petros_petrakis

Polis Theater 2009-10

532 posts in this topic

Αν και αρχικά είχα προγραμματίσει να παρακολουθήσω το πρόγραμμα στις 30.12, ένα τηλεφώνημα από τη μουσική σκηνή Polis, μου άλλαξε τα σχέδια! Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε πως το Polis τη συγκεριμένη ημέρα είναι prive.. Για να μη τα πολυλογώ το πρόγραμμα το παρακολούθησα την Πρωτοχρόνιά 01.01.2010. Ήταν συμπαθητικά.. Ο θείος σε φόρμα!! Είχε κέφι και έσκανε διαρκώς χαμόγελα! Η ορχήστρα καλοκουρδισμένη, αλλά το πρόγραμμα σε 1-2 περιπτώσεις άλλαξε τη ψυχολογία του κόσμου. Τη στιγμή που είχε περάσει το θέμα ''μίνι αφιέρωμα στον Καζαντζίδη'' ζήτησε από το κόσμο να του προτείνει μερικά τραγούδια, λοιπόν, μετά από μια καθαρά λαϊκή ενότητα, είπε -ωστόσο υπέροχα- το Ανεμολόγιο και το Να με θυμάσαι...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη.

Αυτό που δεν κατάλαβα βέβαια είναι το "prive" που σου είπαν από το Polis.... :blink: :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στις 30 Δεκεμβρίου δεν πραγματοποιήθηκε παράσταση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστουμε Θαναση και Δημητρη για τις πληροφοριες της πρωτοχρονιας στο Πολις.

Ο χρονος που καταναλωνει καποιος εκεινη τη στιγμη, λιγο μετα 'η την επομενη μερα, για να μεταφερει τραγουδια 'η το κλιμα ειναι πολυ μικρος μπροστα στο ποσο σημαντικη ειναι αυτη η καταγραφη. Για τους επομενους, για εμας, αλλα και για τον ιδιο τον Νταλαρα και την πορεια του. Προσωπικα, θεωρω τετοιου ειδους καταγραφες πολυ σημαντικες. Μακαρι να υπηρχαν απο ολες τις παραστασεις διαχρονικα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πήγε κάποιος χτες στο Πόλις;;;

Αληθεύει ότι είπε το "Σ'αυτή την πόλη" ;;;;;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τέλειο!!!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταρχήν να βεβαιώσω κι εγώ που ήμουν εκεί ότι ναι το είπε με μια εξαιρετική ερμηνεία που συνδύαζε μοναδικά και εσωτερικότητα αλλά και ένταση.Χτες ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο Polis.Ο Νταλάρας είναι σε απίστευτη φόρμα.Όσες ενστάσεις να έχει κανείς για κάποια πράγματα του προγράμματος πραγματικά αξίζει να πάει μόνο και μόνο για να τον ακουσει να δίνει ρεσιτάλ ερμηνειών σε κάθε κομμάτι.Γυρίσματα.πετάγματα,λιγμοί,κορώνρες, τα πάντα.Απίθανος και με δειαολεμένο κέφι.Διάθεση να κάνει πλάκα με τον κόσμο και τους μουσικούς και γενικά ένα πολύ κεφάτο και εξωστρεφές πρόγραμμα.Θεωρώ ότι η δομή του πρόγράμματος έχει κάποια προβληματάκια.Θα μπορούσε π.χ. στο πρώτο μέρος να λέει τα μπαλαντοειδή και αυτά με τους εντονότερους προβληματισμούς και στο δεύτερο να κάνει λαϊκό πρόγραμμα και μέσα σε αυτό να έχει και περισσότερα δικά του λαϊκά τραγούδια.Αλλά αυτό είναι μια υπολεπτομέρεια που δεν ξέρω καν αν είναι άξια αναφοράς.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους θα ξεχωρίσω την Ασπασία Στρατηγού που ήταν εξαιρετική και στάθηκε απολύτως αντάξια των πολύ ωραίων τραγουδιών που επέλεξε.Η Πίτσα Παπαδοπούλου δεν είπε πολλά δικά της (ευτυχώς για μένα) και ήταν καλή.Η ερμηνεία της Πριγκηπέσσας θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί.Δεν της πάει και υπάρχουν ένα σωρό υπέροχα λαϊκά κομμάτια που ταιριάζουν στη φώνή της.Γενικά δεν με κουρασε καθόλου σε αντίθεση με τον Τζουγανάκη ο οποίος μπορεί να είναι εξαιρετικός μουσικός αλλά όταν τραγουδάει είναι σαν να μιλάει και αν δεν ξέρεις τους στίχους δεν υπάρχει περίπτωση να τους καταλάβεις που να έχεις όλη την προσοχή σου τεταμένη.Γενικά δεν μου άρσεε εξαρχής η επιλογή αυτή και τώρα που πήγα στο πρόγραμμα δεν άλλαξα καθόλου γνώμη.

