Sign in to follow this  
Followers 0
Paparatsi81

Αφιέρωμα Στον Στέλιο Καζαντζίδη - Καυταντζόγλειο 23 / 9 / 09

182 posts in this topic

Κατάμεστο Γήπεδο

Υπέροχος καθαρός και ενίοτε δυνατός έως πολύ δυνατός ήχος

:D (βλέπε 'η ζωή μου όλη')

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα το απέσπασε ο Τερζής και ο Μητροπάνος που με τη χρειά τους και την ερμηνεία τους θύμισαν πολύ τα γυρίσματα του Στέλιου.

Ο δε Πασχάλης είχε εμφανή διάθεση να τα σπάσει όλα και τα δινε όλα ακόμα και στα τραγούδια που θα 'πρεπε να μην ξεχωρίζει ;-)

Στο τέλος μπήκε μόνος σε ένα κοινό τραγούδι και ο Γιώργος του χτύπησε την πλάτη για να τον συνεφέρει ... :lol:

Σημαντική στιγμή το 'γιατί να είμαστε αισθηματίες' που τραγούδησαν μαζί ο Γιώργος και η Χαρούλα με τον πρώτο να την παίρνει αγκαλιά στο τέλος του τραγουδιού.

Αστείρευτη όρεξη από όλους και σε όλο το φάσμα της συναυλίας.

Με το πρώτο σφύριγμα (2:30 ώρες)όμως ο Γιώργος ήταν στο όπου φύγει φύγει, και με τα βίας συγκρατιόταν στην σκηνή.

Όλοι γλεντούσαν και bizzarizan δείχνοντας εμφανώς τη διάθεσή τους να συνεχίσουν (με τον Πασχάλη+Μαρινέλλα ασυγκράτητους) και ο Γιώργος έβαζε και έβγαζε την κιθάρα, κουνούσε το στόμα και τους μάζευε στην αγκαλιά του και τους έδειχνε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Το μέγεθος των ερμηνευτών και των μουσικών που στελέχωσαν αυτή τη βραδιά αλλά και το πρόσωπο του Στέλιου και των δεκάδων χιλιάδων ακροατών που κατέκλυσαν το γήπεδο, δεν δικαιολογούν μια τόσο σύντομη συναυλία.

Τέτοιες εκδηλώσεις συμβαίνουν μια στα 20 χρόνια ; στα 30 χρόνια.

Όμως όταν κανείς το οργανώνει τότε του οφείλεις ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Επομένως πρέπει να ευχαριστήσουμε το Γιώργο για αυτή την εκπληκτική βραδιά.

*Το η ζωή μου όλη με διαπέρασε...πρώτη φορά ένιωσα τόσα decibel να με διαπερνούνε με φωνή Νταλάρα.Ομολογώ ότι έπαθα ταχυκαρδία...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για ενα διάστημα όταν βγήκε 2η φορά είχε κάποια προβλήματα με το μικρόφωνο του ο Γιώργος ή μου φάνηκε? Σαν υπερβολικά πολλά πρίμα...κ χαλούσε ο ήχος... Πάντως...δεν τα έδωσε όλα... πολύ ωραίο το "Η ζωή μου όλη".. Από κει κ πέρα,δεν έδωσε το κάτι παραπάνω που μπορεί, αν και θα έπρεπε μπροστά σε τόσες δεκάδες χιλιάδες κόσμο.Στο τέλος μάλιστα έπαιζε πολύ χαλαρά με την κιθάρα σχεδόν ακούνητος (λες κ κάτι τον είχε ξενερώσει) .

Για ακόμη μία φορά πάντως μου έδωσε την εντύπωση πως νιώθει περισσότερο μουσικός παρά τραγουδιστής. Κάθε φορά που είναι στη σκηνή μαζί με άλλους μεγάλους τραγουδιστές..είναι ο μοναδικός που τραγουδάει τόσο σιγά,μακριά από το μικρόφωνο... κ πολλές φορές τραβιέται πίσω,παίζει με την κιθάρα ή μιλάει με τους μουσικούς. Αυτό έκανε κ σε αυτή την συναυλία... όταν ήταν μαζί όλοι στο τέλος στη σκηνή...ήταν ο πιο μοναχικός.

