Sign in to follow this  
Followers 0
Apostolis

Ήταν να τα πει, αλλά....

29 posts in this topic

Κατά καιρούς έχω ακούσει ιστορίες για διάφορα τραγούδια και δίσκους που ήταν να κυκλοφορήσει ο Νταλάρας.

Ποια τραγούδια ή δίσκους ήταν να πει ο Νταλάρας αλλά τελικά κυκλοφόρησαν με την φωνή άλλου τραγουδιστή ή δεν κυκλοφόρησαν ΠΟΤΕ;;;

Αυτά που γνωρίζουμε ως τώρα είναι:

- τα τραγούδια: "Μπροστά στα σκαλοπάτια σου" και το "Πάντα σε φίλους πίστευα" του Βαγγέλη Περπινιάδη. Επρόκειτο να τα ηχογραφήσει στις 21/4/1967 αλλά ματαιώθηκε η ηχογράφηση λόγω του στρατιωτικού πραξικοπήματος.

- το τραγούδι του Δημήτρη Ξαπλαντέρη "Δεν έμεινε σταλιά κουράγιο" το οποίο ηχογραφήθηκε το 1971 για να μπει στο 45άρι μαζί με τη "Ροδιά" και στο μεγάλο δίσκο "Ο μέτοικος" αλλά τελικά έμεινε απ'έξω και δεν κυκλοφόρησε επίσημα ως τώρα.

- το τραγούδι "Ο άνεργος" του Μάνου Λοϊζου. Ήταν να μπει στον μεγάλο δίσκο "Ο μέτοικος" το 1976. Τελικά κυκλοφόρησε με τον Μπάμπη Αντωνίου το 1981.

- τα τραγούδια "Λαδάδες" και "Στη φυλακή θα λιώσω" του Μ.Γενίτσαρη, τα οποία ηχογράφησε, σε πρώτη εκτέλεση, ο Νταλάρας για τον δίσκο "Ρεμπέτικα της κατοχής" τα οποία, όμως, έμειναν εκτός του δίσκου. Τα τραγούδια αυτά τα δισκογράφησε τελικά ο ίδιος ο Μ.Γενίτσαρης.

- το τραγούδι "Κάνε το δάκρυ σου φιλί" του Μάριου Τόκα. Τελικά το ηχογράφησε ο Γιάννης Λέφερης το 1983.

- το τραγούδι "O Δραγουμάνος του βεζύρη" του Λ.Κηλαηδόνη. Υπάρχει μαρτυρία του Κηλαηδόνη που αναφέρει οτι το τραγούδι πρωτοηχογραφήθηκε με τον Γ.Νταλάρα, αλλά τελικά κυκλοφόρησε με τον Μ.Μητσιά.

- το τραγούδι "Το κόκκινο φουστάνι" του Σ.Κουγιουμτζή. Τελικά το είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

- το τραγούδι "Μια συναυλία ακόμα" του Αντώνη Βαρδή, με την συμμετοχή αρκετών τραγούδιστών μαζί και του Νταλάρα. Τελικά το τραγούδι αυτό δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

- το τραγούδι "Σημαία μιας πορείας" από το Carte Postale του Ν.Μαυρουδή. Τελικά το είπε ο Δημητράτος.

- το τραγούδι "Όταν πέφτει το βράδυ" του Μ.Κουμπιού γράφτηκε για να το πει ο Νταλάρας αλλά, σύμφωνα με μαρτυρία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο ίδιος ο Νταλάρας της πρότεινε να το τραγουδήσει και τελικά κυκλοφόρησε με την φωνή της Ελεωνόρας.

- το τραγούδι "Η πανοπλία που φοράς" του Γ.Καζαντζή σε στίχους Μ.Ελευθερίου ήταν να ηχογραφηθεί με τον Νταλάρα και β'φωνή το Σιόλα αλλά τελικά έγινε το αντίθετο.

- τον δίσκο "Γράμματα στην αγαπημένη" του Λοϊζου. Ήταν να ηχογραφηθεί με τον Νταλάρα, αλλά τελικά έμειναν στις πρόβες. Τελικά τα τραγούδια κυκλοφόρησαν με την φωνή του ίδιου του Μάνου το 1983.

