Sign in to follow this  
Followers 0
glykerios81

Κανέλλος Δημήτρης

4 posts in this topic

Ένας νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά. Ο πατέρας του είναι από την Τρίπολη Αρκαδίας με ρίζες προσφυγικές και η μητέρα του από την Κάρπαθο Δωδεκανήσων!!!Το πρώτο του cd είχε τίτλο "Από καρδιάς", ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η νέα του δισκογραφική δουλειά με επανεκτελέσεις παλιών...σπουδαίων τραγουδιών. Φέτος το καλοκαίρι τον βρίσκουμε στο πλευρό της Γλυκερίας, όπου δίνουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ το χειμώνα θα εμφανιστεί σε σχήμα-έκπληξη!

http://www.youtube.com/watch?v=XzPqmsubHwM...wM&translated=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αύριο 30/9 ο Δημήτρης Κανέλλος θα συμμετέχει στη μεγάλη λαική βραδιά με τη Γλυκερία στην Παραλία Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από 22 Οκτώβρη ο εξαιρετικός τραγουδιστής θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή VEGERA, σε ένα πρόγραμμα - έκπληξη, μαζί με μία από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της νέας γενιάς τη Λένα ΑΛΚΑΙΟΥ! Μαζί τους: Ευσταθία, Ειρήνη Χαρίδου και Δ. Χατζηνικολάου. Επιμέλεια προγράμματος Σωτηρία Μπαβέλου.(VEGERA-Π.Ράλλη 29, ώρα έναρξης:22:00).

Επίσης, σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο του cd με επανεκτελέσεις παλιών αγαπημένων τραγουδιών!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν και σαν «φανατικός» του βινυλίου και του cd, δεν έχω ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση ενός ολόκληρου δίσκου που κυκλοφόρησε σε άυλη, ψηφιακή μορφή, όταν έχουμε ανέκδοτους στίχους του Άλκη Αλκαίου, που μελοποίησαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης και ερμηνεύει ένας σημαντικός, λαϊκός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, οι αναστολές πάνε πίσω...

«Όσα ονειρευτήκαμε» με στίχους του Άλκη Αλκαίου και τη φωνή του Δημήτρη Κανέλλου

13/06/2020
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

https://www.ogdoo.gr/diskografia/nees-kyklofories/osa-oneireftikame-me-stixous-tou-alki-alkaiou-kai-ti-foni-tou-dimitri-kanellou

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0