Sign in to follow this  
Followers 0
Paparatsi81

Αφιέρωμα Στον Στέλιο Καζαντζίδη - Καυταντζόγλειο 23 / 9 / 09

182 posts in this topic

Κι εγώ βαρέθηκα στην Ελλάδα να ανακαλύπτουμε σκάνδαλα (υπαρκτά ή μη )και μετά όταν παρεμβαίνουν οι αρμόδιες αρχές να μην βρίσκουν σκάνδαλα.

Για την πληρότητα του Καλλιμάρμαρου δεν έχω εικόνα, δεν ήμουν παρών.

Το πέταλο δεν είχε γεμίσει.

Συμφωνώ πως κάποιος κάνει την αρχή αλλά κρίνω και το αποτέλεσμα. Με το ζόρι ήθελε να πάει προς μια κατεύθυνση το ρεπορτάζ. Αυτό δεν μου άρεσε. Αυτό κρίνω. Περιμένουμε τα αποτελέσματα διαφανούς εκκαθάρισης κι από εκεί και πέρα θα κρίνουμε και δημοσιογράφους και παραγωγούς-διοργανωτές.

Πάω να δικάσω τώρα... :pity:

Ελίνα συμφωνώ μαζί σου και το έγραψα και παραπάνω ότι πρώτα πρέπει να βγουν τα στοιχεία και μετά να κρίνουμε. Τη διαδικασία κρίνουμε αυτή τη στιγμή, όχι το αποτέλεσμα...Νομίζω πως αυτό γίνεται σαφές από τα προηγούμενα γραφόμενά μου.

Όταν γίνεται όλος αυτός ο χαμός κι εσύ δεν εμφανίζεσαι και βγαίνεις δια της δικηγόρου σου, τη στιγμή που τυπικά και επίσημα δεν είσαι κατηγορούμενος πουθενά, μόνος σου πλέον κατευθύνεις το ρεπορτάζ προς την κατεύθυνση που εννοείς...

Το καλύτερο που είχαν να κάνουν, για μένα, ο Καραχάλιος αλλά και η Μαρινέλλα (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) ήταν να βγουν ανοιχτά και να πουν "Κύριοι, έγινε αυτό, έγινε εκείνο, ήρθε τόσος κόσμος, κόπηκαν τόσα εισητήρια, δόθηκαν τόσες προσκλήσεις εκεί, άλλα τόσα εκεί κλπ, κλπ...."

Η φυγή και η αποφυγή δεν βοηθάει σε καμιά κατεύθυνση...’λλωστε από τη Δευτέρα μέχρι χθες υπήρχαν τρεις ολόκληρες μέρες που θα μπορούσαν να μαζέψουν κάποια στοιχεία και να πουν πέντε πράγματα...

Στην πρώτη συναυλία του καλλιμάρμαρου κόπηκαν πάνω απο 50000 εισιτήρια.Αριθμός μεγάλος αν υπολογίσουμε και το Καυταντζόγλειο για να βγεί το ποσό αυτό του ενός εκατομυρίου σε εισπράξεις που ακόμα δεν έχουν δοθεί.

Αλλά αυτές που πρώτα πρέπει να δοθούν είναι οι εξηγήσεις απο τους αρμόδιους.Οι καλλιτέχνες δεν πήραν ούτε ένα ευρώ.Αυτοί είναι οι μόνοι ταπεινοί όπως και ο κόσμος που παρακολούθησε τις συναυλίες.Συμμετείχαν για να τιμήσουν τον Στέλιο Καζαντζίδη όπως η καρδιά τους πρόσταζε και παράλληλα να βοηθήσουν ένα καλό σκοπό.

Πιστεύω πως μέσω της τηλεοπτικής οδού του κ.Τριανταφυλλόπουλου,θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα και θα βρεθεί άκρη.Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον,θεωρώ όμως πως κάτι ανάλογο είναι δύσκολο να ξανασυμβεί.Γιαυτό λέμε πως εδώ στην Ελλάδα,αρκετές φορές μόνοι μας βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας.

Όσο για το cd με την ηχογράφηση των συναυλιών ίσως εκδοθεί όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Για άλλη μιά φορά νοιώθω υπερήφανος με την στάση του Γιώργου Νταλάρα σε όλα.

Όταν γίνεται όλος αυτός ο χαμός κι εσύ δεν εμφανίζεσαι και βγαίνεις δια της δικηγόρου σου, τη στιγμή που τυπικά και επίσημα δεν είσαι κατηγορούμενος πουθενά, μόνος σου πλέον κατευθύνεις το ρεπορτάζ προς την κατεύθυνση που εννοείς...

......... από τη Δευτέρα μέχρι χθες υπήρχαν τρεις ολόκληρες μέρες που θα μπορούσαν να μαζέψουν κάποια στοιχεία και να πουν πέντε πράγματα...

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!

Και μόνο το γεγονός οτι κατηγορείτε για τέτοια πράγματα ο κος Καραχάλιος και δεν βγαίνει αμέσως να ξεκαθαρίσει την θέση του τον κάνει πολύ ύποπτο. Το να βάζει δικηγόρους να μιλήσουν για αυτόν, προσωπικά μου δίνει την αίσθηση πως κοιτάει πως να τα "μαγειρέψει" τα πράγματα και όχι να τα ξεκαθαρίσει...... :pity:

Το καλύτερο που είχαν να κάνουν, για μένα, ο Καραχάλιος αλλά και η Μαρινέλλα (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) ήταν να βγουν ανοιχτά και να πουν "Κύριοι, έγινε αυτό, έγινε εκείνο, ήρθε τόσος κόσμος, κόπηκαν τόσα εισητήρια, δόθηκαν τόσες προσκλήσεις εκεί, άλλα τόσα εκεί κλπ, κλπ...."

Η φυγή και η αποφυγή δεν βοηθάει σε καμιά κατεύθυνση...’λλωστε από τη Δευτέρα μέχρι χθες υπήρχαν τρεις ολόκληρες μέρες που θα μπορούσαν να μαζέψουν κάποια στοιχεία και να πουν πέντε πράγματα...

Αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο, γιατί ο καθένας δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οργανώθηκαν δύο συναυλίες που είχαν τόσο μεγάλη συμμετοχή (ας θυμηθούμε πόση ώρα έκανε να αδειάσει το Καλλιμάρμαρο, αν και όλοι βιαζόταν να φύγουν επειδή έβρεχε) και παρότι δεν πληρώθηκε κανείς από τους καλλιτέχνες, δεν υπήρχε καθόλου κέρδος.

Για μένα το πιο δυσάρεστο και απογοητευτικό είναι ότι σπουδαίοι καλλιτέχνες προσφέρθηκαν οικειοθελώς, κουράστηκαν, χάρισαν τη φωνή και τον χρόνο τους, έκαναν πρόβες σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (και πολύ περισσότερο από όλους ο Γ. Νταλάρας) και στο τέλος βρίσκονται απολογούμενοι.

Ο κόσμος σε τελική ανάλυση είχε την εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσει τόσους μεγάλους καλλιτέχνες μαζί στη σκηνή και να τιμήσει, αν το ήθελε και αυτό, και τη μνήμη του Καζαντζίδη με ένα πολύ φθηνό εισιτήριο.

Είναι νομίζω δύο διακριτά πράγματα το ύφος του Τριανταφυλλόπουλου και το γεγονός της μη εμφάνισης του Καραχάλιου και της εκπροσωπησής του από την δικηγόρο του.Το τελευταίο είναι κατακριτέο και στο βαθμό που δεν έχει να κρύψει τίποτα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην βγει στον αέρα και να μην δώσει εξηγησεις.Αλλά και το ύφος του Τριανταφύλλοπουλου απέναντι στην δικηγόρο ήταν άκρως ενοχλητικό.Ήταν ένα ύφος του τύπου "και χάρη σου κάνω που σε αφήνω να μιλήσεις".Και ας μην κοροιδευόμαστε ότι δεν είναι δικαστήριο γιατί οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου και ο τρόπος στησιματός τους είναι για όποιον κάθε φορά κατηγορείται πολύ χειρότερος ίσως ακόμα και από δικαστήριο.

Επί της ουσίας, τα χρήματα που βγήκαν ήταν πάρα πολλά αν αναλογιστούμε τον κόσμο που είχαν αθροιστικά οι δυο συναυλίες και ακομα και αν πληρώνονταν όλοι οι συντελεστές (που οι τραγουδιστές δεν πληρώθηκαν και αυτό έγινε απόλυτα ξεκάθαρο) τα λεφτά που θα απέμεναν θα ήταν επίσης παρα πολλά.Και σίγουρα τα έξοδα των συναλιών ήταν και αυτά αρκετά αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύπτουν των εσόδων.

To γεγονός είναι πως κι εμείς από τη θέση μας, αναγκαζόμαστε να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τι συνέβη, στον κάθε κερατά που ξέρει ότι ασχολούμαστε με το αντικείμενο και με συγκεκριμένα πρόσωπα και περιπαιχτικά πολλές φορές ρωτάει "Τι έγινε, τα φάγανε τα λεφτά; χα, χα, χα...." κλπ κλπ κλπ...

Ας βγουν λοιπόν να μας πουν τι έγινε ξεκάθαρα, για να ξέρουμε κι εμείς τι να απαντάμε στους διάφορους περίεργους και μη....

Νομίζω πως γίνομαι κατανοητός....

ΑΝ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα με τον κ. Καραχάλιο, που ως διοργανωτής-παραγωγός διαχειρίστηκε τα οικονομικά, θα είχε λήξει ήδη το θέμα. Τι πιο εύκολο και σίγουρο από έναν οικονομικό απολογισμό;;; ΑΝ φυσικά όλα είναι εντάξει. Η σιωπή σε τέτοιες περιπτώσεις ΔΕΝ είναι χρυσός, και αυτό ισχύει πλέον για όσους δεν έχουν μιλήσει ακόμη!

Και γι αυτό χαίρομαι και είμαι υπερήφανη που ο Νταλάρας βγήκε και μίλησε ξεκάθαρα. Παρότι στην αρχή είχα την αίσθηση ότι τον βλέπω να "απολογείται", οδηγούμενος από τις ερωτήσεις του Τριανταφυλλόπουλου, στη συνέχεια άκουσα αυτά που έπρεπε από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολλά. Μπράβο κ. Νταλάρα!!!!!

Το ερώτημα βέβαια είναι πόσοι άκουσαν/είδαν την εκπομπή; Πόσοι θα διαβάσουν όλες τις ειδήσεις και θα ψάξουν το θέμα σε internet και τύπο; Πόσοι θα αρκεστούν σε κάτι που...απλά «άκουσαν» ή στα blog που ο καθένας λέει τη γνώμη του και αυτό περνάει ως είδηση; Σαν κοράκια περιμένουν μερικοί, για να βγάλουν την είδηση και τα συμπεράσματα που εξ αρχής θέλουν. Είναι όντως μονομανείς, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν... Κι όλα αυτά γιατί ο κ. Καραχάλιος και οι γύρω του υπεύθυνοι σιωπούν. Εις βάρος όλων των καλλιτεχνών, αμαυρώνοντας τους ίδιους και εκμεταλλευόμενος πλήρως το όνομα του Καζαντζίδη. Και φυσικά εις βάρος όλων μας, από ηθικής άποψης.

Και κάτι ακόμη...Αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με την εταιρεία ήχου πρέπει να σταματήσει!! Έλεος πια!! Που και πάλι, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ανήθικο, ειδικά για τον Νταλάρα που "λιώνει" πάνω από τις κονσόλες, αλλά είναι εξοργιστικό να σε κατηγορούν για κάτι που δεν συμβαίνει κιόλας!