Γι'αυτό όμως τον αγαπάμε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφού πω πρώτα πως προτιμώ σαν χώρο αυτό του Καλλιμάρμαρου, να καταθέσω κάποιες εντυπώσεις:

Ο Δ.Μητροπάνος ζει στιγμές απαράμιλλης δόξας. Αν μου ζητήσετε να το εξηγήσω, αδυνατώ. Δεν κατανοώ αυτή την υστερία. Η εμφάνισή του εχτές ήταν καλύτερη από του Καλλιμάρμαρου αλλά με κούρασε εξίσου. Ίσως και περισσότερο... Ειδικά κάποια τραγούδια τα χαντάκωσε.

Ο Π.Τερζής μου έδωσε την αίσθηση πως ''τα έδωσε όλα''. Στην πατρίδα την Θεσσαλονίκη μόνο οικεία ένιωθε. B) Πολύ καλός και μου άρεσε ο τρόπος που τραγούδησε.

Η Γλυκερία ανέβασε το κέφι στα ύψη κι ας μην μου αρέσουν τόσο τα τραγούδια που επέλεξε. Ανταποκρίθηκε όμως εξαιρετικά!

Η Χ.Αλεξίου πολύ κακώς είπε τα τραγούδια ''Το ψωμί της ξενιτιάς'' και ''Οι φάμπρικες της Γερμανίας''. Μείωσε την καλή εντύπωση της πρώτης εμφάνισης. Είχε καλή διάθεση βέβαια. Αλλά δεν φτάνει μόνο η καλή διάθεση... Κρίμα!

Η Μαρινέλλα άλωσε -κυριολεκτικά- την σκηνή και φαινόταν να χαίρεται με την ψυχή της για την επιτυχία της βραδιάς. Συγχαρητήρια και για την πρωτοβουλία τών συναυλιών.

Και ο Γ.Νταλάρας. Ειδικά στο ''Η ζωή μου όλη'' δόνησε τον χώρο του Σταδίου. Υπέροχος! Και η φωνή του εξαίσια. Μάστορας! Τον κανονιέρη -στην εισαγωγή του ''Η ζωή μου όλη'' τον προέτρεψε να συνεχίσει και φώναξε ''Θα χαίρεται ο Στέλιος''.Η διάθεσή του όμως ήταν κάπως υποτονική στο φινάλε. Ίσως ήταν η συγκίνηση. :D Ανέμενα να πει και κάποιο που θα ακούγαμε πρώτη φορά από εκείνον , αλλά δεν πειράζει.

Από τις ωραίες στιγμές ήταν όταν τραγούδησε αγκαλιά με την Χαρούλα(επειδή θύμισε παλιές εικόνες) .Και το ντουέτο με την Γλυκερία υπέροχο και το χάρηκαν και οι δυο πολύ.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης πολύ ζεστό σε τραγούδια όμως με πιο πανηγυριώτικο ύφος. Βέβαια αυτή η συναυλία σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο πήρε χαρακτήρα πανηγυριού. Δεν με ενθουσίασε όμως αυτή τη φορά. Ίσως επειδή αναγκάστηκα να παρακολουθήσω από την κερκίδα κι όχι από την αρένα.

Και κάτι ακόμα: από την σκηνοθεσία Φασουλή δεν μου έμεινε τίποτα. Μπορεί να βοήθησε σε πρακτικά ζητήματα αλλά ήθελα νάξερα ποιανού ιδέα ήταν να βγει ο Νταλάρας σαν πρώτη είσοδο στη σκηνή σε ντουέτο με τη Μαρινέλλα ενώ όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες έβγαιναν στη σκηνή πρώτα για τα προσωπικά τους μέρη. Παράλειψη που δεν υπήρχαν περισσότερες φωτογραφίες του Καζαντζίδη. Ευτυχώς όμως, επιλέχθηκε η λιτότητα κι απλότητα της σκηνοθετικής φόρμας και δεν ξέφυγε σε άλλες ,οδυνηρές ατραπούς.

Εν ολίγοις, μια λαϊκή συναυλία στην αρχή ενός άλλου αιώνα με όλα όσα κουβαλά αυτό. Δεν θα το βαρύνω με κοινωνιολογικές αναλύσεις. Δεν ενδιαφέρει! Φάνηκε να χάρηκε ο κόσμος. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Παιδιά που είστε;Περιμένουμε εντυπώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ο Ζαμπέτας τον ψάχνει.....B)

:D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστοοοοοος!!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι κλίμα ήτανε Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο χώρος είχε γεμίσει ασφυκτικά - πρώτη φορά είδα τόσο πολύ κόσμο συγκεντρωμένο για συναυλία.