Αναφορικά με τον χώρο, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίος.Είναι μικρός,συμμαζεμένος και πολύ άνετος για αυτούς που επιλέγουν να πάνε στο μπαρ.Πολύ καλή επιλογή.Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μάλλον δεν ξέρουν που πάνε.Χόρευαν οπουδήποτε μπορούσαν-ένας μάλιστα στην Αλάνα ανέβηκε και στην άκρη του πάλκου-και ακόμα και όταν ο Νταλάρας τραγουδούσε το "Σάυτήν την πόλη" ή την αρχή από τα "Έρημα χωριά" έκαναν πάρα πολλή φασαρία.Και σκέφτομαι ότι μπορεί να τον κατηγορούμε καμια φορά που επιλέγει τα τελευταία χρόνια θεατρικές σκηνές όπως το Παλλάς ή το Μέγαρο αλλά πραγματικά τον καταλαβαίνω.

Επιπλέον-και κλείνω με τις ενστάσεις- θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος που δεν παρουσιάζει τους μουσικούς.Δεν έχω πάει σε κανένα άλλο πρόγραμμα που δεν γίνεται παρουσίαση της ορχήστρας.Και είναι κρίμα γιατί είναι εξαιρετικοί μουσικού που μπορεί εμείς να τους ξέρουμε και να ξέρουμε και πόσο πολύ ο Νταλάρας σέβεται και εκτιμάει τους μουσικούς αλλά η εντύπωση που μένει στον πολύ τον κόσμο είναι αρνητική και είναι κριμα.Και τέλος, αναφορικά με τον ήχο που σχολιάστηκε από την πρώτη μέρα και εμένα κάτι με χάλασε στον ήχο.Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς γιατί δεν έχω και τις απαραίτητες γνώσεις αλλα κάτι με χάλασε.Μπορεί να ήταν η μεγάλη ένταση, μπορεί να ήταν τα ηλεκτρονικά μπουζούκια (αυτό με χάλασε αρκετά θα έλεγα αλλά δεν ξέω αν γίνεται αλλιώς σε τέτοιους χώρους), δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν αλλά κάτι δεν μου άρεσε παρά το γεγονός ότι οι ενορχηστρώσεις ήταν πολυ γεμάτες και δυνατές.