- ένα δίσκο το 1971-72, με διασκευές τραγουδιών του Παπαϊωάννου από τον Λοϊζο και τον Λ.Παπαδόπουλο. Τα τραγούδια αυτά ήταν να τα πει ο Γ.Νταλάρας, αλλά ο δίσκος δεν έγινε ποτέ, λόγω του θανάτου του Παπαϊωάννου..... (το αναφέρει ο Κ.Χατζηδουλής στο ένθετο με τα ρεμπέτικα του Μουσικού Κουτιου.)

- ένα δίσκο με επανεκτελέσεις τραγουδιών του Β.Τσιτσάνη. Τελικά τον πρόλαβε ο θάνατος τον Τσιτσάνη και δεν έγινε ποτέ ο δίσκος. Μόνο κάποιες πρόβες υπάρχουν με τον Νταλάρα και τον Τσιτσάνη, καθώς και η ηχογραφημένη μαρτυρία του Τσιτσάνη στην οποία αναφέρει την φιλοδοξία δημιουργίας αυτού του δίσκου.

- τα τραγούδια του δίσκου "Αχ, έρωτα" του Χ.Λεοντή σε ποίηση Λόρκα και μετάφραση Λ.Παπαδόπουλου γράφτηκαν για να τα πει ο Νταλάρας και η Αλεξίου (σύμφωνα με άρθρο για το συγκεκριμένο δίσκο που δημοσιεύθηκε πριν από μερικά χρόνια στην Καθημερινή) αλλά τελικά λόγω των διαφορετικών εταιρειών τα είπε ο Μητσιάς με την Τσανακλίδου.

- τον δίσκο με ολοκληρομένο το έργο "Το Τραγούδι του Νεκρού Αδερφού" του Μ.Θεοδωράκη. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε, αλλά οι ηχογραφήσεις κλάπηκαν από τον επιχειρηματία. Το έργο τελικά κυκλοφόρησε σε δίσκο το 2001 με τον Δημήτρη Μπάση, τον Γιάννη Μπέζο και την Νένα Βενετσάνου.

- τραγούδια του Θεοδωράκη, το 1984, που λόγω της γνωστής διαμάχης μεταξύ ΕΜΣΕ και ΕΔΕΤ τελικά δεν ηχογραφήθηκαν. Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποια τραγούδια πρόκειται αλλά κάποια από κείνα ηχογράφησαν ο Μητροπάνος στα "Πικροσάββατα", ο Κόκοτας στο δίσκο "Τσιτσάνης-Θεοδωράκης-Κόκοτας" και ο Λέκκας στο "Ασίκικο Πουλάκη".

- τον δίσκο "Κύριε των δυνάμεων" του Σπανουδάκη. Τα τραγούδια του δίσκου ήταν να τα πει ο Νταλάρας. Μερικά τα ηχογράφησε. Γι'αυτό υπάρχουν και οι ευχαριστίες στο όνομά του στο σημείωμα του δίσκου. Τελικά ο δίσκος κυκλοφόρησε με την Βιτάλη και τον Κούτρα.

- τραγούδια του Μ.Τόκα τα οποία τελικά κυκλοφόρησαν με τον Δ.Μητροπάνο στα τέλη του 1999 στο δίσκο "Εντελβάις".

- τον δίσκο το 2005 με τα χορικά από τις παραστάσεις "Οιδίπους Τύραννος" με τον Κιμούλη σε μουσική G.Bregovic και στίχους Λ.Νικολακοπούλου. Το cd αυτό μάλιστα για κάποιο χρονικό διάστημα διαφημιζόταν οτι κυκλοφορεί στα καταστήματα. Τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Α, ρε Αποστόλη, την ίδια σκέψη κάναμε απλά εγώ δεν βρήκα χρόνο να τα συγκεντρώσω...Μπράβο, καλά έκανες και τα μάζεψες.