Στα της συναυλίας τώρα, ο Νταλάρας ήτανε για άλλη μια φορά άπιαστος ερμηνευτικά - αν και όχι εκρηκτικός. Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω. Τραγούδησε σωστά, δυνατά, επιβλητικά, αλλά περίμενα να τον ακούσω να "γυρίζει" λίγο παραπάνω την φωνή του. Ευχάριστη έκπληξη το "Πολλά καράβια φεύγουνε" που είπε μαζί με την Γλυκερία.

Σπουδαίος ο Τερζής - γεμάτη, μπάσα φωνή, έδειχνε να αισθάνεται άνετος με τα τραγούδια του Καζαντζίδη. Εξαιρετκός!

Η Γλυκερία ήτανε επίσης πολύ καλή - κυμάνθηκε στα γνωστά, υψηλά ερμηνευτικά πλαίσια που κινείται πάντα.

Η Μαρινέλλα, για άλλη μια φορά, απέδειξε πως η φωνή της παραμένει ακμαία.

Ο Μητροπάνος ήτανε καλός, αλλά μου φάνηκε λιγάκι άνευρος, ειδικά στα πρώτα τραγούδια. Ερμηνευτικά όμως ήτανε καλός.

Συνεχίζει να με απογοητεύει η ερμηνευτική δυνατότητα της Αλεξίου... Φάλτση, φάλτση, φάλτση... Κρίμα.

Στα της ορχήστρας, η απόδοση των τραγουδιών νομίζω πως ήτανε πλούσια μεν, πολύ άνευρη δε. Αργές ταχύτητες σε πολλά τραγούδια. Ο Νταλάρας όποτε έβγαινε στην σκηνή, φρόντιζε να αφυπνίζει τους μουσικούς - και φάνηκε ξεκάθαρα στην "Συννεφιασμένη Κυριακή"

Για μένα η έκπληξη της βραδιάς ήτανε ο Λευτέρης Ζέρβας και το υπέροχο σόλο του. Δυο λεπτά έπαιξε ο άνθρωπος, και σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι. Αδικήθηκε - κατάφωρα - απο τον απαίσιο ήχο του βιολιού του. Περίμενα, μέσα σε τέτοιο υλικό τραγουδιών, να ακουστεί περισσότερο.

Γενικότερα ο ήχος ήτανε χάλια - ξεχώριζε πολύ το ακορντεόν και πάρα πολύ τα - ξερά ηχητικά - μπουζούκια.

Υ.γ.: βλέποντας τον Νταλάρ αμε την Γλυκερία να τραγουδούν τα "Πολλά καράβια", αναρωτήθηκα γιατί να μην ευδοκιμήσει μια συνεργασία Νταλάρας - Γλυκερία. Ή,γενικότερα συνεργασίες αυτού του επιπέδου... Μας έχουν λείψει αυτά τα λαϊκά προγράμματα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αληθεύει ότι ο Νταλάρας είπε το "Υπάρχω";;; ....'Η κάποιος διαδίδει ψευδείς πληροφορίες;;; :D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Η διάθεσή του όμως ήταν κάπως υποτονική στο φινάλε."

Πάντως και στην Αθήνα (ανεξαρτήτως βροχής και οργανωτικών προβλημάτων) ο Νταλάρας δεν γέλασε ούτε μια στιγμή.Δεν θα τον χαρακτήριζα υποτονικό αλλά φαινόταν σαν να είχε νεύρα ή εν πάσει περιπτώσει δεν ήταν καθόλου καλοδιάθετος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To Υπάρχω το είπαν όλοι μαζί στο τέλος. 1ο κουπλε + ρεφραίν σε γυναικείο τόνο, από μισό κουπλέ Μαρινελλα και Αλεξιου και το ρεφραιν η Γλυκερια, και 2ο κουπλε + ρεφραίν σε αντρικό τονο, ο Μητροπανος και ο Τερζης απο μισό κουπλέ και ο Νταλάρας το ρεφραιν (και μετά όλοι μαζί). Γενικώς μου άρεσε σαν εύρημα να πουν όλοι από κάτι μονοι τους και οχι μια ατελειωτη χορωδια απο την αρχη ως το τελος.

