ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

Το φίλτρο (CD/DVD)

63 posts in this topic

Σύμφωνα με το site του Πέτρου Δραγουμάνου, στις κυκλοφορίες του μήνα Νοεμβρίου, υπάρχει και μία που λέει "Γιώργος Νταλάρας-Το φίλτρο" cd-dvd.

http://musiconline.gr/php/articles.php?lng=gr&pg=23

Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως πρόκειται για συλλογή με τραγούδια της Universal και κάποια καινούργια τραγούδια.

Share this post


Link to post
Share on other sites
...στις κυκλοφορίες του μήνα Νοεμβρίου....

άρα, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες!! :music::music::music:

Υπέροχα!!!! :music::music::music::music::music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο επόμενο τεύχος του "Όασις" που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου θα υπάρχει ρεπορτάζ σχετικά με το νέο δίσκο καθώς και αφιέρωμα στο δίσκο "Καλημέρα κυρία Λύδια" στα "Ξεχασμένα διαμάντια".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cd-dvd, ε; :huh: Με το καλό ναρθεί να ακούσουμε και να δούμε. Ευχαριστούμε, Θάνο, για την πληροφορία.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση που περιλαμβάνει ένα CD κι ένα DVD. Το CD περιέχει 4 νέα τραγούδια: «Θα Σε Ξεπεράσω», σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, «Κυριακάτικό Μου Δάκρυ», «’γρια Ζωή», σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους Νίκου Σταθόπουλου, « Όπου Πάς Θα Γυρίσεις» σε μουσική Νικόλα Κουμπιού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Περιέχονται επίσης επανεκτελέσεις τραγουδιών όπως «Το Φίλτρο», σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους ’λκη Αλκαίου, «Το Πέλαγο Κορμί Σου», σε μουσική Παντελή Θαλασσινού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου και «Η Αιτία Είσαι Εσύ», σε μουσική Νικόλα Κουμπιού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Το δίσκο συμπληρώνουν τραγούδια από τις πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του Γιώργου Νταλάρα. Πρόκειται δηλαδή για ένα φιλτράρισμα από το πρόσφατο καλλιτεχνικό υλικό της δισκογραφικής του πορείας.

Ένας δίσκος πλούσιος ηχοχρωματικά που αναδεικνύει το μεσογειακό πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα σε όλες τις εκφάνσεις του.

πηγή : greekmusicshop.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Υπέροχα!!!! Ανυπομωνώ!!! :huh::huh::huh::D:music::music:

Το DVD τι να περιέχει άραγε;;;;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aφού έχει τόσα τραγούδια του Κουμπιού και κάποιες επανεκτελέσεις, γιατί δεν ξαναηχογράφησε και το "Όταν πέφτει το βράδυ" που είχε γραφτεί για τη φωνή του;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλιστα... Κάτι σαν ''Η οικογένεια Κουμπιού παρουσιάζει τον Γ.Νταλάρα''

Ευχαριστούμε, Κώστα, για τα διευκρινιστικά. Ανυπομονώ σφόδρα για το νέο cd κι ελπίζω η αρχική επιφυλακτικότητά μου να μετατραπεί σε ενθουσιασμό ,άμα τη ακροάσει. Το ελπίζω ειλικρινά!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aπό το Μusic Corner:

Ο Γιώργος Νταλάρας επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά ή ...σχεδόν νέα! Το νέο του βήμα στη δισκογραφία, που κυκλοφορεί εντός των ημερών, αποτελεί μία πολυτελή συλλεκτική έκδοση με τίτλο "Το φίλτρο" η οποία περιλαμβάνει φρέσκο αλλά και παλαιότερο υλικό. Στο cd συναντάμε τέσσερα νέα τραγούδια, το "Θα Σε Ξεπεράσω", σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, τα "Κυριακάτικό Μου Δάκρυ" και "’γρια Ζωή", σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους Νίκου Σταθόπουλου και το "Όπου Πας Θα Γυρίσεις" σε μουσική Νικόλα Κουμπιού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Περιέχονται επίσης και κάποιες επανεκτελέσεις τραγουδιών όπως "Το Φίλτρο", σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους ’λκη Αλκαίου, "Το Πέλαγο Κορμί Σου", σε μουσική Παντελή Θαλασσινού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου και "Η Αιτία Είσαι Εσύ", σε μουσική Νικόλα Κουμπιού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου ενώ τον δίσκο συμπληρώνουν τραγούδια από τις πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του Γιώργου Νταλάρα που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Πρόκειται δηλαδή για ένα φιλτράρισμα από το πρόσφατο καλλιτεχνικό υλικό της δισκογραφικής του πορείας. Την έκδοση συμπληρώνει και ένα dvd με πλούσιο ακυκλοφόρητο υλικό καθώς και video clips από την πρόσφατη δισκογραφία του σπουδαίου ερμηνευτή.

http://www.musiccorner.gr/extras/vrexei_mo...siki/index.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Την έκδοση συμπληρώνει και ένα dvd με πλούσιο ακυκλοφόρητο υλικό...

πλούσιο ακυκλοφόρητο υλικό... :rolleyes:B);) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :music::music:

Υπέροχα!!! :music:B)B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα ακυκλοφόρητο υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Αυτά σίγουρα δεν τα έχουμε;

Μένει να αγαπηθεί και να μείνει αυτή η δουλειά. Οπότε -ακόμα-αναμένουμε την έκδοση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κρατώ μικρό καλάθι που λένε. Τελευταία λείπουν τα τραγούδια που ήρθαν για να μείνουν. Ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω ακούγοντας κάποια πολυδιαφημισμένα cd's οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΗΡΕΜΗΣΤΕ!

Νταλάρας είναι.Ο άνθρωπος αυτός ξεπερνάει τον εαυτό του.

Μην αγχώνεστε,και μην έχετε επιφυλάξεις.

Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος ναι αλλά ο Νταλάρας όχι.Εξάλλου πιστεύω ότι ο Κουμπιός είναι καλός συνθέτης και θα υπάρχουν καλά τραγούδια.Συμφωνώ με τον Θανάση ότι έπρεπε να υπάρχει στη δουλειά αυτή που ετοιμάζεται και το "Όταν πέφτει το βράδυ".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Συμφωνώ με τον Θανάση ότι έπρεπε να υπάρχει στη δουλειά αυτή που ετοιμάζεται και το "Όταν πέφτει το βράδυ".

Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως , ίσως ήταν δύσκολο να ξαναηχογραφηθεί ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε τόσο πρόσφατα στην Εmi...Δικαιώματα κλπ κλπ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αντώνη, καλοί συνθέτες υπάρχουν πολλοί και -δυστυχώς-δεν αξιοποιούνται. Αυτό είναι ένα ζητούμενο. Εν πάσει περιπτώσει ελπίζω πως στο cd αυτό οι Μ.&Ν. Κουμπιός έχουν γράψει τραγούδια αντάξια του μεγέθους του Νταλάρα. Αυτό και μόνο ενδιαφέρει εμένα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε Αντώνη, όλους σε αυτό το forum αυτό -θεωρώ- πως ενδιαφέρει. Έχουμε ανάγκη να ακούμε από τον Γιώργο Νταλάρα ωραία τραγούδια που θα τα τραγουδάμε χρόνια. Κι αυτό είναι το ΚΥΡΙΟ ζητούμενο από ένα καινούργιο cd. :music::music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητή μου Ελίνα,εδώ μου "χτυπάς ένα πορτάκι" και μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάτι που ήθελα καιρό.Όσο πικρό και αν ακούγεται δεν έχουμε πολλά τραγούδια που θα μας κάνουν να τα τραγουδάμε χρόνια,όπως κάποτε με τα τραγούδια του Κουγιουμτζή,η του Λοϊζου.Και ας μην μείνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους Μύθους που τους αγαπάμε πάρα πολύ,ας πάμε εδώ μπροστά σε αυτούς που είναι νεώτεροι και παραγωγικοί.Το πόσο σημαντικοί είναι θα το δείξει ο χρόνος,και απαιτείται ακόμα δυστυχώς.

Εγώ τον Νταλάρα δεν τον φοβάμαι γιατι τον ξέρω.όπως και ο ίδιος ξέρει να βρίσκει τα καλά τραγούδια και όχι να τα "εφευρίσκει" όπως κάνουν οι περισσότεροι,η απλά παραμένουν στην ίδια μουσική κλίμακα χωρίς να πάνε παραπέρα και αράζουν.Κάργα λαϊκό κάποιοι και καλά είμαστε μπορεί να λένε,με τα μπουζούκια να ουρλιάζουν και τα υπόλοιπα όργανα να προσχωρούν σε ένα συνθεσάιζερ.όμως δεν υπάρχει και ο λόγος,υπάρχει η πρωτοτυπία και όχι η ψυχή.Όταν ο Γιώργος τραγούδησε πρώτη φορά τον "Παλιό στρατιώτη" είχα την τύχη να το ακούσω στον Ζυγό σε πρώτη ζωντανή και παγκόσμια εκτέλεση.Απογειώθηκα.Και ήξερα ότι θα μπορώ να το τραγουδάω γιατί εκείνο με ταρακουνάει,με εκφράζει.

Το ίδιο έγινε τώρα και με το τραγούδι "Ματωμένα χώματα",θα έχει διάρκεια αυτό το τραγούδι και θα είναι απο τα μεγάλα.Γιατί;

Απλά γιατί μπορούμε να το τραγουδήσουμε,και να μας "πειράξει",συμφωνώ ότι αυτό είναι το ζητούμενο απο ένα καινούργιο cd,αρκεί να υπάρχει η ψυχή και το πέρασμα.

Πιστεύω ότι πρόσωπα σαν τον Νταλάρα,τον Κορακάκη,τον Μητροπάνο ξέρουν που τους βγάζει ο δρόμος και βάζουν απλώς την ψυχή τους μην αφήνοντας την ουσία να τους ξεφύγει.Και η ουσία είναι ο λόγος,η μελωδία,η ερμηνία και η ψυχή που φτάνουν τελικά στη διάρκεια.

Γι αυτό δεν τον φοβάμαι τον Γιώργο Νταλάρα,γιατι ξέρω ότι τα τραγούδια που θα πει θα έρθουν μόνα τους στο δικό μας στόμα.

Ενώ κάποιων άλλων,κατηγορηματικά όχι και συνειδητά θα τα προσπεράσουμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητέ Αντώνη, δεν διαφωνούμε καθόλου! Επειδή αναφέρεις τραγούδια σαν τον Παλιό στρατιώτη και τα Ματωμένα χώματα, σου λέω κι εγώ πως με το πρώτο άκουσμα συγκλονίστηκα!!! Συγκλονίστηκα! Χωρίς καμια έκπτωση στο συναίσθημα. Δεν συγκλονίστηκα όμως με το ''Φίλτρο''. Κι επειδή φαίνομαι να έχω επιφυλάξεις μόνο εγώ σε αυτή την έκδοση -όσον αφορά στην επιλογή των συγκεκριμένων συνθετών- ξαναλέω πως πολύ θα χαρώ να διαψευστώ σχετικά με τις επιφυλάξεις μου. Να είσαι σίγουρος πως εάν με συγκλονίσουν ή απλά μου αρέσουν τα τραγούδια δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να εκφραστώ δημόσια. Το καλό τραγούδι πάνω απ΄όλα. Είμαι η τελευταία ,Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, που δεν θα εμπιστευόμουνα το ένστικτο και την κρίση του Νταλάρα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα εδώ.

Κοντός ψαλμός...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τώρα στην ΕΡΑ παίζεται το νέο τραγούδι....... "Θα σε ξεπεράσω"..... του Μιχ. Κουμπιού απο τον δίσκο που πρόκειται να κυκλοοφορήσει...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...