Και μια ερώτηση...αυτή η ιστορία με το "σωματείο" και το "ίδρυμα", λίγο περίεργη δεν ακούγεται;

Και μια ρητορική ερώτηση...πού ακούστηκε να ξεκινάει κάτι χωρίς προϋπολογισμό;;;;; Δεν ήξεραν από την αρχή πόσο θα τους στοιχίσει;; Σκεφτείτε δηλαδή να είχαν βάλει και τέντα...θα μας χρεώνανε στο τέλος στην έξοδο!!! Κι όσο σκέφτομαι εκείνους τους τύπους (λες και είχαν ξεφυτρώσει από το γυμναστήριο της γειτονιάς) που μας έδιωχναν άρον άρον από το Καλλιμάρμαρο. Αυτά εγώ δεν τα έχω ξαναδεί σε συναυλία του Νταλάρα, και ας λένε ότι θέλουν για τη συνεργασία του με τον Καραχάλιο. Αυτή η συναυλία ήταν αλλιώς...ύποπτα αλλιώς... Μιλώ πάντα για την εμπειρία μου στο Καλλιμάρμαρο.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι..."άρχισαν τα όργανα"... Καλό κουράγιο σε όλους μας. Για όλες τις εξυπνάδες που θα ακουστούν. Ψοφάει ο Έλληνας για τέτοια, ειδικά τώρα που περνάει και δύσκολα... Δώστου τροφή για κουτσομπολιό και "δικαστήρια"! Γι' αυτό και περιμένω με αγωνία να ακούσω και όλους αυτούς που δεν είχαν το κουράγιο και την ψυχή να βγουν να μιλήσουν.

1 person likes this

Το ζητούμενο από όλους και σε αυτό συμφωνούμε όλοι -ανεξάρτητα από διαφωνίες στα επιμέρους- είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τιμολόγια υπάρχουν, αποδείξεις υπάρχουν. Πόσα εισητήρια εκδόθηκαν και πουλήθηκαν μπορεί να μας πει.Ας τα φέρει ο υπεύθυνος στην επιφάνεια κι αν είναι καθαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το να παίρνει όμως κι άλλους στο λαιμό του με την στάση του... Αυτό περίμεναν κάποιοι. Κι εχθρούς δεν έχει μόνο ο Νταλάρας αλλά και η σύζυγός του με τη νέα της ιδιότητα. Πολλοί χαίρονται με όλο αυτό το σκηνικό και τρίβουν τα χέρια τους. ’σχετα αν ο Νταλάρας δεν ήταν ο υπεύθυνος για την συναυλία. Αλλά και μόνο που ήταν συνεργάτης του, στην πυρά! Δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Δεν τους νοιάζει που ήταν συνεργάτης και της κ.Μαρινέλλας, δεν τους νοιάζει που οι υπόλοιποι καλλιτέχνες δεν είχαν πρόβλημα.Λυπάμαι που ο κ.Καραχάλιος χειρίστηκε με τόσο αγαρμπίλα το θέμα. Ήταν τόσο απλό να τους καλέσει όλους στην αρχή του προβλήματος, να παραθέσει στοιχεία και να έκριναν από κοινού καλλιτέχνες και σωματείο.

Να κάνεις το καλό και να βρίσκεις τον μπελά σου... Επειδή όμως στην Ελλάδα όλους τους θεωρούμε -εκ προοιμίου- ύποπτους και εξ ιδίων κρίνουμε τα αλλότρια έπρεπε να είναι όλοι πιο προσεκτικοί.

Και κάτι ακόμα: η εκπομπή άρχισε με ευχέλαιο γιατί στα studios του Alter πιο πριν ήταν ο Κ.Μητσοτάκης. Η απέχθειά μου για τον Μητσοτάκη είναι δηλωμένη κι ,επίσης, δεν είμαι θρησκόληπτη. Η θέα αυτή όμως του παπά να κάνει ευχέλαιο για να απότάξει τον Μητσοτάκη ήταν τουλάχιστον αποκρουστική. Απορώ με τον παπά που δέχτηκε να αποτελέσει μέρος αυτού του σκηνικού!!!! :pity:

Απορώ με τον παπά που δέχτηκε να αποτελέσει μέρος αυτού του σκηνικού!!!! :pity:

Καλα εκανε!

Ειναι να παιζουμε με αυτα τα πραγματα;;;

:pity::rolleyes::) :blink: :wow::):)

Στην πρώτη συναυλία του καλλιμάρμαρου κόπηκαν πάνω απο 50000 εισιτήρια.

Στο Σκάι και την ΕΡΑ αναφέρθηκε εκείνη την ημέρα ένα πολύ μικρότερο νούμερο, 30.000 ή 35.000 νομίζω. Σε καμιά περίπτωση περισσότερο.