Κατά τ' άλλα την βρηκα γενικα υπέροχη τη συναυλία, με ολες αυτες τις συνευρέσεις των τραγουδιστων σε ντουέτα, τρίο κτλ αλλα και την τεραστια συμμετοχη του κοσμου...!!! Τα ντουέτα γιναν σχεδον σε ολους τους συνδυασμούς αντρικης και γυναικειας φωνης και έλλειψε μονο μια συνευρεση νταλαρα-μητροπανου ή νταλαρα-τερζη. Υπήρξαν μαλιστα και ντουετα σε τραγουδια που στην Αθηνα παρουσιαστηκαν ως solo.

Για τους καλλιτέχνες θα ελεγα πως ηταν μέτριοι ο Μητροπανος (γενικως ήταν αλλού - και αυτο το εισεπραξε και ο κοσμος: ενώ τον υποδεχτηκαν δυναμικα - μετα το χειροκροτημα δεν ηταν αναλογο) και η ’λεξιου - ειδικά στην αρχή της συναυλίας ήταν εκτός τόνου αν και είχε πάρα πολυ κεφι συνεχως. Μαρινελλα-Τερζης και Γλυκερια ήταν πάρα πολυ καλοί. Ο Νταλαρας ειχε πιο πεσμενη αρχη (μαλλον περισσοτερο προβλημα ηχου) και στη συνεχεια πολυ καλός στο Η Ζωη μου Ολη που εισεπραξε και πολυ χειροκροτημα. Αυτα...

Φωτογραφιες δεν εχει γιατι ξεχασα να παρω την μηχανη...

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Η διάθεσή του όμως ήταν κάπως υποτονική στο φινάλε."

Πάντως και στην Αθήνα (ανεξαρτήτως βροχής και οργανωτικών προβλημάτων) ο Νταλάρας δεν γέλασε ούτε μια στιγμή.Δεν θα τον χαρακτήριζα υποτονικό αλλά φαινόταν σαν να είχε νεύρα ή εν πάσει περιπτώσει δεν ήταν καθόλου καλοδιάθετος.

Όταν λέω υποτονικός, εννοώ πως ήταν σχετικά αμέτοχος στο φινάλε. Αλλά μπορεί να του άρεσε να ''παίξει'' περισσότερο με την ορχήστρα-η οποία ορχήστρα ήταν καταπληκτική! Και πλήρης!

Όχι! Και γελούσε και αστειευόταν, κυρίως με την Μαρινέλλα. :DΚαι στις δυο συναυλίες.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ήταν μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό αυτή μου ζήσαμε χθες στο Καυτατζόγλειο, το οποίο ήταν γεμάτο με πάνω απο 35,000 κόσμο!

Θα κάνω τον Χαλακαταβέκη: Η κριτκή μου έχει δύο μέρη, ένα κακό και ένα καλό, απο ποιο να ξεκινήσω;;;;;

ΟΚ, ξεκινάω απο το κακό!

Ο Μητροπάνος τραγουδάει άδικα κατα τη γνώμη μου, αφού πλέον δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει. Κάνει οικτρά, τραγικά λάθη. Έμπαινε λάθος στις εισαγωγές, έριχνε το τέμπο της ορχήστρας, τραβούσε τα τραγούδια και τα έκανε μακρόσυρτα σαν ηπειρώτικα μοιρολόγια....Κάποια στιγμή είπα ΦΤΑΝΕΙ!!

Το ίδιο κόντεψα να πω και για την Χαρούλα η οποία φυσικά δεν είχε λάθη σαν του Μητροπάνου, αλλά είχε ένα άλλο πρόβλημα. Δεν ερμήνευε τα τραγούδια. Σχεδόν τα διάβαζε! Τις μισές νότες τις έκοβε, τις ψηλές δεν τις έλεγε, εκεί που έπρεπε δηλαδή να τραβήξει τα φωνήεντα ψηλά κατέβαζε το μικρόφωνο και δεν έλεγε τίποτα!!! Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...Που είναι η Αλεξίου με τη φωνή-καμπάνα και τα θεϊκά σπασίματα και τις εκρήξεις; Για τον Μητροπάνο δε δίνω δεκάρα, αλλα για την Αλεξίου στενοχωρήθηκα πραγματικά.

Οι τρεις κορυφαίοι της βραδιάς ήταν η Μαρινέλλα, -απο άλλον πλανήτη, διαστημικές ερμηνείες!!-, ο Νταλάρας ο οποίος, αν και δεν είχε ευκαιρία για τις γνωστές εκρήξεις του, ήταν και πάλι κορυφαίος. Ξεχωρίζω το "Πολλά καράβια φεύγουνε" σε ένα πολύ ομορφο ντουέτο με τη Γλυκερία, το "Η ζωή μου όλη", και το "’σπρο Πουκάμισο" και με τις τρεις στροφές! Μου άρεσε πολύ και στο κομμάτι που είπε απο το "Υπάρχω" το έχω καημό να το πει....

