Posted December 7, 2009 · Report post Δεν καταλαβαίνω τι λετε :blink: :blink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Ότι εκτός από αρκουδιάρης είσαι και απατεώνας και άλλαξες υπογραφή... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Αρκουδιάρης!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έχουμε βγει off topic νομιζω.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ’σε να εκτονώνεται λίγο το κλίμα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Πήρα τηλέφωνο στο Πολις και μου είπαν ότι μπορούμε να κλείσουμε τραπέζι ανά 4 άτομα είναι 180 το μπουκαλι (αλκοόλ πχ ουίσκι) ή 90 ανά δύο άτομα το κρασί δηλαδή 45 το άτομο. το τηλέφωνο 210 3452527 ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!! ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!! :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Μήπως ξέρει κανείς πόσο είναι η είσοδος για μπαρ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2009 · Report post Μου αρέσει αυτό το σχήμα όπως θα εξελιχθεί σε λίγες μέρες στο Polis.Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι μιά σοβαρή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια.Δεν μπορώ να την συγκρίνω με άλλες γυναικείες φωνές γιατι έχει την δική της αξία και την δική της αξιοπρεπή προσωπικότητα τόσα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού,και μάλιστα του καλού λαϊκού τραγουδιού.Έχει τραγουδήσει Τάκη Μουσαφίρη,που για μένα είναι ένας άξιος συνθέτης μεγάλης λαϊκής εμβέλειας.Στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα θα ερμηνεύσει πιστεύω τα λαϊκά τραγούδια πιό δυνατά απο τις άλλες τις συνεργασίες αλλά το ίδιο σταθερά και με την ίδια ψυχή που διαθέτει.Δεν είναι δυνατόν κάποιος να συνεργάζεται με τον Γιώργο και να μην δίνει το 200% της ψυχής του,να υπερβαίνει δηλαδή τον εαυτό του στο μέγιστο βαθμό.Ο Νταλάρας ξέρει καλά την δύναμη της καλής αυτής τραγουδίστριας και όπως λέει και ο λαός "τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω",ο λόγος είναι και λίγο εμφανής γιατί προβλέπω να ακούσουμε απο την υπέρτατη φωνή του λαϊκά τραγούδια που για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ούτε καν τα περιμένουμε,όπως το "Έρωτα μου αγιάτρευτε" που ανέφερε η Μάρω.Ο Νταλάρας είναι ο κατ'εξοχήν λαϊκός τραγουδιστής,αυτός που ενώ εργατικά κούρδιζε τα όργανά του άλλοι βαφτίζονταν μόνοι τους με αυτόν τον τίτλο χωρίς να χωρούν καν σε αυτόν.Δεν επεδίωξε τίτλους σαν αυτόν,μονάχα δήλωσε ταπεινά μουσικός ενώ το μεγαλείο του έχει ήδη υπερβεί και εκείνο των Καζαντζίδη και Μπιθικώτση.Που να ήξερε ότι ξεπέρασε τους δασκάλους του και τίμησε τόσα χρόνια το αγνό αίμα του μέσα στα τραγούδια που κέντησε η φωνή του με τις ανεκτίμητες λαϊκές καταβολές που έχει.Είχα πει παλιότερα και θα το σηκώσω ακόμα πιό ψηλά πως τον Γιώργο Νταλάρα μόνο με τον Στράτο Παγιουμτζή μπορώ να τον φέρω σε ευθεία γραμμή.Αυτοί οι δύο ογκόλιθοι δεν δαμάστηκαν ποτέ,δεν έκαναν ούτε μισό χιλιοστό έκπτωση στην φωνή τους μέσα στα λαϊκά τραγούδια. Οι νύχτες με την φωνή του προβλέπονται αν μη τι άλλο ονειρικές,όμως με ανοιχτά μάτια και την καρδιά σε συνεχή υπερβαίνουσα λειτουργία. Θα είναι και η Ασπασία εκεί,και ο Τζουγανάκης.Να είναι καλά τα παιδιά.Και εμείς καλά κι ονειρεμένα τραγούδια να'χουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2009 · Report post Πήρα τηλέφωνο στο Πολις και μου είπαν ότι μπορούμε να κλείσουμε τραπέζι ανά 4 άτομα είναι 180 το μπουκαλι (αλκοόλ πχ ουίσκι) ή 90 ανά δύο άτομα το κρασί δηλαδή 45 το άτομο. το τηλέφωνο 210 3452527 ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!! ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!! :lol: Ωραία!!! Αν και τα 180 δε μου δινουν την ευκαιρια να πραγματοποιησω κάτι που ήθελα αλλά δεν πειράζει.... όλα έτσι είναι όμως.... Θα πέσει πολύ μπαράκι!! Ας ελπίσουμε να είναι σε καλό σημείο το μπαρ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2009 · Report post ''Εκεί που οι φίλοι συναντιούνται'' http://new.e-go.gr/music/article.asp?catid...2&pubid=6595985 «Εκεί που οι φίλοι συναντιούνται» στο ανανεωμένο POLIS Theater, ο Γιώργος Νταλάρας επιστρέφει με ολοκαίνουργια τραγούδια και τις μεγάλες του επιτυχίες. Μαζί του επί σκηνής μια σπουδαία λαϊκή φωνή η κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εκ Κρήτης εκρηκτικός τραγουδοποιός Μιχάλης Τζουγανάκης και η ξεχωριστή νεαρή τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού. Η σκηνοθετική επιμέλεια και ο φωτιστικός σχεδιασμός είναι του Πάνου Παπαδόπουλου, η σκηνογραφική και αισθητική επιμέλεια του χώρου του Μανώλη Παντελιδάκη, οι φωτισμοί του Γιάννη Μανιατάκου και ο ήχος των Βαγγέλη Κουλούρη και Αντώνη Ζαχόπουλου. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη, ενώ 14 σπουδαίοι σολίστες επί σκηνής βάζουν φωτιά στα όργανα από τις 18 Δεκεμβρίου. Polis Theatre - Πέτρου Ράλλη 18 Τέλειος κι αγαπησιάρικος τίτλος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2009 · Report post Από την ''Ελευθεροτυπία, σήμερα. http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=111278 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Χορηγός επικοινωνίας (ή ένας εκ των χορηγών) είναι το ''Πρώτο Θέμα''. Υπάρχει διαφημιστική καταχώρηση στις τελευταίες σελίδες της εφημερίδας. Το αναφέρω γιατί κάποιοι φίλοι πετάνε την εφημερίδα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Μήπως λέει και μέχρι πότε θα είναι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Χορηγός επικοινωνίας (ή ένας εκ των χορηγών) είναι το ''Πρώτο Θέμα''. Υπάρχει διαφημιστική καταχώρηση στις τελευταίες σελίδες της εφημερίδας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Ευχαριστώ για την έμμεση απάντηση και την ωραία αφίσα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Λύστε μου μία απορία: Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει αυτό το look αλα Πέτρος Κωστόπουλος; Δεν καταλαβαίνω αυτήν την επιστροφή σε φωτογραφίες για μικρότερες ηλικίες. Που είναι η κιθάρα και το μικρόφωνο που όλοι αγαπησαμε; Οι γυναίκες της παρεας θα διαφωνούν, αλλα εγώ σαν άντρας το βλέπω αλλιώς. Επίσης έχουν περάσει τα χρόνια που ο Νταλάρας ήταν ότι είναι τώρα ο Ρουβάς. Η αφίσα και οι φωτογραφίες του νέου δίσκου αποπνέουν αισθητική πίστας και σύγχρονου μπουζουξίδικου. Πράγματα τα οποία σιχαίνομαι. Τι είναι ο Νταλάρας; Ο Κιάμος ή ο Βέρτης; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Και εμένα δεν μου αρέσει η γραβάτα σ᾽ αυτό το στυλ (αν και δεν μου θυμίζει Πέτρο Κωστόπουλο). Βρίσκω όμως την αφίσα ενδιαφέρουσα, γιατί ο Γ. Νταλάρας είναι σε λίγο κόντρα ρόλο, και προφανώς είναι επιλογή του. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει μια «αλλαγή», έστω και εικονική. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Λύστε μου μία απορία:Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει αυτό το look αλα Πέτρος Κωστόπουλος; Δεν καταλαβαίνω αυτήν την επιστροφή σε φωτογραφίες για μικρότερες ηλικίες. Που είναι η κιθάρα και το μικρόφωνο που όλοι αγαπησαμε; Οι γυναίκες της παρεας θα διαφωνούν, αλλα εγώ σαν άντρας το βλέπω αλλιώς. Επίσης έχουν περάσει τα χρόνια που ο Νταλάρας ήταν ότι είναι τώρα ο Ρουβάς. Η αφίσα και οι φωτογραφίες του νέου δίσκου αποπνέουν αισθητική πίστας και σύγχρονου μπουζουξίδικου. Πράγματα τα οποία σιχαίνομαι. Τι είναι ο Νταλάρας; Ο Κιάμος ή ο Βέρτης; Nα σου τη λύσω αμέσως.... Μια χαρά ήσουνα εκεί που ήσουνα χωρίς Internet και χωρίς γκρίνια... Προσωπικά μου άρεσε και το εξώφυλλο του νέου δίσκου και η αφίσα...Το θέμα Θόδωρε δεν είναι πόσο χρονών είναι ο καθένας αλλά πόσο νιώθει...Τι έπρεπε δηλαδή, να βγει με κάνα μπαστούνι ή με πατερίτσες στη φωτογραφία; Έτσι νιώθει κι έτσι λειτουργεί και δουλεύει πάντα...