Tραγούδια του Θεοδωράκη, το 1984, που λόγω της γνωστής διαμάχης μεταξύ ΕΜΣΕ και ΕΔΕΤ τελικά δεν ηχογραφήθηκαν.

Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποια τραγούδια πρόκειται αλλά κάποια από κείνα ηχογράφησαν ο Μητροπάνος στα "Πικροσάββατα", ο Κόκοτας στο δίσκο "Τσιτσάνης-Θεοδωράκης-Κόκοτας" και ο Λέκκας στο "Ασίκικο Πουλάκη".

Όντως το "Όταν πέφτει το βράδυ" γράφτηκε για να το πει ο Νταλάρας αλλά, σύμφωνα με μαρτυρία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο ίδιος ο Νταλάρας της πρότεινε να το τραγουδήσει και μάλιστα στον τόνο που θα το έλεγε εκείνος.

Και το "Η πανοπλία που φοράς" (Γ.Καζαντζής-Μ.Ελευθερίου) επρόκειτο να ηχογραφηθεί με τον Νταλάρα και β'φωνή το Σιόλα αλλά τελικά έγινε το αντίθετο...

Τα τραγούδια του δίσκου "Αχ, έρωτα" του Χ.Λεοντή σε ποίηση Λόρκα και μετάφραση Λ.Παπαδόπουλου γράφτηκαν για να τα πει ο Νταλάρας και η Αλεξίου (σύμφωνα με άρθρο για το συγκεκριμένο δίσκο που δημοσιεύθηκε πριν από μερικά χρόνια στην Καθημερινή) αλλά τελικά λόγω των διαφορετικών εταιρειών τα είπε ο Μητσιάς με την Τσανακλίδου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να αναφέρω και μία πληροφορία για ένα δίσκο που τελικά κυκλοφόρησε και με την φωνή του Γ.Νταλάρα.

Στο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στον Κίτρινο Τύπο (9-6-08), ο Γιώργος Λιάνης, ανέφερε οτι τα "Λιανοτράγουδα της μικρής πατρίδας", του Θεοδωράκη και του Ρίτσου ήταν να τα πρωτοπει ο Γ.Νταλάρας. Τελικά, όπως γνωρίζουμε, η εκτέλεση με τον Νταλάρα έμελε να ήταν η 3 κατα σειρά παγκοσμίως, αλλά ήταν η πρώτη κυκλοφορία στην Ελλάδα μετά την πτώση της χούντας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά! :razz:

Ήτανε να πει και το "Εντελβάις" (το δίσκο); :music: ή τα 'χω μπερδέψει πάλι; B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όντως ήταν να πει , αν όχι όλα, κάποια τραγούδια του Τόκα από το "Εντελβάις".

Και να προσθέσω , σ'αυτά που έγραψα παραπάνω και το τραγούδι του Δημήτρη Ξαπλαντέρη "Δεν έμεινε σταλιά κουράγιο" το οποίο ηχογραφήθηκε το 1971 για να μπει στο 45άρι μαζί με τη "Ροδιά" και στο μεγάλο δίσκο "Ο μέτοικος" αλλά τελικά έμεινε απ'έξω.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανανέωσα την λίστα!! :D

Πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελληνική δισκογραφία και ίσως και η καριέρα και το ρεπερτόριο του Γ.Νταλάρα αν τα είχε τελικά δισκογραφήσει όλα αυτά;; :blush::blush::pity:

Κάτι ακόμα. Ο δίσκος "Γράμματα στην αγαπημένη" του Λοϊζου, όπως μάθαμε πρόσφατα, δεν ήταν να ηχογραφηθεί ολόκληρος με τον Νταλάρα, αλλά τελικά έμειναν στις πρόβες;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έτσι είναι...Απλά όταν έκαναν τις πρόβες ήταν ακόμη στο πολύ αρχικό στάδιο.Αργότερα ο Λοίζος τα "δοκίμασε" και με το Ρασούλη.Τελικά όταν ολοκληρώθηκε το έργο , ήθελε να το ηχογραφήσει με τη Φαραντούρη.

