petros_petrakis

Όλα απο την αρχή - Παλλάς 2007

473 posts in this topic

Δηλαδή,Γωγώ, για να καταλάβω. Υπαινίσεσαι πως ο Γιώργος επιθυμεί να δει τους ακροατές του και οι κύριοι-κυρίες του Παλλάς δεν το επιτρέπουν!!!!!!;;;;;;;; :blink: :mad: Τι είναι αυτά; Είμαστε με τα καλά μας; Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσα χρόνια που τον ακολουθούμε. Γιατί αν ο Γ.Νταλάρας είναι κουρασμένος είναι θεμιτό και φυσικό να μη δέχεται κόσμο.Είναι απόλυτα αποδεκτό. Αλλά αν συμβαίνει το άλλο, το μόνο που θα πω είναι πως οι άνθρωποι του Παλλάς έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η βραδιά απόψε στο Παλλάς θύμιζε ερμηνευτικά και σε δυναμισμό τη χθεσινή. Νομίζω το να λέμε ότι ο Νταλάρας ήταν εξαιρετικός, θα αποτελεί πια μια κλισέ φράση!!

Τα τραγούδια που ακούσαμε ήταν όπως χθες με εξαίρεση το φινάλε. Δεν τραγούδησε καθόλου ρεμπέτικα. Γιατί;;; Ειδικά αν σκεφτούμε την αξία αυτών των δίσκων όταν τους έβγαλε, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί...

Μετά το "Καλή τύχη", που του θύμισε κάποιον φίλο του ;) , έκανε μια θαυμάσια αλλαγή: "Ας παν στην ευχή τα παλιά"! Τι ανέβασμα ήταν αυτό;;;!!! :vlakas::razz:;) Μερικοί - μερικοί, ονόματα δε λέμε, έπιαναν τα μαλλιά τους! :mad:

Τα υπόλοιπα παιδιά είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Προφανώς φεύγει το πρώτο άγχος... Ζαχαρία, σήμερα "έγραψες" στο 'Εδώ το φώς". Δυνατά και με τη σοβαρότητα που αρμόζει σε αυτό το κομμάτι. Και με τον Νταλάρα να σε απολαμβάνει, απ' ό,τι φαίνεται. :vlakas:

Να σημειώσω ότι στο κοινό ήταν και η Ελένη Μπίστικα, η οποία δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες! B) Κάποιοι ρουφιάνοι... εεεε, συγνώμη λάθος, υπάλληλοι ήθελα να πω, είχαν ενημερωθεί και την άφηναν, κάποιοι άλλοι όμως δεν την ήξεραν και σημάδευαν και αυτή με τα κόκκινα λέιζερ.Τελικά, αυτά τα λέιζερ είναι πιο ενοχλητικά από τις φωτογραφίες ή τους αναπτήρες που ανάβουν μερικοί. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ ένα θα πω για τους σκερβελέδες του Παλλάς...Πλησιάζει η στιγμή,που δε θα δω ολόκληρη κάποια παράσταση,αφού θα γίνει ενδιάμεσα σαματάς...Αν ξανασημαδέψουν με τις κόκκινες μα...ίες τους,θα τους τις βάλω εκεί,που δε τους ξανοίγει το φως της ημέρας... :mad::vlakas::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πληροφορία σχετικά έγκυρη: Θα υπάρξουν και επαναληπτικές εμφανίσεις τον Γενάρη. :mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτο ειναι παλιο νεο... :mad::vlakas::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
σημάδευαν και αυτή με τα κόκκινα λέιζερ

Μόνο ελεύθερους σκοπευτές δεν έχουν βάλει...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με πρόλαβε ο ’ρης,εμένα άμα με σημαδέψουν με λέιζερ να δείτε τι έχει να γίνει.Αλλά προτείνω και κάτι άλλο:

Να πάρουμε όλοι λέιζερ και να σημαδεύουμε εμείς τα Ες-Ες χε χε χε!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να απολαύσω τον Γιώργο Νταλάρα σε ένα τόσο γνώριμο για εκείνον χώρο, όπως είναι το θέατρο Παλλάς. Ομολογώ όμως ότι δεν είναι έτσι όπως το περίμενα. Περίμενα παρά τα τόσα δημοσιεύματα ένα συναυλιακό πρόγραμμα και όχι τόσο μια μουσική παράσταση.