Θεωρώ εξαιρετικές τις ερμηνείες της "Αλάνας". "Η ζωή μου μια ιδέα" αλλά και στο "Κάπιος χτύπησε την πόρτα" με πολύ ωραία κορώνα στο τέλος.Γενικά είπα και πριν ότι ήταν μαγευτικός στις ερημνείες χθες.Είναι σε μεγάλη φόρμα και από μόνος του διαγράφει οποιεσδήποτε μικροαμφιβολίες μπορεί να έχει κανείς :D:D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σαφέστατα οι ερμηνείες του θείου, το κέφι του και η επικοινωνία του πολλές φορές με τον κόσμο, αντικατροπτίζουν την όποια ''κοιλιά'' στο πρόγραμμα. Δεν αναφέρθηκα παραπάνω στη κα Πίτσα Παπαδοπούλου διότι για πρώτη φορά την παρακολούθησα ζωντανά. Θα έλεγα πως είναι παραπάνω από συμπαθής η παρουσιάση της, ειδικά στα τραγούδια του Καζαντζίδη.. Κάποια από τα υπόλοιπα που ερμήνευσε δε μου άρεσαν, διότι είναι κάπως διαφορετικά από τα τραγούδια του υπόλοιπου προγράμματος και έτσι όπως τοποθετήθηκαν στο πρόγραμμα δημιουργούν μια μονοτονία. Ο Μιχάλης στο είδος του, ένα είδος που υποκειμένικα χαρακτηρίζοντας το, δεν μ' ενθουσιάζει. Καλύτερη στιγμή η διφωνία ''Αστρα μη με μαλώνετε'' και το ''Πάλι Πάλι''.. Ανέβαζε κάπως τους ρυθμούς και το κέφι με την εξαιρετική του τεχνική στο λαούτο, καθώς έπεξε εισαγωγές, γεμίσματα και ενότητες, ωστόσο η -ιδιαίτερα- ήπια ερμηνεία του, δημιουργούσε μια τάση υποτονική σε σχέση με την υπόλοιπη παρουσία του. Καταγράφω -υποκειμενικά- τις εντυπώσεις μου από τη βραδιά την 1ης του Γενάρη.. Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την Πέμπτη δεν θα δοθεί παράσταση. Για όσους είχαν κανονίσει έξοδο προς ''Polis'' την συγκεκριμένη ημέρα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
:D Μήπως ξέρουμε γιατί; (δεν είχα κανονίσει, απλώς από "περιέργεια" :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάποια έκτακτη υποχρέωση όπως είπαν στο τηλέφωνο, τίποτα ανησυχητικό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Α οκ τότε! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
σε αντίθεση με τον Τζουγανάκη ο οποίος μπορεί να είναι εξαιρετικός μουσικός αλλά όταν τραγουδάει είναι σαν να μιλάει και αν δεν ξέρεις τους στίχους δεν υπάρχει περίπτωση να τους καταλάβεις που να έχεις όλη την προσοχή σου τεταμένη.Γενικά δεν μου άρσεε εξαρχής η επιλογή αυτή και τώρα που πήγα στο πρόγραμμα δεν άλλαξα καθόλου γνώμη.

Αναφορικά με τον χώρο, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίος.Είναι μικρός,συμμαζεμένος και πολύ άνετος για αυτούς που επιλέγουν να πάνε στο μπαρ.Πολύ καλή επιλογή.

(...)

.Και σκέφτομαι ότι μπορεί να τον κατηγορούμε καμια φορά που επιλέγει τα τελευταία χρόνια θεατρικές σκηνές όπως το Παλλάς ή το Μέγαρο αλλά πραγματικά τον καταλαβαίνω.

Ήμουν και 'γω εκεί εκεί προχθές και έχω πάνω κάτω παρόμοιες εντυπώσεις με τη Νεφάλη.

Ένας Νταλάρας καταπληκτικός, κεφάτος και φυσικά με φωνή αξεπέραστη!

Έχω όμως εντελώς αντίθετη άποψη όσον αφορά το χώρο και κυρίως το μπαρ, το οποίο είναι απαράδεκτο! Είναι χωρισμένο στα δύο (προχθές έγινε αυτή η αλλαγή, όπως μου είπε μέλος του φόρουμ). Το ένα μέρος είναι στον τοίχο δεξιά όπως κοιτάμε τη σκηνή. Από εκεί βλέπει κανείς ελάχιστα τους μουσικούς. Τους τραγουδιστές τους βλέπει εντελώς πλάι. Δεν ξέρω πώς είναι από εκεί ο ήχος. Έκατσα στο δεύτερο μπαρ. Είναι στο κέντρο του μαγαζιού. Από εκεί βλέπει κανείς ωραιότατα ...μια κολόνα!!! Είναι απλά απίθανος ο τύπος που αποφάσισε αυτή την αλλαγή!!! Μόνο στην άκρη του μπορεί να κάτσει κανείς και να βλέπει, το πολύ τρία άτομα, γιατί περισσότεροι ενοχλούν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για πράκτορες...