Τώρα το πέταλο που δεν είχε γεμίσει είναι άλλη ιστορία. Εξαρτάται πόσο μεγάλο ή μικρό το βλέπει κανείς. Δεν ήταν μόνο στο πέταλο τα τεράστια κενά. Γεγονός είναι πως το μισό στάδιο ήταν άδειο και το είδαμε όλοι.

Δεν είναι εκεί όμως το πρόβλημα. Το πρόβλημα βρίσκεται στην κακή οργάνωση που δεν επέτρεψε στις χιλιάδες του κόσμου να χαρούν τη συναυλία. Η διακοπή και μη επανάληψη της συναυλίας ήταν εγκληματική κίνηση. Μας στέρησε τη χαρά να δούμε ολόκληρη τη συναυλία με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες ενωμένους για πρώτη φορά μαζί σε υπέροχα τραγούδια. Στο φινάλε, μια τέντα θα είχε σώσει την κατάσταση, αφού ο κόσμος έδειξε πως είναι αποφασισμένος να μείνει για να ακούσει και να δει. Όταν το λαϊκό αίσθημα είναι τόσο φορτισμένο, το σέβεσαι κύριε. Δεν αναβάλλεις την εκδήλωση (δεν ήταν διακοπή, αναβολή ήταν, διότι είδαμε 1 ωρα και ένα τέταρτο, τη μισή συναυλία δηλαδή, ή και λιγότερο από τη μισή) και γράφεις τον κόσμο στα αυτά σου.

Και ας μη γελιώμαστε. Ο κόσμος πήγε στις συναυλίες για τον Καζαντζίδη, τα τραγούδια του και τους υπόλοιπους τραγουδιστές που ήρθαν να τον τιμήσουν. Ποιά φιλανθρωπικά ιδρύματα και τρίχες κατσαρές; Εγώ στις συναυλίες πάω για τα τραγούδια, χέστηκα για τις φάμπρικες του ενός ή του άλλου. Γιατί όταν υπάρχει φιλανθρωπικός σκοπός σε κάποια εκδήλωση, κάποιος θα κονομήσει, ή τουλάχιστον θα γλιτώσει λόγω της φιλανθρωπίας κάποια έξοδα. Και αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΟ. ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Πρόχειρο παράδειγμα, η ιστορία του Ηρωδείου πέρσι.

Είναι γενικό το πρόβλημα θέλω να πω. Δεν περιορίζεται μόνο στα χαμένα λεφτά. Είναι θέμα νοοτροπίας.

O Γιώργος Τσάμπρας αυτή τη στιγμή σχολιάζει τα γεγονότα στο Δεύτερο.

Και στην τελική είπε το πιο σωστό:

"Ας περιμένουμε χωρίς να ξεχνάμε".

Σωστά.

http://rapidshare.com/files/335775260/Tsam..._Kazantzidi.mp3

Δεν θα διαφωνήσω με τη συνολική τοποθέτηση του κ.Τσάμπρα.

Σκάνδαλο με χρήματα που θα κατέληγαν στο σωματείο «Αρωγή»

(Η συνεντευξη του Γ.Νταλαρα στον Μ.Τριανταφυλλοπουλο που προβληθηκε χθες (15/01/10 στην εκπομπη ΖΟΥΓΚΛΑ απο την συχνοτητα του ALTER)

ΖΟΥΓΚΛΑ-ΝΤΑΛΑΡΑΣ κ.α..

Πηγή:

www.zougla.gr

[Σκεφτείτε δηλαδή να είχαν βάλει και τέντα...θα μας χρεώνανε στο τέλος στην έξοδο!!!

Κι όχι μόνο αυτό...Σκεφθείτε να ήταν μια συναυλία στην οποία οι καλλιτέχνες - οι όποιοι καλλιτέχνες - θα πληρώνονταν με ένα μίνιμουμ ποσό. Μπορεί όντως να μας ζητούσαν και παραπάνω χρήματα.

Κατά τα άλλα βασίζονται στους όρους που πολλές φορές υπάρχουν στις πίσω πλευρές των εισιτηρίων. Αφού θυμάμαι ότι στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Ολυμπιακό Στάδιο, πίσω από τα εισιτήρια αναγραφόταν ότι, αν η συναυλία σταματήσει στο ημίωρο, θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί. Και βέβαια επειδή κι εκείνη τη μέρα στην Αθήνα ο καιρός το πήγαινε για βροχή (ασχέτως ότι τελικά τη γλυτώσαμε με μια ψιχάλα στην αρχή), το άγχος μου ήταν μη τυχόν και πιάσει η βροχή στο ημίωρο και μέχρι τότε έχουν εμφανιστεί μόνο ο Ρέμος, η Ασλανίδου κι ο Χατζηγιάννης.

1 person likes this

http://www.zougla.gr/Uploads/stelios/veto1...ig/veto-big.jpg

Αύριο η εφημερίδα ''VETO'' συνεχίζει. Σιγά μην άφηνε τέτοια ευκαιρία. Ευελπιστώ όμως το ρεπορτάζ -αυτή τη φορά- να είναι διασταυρωμένο και να μην είναι μετέωρο όπως αυτό για την προεδρία του Μεγάρου Μουσικής.

Κατά τα άλλα τα blogs συνεχίζουν έναν ανηλεή πόλεμο ''ό,τι μου έρθει στο κεφάλι το λέω και το γράφω'' και με συγκεκριμένες επιθέσεις σε Μαρινέλλα και ζεύγος Νταλάρα. Οι υπόλοιποι εκτός πυράς φυσικά.Δεν τα μεταφέρω γιατί θεωρώ πως δεν ταιριάζουν με το ήθος που υπηρετεί η σελίδα μας.

Καλά κάνεις Ελίνα! Θα δίνουμε τώρα σημασία στο τι γράφει ο κάθε βούζος στο blog του! Προσοχή: δεν απαξιώνω γενικώς τα blogs. Υπάρχουν κάποια (μετρημένα στα δάχτυλα) blogs που είναι σοβαρά, οι συγγραφείς τους είναι σοβαροί άνθρωποι με άποψη, που γράφουν επώνυμα και χωρίς εμπάθειες.. Αλλά blog μπορεί να φτιάξει και η κουτσή Μαρία! Βγαίνει ο κάθε μαλάκας ανύπαρκτος, κρυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο και λέει το μακρύ του και το κοντό του! Γιατί λοιπόν να θεωρούνται τα blogs άξια σημασίας εγώ ποτέ δεν το κατάλαβα! ’ντε πια γιατί πολύ ασχοληθήκαμε με τον κάθε καθυστερημένο!

:):mad::mad::mad::mad:

Αλλά blog μπορεί να φτιάξει και η κουτσή Μαρία!

Η κουτσή Μαρία ας φτιάξει....

Η γνωστή Μαρία μη φτιάξει κάνα blog... :) :lol:

Η γνωστή Μαρία μη φτιάξει κάνα blog... :mad:  :lol:

Να φτιάξει! Να φτιάξει!!!!!!!!!!!!! :):mad:

Πάντως αν στη χώρα αυτή στην οποία χύθηκαν τόννοι αίμα για να εδραιωθεί η πολυπόθητη Δημοκρατία, ο κάθε τυχάρπαστος μπορεί να κάνει ένα Blog και ΑΝΩΝΥΜΑ να λέει ότι μ@λ#κία του κατέβει στο κεφάλι και ΧΩΡΙΣ στοιχεία να σπιλώνει ανθρώπους και συνειδήσεις, να την ΧΕΣΩ τέτοια δημοκρατία...

Αν έχουν τα κότσια αυτά τα τσουτσέκια που κάθονται και κατηγορούν και βρίζουν, ας βγουν επώνυμα και με στοιχεία να τα πουν όλα αυτά....

’ει σιχτήρ από δω με τα blogs του κάθε κερατά....

Έγιναν τα blogs καθεστώς και κρίνουν...

Υ.Γ:Αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι πρέπει να αλλάξω τη γλώσσα μου, ας μου στείλουν Pm και προτίθεμαι να το κάνω...

Ναι, είναι η δημοκρατία που έχει καταντήσει δικτατορία των ΜΜΕ και τώρα και των blogs!

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0