Σαν αρχική σκέψη όμως, μπορείς να το βάλεις κι αυτό.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Τα τραγούδια του δίσκου "Αχ, έρωτα" του Χ.Λεοντή σε ποίηση Λόρκα και μετάφραση Λ.Παπαδόπουλου γράφτηκαν για να τα πει ο Νταλάρας και η Αλεξίου (σύμφωνα με άρθρο για το συγκεκριμένο δίσκο που δημοσιεύθηκε πριν από μερικά χρόνια στην Καθημερινή) αλλά τελικά λόγω των διαφορετικών εταιρειών τα είπε ο Μητσιάς με την Τσανακλίδου.

http://www.melodia.gr/4dcgi/_w_articles_me.../09/2004_107447

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εξαιρετική μελέτη ανοίγεται εδώ.Και μπράβο Αποστολάκη.Εγώ θα πω για κάποιες μαρτυρίες που έχω διαβάσει.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας στο "βιβλίο των βιβλίων" στην αυτοβιογραφία του αναφέρει ότι πίεζε πολύ τον Νταλάρα για κάποιο τραγούδι (υποψιάζομαι ότι είναι το τραγούδι "Με το Βοριά" που είπε ο Καζαντζίδης) και μάλιστα στο καμαρίνι του ο Νταλάρας του είχε πεί πως όταν τελειώσει τις παραστάσεις που επρόκειτο να δώσει τότε στην Θεσσαλονίκη θα το πεί.Δεκαετία του'70 μιλάμε τώρα και ο Γιώργος δεν τραγούδησε ποτέ Ζαμπέτα σε πρώτη εκτέλεση.

Ο Μάριος Τόκας για το τραγούδι "Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη" είχε πεί πως πιν φτάσει στον Μητροπάνο είχε φτάσει και στην Αλεξίου που το απέριψε,μα και σε έναν άλλον μεγάλο τραγουδιστή που δεν ευδοκίμησε να το πεί και αυτός βεβαίως δεν ήταν ο Πάριος.Υποθέσεις του τύπου:"τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...",η δήλωση αυτή "φωτογράφιζε" τον Νταλάρα.

Και πάλι σύμφωνα με μαρτυρία του Ζαμπέτα,η "Μικρά Ασία" σε στίχους Πυθαγόρα μελλοποιήθηκε απο εκείνον πρώτα(ήταν λέει φοβερά τα τραγούδια) για τον Νταλάρα και την Αλεξίου,αλλά η εταιρία(ΜΙΝΟS)έκρινε ότι το έργο πρέπει να δοθεί όπως και δόθηκε στον Απόστολο Καλδάρα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τώρα που το θυμήθηκα.

Στην συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα στις 6-6-08 στον Γ.Τσάμπρα, στην οποία μας τίμησε με την παρουσία του ο Γ.Νταλάρας, σε κάποιο διάλειμμα για διαφημίσεις, η συζήτηση πήγε στο τραγούδι "Κάνε το δάκρυ σου φιλί" του Μάριου Τόκα.

Μας είπε λοιπόν ο Γ.Νταλάρας οτι το τραγούδι αυτό ο Μ.Τόκας ήθελε να το του δώσει να το πει αυτός. Τελικά το τραγούδι όπως γνωρίζουμε, το τραγουδούσε στις ζωντανές εμφανίσεις του στη Διαγώνιο το 1979, αλλά δεν μπήκε ποτέ στο studio για να το ηχογραφήσει. Τελικά το τραγούδι το δισκογράφησε το 1983 ο Γιάννης Λέφερης.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εδω μια περιπτωση που μεγαλοι κερδισμενοι βγηκαν ο Γ. Νταλαρας και η Χ.Αλεξίου

Σε ειδική εκδοση της Καθημερινης και του Μελωδιά (100 δισκοι και η ιστορια του 29-6-03 /σελ 21) σχετικα με την Μικρα Ασια του 72' ο συνθετης Κωστας Καλδαρας (του Αποστολου γιος..) αναφερει σε καποιο σημειο σχετικά:

[..] Αυτο που δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστο σχετικα με την Μικρα Ασια ειναι οτι τα τραγουδια ηταν να ερμηνευθουν απο τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ομως λογω καποιων ασχημων συγκυριων δεν ευδοκιμησε αυτη η συνεργασία.Καθε εμποδιο για καλο,αφου ο δισκος στηριχθηκε απο δυο αξιους ερμηνευτες ,τον Γιωργο Νταλάρα και τη Χάρι Αλεξίου. [..]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φαντάζεστε την Μικρά Ασία σε στίχους του Πυθαγόρα, σε μουσική του Ζαμπέτα και ερμηνεία του Καζαντζίδη......;;;;;; :blush::blush::D:pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eγώ προτείνω να ξεκαθαριστούν σε δυο κατηγορίες τα τραγούδια.

1. Σε αυτά που έγιναν κάποιες ηχογραφήσεις

2.Σε αυτά που δεν έγιναν

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα οργάνωσα σε ένα πίνακα. Νομίζω πλέον οτι έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα! :):)

http://rapidshare.com/files/125222173/dalaras-unreleased.html

Αν έχω λάθη ή παραλείψεις στον πίνακα αυτό, ας με διορθώσετε! ...Θα το αντέξω! :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το τραγούδι "Κερκιδόνες" που βρίσκεται στον τελευταίο δίσκο του Γιώργου Ζήκα, τραγουδισμένο από τον ίδιο, ήταν να το πει ο Γιώργος Νταλάρας στο δίσκο "Καλώς τους", αλλά τελικά έμεινε απ'έξω.

Η πληροφορία προέρχεται από ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Ζήκα στο Γιώργο Τσάμπρα στην εκπομπή του "Πρέπει να ξέρεις μηχανή" στο Β'πρόγραμμα ΕΡΑ το Φεβρουάριο του 2008. Η εκπομπή παίζεται τώρα σε επανάληψη.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Νομίζω πως για γυναικεία φωνή στα σχέδια ήταν να τραγουδήσει η Λίτσα Διαμάντη...

Ναι ήταν να το πει ο Καζαντζίδης με τη Διαμάντη ακόμα και όταν άλλαξε ο συνθέτης.. Δηλαδή ο Καζαντζίδης και η Διαμάντη να το πουν σε μουσική Kαλδάρα και στίχους Πυθαγόρα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Μάριος Τόκας για το τραγούδι "Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη" είχε πεί πως πιν φτάσει στον Μητροπάνο είχε φτάσει και στην Αλεξίου που το απέριψε,μα και σε έναν άλλον μεγάλο τραγουδιστή που δεν ευδοκίμησε να το πεί και αυτός βεβαίως δεν ήταν ο Πάριος.Υποθέσεις του τύπου:"τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...",η δήλωση αυτή "φωτογράφιζε" τον Νταλάρα.

Και πάλι σύμφωνα με μαρτυρία του Ζαμπέτα,η "Μικρά Ασία" σε στίχους Πυθαγόρα μελλοποιήθηκε απο εκείνον πρώτα(ήταν λέει φοβερά τα τραγούδια) για τον Νταλάρα και την Αλεξίου,αλλά η εταιρία(ΜΙΝΟS)έκρινε ότι το έργο πρέπει να δοθεί όπως και δόθηκε στον Απόστολο Καλδάρα.

Η Αλεξίου ήθελε να πει το Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη αλλά όχι και τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου τα οποία ήταν κάποια από αυτά που είπε ο Μητροπάνος και κάποια από αυτά που είπε ο Βοσκόπουλος. Για αυτό και δεν έγινε η συνεργασία και η Αλεξίου έκανε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ΔΙ ΕΥΧΩΝ...

