Posted July 15, 2012 · Report post Απλώς έψαχνα κάτι....και κόλλησα με όσα γράφαμε από την αρχή μεχρι το τέλος. Ειδικά στο τέλος. Τι όμορφες βραδιές......τελικά. Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής.....? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2012 · Report post Θα μείνουμε με τις αναμνήσεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2012 · Report post Ελπίζω να μην μείνουμε μόνο με τις αναμνήσεις, αλλά να μείνουμε και με κανένα CD με ζωντανή ηχογράφηση. Είχαν ακουστεί σπουδαία τραγούδια με σπουδαίες ερμηνείες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2012 · Report post Πέρα απο τα τραγούδια, είχε ακουστεί και τίποτα για ζωντανή ηχογράφηση; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2012 · Report post Ε όλο και κάτι είχε ακουστεί. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2014 · Report post Στο video Γιώργος Νταλάρας και Χάρις Αλεξίου τραγουδούν "Μη μου θυμώνεις μάτια μου" στο Polis Theater τον Φλεβάρη του 2010....Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο νομίζω πως είναι περιττό.... «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» με Νταλάρα & Αλεξίου, ζωντανά... (2010) Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου 12/03/2014 http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=9503&Itemid=43 7 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites