Posted February 18, 2010 · Report post Μπράβο Χρύσα!! Πολύ ωραίες!Για την ιστορία να προσθέσω πως η ξαδέλφη σου έχει ακριβώς ίδια μηχανή με τη δική μου και μάλιστα τραβούσες και με τον ίδιο φακό 55-200!! Συνάδελφε!! Βασικά είχα έναν 18-55 κι έναν 80-200 (με τον οποίο κάνεις μπράτσα! ) Mε 159 παίρνεις έναν 70-300 της Tamron. Καλή περίπτωση. τον έχω υπόψη μου.. Αν και μάλλον προσανατολίζομαι περισσότερο σε Canon, γιατί είναι πιο προσιτές οι τιμές των αντίστοιχων φακών, και για κάποια ακόμα πλεονεκτήματα που διαβάζω στο www.dpgr.gr... Μήπως να ανοίγαμε ένα ξεχωριστό topic για φωτογραφικά;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2010 · Report post Ειμαι παρα πολυ περηφανη, παρα πολυ ομως, που μετα απο μια τρελα δυσκολη εξεταστικη και οικονομικες δυσκολιες, επιτελους κατεβαινω αθηνα για να δω επιτελους το προγραμμα!! περιμενω τουλαχιστον να ενθουσιαστω!!! παρασκευη και σαββατο!! οποιος παει ας σηκωσει το χερι του!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2010 · Report post Παρούσα! (για Σάββατο) Στο μπαρ θα είσαι; Αν ναι, θα μας καταλάβεις (κάτι τρελές με αναπτήρες κλπ... ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2010 · Report post Ωραια, θα σας γνωρισω τοτε. και γω θα φερω πυροτεχνηματακια (αυτα για τουρτες δεν ξερω πως λεγονται) να κανουμε κερκιδα!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2010 · Report post Πάλι αυτόν τον αναπτήρα θα έχεις; Εγώ λέω να φέρω το φλόγιστρο,και έχει και μιά μπουκάλα που διαρκεί τρείς ώρες! Το afroditaki πυροτεχνήματα! Ανάσταση βλέπω να κάνουμε εκεί μέσα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2010 · Report post Μια φορα στο θεατρο γης ειχα παρει εναν τεραστιο αναπτηρα και πανω που ειχαμε σεκλετιαστει φωναζει η μπροστινη μου "η ζακετα μου!! καιγεται!!" πως δεν μας πεταξαν εξω..!! γιωργος ειναι αυτος!! δεν του αξιζει και ενα παραναλωμα?!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2010 · Report post "Τώρα που θα σταματήσει ο δικός μας ο χορός θα'ρθει να μας τραγουδήσει, για μια γέννα πυρός..." ("Οι αστρολόγοι" από "Τα κατά Μάρκον") Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2010 · Report post Κάψε,κάψε τι θα κάψεις απο μιά καρδιά καμένη.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Δεν υπήρχαν απόψε κάποια τραγούδια που δεν έχει ξαναπεί στο polis. Καποια πιο..."σπάνια" ωστόσο ήταν τα: 1) Πάρε τα χνάρια μου 2) Τώρα που θα φύγεις 3) Παραπονεμένα λόγια Το 3ο το παραθέτω γιατί έχω την εντύπωση πως έτσι δεν το έχω ξανακούσει. Όχι από πλευράς φινάλε, το οποίο δεν ήταν τόσο μα τόσο εντυπωσιακό, όσο από πλευράς τονικότητας στο οποίο το είπε. Ίσως γι'αυτό το φινάλε να μου φάνηκε "συνηθισμένο". Ο Bithidalaras ισχυρίζεται πως το είπε από Μi. Οι μουσικοί τα ξέρετε καλύτερα. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως το είπε ως αλλαγή μετά από το "Τώρα που θα φύγεις", κι έμοιαζε στον ίδιο τόνο. Τέλος πάντων...