Στον Βοσκόπουλο αναφέρεται ότι έφτασε το τραγούδι μετά την Αλεξίου, ο οποίος ακόμα ήταν στα πάνω του τότε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ γιατί ψυλλιάζομαι πως όποιος γράφει ένα πολύ καλό τραγούδι,όχι τώρα μα απο χρόνια,τον Νταλάρα πρώτα φαντάζεται για ερμηνευτή και μετά όλους τους άλλους;

Λέω εγώ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο περιοδικό ΟΑΣΙΣ σε συνεντευξη που εδωσε ο τραγουδιστής Κωστας Καφάσης λεει σχετικά για την επιτυχία που τον καθιερωσε (Γέλα κυρία μου)

οτι προτου του δωθει η ευκαιρια να την ερμηνευσει πρωτα προταθηκε στον νεαρο τοτε Γιωργο Νταλάρα ο οποιος το εκρινε εκτος του στυλ των τραγουδιων που χε αποφασισει να υποστηριξει, μετα προταθηκε στον Σταματη Κόκκοτα -συμφωνα με τα λεγομενα του τραγουδιστη- που κι αυτος το απεριψε ετσι εντελει το ερμηνευσευσε ο Καφασης,που οπως χαρακτηριστικα αναφερει εδω και 30 χρονια αυτη η κυριά εχει πεθανει στο γελιο και παραλληλα τον εχει "σταμπαρει"σαν τραγουδιστη..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σίγουρα ο Γιώργος Νταλάρας έχει "χάσει" κάποια τραγούδια λόγω συγκυριών ή εταιριών.Πάντως ένα καλό τραγούδι ξέρει να το ακούσει και να δεί όλες τις γωνίες του καθώς και απο την πίσω πλευρά του.Αν έχει απορρίψει κάποια τραγούδια πιστεύω ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε,γιατι ένα τραγούδι δεν είναι απλά μουσική και στίχος-είναι συναίσθημα είναι ζωή είναι εικόνες είναι βιώματα και μνήμες.Και ο ίδιος ο τραγουδιστής πρέπει να το νοιώθει όταν το ερμηνεύει,αλλιώς το τραγούδι δεν θα περπατήσει.Και δεν μιλώ μόνο εμπορικά,αλλά και να φτάσει στα χείλη του κόσμου είτε απο συναυλίες,είτε απο παρέες είτε απο το βάδισμα στο δρόμο.Πρέπει πρώτα να ΄μπεί ο τραγουδιστής στο αίμα του τραγουδιού έτσι ώστε να το μεταφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στον κόσμο.Είχε πεί πρόσφατα ο Μάνος Ελευθερίου σε μιά απο τις σπάνιες συνεντεύξεις που έχει δώσει:"Πήγα ένα βράδυ σε ένα μαγαζί και η τραγουδίστρια τραγουδούσε ένα τραγούδι που οι στίχοι του έλεγαν "θα πεθάνω",και γελούσε.Αργότερα το ίδιο βράδυ της είπα,"μα καλά,ξέρεις ότι θα πεθάνεις και γελάς;"Δεν το ένοιωθε το τραγούδι,γιατί κάθε τραγούδι έχει ποιότητα μεν αλλά και προσωπικότητα όσο παράξενο φαίνεται αυτό.

Η Δήμητρα Γαλάνη έχει δώσει ακριβώς την ερμηνία"Είναι προτιμότερο ένα καλό τραγούδι,απο ένα ωραίο τραγούδι.Γιατι ένα καλό τραγούδι αντέχει στον χρόνο,ένα ωραίο όχι."

Ο Νταλάρας κατά την γνώμη μου πιστεύει στα καλά τραγούδια,αυτά που έχουν πράγματα να πουν,αυτά που κρατούν το άρωμα τους για χρόνια.Γιαυτό τα τραγούδια του που όλοι ξέρουμε είναι τόσο αγαπημένα,και κομμάτια της ζωής μας,αλλά και ο ίδιος απλός,άξιος,μάγκας και αξεπέραστος.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Τα οργάνωσα σε ένα πίνακα. Νομίζω πλέον οτι έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα! :music::music:

http://rapidshare.com/files/125222173/dalaras-unreleased.html

Αν έχω λάθη ή παραλείψεις στον πίνακα αυτό, ας με διορθώσετε! ...Θα το αντέξω! :lol: :lol:

Μια διορθωσούλα... Η "Σημαία μιας πορείας" δεν έχει ηχογραφηθεί με τη φωνή του Γιώργου. :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0