Sign in to follow this  
Followers 0
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

Εμφανίσεις στη Θεσ/νίκη το χειμώνα

28 posts in this topic

:D:D:D:music::music:

Ρόδον Live Θεσσαλονίκης

30 Ιουλίου 2009

Ο παλιός ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Ρόδον Live, ένωσε τις δυνάμεις του με έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη ενός Club για την χειμερινή διασκέδαση στην πόλη.

Οι δύο επιχειρηματίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Νταλάρα για εμφανίσεις του στο Ρόδον Live στην θεσσαλονική, που θα διαμορφωθεί σε μουσική σκηνή, για τις ανάγκες του έντεχνου κατεστημένου.

Τα σχέδια των δύο επιχειρηματιών, όπως καλά πληροφορούμαι μάλλον θα ευδοκιμήσουν, διότι ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας είναι έτοιμος να δεχθεί την συνεργασία αυτή. ’λλωστε στην πόλη έχει να τραγουδίσει πάνω από 7 χρόνια.

Ο καλλιτέχνης έθεσε τους δικούς του όρους , όπως το κέντρο από μπουζουξίδικο, να γίνει μουσική σκηνή, με το προγράμμα να ξεκινά από τις 10 το βράδυ ως τις 02:30 το πρωί, τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Μετά τον Γιώργο Νταλάρα (εάν δέσει η συμφωνία) έπονται και άλλες εμφανίσεις καλλιτεχνών του έντεχνου τραγουδιού.

Όσο για την τιμή της φιάλης , στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε σύντομα.

http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=5234

Αlona ευχαριστούμε πολύ...

Αν ισχύει... θα χάσω την δουλειά μου!! Κάθε μέρα στην Θεσσαλονίκη θα είμαι!!!

Πέρα από την πλάκα πάντως.... ’ΨΟΓΑ ΝΕΑ!!! :lol: :lol: :lol:

Μακάρι να μην είναι απλώς φήμες!! :D

Το ρόδον κοντά στο αεροδρόμιο δεν είναι; Να βρω κανένα βύσμα να με στείλει στο ΣΕΔΕΣ...μια χαρά θα είναι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στο ρόδον με βλέπω να διανυκτερεύω και το πρωί πάλι μέσα!!!

Μακάρι να είναι αλήθεια αυτό το δημοσίευμα και όχι απλές φήμες...μακάρι... :D:D

To "Ρόδον Live" είναι στην περιοχή "Σφαγεία". Υπάρχει κι ένα "Ρόδον" κοντά στο "Ποσειδώνιο" στο Ντεπώ.Πιο παλιά λεγόταν

Τροβαδούρος"... Επειδή δεν παρακολουθώ την πορεία των συγκεκριμένων κέντρων νομίζω πως ακόμα λέγεται "Ρόδον". Στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς δηλαδή... :D :lol:

Δε πιστεύω όμως να είναι αυτό...Λογικά ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στο "Ρόδον" που βρίσκεται στα "Σφαγεία"...

I called this afternoon the number below and they said that

by August 15th they will give more information.

ΡΟΔΟΝ Live :

Φρίξου 3- Περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη.

Ημέρες Λειτουργίας : Πέμπτη- Παρασκευή Σάββατο

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-513400 & 2310-424058

I called this afternoon the number below and they said that

by August 15th they will give more information.

ΡΟΔΟΝ Live :

Φρίξου 3- Περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη.

Ημέρες Λειτουργίας : Πέμπτη- Παρασκευή Σάββατο

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-513400 & 2310-424058

Ούτε 5 χλμ απο τι σπίτι μου... :music::music::music::D:D:D

Γειά σου μάνα Σαλονίκη!

Μακάρι να'ναι αλήθεια,και να γίνει.

Γιώργο Νταλάρα,έχουμε ανάγκη να σε βλέπουμε!

