει την - άδολη - αγάπη του! Δώσε του την ευκαιρία! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Τελικά, μου φαίνεται, ότι το μόνο αρνητικό στοιχείο των παραστάσεων στο "ΠΑΛΛΑΣ" είναι το ίδιο το "ΠΑΛΛΑΣ"! Και δεν εννοώ, φυσικά, τον χώρο, αλλά την όλη νοοτροπία που υπάρχει εκεί μέσα κι εκπορεύεται από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων, την οποία θα την χαρακτήριζα, με μια -σύνθετη - λέξη, ως : σκατομεγαλοαστική! ;)

Η αντιμετώπιση του κοινού είναι όχι μόνο απαράδεκτη, αλλά προσβλητική και βάναυση! :mad:  Μάλιστα σε μερικές(στρατόκαυλες) υπαλλήλους θα τους ταίριαζε καλύτερα η στολή της ΕΛΑΣ! Ήταν πολλές φορές χτες που μου δινόταν η αίσθηση πως παρακολουθούσα την παράσταση μαζί με μπάτσους - τους οποίους δεν γουστάρω καθόλου - οι οποίοι με επιτηρούσαν από την κορυφή ως τα νύχια! Θέλετε παραδείγματα;[...]

:blink: Κι εγώ που τόσον καιρό "έβριζα" το Μέγαρο για τα αυστηρά "μέτρα ασφαλείας"... :confused:

Όσο για την παράσταση... Τί είναι αυτά που διαβάζω??? :):)

Αχ να μπορούσα να ήμουν κάθε βράδυ εκεί... :wow:

Ευτυχώς έχω προμηθευτεί εισιτήρια (σωστά το έγραψα Μάρω; :wow: ) για κάποιες ακόμα παραστάσεις, και στην παράταση της παράτασης, και στα "πέναλτι" πάλι εδώ θα 'μαστε! :razz: Την τελευταία φορά που πήγα για εισιτήρια η κοπέλα στο ταμείο, όταν με ρώτησε το όνομά μου, μου λέει "α, ναι, σε θυμάμαι!" :lol:

Τέλος, θα πω πως συμφωνώ και επαυξάνω με τα "παράπονα αγάπης"! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν μπορώ παρά να συμφνήσω με τους υπόλοιπους.Χτες ήταν η καλύτερη από τις παραστάσεις που έχω δει.Ήταν απλώς ένας άπιαστις Νταλάρας.Εγώ προσωπικά από όλες τις ερμηνείες του θα κρατάω για πάντα μέσα την ερμηνεία του στο "Εφτά νομά".Πάθος,έναταση,δύναμη και πολύ συναίσθημα με μια απίθανη ορχήστρα.Να ευχαριστήσω τη Μάρω και τον Τάσο που χάρις σε αυτούς μπόρεσα να παρακολουθήσω την χθεσινή παράσταση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπραβο Τασο!Τα'χωσες,με το''γαντι''μεν,αλλα πολυ παραστατικα! :)

Θα συμφωνησω,εκτος των αλλων,με το εξης: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στο Παλλας :) ουτε απ'εξω :razz: ουτε να με πληρωνουν δεν ξαναπαταω... :wow::wow:

Μεγαρο και παλι Μεγαρο! :)

Οσο για το τελευταιο σου''παραπονο''δεν ευθυνεται ο Γιωργος που ειναι ''απομονωμενος''απο τον κοσμο....οι...εσατζηδες φταινε :confused:;)

Και ο,τι και να τους πει καποιος δεν καταλαβαινουν τιποτα...τον χαβα τους(για να μην εκφραστω χειροτερα) :mad::mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μπραβο Τασο!Τα'χωσες,με το''γαντι''μεν,αλλα πολυ παραστατικα! :)

Θα συμφωνησω,εκτος των αλλων,με το εξης: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στο Παλλας :) ουτε απ'εξω :razz: ουτε να με πληρωνουν δεν ξαναπαταω... :wow::wow:

Μεγαρο και παλι Μεγαρο! :)

Οσο για το τελευταιο σου''παραπονο''δεν ευθυνεται ο Γιωργος που ειναι ''απομονωμενος''απο τον κοσμο....οι...εσατζηδες φταινε :confused:;)

Και ο,τι και να τους πει καποιος δεν καταλαβαινουν τιποτα...τον χαβα τους(για να μην εκφραστω χειροτερα) :mad::mad:

Μπράβο σε μερικούς που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Νταλάρα παραπάνω από μια φορά !

Συμφωνώ και εγώ με το σκηνικό στο Παλλάς! Πήγα στην πρεμιέρα και φοβόμουν να βήξω.....αλλά τα προσπερνώ όλα τον Νταλαράκο ! όπου και αν πηγαίνει θα τον ακολουθώ ....... μια ζωή !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο TVmag του Επενδυτή δισέλιδο αφιέρωμα από την πρεμιέρα!

Τάσο, καλά τα είπες για την συμπεριφορά τους!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΕΥΓΕ ΤΑΣΟ!! :vlakas:

Αυτό το post πρέπει οπωσδήποτε να φτάσει στον Νταλάρα!

Προσωπικά, συμφωνώ με όλα όσα έχεις γράψει. Και κυρίως με τον τρόπο που τα έχεις γράψει. Σου ταιριάζει απόλυτα το "Θέλω να τα πω"!

Νομίζω ότι σε αυτές τις "Εντυπώσεις από το Παλλάς" έχουμε βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας όλοι... :mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για τον Αποστόλη Γιαννακίδη, moderator του Dalaras Internet Community, που διακρίνεται ευκρινέστατα στη μεγάλη φωτογραφία γιατί δεν έγραψαν τίποτα; ;):vlakas:

Εγω,... γιατί δεν με βλέπω;;; :razz:B) :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι όμως αν κοιταξεις προσεκτικά!!!!

Είσαι μέσα όντως :mad::vlakas::razz:B)

Θες μήπως συντεταγμένες!!!! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...