Ο Τερζής ήταν πραγματικά φοβερός. Χίλια μπράβο!! Είπε το ηλλιγγιώδους δυσκολίας "Τι θέλεις απο μένανε" και το "Γυρίζω απ'τη νύχτα" με έναν τρόπο απίστευτο! Μοναδικό! Τα έκανε δικά του και κανείς δεν σκεφτόταν τις ερμηνείες του Στέλιου.

Πολύ καλή και η Γλυκερία με κέφι που ξεσήκωσε τον κόσμο! Είπε τέλεια το "Σήκω χόρεψε κουκλί μου" και τραντάχτηκε το στάδιο!

Τέλος να τονίσω πως κατα τη γνώμη ηταν μεγάλη παράλειψη που δεν ακούστηκε κανένα τραγούδια απο τον δίσκο με τον Μίκη, την Ανατολή! Είναι απο τους καλύτερους λαϊκούς δίσκος του Καζαντίδη -μη πω ο καλύτερος!- και δεν ακούσαμε τίποτα!

Μπράβο στις χιλιάδες κόσμου που με υπομονή γεμίσανε το στάδιο και τιμήσανε έναν τεράστιο καλλιτέχνη.

Μπράβο στην εξαιρετική ορχήστρα και ειδικά στον αειθαλή Λευτέρη Ζέρβα με το μαγικό παίξιμο στο βιολί. Τα βγάλανε όλα με ηλεκτρικό ήχο βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...

Μπράβο και στον Γιώργο Παπαχριστούδη και τον Γιώργο Νταλάρα που έκαναν τις ενορχηστρώσεις. Ειδικά ο δεύτερος την προηγούμενη της συναυλίας έκανε επι 5 ώρες πρόβα με την ορχήστρα μέχρι να διορθώσει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Υ.Γ: προσπαθώ να καταλάβω τι έκανε ο Φασουλής για το συγκεκριμένο πρόγραμμα....

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τέλος να τονίσω πως κατα τη γνώμη ηταν μεγάλη παράλειψη που δεν ακούστηκε κανένα τραγούδια απο τον δίσκο με τον Μίκη, την Ανατολή! Είναι απο τους καλύτερους λαϊκούς δίσκος του Καζαντίδη -μη πω ο καλύτερος!- και δεν ακούσαμε τίποτα!

Σωστός!!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μπράβο και στον Γιώργο Παπαχριστούδη και τον Γιώργο Νταλάρα που έκαναν τις ενορχηστρώσεις. Ειδικά ο δεύτερος την προηγούμενη της συναυλίας έκανε επι 5 ώρες πρόβα με την ορχήστρα μέχρι να διορθώσει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ξανά σωστός!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reading the above posts with their share of details and very personal point of views is very satisfactory for those who were not present at the concert! Thanks to all!

There is one point which is not quite clear to me though: :D

from Petros post I understand that Dalaras sang "Πολλά καράβια φεύγουνε" with Glykeria

(Ευχάριστη έκπληξη το "Πολλά καράβια φεύγουνε" που είπε μαζί με την Γλυκερία.)

from Theodore post that Dalaras sang the same song with Marinella

(Ξεχωρίζω το "Πολλά καράβια φεύγουνε" σε ένα ανεπανάληπτο ντουέτο με την Μαρινέλλα,)

Do I get something wrong ?

B):D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όσοι ήταν στη χτεσινή συναυλία θα τη θυμούνται για πάντα!

Πολύ δύσκολα θα ξαναδεί κανείς τόσο κόσμο σε στάδιο για συναυλία - αν συνυπολογίσουμε ότι δεν υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς.

Η Μαρινέλλα νομίζω έκλεψε την παράσταση και με την αρτιότητα της φωνής της αλλά και με την ενέργειά της πάνω στη σκηνή!

Ο Τερζής πολύ πολύ καλός φωνητικά, μου άρεσαν πολύ τα τραγούδια που επέλεξε να πει γιατί ταιριάζουν με το ύφος που έχει ο ίδιος.

Ο Μητροπάνος και να χασμουρηθεί θα τον χειροκροτήσουν χωρίς κανένα απολύτως καλλιτεχνικό κριτήριο....

