petros_petrakis

Polis Theater 2009-10

532 posts in this topic

Παιδιά χαλαρώστε.

Μόλις έμαθα από εγκυρότατες πηγές πως το τελευταίο Παρασκευοσάββατο είναι 26 & 27 Φεβρουαρίου.

Τώρα γιατί στο τηλέφωνο είπαν για μεθαύριο, αυτό δεν το ξέρω και θα το διερευνήσω.

Ευχαριστούμε,Θάνο!

Επιπλέον, όταν τηλεφώνησα στο Polis εγώ μου είπαν πως σήμερα τους ενημέρωσαν για την εξέλιξη και τηλεφωνούν σε όσους έκαναν κρατήσεις για μετά αυτό το ΠαρασκευοΣάββατο για να τους ενημερώσουν πως ακυρώνονται οι κρατήσεις !!!!!! Κάτι δεν πάει καλά!

Παιδιά χαλαρώστε.

Μόλις έμαθα από εγκυρότατες πηγές πως το τελευταίο Παρασκευοσάββατο είναι 26 & 27 Φεβρουαρίου.

Τώρα γιατί στο τηλέφωνο είπαν για μεθαύριο, αυτό δεν το ξέρω και θα το διερευνήσω.

Μακάρι. Αν και μερικές παραστάσεις αλλού αντί για το Polis δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα.

The latest news about the performances in Polis theater are controversial.

A reliable source informed us that the LAST performances in Polis theater are going to be on the 26th an 27th of February.

On the other hand, if you call the Polis theater they will inform you that the last performances are going to be on this Friday and Saturday (12nd and 13rd of February).

So we are not sure yet about the correct dates of the final performances.

Παιδια μολις πηρα τηλεφωνο και με ενημερωσαν για μεχρι 27!!!!!!!!!! κατηγορηματικα!!!

α δεν πάμε καλά... :blink: Ευτυχώς πάντως που είναι μέχρι τις 27, ξαναπήγε η καρδιά μου στη θέση της... :)

Παιδιά, πήρα κι εγώ τώρα τηλέφωνο και μου είπαν πως οι παραστάσεις είναι κανονικά μέχρι 27 του μηνός. Τους είπα ότι προηγουμένως έλεγαν πως οι τελευταίες εμφανίσεις θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλλά μου είπαν πάλι πως τελικά θα συνεχιστούν μέχρι 27. ’ρα λογικά, όλα καλά. (Πάλι καλά) :)

Όλο αυτό που έγινε σήμερα -από πλευράς POLIS- ήταν ,τουλάχιστον,αντιεπαγγελματικό. Κι αν όντως τηλεφώνησαν στους ανθρώπους που έκαναν κρατήσεις για να ακυρωθούν αυτές; Τώρα θα ξανατηλεφωνούν για να τους πουν πως έγινε λάθος; Υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν ζουν στην Αθήνα και κάνουν τους προγραμματισμούς τους αναλόγως. Ευτυχώς τα αντανακλαστικά της κοινότητας λειτούργησαν ακαριαία (κι ευχαριστούμε ξανά) γιατί εγώ σκεφτόμουν την διαδικασία ακύρωσης των αεροπορικών εισιτηρίων.

Παιδιά, πήρα κι εγώ τώρα τηλέφωνο και μου είπαν πως οι παραστάσεις είναι κανονικά μέχρι 27 του μηνός. Τους είπα ότι προηγουμένως έλεγαν πως οι τελευταίες εμφανίσεις θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλλά μου είπαν πάλι πως τελικά θα συνεχιστούν μέχρι 27. ’ρα λογικά, όλα καλά. (Πάλι καλά) :)

Εξαιρετικά νέα, ευχαριστούμε!!

:):confused::confused: :blink: :blink: :blink: :blink: Μόλις τώρα με ενημέρωσε ένας φίλος μου ότι τώρα έδειξε διαφήμιση το ’λτερ και έλεγε για το Πόλις, τελευταίες παραστάσεις 12-13/2! :blink: :blink: ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;;;;;;;

Συνεννόηση μπουζούκι... :) Μάλλον δώσανε στο ’λτερ το διαφημιστικό με τις λάθος ημερομηνίες, αυτοί δεν έχουν ιδέα, συνεχίζουν να το παίζουν, και... άντε γειά!!!! :confused:

Συνεννόηση μπουζούκι... :mad: Μάλλον δώσανε στο ’λτερ το διαφημιστικό με τις λάθος ημερομηνίες, αυτοί δεν έχουν ιδέα, συνεχίζουν να το παίζουν, και... άντε γειά!!!! :wacko:

Συνεχίζουν ακόμη. Καλή ζημιά έγινε! :mad:

Και νέο δελτίο τύπου πιο κατατοπιστικό αυτή τη φορά (ευχαριστώ και πάλι τον Sid).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Εκεί που οι φίλοι συναντιούνται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή και Σάββατο

μέχρι και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Ο Γιώργος Νταλάρας ολοκληρώνει τον κύκλο των εμφανίσεων του στο Polis Theatre, εκεί που οι φίλοι συναντιούνται και όπως μας έχει συνηθίσει στην πολύχρονη καριέρα του ανοίγει αμέσως έναν επόμενο κύκλο και προετοιμάζει την Ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Μαζί του επί σκηνής μια σπουδαία λαϊκή φωνή η κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εκ Κρήτης εκρηκτικός τραγουδοποιός Μιχάλης Τζουγανάκης και η ξεχωριστή νεαρή τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού.