όπως και να'χει, προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει έτσι. Πιο ψηλά κι απ'τα ψηλά το πήγε και μας πήγε, κοινώς μας έστειλε. Ο λόγος που ακούσαμε αυτά τα 2 τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου, ήταν γιατί ήταν απόψε εκεί ο Μάνος Ελευθερίου, μαζί με τον Διονύση Τσακνή και τη δημοσιογράφο Μαρίνα Λαχανά. Αξιοσημείωτο το "Κάποιος χτύπησε την πόρτα", γιατί μας έκανε "πάσα" το τελευταίο ρεφρέν για την ακρίβεια όλα τα ρεφρέν. Τρία ή τέσσερα προσπαθήσαμε, στο τελευταίο έκρινε ότι ήμασταν καλοί και έκλεισε εκεί το κομμάτι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Πολύ ωραία η χθεσινή βραδιά, χωρίς βέβαια καμία βόμβα από πλευράς τραγουδιών, καθώς είπε τα συνηθισμένα γενικά. Αυτό που με εντυπωσίασε χθες περισσότερο ήταν το πόσο τέλεια κουρδισμένη και συντονισμένη είναι πλέον η ορχήστρα. Παίζει πραγματικά ό,τι θέλει. Φοβεροί, και μπράβο τους, όπως μπράβο και στον Γιώργο Νταλάρα που με την επιμονή του βοήθησε στο να ακούμε αυτά που ακούμε πλέον από τους μουσικούς του κι απ' τον ίδιο. Τα υπόλοιπα όπως τα έχουμε ξαναπεί. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι προσωπικά βαρέθηκα ακόμα περισσότερο από τις άλλες φορές στα κομμάτια του Τζουγανάκη. Όπως και να' χει. Υ.Γ: Τελικά το ''παραπονεμένα λόγια'' το είπε από Ρε μινόρε (το τσέκαρα πριν). Νομίζαμε κι η Μάρω κι εγώ ότι το έλεγε από Μι γιατί θεωρούσαμε ότι το Τώρα που θα φύγεις το έλεγε επίσης από Μι, και άρχισε από τον ίδιο τόνο τα ''Παραπονεμένα λόγια''. Τελικά και τα δύο ήταν από Ρε μινόρε. Ωστόσο πιστεύω πως έιχε πραγματικά πάρα πολύ καιρό να το πει από την αυθεντική τονικότητα, στην οποία το λέει στον δίσκο. Ακόμα και στον Ορφέα το λέει από Ντο ή Ντο δίεση μου φαίνεται. Φοβερή στιγμή λοιπόν αυτή χθες. Μας έστειλε όλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Η αλήθεια είναι Γιώργο οτι απο PE μινόρε η φωνή του έχει ωραιότερα χρώματα... Απλά, για λόγους κορώνας το κατέβαζε. Στον Ορφέα είναι ΝΤΟ. Στην συναυλία στο N. Jersey το '94 είναι ΝΤΟ# και κατ' επέκτασιν πιο μεγαλειώδης... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Χθες Πέτρο ήταν φοβερός σε αυτό το κομμάτι. Φοβερά χρώματα όπως είπες, και πολλή ένταση. Όσον αφορά στην κορώνα, χθες έκανε την κανονική, η οποία μου αρέσει και περισσότερο γενικά. Θεωρώ πως ήταν ιδιαίτερη στιγμή που το άκουσα αυτό το τραγούδι από Ρε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Ξέρει κανείς γιατί εχθές ευχαρίστησε όσους είμασταν εκεί όπως είπε ιδιαίτερα απόψε και μη ρωτήσετε γιατί και πως? Μου διαφεύγει κάτι? Ήταν κάτι ιδιαίτερο για τον ίδιο εχθές? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Yποθέτω λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δεν επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να έρθει χτες. Αναφέρομαι στην απεργία των ταξί και την έλλειψη βενζίνης. Μου έκανε πολύ εντύπωση πόσο άδειοι ήταν οι δρόμοι χτες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Δεν ξέρω αν έχουμε ξαναβάλει αυτές τις φωτογραφίες.. Είναι των μελών Georgia Markaki, Dimitra Panagopoulou και Bruno Tersago από την Fan Page του Μιχάλη Τζουγανάκη στο Facebook http://rapidshare.de/files/49174934/polis_fb.zip.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 · Report post Yποθέτω λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δεν επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να έρθει χτες. Αναφέρομαι στην απεργία των ταξί και την έλλειψη βενζίνης. Μου έκανε πολύ εντύπωση πόσο άδειοι ήταν οι δρόμοι χτες... Μια η βενζινη, μια οι απεργιες, μια οι κατολισθησεις στα τεμπη που σε στελνουν μεσω.... τρικαλων!!!, δεν μπορεσαμε! θα τα πουμε ολοι μαζι ελπιζω στις τελευταιες παραστασεις! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post To πρόγραμμα δεν έκρυβε κάποια έκπληξη σήμερα. "Έδεσε" το "Έχω έναν καφενέ" με το "Μάνα δε φυτέψαμε" και, λίγο πριν το τέλος, είπε το "Κάπου νυχτώνει" και το "Τρελοί και άγγελοι". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Ερωτηση για τον Αποστολη: Το ''Ηλιοβασιλεμα σωστο'',εσυ το φωναζες;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Κοντά έπεσες. Ο πατέρας μου το φώναζε! :lol: Εσύ το άκουσες που ήσουν στην Κίνα! Ο Νταλάρας που ήταν 20 μέτρα μακριά, γιατί δεν το άκουγε;; ΟΕΟ;;; Ερώτηση προς την Γωγώ: Πόσο σου στοίχισε αυτό το μαραθώνιο τηλεφώνημα από την Κίνα;; :lol: :lol: :lol: Πάντως να αναφέρω οτι ο Γ.Νταλάρας αφιέρωσε το "Τρελοί και άγγελοι" στον Shimon Parnas ο οποίος, αν κατάλαβα καλά, ήταν παρών στο Polis Theater. Τέλος θέλω να αναφέρω την αλλαγή που έκανε ο Νταλάρας στο Παλιό Στρατιώτη. Στο πρώτο ρεφρέν είπε: "Δε μου υπόσχεσαι ζωή και θαύματα δεν κάνω μα αν μου ζητάς 'ΚΟΡΙΤΣΙ' μου για σένα να πεθάνω και μία δεύτερη φορά σαν τον παλιό στρατιώτη θα πέθαινα αγάπη μου καλύτερα απ' την πρώτη" Απ' όσο κατάλαβα, την αλλαγή δεν την έκανε κατά λάθος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Aπαντηση: δεν ξερω ακομη :lol: ,θα μαθω οταν γυρισω :lol: Αλλα....ποιος νοιαζεται για τετοιες λεπτομερειες οταν ακουει τον Γιωργο,αλλα και τα σχολια της Μαριας; :lol: :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Κοντά έπεσες. Ο πατέρας μου το φώναζε! :lol: Καλά ρε πού νόμιζε ότι ήταν, στο Βερολίνο; :lol: :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έγραψες!!! :lol: :lol: :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Τέλος θέλω να αναφέρω την αλλαγή που έκανε ο Νταλάρας στο Παλιό Στρατιώτη. Στο πρώτο ρεφρέν είπε: "Δε μου υπόσχεσαι ζωή και θαύματα δεν κάνω μα αν μου ζητάς 'ΚΟΡΙΤΣΙ' μου για σένα να πεθάνω και μία δεύτερη φορά σαν τον παλιό στρατιώτη θα πέθαινα αγάπη μου καλύτερα απ' την πρώτη" Απ' όσο κατάλαβα, την αλλαγή δεν την έκανε κατά λάθος. Καθόλου κατά λάθος δε φάνηκε. Τέλειο ήταν... Πώς το ξέχασα αυτό χτες να το γράψω;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Επίσης, ξέχασες να αναφέρεις οτι χτες έκανε ίσως την ωραιότερη κορώνα στο "Παλτό" που έχει κάνει ποτέ!! Δεν περιγράφεται!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2010 · Report post Δεν ξέρω αν έκανε την ωραιότερη, σίγουρα όμως ήταν διαφορετική από κάθε άλλη φορά. Τράβηξε και ανέβασε πολύ το πρώτο "ααα" του "αργοπεθαίνω" στο φινάλε. Μαγικο ήταν... Πριν λίγο ανατωριόμουνα αν θα ακούσουμε στο Polis κάτι τέτοιο: http://www.youtube.com/watch?v=JYQtbakKm6M ή μήπως κάτι τέτοιο: ή και κάτι τέτοιο: Τις δύο ημέρες που έμειναν...συνεχίζω να ελπίζω! Quote Share this post Link to post Share on other sites