Όσον αφορά τη φιλοσοφία των χώρων αυτών γενικότερα, εγώ δεν τα γουστάρω. Προτιμώ τα θέατρα κι ας είναι σνομπ καμιά φορά, όπως το Παλλάς... Γιατί εκεί ακούς μουσική και όχι τον μαλάκα από δίπλα που μιλάει για μπάλα... Είναι απαράδεκτο να ακούω το "Σ' αυτή την πόλη" χαμηλότερα από ό,τι ακούω τους πελάτες του μαγαζιού. Και δεν μπορώ να λέω τη λέξη "μαγαζί", για το μέρος που τραγουδάει ο Νταλάρας. Όσον αφορά πάλι την παρεΐστικη ατμόσφαιρα αυτών των χώρων, πάλι είμαι αντίθετος. Παρεΐστικα μπορει να είναι και στο θέατρο, αν σε συγκινεί η μουσική. Αν τώρα θέλεις και ποτά για να ευχαριστηθείς, ε, τότε πήγαινε αλλού και όχι στον Νταλάρα. Εμείς τον Νταλάρα τον μάθαμε στις συναυλίες και στα θέατρα, εκεί τον χαρήκαμε, εκεί τον απογειώσαμε σαν ακροατές, εκεί μας απογείωσε με τις ερμηνείες του. Και μην ξεχνάμε πως η "μουσική σκηνή" για τον Νταλάρα ξεκινά και τελειώνει με την Ιερά Οδό. ΟΛΑ τα υπόλοιπα ήταν και είναι ΚΕΝΤΡΑ με ή χωρίς λουλούδια. Με γκαρσόνια να περιφέρονται, με φλαμπέ μεζέδες (το είδαμε κι αυτό προχθές) με κοινό που απλά βγήκε τη σαββατιάτικη βόλτα του και κάνει φασαρία και με τον προχθεσινό κύριο που καθόταν πρώτο τραπέζι και σηκώθηκε μπροστά στα μούτρα του Νταλάρα πάνω στο τραπέζι και χόρευε . Με όλα αυτά που είναι έξω από την ουσία της μουσικής, την οποία με σθένος υπερασπίστηκε επί δεκαπέντε χρόνια στα θέατρα και τους ωραίους χώρους ο Νταλάρας.

Για τον Τζουγανάκη έχω τα καλύτερα να πω, ο άνθρωπος είναι μουσικός με άποψη και ξέρει τη δουλειά του. Τέτοιοι πρέπει να στέκονται δίπλα στον Νταλάρα. Απλά προχθές μου φάνηκε πως τραγούδαγε από μέσα του και έδινε περισσότερη έμφαση στη σκηνική του παρουσία.

Με λίγα λόγια, το πρόγραμμα μου άρεσε, αξίζει να πάει κανείς να το χαρεί, γιατί ο Νταλάρας και η Στρατηγού είναι εκπληκτικοί, ο Τζουγανάκης πάρα πολύ καλός, αν σου αρέσει βέβαια το στιλ και η μουσική του. Μια προσπάθεια να υπομείνεις το πρόγραμμα της συμπαθέστατης κατά τα άλλα Πίτσας Παπαδοπούλου να κάνει,ς και τότε περνάς τέλεια!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστούμε, kapetanios και Νεφέλη, για τις πρόσφατες εντυπώσεις και τα σχόλια.

Όλα αυτά τα ενοχλητικά συμβαίνουν, γιατί ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν πού πάνε και τι ακούνε. Στη συγκεριμένη ή ο χώρος είναι λίγο περίεργος ή τα γκαρσόνια λίγο εκνευριστικά. Στο Δίπλα στο ποτάμι κινούνταν πιο διακριτικά και το κάπνισμα ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Τι γίνεται, αλήθεια, μετά την 1η Ιανουαρίου με αυτό το θέμα στο Polis;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυστυχώς πουθενά δεν εφαρμόζεται η καπνοαπαγόρευση. Ο νόμος είναι παραθυράτος, όπως λέω εγώ και δεν υπάρχει κι ο κατάλληλος αριθμός ατόμων για τους ελέγχους. Ευρωπαϊκή χώρα κατά τα άλλα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Υπήρχαν ελάχιστοι που κάπνιζαν στα κρυφά.. Είναι μεγάλος ο χώρος και δεν έδειξε να ενοχλεί αυτό.. Δεν ξέρω όμως κατα πόσο λειτουργεί σωστά ο εξαερισμός.. Το παρατήρησα κι εγώ αυτό με τον Τζουγανάκη στις 01.01.2010 που βρέθηκα εκεί.. Τραγουδούσε σαν από μέσα του.. Είναι μουσικός ωστόσο, δε χωράει αμφιβολία..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σχετικά με το νόμο για το κάπνισμα κανείς δεν ξέρει τίποτα...Ούτε το ίδιο το κράτος. Ο νόμος ήταν σαφής σχετικά με τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, αναψυκτήρια, ταβέρνες, οβελιστήρια κλπ) που το μικτό εμβαδόν τους ήταν κάτω των 70 μέτρων. Αυτά τα μαγαζιά έχουν τη δυνατότητα, εφόσον οι ιδιοκτήτες τους αποφασίσουν να τα δηλώσουν σαν καταστήματα καπνιζόντων, με μια υπεύθυνη δήλωση μηχανικού για την καλή λειτουργία του εξαερισμού του χώρου, να αλλάξουν τις άδειές τους και να μετατραπούν σε καταστήματα καπνιζόντων. Σ'αυτά που δεν θ'αλλάξουν οι άδειες το κάπνισμα απαγορεύεται. Και από το καλοκαίρι αυτό άρχισε να γίνεται.

Όσο για τα μεγαλύτερα από 70 μέτρα καταστήματα, για να μην αναλύσω πολύ το νόμο, ακόμα δεν έχει αποσαφηνισθεί το τί ακριβώς θα γίνει. Η εγκύκλιος του υπουργείου που βγήκε αν θυμάμαι καλά το Σεπτέμβριο, ανέφερε κάποιες αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν σε κάποια συγκεριμένα τμήματα των καταστημάτων, για να μετατραπούν σε τμήματα καπνιζόντων. Παρέπεμπε όμως σε άλλη εγκύκλιο που ΘΑ έβγαινε σχετικά με περισσότερες λεπτομέρειες για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς κι όλα αυτά. Η εγκύκλιος αυτή μέχρι σήμερα δεν έχει βγει. Ακόμη και στο 1142 που είναι το τηλέφωνο εξυπηρέτησης του κοινού για θέματα σχετικά με την καπνοαπαγόρευση, δεν ξέρουν ακριβώς ποιός θα κάνει τον έλεγχο.

Υπάρχει μια σιωπηρή ανοχή. ’λλοι λένε πως απαγορεύεται παντού, άλλοι λένε πως η απαγόρευση έχει πάρει παράταση και το μέτρο ανεστάλλη...Κανείς δεν ξέρει τίποτα...Τόσο οι μαγαζάτορες, όσο οι υπηρεσίες και το κοινό είναι μπερδεμένοι....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Το κακό με το συγκεκριμένο είναι ότι φαίνεται πως το κάπνισμα απαγορεύεται, εφόσον δεν υπάρχουν πουθενά σταχτοδοχεία, άρα συμβαίνει κάτι ακόμη χειρότερο, όλοι ρίχνουν στάχτη και αποτσίγαρα στο πάτωμα!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χαίρετε!

Παρακολουθώ έδώ και χρόνια το Dalaras club , αλλά πρώτη φορά γράφω στο forum αυτό..

Φυσικά είμαι φανατικός Νταλαρικός και τρελαίνομαι να τον παρακολουθώ σε οποιαδήποτε εμφάνιση είτε συναυλία είτε στο ραδιόφωνο είτε σε συνεντεύξεις κλπ.

Στο "Πόλις" ήμουν στις 19-12-09 και αν δεν κάνω λάθος ο κ. Θανάσης ήταν παρών επίσης ( με ένα άσπρο πουκάμισο σωστά ; ).