Η σκηνοθετική επιμέλεια και ο φωτιστικός σχεδιασμός είναι του Πάνου Παπαδόπουλου,

η σκηνογραφική και αισθητική επιμέλεια του χώρου του Μανώλη Παντελιδάκη, οι φωτισμοί του Γιάννη Μανιατάκου και ο ήχος των Βαγγέλη Κουλούρη και Αντώνη Ζαχόπουλου.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη, ενώ σπουδαίοι σολίστες επί σκηνής βάζουν φωτιά στα όργανα.

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Μάτσικας μπουζούκι

Νίκος Μέρμηγκας μπουζούκι

Γιώργος Παπαχριστούδης πιάνο

Δημήτρης Κωστόπουλος πλήκτρα

Θανάσης Σοφράς μπάσο

Βασίλης Κετεντζόγλου κιθάρα

Χρήστος Ζέρβας κιθάρα

Γιώργος Μαρινάκης - βιολί

Dasho Kurti ακορντεόν

Αποστόλης Βαγγελάκης πνευστά

Ανδρέας Παπάς τύμπανα

Σπύρος Παναγιωτόπουλος τύμπανα

Γιώργος Σκορδαλός λύρα

Polis Theatre

(Πέτρου Ράλλη 18)

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2103476316

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Αυτό το δελτίο τύπου δικαιολογεί τουλάχιστον την ύπαρξή του και δεν αφήνει ερωτηματικά. Ελπίζω να το στείλουν και στον Alter για να αλλάξει το διαφημιστικό.

Μου επιτρεπετε να μεταφερω μια εικονα "εκτος προγραμματος", που συνεβη στο Πολις αποψε. Κι ενω η Πιτσα Παπαδοπουλου τραγουδουσε την "Πριγκιπεσσα", ανεβαινει στη σκηνη απο την πλευρα του Παπαχριστουδη μια κοπελα. Προσπερναει την Πιτσα απο πισω και κατευθυνεται προς τον Νταλαρα. Ο Νταλαρας κοιταει με απορια, τον πλησιαζει και τον φιλαει στο μαγουλο και μετα του λεει κατι στο αυτι. Αυτο διηρκεσε λιγο και μετα η κοπελα εφυγε. Ηταν τοσο ξαφνικο και τοσο αστειος ο τροπος που την κοιταζαν ολοι και φυσικα ο Νταλαρας! :lol: :lol: :lol:

Φυσικα ηταν και πολυ ευγενικη η αντιδραση του. Το δεχτηκε και την ακουσε χωρις καμια υπεροπτικη αντιδραση και "σταριλικι". Ωραιος... B)

Κατα τ' αλλα το προγραμμα κυμαινεται στα ιδια. Ειναι γεματο. Και οπως μου ειπαν στην εισοδο, υπαρχουν και καποιοι απο το ραδιοφωνικο σταθμο οασις.

Αναμενουμε το 2ο μερος....

Αναμενουμε το 2ο μερος....

"Τα πρωτα λογια"! Ξεχωριστη στιγμη για εναν ακομη λογο: υπηρχαν 5-6 μεγαλα τραπεζια με Ισραηλινους. Του το ζητησαν. Το ειπε με τους ελληνικους στιχους. Κι αυτοι μετα το τραγουδησαν στη δικη τους γλωσσα. Πολυ ομορφη στιγμη. ;)

Επισης, αξιοσημειωτο το "ντουετο" της Παπαδοπουλου με τον Ντασο Κουρτι σε ενα ρεφραιν στο "Που παει η αγαπη οταν φευγει. B)

Μετα και τη σημερινη βραδια, εχω να πω το εξης: 5 βραδιες εμειναν, συμφωνα με την 27η Φεβρ. που ανακοινωθηκε ως ληξη. Γι'αυτο καθε βραδια πρεπει να ειναι μοναδικη! Με τουλαχιστον 3-4 διαμαντια!! Αντε!! :blush:;)

marochr,

σε ευχαριστούμε πολύ για τα νέα από τη χθεσινή βραδιά και τα ξεχωριστά στιγμιότυπα που μας μετέφερες!

Μου επιτρεπετε να μεταφερω μια εικονα "εκτος προγραμματος", που συνεβη στο Πολις αποψε. Κι ενω η Πιτσα Παπαδοπουλου τραγουδουσε την "Πριγκιπεσσα", ανεβαινει στη σκηνη απο την πλευρα του Παπαχριστουδη μια κοπελα. Προσπερναει την Πιτσα απο πισω και κατευθυνεται προς τον Νταλαρα. Ο Νταλαρας κοιταει με απορια, τον πλησιαζει και τον φιλαει στο μαγουλο και μετα του λεει κατι στο αυτι. Αυτο διηρκεσε λιγο και μετα η κοπελα εφυγε.

:blink: :blink: :blink:

Θα βάλουνε καμιά φορά μυαλό;

Χλωμό το βλέπω...

Μια ασπιρίνη! Μια ασπιρίνη γρήγορα!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Μία πολύ ωραία βραδιά ήταν και η αποψινή!

Τα "εκτός προγράμματος" τραγούδια που μας χάρισε ήταν τα: "’κου πως κλαίει ο μπαγλαμάς", "Τρελοί και άγγελοι (Ντύλαν Τόμας)", "’σπρο περιστέρι", "Ο Μανώλης", "Να με θυμάσαι (Σ.Σέμση)" και, νομίζω για πρώτη φορά στην καριέρα του, τραγούδησε σε πρώτη φωνή το πρώτο ρεφρέν από το "Αγριολούλουδο". B);)

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...