Η σκηνοθεσία του Σ. Φασουλή σε αυτήν την παράσταση έχει, κατά την γνώμη μου, αποτύχει. Τα μόνα που δένουν αρμονικά με το μουσικό κομμάτι είναι οι φωτογραφίες του χθες και σήμερα, τα βίντεο καθώς και οι φωτογραφίες των πολύ σημαντικών του συνεργατών. Αυτά και μόνο θα έδεναν πολύ όμορφα με μια συναυλιακή παρουσίαση του «Όλα από την αρχή». Όλα τα άλλα είναι περιττά. Δεν μπορεί μια ιστορία 40 χρόνων να αποτυπωθεί με μπαλόνια, ξύλινα σπαθιά, ¨αποδυτήρια - σπίτια¨ ή ότι άλλο θέλουν να δείξουν τα 5 ορθογώνια κουτιά, οι ιπτάμενες καρέκλες κτλ. Στην θέση όλων αυτών θα έπρεπε να είναι η ορχήστρα του, οι μουσικοί του, οι φίλοι του οι συνοδοιπόροι του όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που πλαισιώνουν τον Νταλάρα τα οποία στέκονται άξια δίπλα του.. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω στον Ζαχαρία. Έχει μια ιδιαίτερη φωνή και σε πολλά σημεία μου θυμίζει τον Νταλάρα στα νιάτα του. Ζαχαρία, χάρηκα πολύ για την γνωριμία.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους αφανής ήρωες της παράστασης αυτής.. Στους υπέροχους και καταπληκτικούς μουσικούς που δυστυχώς είναι κρυμμένοι πίσω από τις κουρτίνες και δεν το αξίζουν. Νταλάρας και ορχήστρα δεν χωρίζεται. Είναι σαν να χωρίζεις την μάνα από το μωρό της. Δεν είναι δυνατόν η ορχήστρα να επικοινωνεί με τον Νταλάρα μέσα από μια οθόνη τηλεόρασης (Αν παρατηρήσει κάποιος στα δεξιά της ορχήστρας υπάρχει μια τηλεόραση από όπου οι μουσικοί παρακολουθούν τον Νταλάρα όταν μεταξύ τους υπάρχει κουρτίνα). :blink: Γυρίζει να «παίξει» με τους μουσικούς του και πέφτει πάνω σε μια απρόσωπη κουρτίνα. Χωρίς τους μουσικούς του είναι «ξένος» πάνω στον πιο οικείο του χώρο, την σκηνή ενός θεάτρου. Νταλάρας και ορχήστρα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Οι επιλογές των τραγουδιών είναι αντιπροσωπευτική των 40 χρόνων στο ελληνικό τραγούδι αν και θα ήθελα 4-5 πιο ¨ξεχασμένα¨ τραγούδια. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ξεχασμένα από τον κόσμο μιας και η πλειοψηφία αυτών που έρχονται στις παραστάσεις είναι τα ίδια άτομα που αγόραζαν τους δίσκους του και πήγαιναν στις συναυλίες του το ΄70 - ΄80 - ΄90. Οι μικρότεροι σε ηλικία, μην έχοντας ζήσει πολλά πράγματα, θα ήθελαν να ακούσουν μερικά από αυτά τα ¨ξεχασμένα¨ live. Τραγούδια που ΠΟΤΕ δεν έχουν ξανακούσει πέρα από τους δίσκους.

Τώρα για τον Νταλάρα τι να πει κανείς??? Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια συνεχίζει με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη να μας συντροφεύει σε κάθε στιγμή της ζωής μας και να μας σημαδεύει με τα τραγούδια του και την φωνή του. Το ίδιο πρόγραμμα το έχω δει ήδη 4 φορές και θα το ξαναδώ αρκετές ακόμα φορές. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε έστω και λίγο να είναι κουραστικό. Εδώ όμως δεν συμβαίνει ούτε στο ελάχιστο. Κάθε βράδιά μπορεί να ακούς τα ίδια τραγούδια με 2-3 αλλαγές δεν είναι ίδια. Κάθε βραδιά είναι ξεχωριστή και αυτό το πετυχαίνει με πολύ όμορφο τρόπο. με τα ¨παιχνίδια¨ της φωνής του. Κάνει χιλιοακουσμένα τραγούδια σαν να τα ακούς για πρώτη φορά. Είναι μοναδικό αυτό το χάρισμα που έχει ο Νταλάρας. Έχει την δυνατότητα να σου μεταδίδει κάθε λέξη και κάθε νότα του τραγουδιού. Με τις ερμηνείες του σε κάνει πολλές φορές να ανατριχιάσεις ακόμα και να δακρύσεις. Όσο περνάνε οι μέρες ο Νταλάρας είναι όλο και καλύτερος.. και σε κάνει να μην χορταίνεις να απολαμβάνεις τις καταπληκτικές του ερμηνείες. Πραγματικά ζωγραφίζει με την φωνή του.

Γιώργο Νταλάρα πραγματικά σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά που μας προσφέρεις τόσο απλόχερα. :mad:

Σημ: Συγνώμη αν τα περισσότερα είναι παράπονα αλλά αν όπως είπε και ο ίδιος στην πρεμιέρα ¨ο κύκλος κλείνει¨ , δεν του αξίζει ένα τέτοιο κλείσιμο. Ο κόσμος θέλει τον συναυλιακό Νταλάρα.

’λλωστε όλα αυτά τα χρόνια το συστατικό της επιτυχίας είναι ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΟΣΜΟΣ, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.:vlakas:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένα σχόλιο της ’ννας Βλαβιανού, από το σημερινό(25/11/2007) "ΒΗΜΑ"("Το άλλο Βήμα", σελ. 16), για τη σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή στις παραστάσεις του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ στο "Παλλάς" :

"Σκηνοθετείται το τραγούδι ;

Η σκηνοθετημένη παράσταση "Όλα από την αρχή" του Γιώργου Νταλάρα από τον Σταμάτη Φασουλή φέρνει πάλι στη συζήτηση το επαναλαμβανόμενο ερώτημα : Γιατί δεν μπορεί να σκηνοθετηθεί τελικά το τραγούδι;

Είναι πολύ απλό! Δεν είναι μιούζικαλ. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν έχει μια ιστορία να αφηγηθεί, αλλά πολλές, και δεν χρειάζεται προσχήματα για να υπάρξει. Συνεπώς, δεν χρειάζεται την εικονοποίηση προκειμένου να ενισχυθεί. Ίσα ίσα που τέτοιες προσπάθειες το εξασθενίζουν.

Ο Σταμάτης Φασουλής διέπραξε και άλλες φορές το ... απονενοημένο. Με τη Μαρινέλλα, αλλά και με τον Νταλάρα παλαιότερα στην παράσταση - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Οι θεατρικές του δάφνες δεν τον έσωσαν ούτε τότε ούτε τώρα. Και οι τρεις περιπτώσεις είναι πολύ ισχυροί ήρωες. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.

Ο Νταλάρας διεσώθη, τότε και τώρα, επειδή είναι ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

Το υλικό που ο Φασουλής έπρεπε να διαχειριστεί, και τις τρεις φορές, είναι πολύ δυνατό. Τραγούδια βιωμένης ζωής. Οποιαδήποτε προσπάθεια απεικόνισης του στίχου και να επιχειρούσε, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο : Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.

Το ότι αγαπάει το τραγούδι δεν τον προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Δεν αφηγούνται όλα τα τραγούδια ένα τέτοιο story που να χρειάζονται χορευτές. Τα σπουδαία ελληνικά τραγούδια δεν γράφτηκαν για πολυθέαμα. Ακόμη και αν τραγουδήθηκαν σε μια ταβέρνα, η αναπαράσταση της ταβέρνας αποδυναμώνει το συναίσθημα όσων βρέθηκαν εκεί και τα τραγούδησαν. Η αναπαράσταση στίχων που μιλάνε για μετανάστευση, πόνο, χωρισμό, πεζοδρόμιο, γειτονιά, διαδήλωση σε μια πολυτελή σκηνή θεάτρου είναι ΚΙΤΣ.

Το τραγούδι διαθέτει ένα μεγάλο αβαντάζ : ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Ο μόνος σκηνοθέτης που μπορεί, λοιπόν, να εικονογραφήσει μια καλή παράσταση είναι ο πραγματικά ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΤΗΣ.

Όλες οι άλλες δήθεν γοητευτικές περιπλοκές, δεν φτιάχνουν κανένα σύγχρονο μύθο. Απλώς χαλάνε τον παλιό ... ".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Νταλάρας και ορχήστρα δεν χωρίζεται. Είναι σαν να χωρίζεις την μάνα από το μωρό της.

Χωρίς τους μουσικούς του είναι «ξένος» πάνω στον πιο οικείο του χώρο, την σκηνή ενός θεάτρου. Νταλάρας και ορχήστρα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Αγνή πραγματικά μ'αυτές τις δυο παρομοιώσεις τα είπες όλα...

Και να συμπληρώσω , αν και νομίζω πως ξαναγράφτηκε, πως καλό θα ήταν να βγει ένα πρόγραμμα γι'αυτές τις παραστάσεις, με τα ονόματα των μουσικών. Υπάρχουν νέοι μουσικοί που , ακόμα κι εμείς που έχουμε παρακολουθήσει τόσες και τόσες συναυλίες, δεν τους ξέρουμε, όπως ο κιθαρίστας με την ηλεκτρική κιθάρα...

Αλλά και σαν απλό αναμνηστικό , ειδικά γι'αυτές τις παραστάσεις-αναδρομή, ένα πρόγραμμα θα έπρεπε να υπάρχει.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγνή τα είπες ΟΛΑ! Έγραψες! ;)

Πολύ μου άρεσε το ποστ σου! :razz:

Θανάση, συμφωνώ μαζί σου, "ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ", χωρίς πρόγραμμα γίνεται; :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις του ΓΙΩΡΓΟΥ στο "Παλλάς" θα τρελαθούμε τελείως! :blush:

Μεταφέρω εδώ το sms που μου έστειλε μια φίλη μου που παρακολούθησε την αποψινή βραδιά στο "Παλλάς" :

"Τάσο, είναι τέλειος σήμερα. Δεν πιστεύω αυτά που ακούω. Ένας άγγελος κατέβηκε να τραγουδήσει στη Γη"!!!

:razz:;):confused::rolleyes:;):blush::confused::wow::wow::wow::wow::wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις του ΓΙΩΡΓΟΥ στο "Παλλάς" θα τρελαθούμε τελείως! :razz:

" Ένας άγγελος κατέβηκε να τραγουδήσει στη Γη"!!!

Θα γίνουμε δηλαδή "Τρελοί και άγγελοι;" :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μαλλον σκετο ''τρελοι'' θα γινουμε! :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γωγώ, εσύ που πήγες σήμερα τι έχεις να μας πεις; Κάποια διαφορά στο πρόγραμμα; Κάτι ιδιαίτερο και άξιο αναφοράς; Περιμένουμε το ρεπορτάζ σου...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τωρα μαλιστα!τον πετυχατε τον...ρεπορτερ! :razz:

Εγω για τον Γιωργο δεν μπορω να πω τιποτα,βλεπω τα πραγματα αλλιως και δεν ειμαι καθολου αντικειμενικη.... :rolleyes:

Σημερα ηταν απιστευτος,ειχε πολυ κεφι πειραζε συνεχεια τους μουσικους....

Αναμεσα στο κοινο ηταν και ο Σταμος Σεμσης.Και για να δειτε τι...αναποδος χρονος ειναι,αντι να πει σημερα το ''Να με θυμασαι'',ειπε το ''Ιπταμενο χαλι'' ;)

Μια εκπληκτικη ερμηνεια ομως,που μου εφερε δακρυα στα ματια... :blush:

Εχω και μια ερωτηση....το ''Καποιος χτυπησε την πορτα'' το εχει ξαναπει,ή αποψε ηταν η πρωτη βραδυα που το ακουσα; ;)

(σκεψου να μην πηγαινα και καθε βραδυ... :blink: :confused: :lol: )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Παράταση ως της 18 Ιανουαρίου ο θείος! Αντε, κα καλή άνοιξη! ;)

Dimi , αν θες να μεταφέρεις την πληροφορία στο σχετικό Topic στις πληροφορίες για τις συναυλίες στο Παλλάς για να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση.Είναι θετική η πληροφορία; Έχει δημοσιευθεί κάπου; Νομίζω πως αυτό είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους μας. :razz:

http://www.dalaras.com/forum/index.php?s=7...260entry79143

Share this post


Link to post
Share on other sites
Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να απολαύσω τον Γιώργο Νταλάρα σε ένα τόσο γνώριμο για εκείνον χώρο, όπως είναι το θέατρο Παλλάς............

Μπράβο ρε Αγνή !!!! Μπράβο ρε ΄΄κουτσαβάκι ;):razz:

Μια χαρά τα είπες. Και φαίνεται ότι είναι λόγια καρδιάς απο άνθρωπο που τον αγαπά πραγματικά !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να απολαύσω τον Γιώργο Νταλάρα  σε ένα τόσο γνώριμο για εκείνον χώρο, όπως είναι το θέατρο Παλλάς............

Μπράβο ρε Αγνή !!!! Μπράβο ρε ΄΄κουτσαβάκι :confused::razz:

Μια χαρά τα είπες. Και φαίνεται ότι είναι λόγια καρδιάς απο άνθρωπο που τον αγαπά πραγματικά !!!!

"Όλοι οι κουτσαβάκηδες που ζούνε στο κουρμπέτι

κι αυτοί μες στην καρδούλα τους έχουν μεγάλο ντέρτι"¨... :rolleyes:;)

sorry για το Off topic ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε Θανάση

Ο κιθαρίστας που αναφέρεις (νέος συνεργάτης του Νταλάρα) λέγεται Βασίλης Κετεντζόγλου.Ψάξε τον στο web με Ελληνικούς και Αγγλικούς χαρακτήρες,αξίζει τον κόπο.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Φίλε Θανάση

