Makis

Αφιέρωμα στο MEGA

31 posts in this topic

Αποστόλη νομίζω ότι αυτό που κάνανε στο "Θα σε ξεπεράσω" ήταν ακόμη χειρότερο... Σαν τα παρατράγουδα της Ανίτας τον κάνανε να φαίνεται.

Θοδωρή, θα μιλήσω λίγο δικηγορίστικα, μιας που έχουμε στην παρέα και την Ekostel.

Αυτό που έγινε με τον ασυγχρόνιστο ήχο ήταν απαράδεκτο αλλά ήταν λάθος από αμέλεια των τεχνικών και της παραγωγής.

Αυτό που έγινε στο "Κυριακάτικο μου δάκρυ" έγινε με πρόθεση. Και με εκνευρίζει απίστευτα αυτή τους η πρόθεση!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για οσους απο μας που το εχασαν αυτο το αφιερωμα, πως γινεται να δουμε? Ξερει κανεις?

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Για όσα γίνονται στον κόσμο αιτία είσαι εσύ..."

Ήθελα νά'ξερα για όσα γίνονται στο Mega ποιος είναι η αιτία... :)

Το πιο ωραίο απ'όλα ήταν το πλάνο του Κατσιγιάννη στο "Φίλτρο"...

...ενώ σαντούρι παίζει η Ουρανία Λαμπροπούλου...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις τώρα είδα το αφιέρωμα... Παρόλο που είχα διαβάσει τα σχόλιά σας πριν το δω, δεν επηρεάστηκα αρνητικά (για να πω την αλήθεια, σκέφτηκα και λίγο το ενδεχόμενο να υπερβάλετε... :blush: ), στην αρχή φαινόταν καλό, αλλά... τελικά ήταν απογοήτευση! :pity:

Τα μόνα που μου άρεσαν ήταν το videoclip του "Η αιτία είσαι εσύ", όπου εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα πως η κοπέλα που χορεύει (Δήμητρα Καραγιάννη) είναι μια φίλη μου από εποχή Λυκείου :D και τα αποσπάσματα από το αφιέρωμα στον Κουγιουμτζή, αν και θα προτιμούσα να έδειχναν επιτέλους και κάποια "τραγούδια για λίγους" ("Μικραίνει ο κόσμος", "Σ' αυτή την πόλη", κλπ.) Μήπως ζητάω πολλά; :confused:

Όσον αφορά στα υπόλοιπα:

το "Κυριακάτικό μου δάκρυ" έχω πει εξ' αρχής ότι δεν μου αρέσει, το θεωρώ "πανηγύρι" από μόνο του (προσωπική άποψη), αλλά είπαμε! Όχι κι έτσι! Για παράδειγμα, και το "Με βάρκα την Ελλάδα" έχει γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά το videoclip "έδενε" με το τραγούδι! Το "Κυριακάτικό μου δάκρυ" μου θύμισε κάτι photoclip που φτιάχνουν διάφοροι στο youtube. Το τραγούδι έμοιαζε απλά σαν "χαλί ":huh:

Για το "Θα σε ξεπεράσω" ένα θα πω: ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! :lol: :lol: :lol: Πέρα απ' την πλάκα τώρα: είναι επιεικώς απαράδεκτο να μην ελέγχουν τί προβάλλουν, που στο κάτω-κάτω αυτή είναι η δουλειά τους!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Για το πλάνο με τον Κατσιγιάννη στο "Φίλτρο"... Απλά, ό,τι να 'ναι! :huh:

Όσον αφορά στα παιδιάκια, θα κρατήσω αυτό που είπε η Ελίνα: "Τα παιδάκια -όσο χαριτωμένα κι αν είναι- στηρίχτηκαν σε ένα αφελές σενάριο. Και στα ''Χριστούγεννα των οριζόντων'' έπαιρναν μέρος παιδιά αλλά είχαν λόγο ύπαρξης." Σ' αυτό το αφιέρωμα τα παιδιάκια έμοιαζαν να χρησιμοποιούνται καθαρά σαν συνδετικοί κρίκοι για τις άσχετες μεταξύ τους σκηνές...

Πότε θα μάθουν άραγε πως ένα "αφιέρωμα" ή "εορταστικό πρόγραμμα" (όπως θέλεις πέσ' το) δεν είναι "βάζω λίγο απ' όλα και με ένα στυλ που να μοιάζει πανυγήρι, γιορτινές μέρες που είναι κιόλας...";;;

’ραγε, να ελπίζω πως κάποτε θα δω ένα ωραίο, καλοδουλεμένο, προσεγμένο, πρωτότυπο "εορταστικό πρόγραμμα", όπως τα "Χριστούγεννα των οριζόντων", "Εθνική οδός Χριστουγέννων", "Στην άκρη του χρόνου"...

Μην πεί κανείς τώρα ότι αυτές είναι εκπομπές για Χριστούγεννα, ενώ η παρούσα είναι για Πάσχα!! Έτοιμοι είστε... :pity::pity::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωραίο αφιέρωμα... :pity:

Μπράβο στην Universal - συνεχίστε έτσι!!!

:D

Υ.γ: Εννοείται πως ειρωνεύομαι...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...