:D:D:D:music:

Υπέροχα!!!!!!!! Και -ξανά- υπέροχα! Εάν, βέβαια... :music:

Παιδιά αν γίνει αυτό ( ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ) τότε έγω ένα έχω να πω :

Να μαζευτούμε να βγάλουμε ένα ομαδικό - διαρκείας με πληρωμή με δύο δόσεις με ενωμένα τραπέζια για τους dalaras.com fan και δεν συμμαζεύετε !! ! !

φαντάζεστε να δίνει παραγγελιά αυτό το τραπέζι ΄-)

θα τα λέει δεν θα τα λέει ;

Oι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι εμφανίσεις θα γίνουν...Ενδέχεται να ξεκινήσουν από τις 26 Οκτωβρίου και ίσως να διαρκέσουν και μέχρι τις γιορτές.

Αυτό δεν είναι κάτι οριστικό αλλά σύντομα θα ξέρω πολύ περισσότερα.

:):):razz:

απ' ότι φαίνεται τα Παρασεκυοσαββατά μας από Οκτώβρη μεχρι Δεκέμβρη δείχνουν να ειναι ήδη κατειλημμένα!

Σημασία μεγάλη έχουν οι εμφανίσεις του Γιώργου στην Θεσσαλονίκη. Μια επιθυμία-επισήμανση όμως: καλό είναι αυτές οι εμφανίσεις να συνοδεύονται κι από δυνατούς συνεργάτες. Ή συνεργάτες που δεν θα τους έχουμε δει και ξαναδεί και ξαναξαναδεί με τον Νταλάρα. Και πρόγραμμα με τραγούδια που ξέρει ο πολύς ο κόσμος αλλά και με κάποια υπέροχα αλλά κάπως αδικημένα.

Εμένα και μόνος του ο Νταλάρας να εμφανιζόταν , δεν θα με στενοχωρούσε καθόλου! Αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, καλό θα είναι οι συνεργάτες να προσθέτουν στο πρόγραμμα και να μην αφαιρούν.

Ας μην εκληφθεί ως υπόδειξη αλλά ως επιθυμία εκπεφρασμένη ταπεινώς. :)

Τι καλά θα ήταν να είχε ως ορχήστρα-βάση την Εστουδιαντίνα και τον ήχο της! Κι ας έχουν συνεργαστεί πολλάκις...

Συμφωνώ με την Ελίνα στα λεγόμενά της και προσυπογράφω!

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος δε θέλω να δω ούτε τον Τζουγανάκη ούτε τον Στόκα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νταλάρα, ούτε καν την Ασλανίδου!

Αντιθέτως θα ήθελα να τον δω μαζί με την Ασπασία Στρατηγού ή τη Σοφία Παπάζογλου ή τον Ζαχαρία Καρούνη που τους θεωρώ τα πιο άξια τραγουδιστικά νιάτα των τελευταίων ετών!

Θα ζήσουμε ωραίες βραδιές! Και αφού θα ξεκινήσουν απο τόσο νωρίς θα προλάβω κι εγώ μπόλικες πριν φύγω φαντάρος! :):)

Λοίπον... Δε παίξω! Τέλος! Κ έλεγα να κάνω κάποια ζωντανά στο Μύλο τη περίοδο εκείνη... Μάλλον θ αποφύγω τα πσκ!

Μακάρι να τον έχουμε εδώ 2 μήνες..... αναμένουμε νεότερα με μεγάλη αγωνία... Και μπράβο του που επέλεξε την Θεσσαλονίκη,,,

Χθες έμαθα πως θα συνεργαστεί με τον Goran Bregovic. Μεταφέρω την πλροφορία με μια μικρή επιφύλαξη βέβαια...

Νέες πληροφορίες αναφέρονται σε συνεργασία με ένα όνομα-έκπληξη,θα τολμούσα να πω, με το οποίο ο Νταλάρας δεν έχει ξανασυνεργαστεί...

Σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα... :)

Μήπως ξέρει κανείς κάτιι για τις εμφανίσεις που θα έκανε ο Γιώργος Νταλάρας τον χειμώνα στη Θεσσαλονίκη;

Oυδέν νεώτερον μέχρι στιγμής.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνουν όμως!

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0