Ο κιθαρίστας που αναφέρεις (νέος συνεργάτης του Νταλάρα) λέγεται Βασίλης Κετεντζόγλου.Ψάξε τον στο web με Ελληνικούς και Αγγλικούς χαρακτήρες,αξίζει τον κόπο.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν εννούσα τον Βασίλη Κετεντζόγλου αλλά τον Απόστολο Βαλαρούτσο, το όνομα του οποίου, διαπίστωσα αργότερα πως υπήρχε στο δελτίο τύπου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μετα απο 3 παραστασεις που εχω παρακολουθησει θελω και εγω να καταθεσω εδω τον ενθουσιασμο μου και την βαθια αγαπη και εκτιμηση σε αυτο που προσφερει τοσα χρονια ο Γιωργος...Περα απο ολα τα αλλα αυτο το πραγραμμα για μενα τουλαχιστον δημιουργει ενα κλιμα βαθια συγκινησιακο και φορτισμενο...Ο Γιωργος σε καθε τραγουδι γινεται ολο και πιο λαμπερος,πιο φωτεινος,πιο δυνατος...Οι ερμηνειες που μας χαριζει ειναι μοναδικες και ανεπαναληπτες...Το μεγαλειο του εχει ξεδιπλωθει για αλλη μια φορα ταξιδευοντας τις ψυχες μας και ενεργοποιωντας τις μνημες μας...Χωρις αμφιβολια ο Γιωργος δινει δυναμικα το παρον σε πεισμα πολλων αναξιων και αχρηστων...Δεν θελω να ασχοληθω αλλο με τους σκηνοθετικους παροξυσμους του Φασουλη,ο οποιος ξεφυγε τελειως απο αυτο που περιμεναμε....Σημασια εχει οτι θα συνεχισω να βρισκομαι εκει οσο περισσοτερο μπορω,για να τον καμαρωνω και να δινω νεα πνοη στα ονειρα μου...Γιωργο σ'ευχαριστω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φιλες και φίλοι του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ εν ζωή Ελληνα καλλιτέχνη καλησπέρα σας. Θα ήθελα αν μου επιτραπεί να καταθέσω κι' εγώ τη γνώμη μου για την παράσταση που είδα χτες στο Παλλάς. Πρώτα πρώτα να αρχίσω απο τα ευχάριστα. Οι ταξιθέτες σα να ηρέμησαν (ούτε laser είδα ούτε τίποτα).Δευτερον ηχητικά ήταν άψογο και δέν πνίγανε τα λόγια τη μουσική όπως έχω παρατηρήσει σε άλλες συναυλίες (πλήν του Γιώργου). Τρίτον τα 4 παιδιά που τραγουδησαν μαζί του ανταποκρίθηκαν αξιοπρεπώς στις απαιτήσεις των ερμηνειών τους. Τι με χάλασε: Η πολλή γερουσία, η παγωμάρα και η μη συμμετοχή του κόσμου. Δεν ξέρω τι ώρα το τελείωσε το πρόγραμμα οταν πήγατε εσείς αλλα χτες (25/11) το τελειωσε λίγο πριν τις 12. Κάποια στιγμή πέρασε απ' το μυαλό μου μήπως ο Πανούσης αγόρασε και μοίρασε δωρεάν εισητήρια σε αντινταλαρικούς τετοια παγωμάρα. Μερικοί δέ αγενείς συνάνθρωποι μας κατα το τέλος σηκώθηκαν κι' εφυγαν. Για να αναφερθώ και στη δήλωση της πρεμιέρας για τον κύκλο που κλείνει θα πρότεινα στο Γιώργο να κλείσει τον κύκλο στο ΟΑΚΑ όπως το 83 και να αφήσει απ' έξω τους δήθεν που στο διάλειμα έπιναν σαμπάνια και πήγαν μόνο και μόνο για να πανε επειδη ειναι inn.

Να στε ολοι καλα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα κι από μένα :rolleyes:

Το γεγονός ότι κάποιοι φεύγουν πριν τελειώσει η συναυλία, δεν είναι θέμα αγένειας πάντως. Μπορεί κάποιοι να φεύγουν λόγω υποχρεώσεων (π.χ. οικογενειακών -δεν ξέρουμε τί μπορεί να έχει κάθε άνθρωπος) και οι περισσότεροι για να προλάβουν το μετρό. Για παράδειγμα, τη μέρα που είχα πάει, δύο κυρίες δίπλα μου γύρω στις 12 παρά είκοσι κοίταξαν το ρολόι τους και είπαν ακριβώς αυτό: να φύγουν σιγά-σιγά για να προλάβουν το μετρό. Και μάλλον γι' αυτό προσπαθούν και οι καλλιτέχνες να κόψουν λίγο το πρόγραμμα (που όπως λές τελείωσε στις 12), για να προλαβαίνει ο κόσμος τις συγκοινωνίες. Αυτό μάλιστα το είχε πει ο Νταλάρας και στη συνέντευξή του στον Ορφέα.

Βέβαια ενδέχεται να είναι και γραμμή του "Παλλάς", γιατί στο τέλος των παραστάσεων σα να βιάζονται να κλείσουν το θέατρο... Π.χ. στο Μέγαρο δε μας έχει πει ποτέ κανένας να βγούμε σιγά-σιγά προς τα έξω για να κλείσουν την αίθουσα, άσχετα από το τί ώρα έχει πάει. Στο Παλλάς συνέβη και αυτό... :blush:

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...