Η Χαρούλα προσέφερε άφθονο συναίσθημα αλλά φωνητικά νομίζω ήταν απλά αλλού....

Η Γλυκερία με τα γνωστά της γυρίσματα πολύ καλή και η επιλογή της - ατυχής κατ'εμέ - να πει το "Σήκω χόρεψε κουκλί μου" ξεσήκωσε το κοινό!

Ένα κοινό ανομοιόμορφο, χωρίς σαφή λόγο παρουσίας στη συναυλία.

Εκτός από το ότι οι περισσότεροι γύρω μου δεν συμμετείχαν παρά μόνο στα πολύ γνωστά τραγούδια είχα κι ένα άλλο περιστατικό με 2 κοπέλες γύρω στα 19 που καθόντουσαν ακριβώς δίπλα μου...Λίγο μετά τη μέση της συναυλίας με σκουντάει η ,μία και με ρωτάει:

"Κανένα δικό τους τραγούδι δε θα πούνε;" :blink: :blink: :blink: :blink:

Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν που δεν αναφέρθηκαν τα ονόματα των μουσικών.

Για το Νταλάρα δεν έχω και πολλά να πω...Ο άνθρωπος απλά δεν πιάνεται!

Μπορεί να είναι απλά η ιδέα μου αλλά νομίζω ότι ακόμα και οι μουσικοί παίζουν καλύτερα όταν είναι αυτός στη σκηνή!

Υποτονικό δε θα τον έλεγα, εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να κρατήσει κάποια σοβαρότητα και να μη γίνει πανηγυράκι πάνω στη σκηνή.

Εμένα πάντως η συναυλία με ενθουσίασε!

Η συνύπαρξη Νταλάρα - Αλεξίου πάνω στη σκηνή αν και ως αποτέλεσμα ήταν κάτω του μετρίου για μένα ήταν η πιο συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή της βραδιάς...

Και κάτι ακόμα: από την σκηνοθεσία Φασουλή δεν μου έμεινε τίποτα. Μπορεί να βοήθησε σε πρακτικά ζητήματα αλλά ήθελα νάξερα ποιανού ιδέα ήταν να βγει ο Νταλάρας σαν πρώτη είσοδο στη σκηνή σε ντουέτο με τη Μαρινέλλα ενώ όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες έβγαιναν στη σκηνή πρώτα για τα προσωπικά τους μέρη.

Του Νταλάρα ιδέα ήταν. Εκτός από την έναρξη και τη λήξη το υπόλοιπο πρόγραμμα κατά βάση το καθόρισαν οι καλλιτέχνες.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reading the above posts with their share of details and very personal point of views is very satisfactory for those who were not present at the concert! Thanks to all!

There is one point which is not quite clear to me though: :D

from Petros post I understand that Dalaras sang "Πολλά καράβια φεύγουνε" with Glykeria

(Ευχάριστη έκπληξη το "Πολλά καράβια φεύγουνε" που είπε μαζί με την Γλυκερία.)

from Theodore post that Dalaras sang the same song with Marinella

(Ξεχωρίζω το "Πολλά καράβια φεύγουνε" σε ένα ανεπανάληπτο ντουέτο με την Μαρινέλλα,)

Do I get something wrong ?

B):D

My fault dear Annemarie!

Dalaras sung this song, only once and only with Glykeria!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και κάτι ακόμα: από την σκηνοθεσία Φασουλή δεν μου έμεινε τίποτα. Μπορεί να βοήθησε σε πρακτικά ζητήματα αλλά ήθελα νάξερα ποιανού ιδέα ήταν να βγει ο Νταλάρας σαν πρώτη είσοδο στη σκηνή σε ντουέτο με τη Μαρινέλλα ενώ όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες έβγαιναν στη σκηνή πρώτα για τα προσωπικά τους μέρη.

Του Νταλάρα ιδέα ήταν. Εκτός από την έναρξη και τη λήξη το υπόλοιπο πρόγραμμα κατά βάση το καθόρισαν οι καλλιτέχνες.

Αν ήταν ιδέα δική του, φαίνεται -για μια ακόμη φορά- πόσο ακομπλεξάριστος είναι. Αλλά σαν ιδέα δεν την θεωρώ -εκ του αποτελέσματος- την καλύτερη. Δευτερεύοντα πράγματα ίσως. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δευτερεύοντα και υποκειμενικά!

Πάντως ακόμα και σε αυτό έκανε τη διαφορά!! :D:DB)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0