Απογοητεύτηκα απ΄ το πρόγραμμα λόγω έλλειψης συνοχής κυρίως αλλά και λόγω του ότι θα ήθελα το Νταλάρα μόνο του . Ισως φταίει ότι ζω στην επαρχία ( Χίος ) τα τελευταία 10 χρόνια και δεν μπορώ να παρακολουθώ κάθε εμφάνισή του...

Με κούρασε ο Τζουγανάκης με την σκηνική του παρουσία . Πώς κουνάει έτσι το κεφάλι του ; Δε ζαλίζεται ;!!

Αδιαμφισβήτητα εξαιρετικός οργανοπαίχτης και δεξιοτέχνης.

Η Παπαδοπούλου καλή αλλά . .. βαριά για το γούστο μου.

Η Στρατηγού άριστη.

Γιατί φοράει τα ακουστικά ο Νταλάρας αφού τον ταλαιπωρούν ;

Σχετικά με το τσιγάρο θα πρέπει να κοπεί οριστικά παντού!

Διάβασα όλα τα μηνύματα των μελών και χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι "τρελαμένοι " νταλαρικοί .... για να μη νιώθω μόνος..

:D:razz:

Διαπιστώνω απ ΄τις αναφορές σας μετά την ημερομηνία που παρακολούθησα εγώ την παράσταση , ότι το πρόγραμμα πλέον είναι αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του Νταλάρα.

Μερικές απορίες αν μου επιτρέπετε

Παρακολουθεί το site αυτό και ο ίδιος ο Νταλάρας;

Θα κατουρηθώ πάνω μου αν υποψιαστώ ότι διαβάζει αυτά που γράφουμε κι εκείνος!

’λλη απορία :

Αν στείλω μήνυμα στη διεύθυνση ενός μέλους είναι προσωπικό ή θα εμφανιστεί στο forum ;

Ελπίζω να με δεχθείτε στην κοινότητά σας

σας εύχομαι αγάπη υγεία και αφθονία για το νέο έτος!

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :D

Απ' ότι έχει πει ο ίδιος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί γενικότερα με το ίντερνετ όσο θα ήθελε. Το φόρουμ συγκεκριμένα, απ' όσο ξέρω το παρακολουθούν κατά καιρούς κάποιοι από τους μουσικούς, και του μεταφέρουν τα σημαντικότερα. :D

Τα μηνύματα (PM ή e-mail) που στέλνεις προς τα μέλη δεν εμφανίζονται στο φόρουμ.

Όσο για τα ακουστικά, απ' ότι βλέπω όλοι οι μουσικοί πλέον ακουστικά φοράνε. Ίσως αυτό να γίνεται και λόγω χώρου, γιατί φαντάζεσαι να είχαν όλοι μπροστά τους ένα μόνιτορ; Θα γέμιζε η σκηνή και δεν θα χωρούσαν να περάσουν! Απ' την άλλη, ίσως τα ακουστικά να είναι πιο αποτελεσματικά από τα μόνιτορ σε τέτοιους χώρους με τέτοιες εντάσεις.. :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Στο "Πόλις" ήμουν στις 19-12-09 και αν δεν κάνω λάθος ο κ. Θανάσης ήταν παρών επίσης ( με ένα άσπρο πουκάμισο σωστά ; ).

Εκεί ήταν κι αυτός ο "μπαγλαμάς"...Δεν κάθεται και λίγο στ'αυγά του κι "άσπρο πουκάμισο φορά" ή φορούσε...

Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας... :D :D

Υ.Γ:Τι θα πει manokikaki, αν επιτρέπεται βέβαια; :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μ΄ άρεσε πολύ που σε ρώταγε συνεχώς για τραγούδια και για τις εντυπώσεις σου!

Ονομάζομαι Μανούσος αλλά με φωνάζουν Μάνο. Κυριακή λέγεται η γυναίκα μου αλλά τη φωνάζω Κικάκι. Εξ ου το Μανοκικάκι.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα αλλά ιδιαιτέρος Θανάση .

Επιτρέπεις ;

Επίσης συγχωρέστε μου τον ενικό αλλά νιώθω πιο φιλικά ετσι. Αν προσβάλλω κάποιο μέλος να μου το πείτε. Ευχαριστώ. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...