Σα νέος...Πολύ πιο νέος απ'όλους μας... Αμαν αυτός ο συντηρητικός καθωσπρεπισμός.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Δεν απάντησες! Θυμίζει ή δε θυμίζει μπουζουξήδικο η αφίσα; Αυτό ρώτησα! Και επίσης δεν είπα να βγει με μπαστούνι, είπα να βγει με κιθάρα. Όπως δηλαδή -νομίζω- ότι του πάει πιο πολύ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Δεν τίθεται θέμα ηλικίας,Θοδωρή! Και συμφωνώ με τον Θάνο πως λειτουργεί και δείχνει πιο νέος και γοητευτικός από πολλούς από εμάς. Δεν με ενοχλεί καθόλου η φωτογραφία αυτή (που είναι από την σειρά των φωτογραφιών για το cd)για να προωθήσει τις εμφανίσεις του στο Polis Theater ή για μια φωτογράφηση ενός περιοδικού. Επειδή στο topic για τις εμφανίσεις είμαστε. Υπάρχει μια χαλαρότητα κι ένα παιχνίδι που γίνεται με τον φακό. Για τον σκοπό των εμφανίσεων μια χαρά είναι η φωτογραφία αυτή. Κι ορθώς επιλέχτηκε. Αλλά διαφοροποιούμαι ... Όσον αφορά στην ιδέα φωτογράφησης που χρησιμοποιήθηκε για να ''ντύσει'' το νέο cd. Εκεί είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Πρόκειται για την εικόνα ενός δίσκου.Γιατί όταν έχεις έστω κι ένα τραγούδι σαν το ''Δάκρυ με το δάκρυ'' δεν επιλέγεις ένα consept φωτογράφηφης σαν αυτό που υιοθετήθηκε (χαλαρή γραβάτα κ.λ.π). Και σε αυτήν την περίπτωση και μόνο δεν είναι θέμα καθωσπρεπισμού αλλά αισθητικής διαφοροποίησης. Ξαναλέω όμως πως πρόκειται για ψιλά γράμματα. Κι ίσως χάνεται κι η ουσία. 'Η ίσως εμείς να μην ξέρουμε όσα ξέρουν αυτοί που επέλεξαν την συγκεκριμένη αισθητική. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Δεν απάντησες! Θυμίζει ή δε θυμίζει μπουζουξήδικο η αφίσα; Αυτό ρώτησα! Όχι δεν θυμίζει. Αλλά και να θύμιζε, δεν κατάλαβα, εσένα τι σε πειράζει; Στο κάτω, κάτω, το "Γκρέμιστα, γκρέμιστα" θες να ακούσεις εκεί... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Ε! Βρε Θοδωρή, τόσες μέρες κλεισμένος στο studio με κιθάρα, μπαγλαμά, μπουζούκια ήτανε. Δεν άντεξε άλλο! Μην το κουράζουμε άλλο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει με αφίσες και λάβαρα...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν γεμίσει με αφίσες και λάβαρα...... Τυχεροί οι Αθηναίοι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Polli oraia fotografia, o Ntalaras telios, modernos, katapliktikos opos panta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2009 · Report post Λύστε μου μία απορία:Είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει αυτό το look αλα Πέτρος Κωστόπουλος; Δεν καταλαβαίνω αυτήν την επιστροφή σε φωτογραφίες για μικρότερες ηλικίες. Που είναι η κιθάρα και το μικρόφωνο που όλοι αγαπησαμε; Οι γυναίκες της παρεας θα διαφωνούν, αλλα εγώ σαν άντρας το βλέπω αλλιώς. Επίσης έχουν περάσει τα χρόνια που ο Νταλάρας ήταν ότι είναι τώρα ο Ρουβάς. Η αφίσα και οι φωτογραφίες του νέου δίσκου αποπνέουν αισθητική πίστας και σύγχρονου μπουζουξίδικου. Πράγματα τα οποία σιχαίνομαι. Τι είναι ο Νταλάρας; Ο Κιάμος ή ο Βέρτης; Nα σου τη λύσω αμέσως.... Μια χαρά ήσουνα εκεί που ήσουνα χωρίς Internet και χωρίς γκρίνια... Προσωπικά μου άρεσε και το εξώφυλλο του νέου δίσκου και η αφίσα...Το θέμα Θόδωρε δεν είναι πόσο χρονών είναι ο καθένας αλλά πόσο νιώθει...Τι έπρεπε δηλαδή, να βγει με κάνα μπαστούνι ή με πατερίτσες στη φωτογραφία; Έτσι νιώθει κι έτσι λειτουργεί και δουλεύει πάντα...Σα νέος...Πολύ πιο νέος απ'όλους μας... ------Αμαν αυτός ο συντηρητικός καθωσπρεπισμός....----------- Μην τα λετε ετσι κ εκτιθεστε!!!! Μια μας αρεσει η μοντερνα φωτογραφια κ μας νευριαζει ο "συντηρητικος μοντερνισμος" κ μια μας αρεσει το "Αρχαιο" ( αλλα Σεβαστοτατο) τραγουδι ( 25ετιας) του Ξαρχακου-Γκατσου κ ακομα πιο αρχαιο το "Σε τρωει η σκουρια".... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΙΕΣ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites