Posted December 27, 2009 · Report post ''Του Βοτανίκου ο μάγκας''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αμα αρχίζει ο Βοτανικός και γίνεται Βοτα-νίκος κατάλαβα.... ’στα να πάνε... Πόσα γέλια να βάλω σε αυτό το σχόλιό σου! Πόσα!!!;;;Αφού δεν το έκανα ''Του Αιγάλεω ο μάγκας'' ή Βοτα-Γιώργος, καλά είμαι ακόμα. Τι περιμένεις με τόσο ξενύχτι... ''Του Βοτανικού ο μάγκας'', λοιπόν. Αλλά πόσο θα ήθελα να ακούσω και το ''Ένας αλήτης πέθανε''!!! Ξανά!Κι όταν θα είμαι κι εγώ εκεί!!!! Πιένες! Πιένες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 27, 2009 · Report post Ξέχασα να αναφέρω οτι χτες είχαμε encore με την "Αχάριστη" και μετά από προτροπή της Πίτσας είπανε και το "Στο πα και στο ξαναλέω". Η παράσταση ξεκίνησε στις 10.55 και τελείωσε κατά τις 03.15. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2009 · Report post Απόψε έγινε το απίστευτο! Ο Γ.Νταλάρας ξέχασε τα λόγια από το "Γι αυτό υπάρχουνε οι φίλοι"... ζήτησε να σταματήσει η ορχήστρα και αφού μας είπε οτι "τα νέα τραγούδια δεν τα έχει μάθει καλά ακόμα" ξεκίνησε πάλι από την αρχή! Θέλω να ρωτήσω τους παλαιότερους, αν έχουν βρεθεί ποτέ παρόντες σε ανάλογη περίπτωση με τον Γ.Νταλάρα. Νομίζω οτι όσα χρόνια τραγουδάει δεν το έχει ξαναπάθει. Συνέβη και το '97 στο Ζάππειο με τον Μπρέγκοβιτς την ώρα που έλεγε τον "Ξένο". Στη μέση του τραγουδιού ξέχασε τα λόγια και το πήγε απ'την αρχή! Είχε πλάκα! Μάλιστα, επειδή εκείνη η συναυλία ήταν για τη διεκδίκηση της Ολυμπιάδας του 2004, ο Νταλάρας είπε ότι έκανε άκυρη εκκίνηση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2009 · Report post Είπε το "'Ενας αλήτης πέθανε" ο αλήτης;;;; Και το έχασα! Ελπίζω να το ακούσω κι εγώ κάποια στιγμή... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2009 · Report post Το εύχομαι να ακούσεις κι αυτό κι όλα όσα έχει στο μυαλό του αδικημένα να πει, γιατί μετά ποιος σε ακούει! Ποιος σε ακούει!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2009 · Report post Απόψε έγινε το απίστευτο! Ο Γ.Νταλάρας ξέχασε τα λόγια από το "Γι αυτό υπάρχουνε οι φίλοι"... ζήτησε να σταματήσει η ορχήστρα και αφού μας είπε οτι "τα νέα τραγούδια δεν τα έχει μάθει καλά ακόμα" ξεκίνησε πάλι από την αρχή! Θέλω να ρωτήσω τους παλαιότερους, αν έχουν βρεθεί ποτέ παρόντες σε ανάλογη περίπτωση με τον Γ.Νταλάρα. Νομίζω οτι όσα χρόνια τραγουδάει δεν το έχει ξαναπάθει. Συνέβη και το '97 στο Ζάππειο με τον Μπρέγκοβιτς την ώρα που έλεγε τον "Ξένο". Στη μέση του τραγουδιού ξέχασε τα λόγια και το πήγε απ'την αρχή! Είχε πλάκα! Μάλιστα, επειδή εκείνη η συναυλία ήταν για τη διεκδίκηση της Ολυμπιάδας του 2004, ο Νταλάρας είπε ότι έκανε άκυρη εκκίνηση... Πολύ εύστοχο το σχόλιό του! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2009 · Report post Opos den einai mia monadiki sinavlia, kai o Dalaras emfanizete toses vradies sth seira, me ena arketa kouratstiko programma, nomizw oti einai mia filiki kai halari atmosfera, opote mporei na xehasei kai stihous...Den hparhei kanena provlima, etsi ki allios to xeroume oloi oti ehei mia fovera kalli kai katapliktiki mnimi, opote na mhn anisihoume kai toso...Ehei pei tosa polla tragoudia se auta ta xronia, kai tosa polla pou leei kai tora se oles autes ths parasteseis, mporei na ehei kai lapsus o anthopos.. Oti kai an kanei, theos einai Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2009 · Report post Δεν τίθεται καθόλου θέμα ανησυχίας. Μπορούν να συμβούν ανάλογα περιστατικά σε όλους. Δημιουργούν και μια άλλη πιο χαλαρή διάθεση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 28, 2009 · Report post Απόψε έγινε το απίστευτο! Ο Γ.Νταλάρας ξέχασε τα λόγια από το "Γι αυτό υπάρχουνε οι φίλοι"... ζήτησε να σταματήσει η ορχήστρα και αφού μας είπε οτι "τα νέα τραγούδια δεν τα έχει μάθει καλά ακόμα" ξεκίνησε πάλι από την αρχή! Θέλω να ρωτήσω τους παλαιότερους, αν έχουν βρεθεί ποτέ παρόντες σε ανάλογη περίπτωση με τον Γ.Νταλάρα. Νομίζω οτι όσα χρόνια τραγουδάει δεν το έχει ξαναπάθει. Συνέβη και το '97 στο Ζάππειο με τον Μπρέγκοβιτς την ώρα που έλεγε τον "Ξένο". Στη μέση του τραγουδιού ξέχασε τα λόγια και το πήγε απ'την αρχή! Είχε πλάκα! Μάλιστα, επειδή εκείνη η συναυλία ήταν για τη διεκδίκηση της Ολυμπιάδας του 2004, ο Νταλάρας είπε ότι έκανε άκυρη εκκίνηση... Πού εύστοχο το σχόλιό του! Αλίμονο! :lol: :lol: :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 29, 2009 · Report post Πάντως για να έρθουμε και στη θέση του: Όταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω του,η κάθε ανάσα του καθενός το ίδιο.Να τρέχει ο ίδιος περισσότερο απο τους άλλους για να είναι όλα στην εντέλεια.Το νοιώθει,το αισθάνεται.Το μάτι του κόβει,το λάθος το παραμικρό του καθενός το πιάνει στον αέρα. Είναι λογικό κάποια στιγμή να ξεχάσει και τα λόγια σε κάποιο τραγούδι.Θα σας πω ένα μικρό περιστατικό απο το Polis που ανακάλυψα μόλις χτές.Σε κάποια στιγμή της πρεμιέρας και ενώ καθόμουν σε κοντινά προς τη σκηνή τραπέζια,ενώ τραγουδούσε με την Ασπασία σηκώθηκα να τον τραβήξω μιά φωτογραφία με το κινητό για να την έχω αναμνηστική.Πράγματι βγήκε μιά πάρα πολύ ωραία φωτογραφία.Εχτές που είχα χαλαρώσει κοιτούσα εκείνη την φωτογραφία και μου ήρθε να της κάνω Ζούμ για να δω τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενώ τραγουδούσε με το σώμα και την κίνηση της κιθάρας μπροστά ενώ εγώ βρισκόμουν στο πλάϊ. Είδα το βλέμμα του να με κόβει σαν ξυράφι,κατευθείαν στα μάτια σαν αετός.Είναι αετός,μα πάνω απο όλα για μένα είναι ο Γιώργος,δεν είναι τόσο ο Νταλάρας όπως για όλο τον κόσμο μα είναι απλά ο αιώνιος φίλος μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 30, 2009 · Report post Μερικά βίντεο από το Πόλις.. http://www.youtube.com/view_play_list?p=47...7A61174ADA04983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2009 · Report post Καποιες φορες εχει μπερδευτει με το "ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ"......εχει πει 2 φορες το 1ο κουπλε " σε καρτερουν μαστιγωτες και συμπληγαδες"......περιεργως καποτε που στο ΘΕΜΕΛΙΟ και στην ΔΙΑΓΩΝΙΟ καθομασταν μια ανασα απο την πιστα, δεν παθαινε τετοια μπερδεματα......ισως "φταιει" το οτι ειναι πολυ πιο χαλαρος πια πανω στην σκηνη.Τοτε ηταν εντελως "χαμενος" στον κοσμο του οταν τραγουδουσε, πληρως απορροφημενος! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2009 · Report post Δεν είναι θέμα μπερδέματος.. Συνήθως έτσι το λέει.. Σπανίως λέει την τελευταία στροφή "Του κάτω κόσμου τα πουλιά και τα παγώνια..." Αλήθεια, ξέρει κανείς γιατί δεν λέει την τελευαία; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2009 · Report post Απ'ότι ξέρω από μαρτυρία του ίδιου του Κουγιουμτζή, δεν του άρεσε ιδιαίτερα το τελευταίο refrain, το θεωρούσε πολύ "σκληρό"...Ειδικά τη φράση "άνθρωποι τρίζουν κι ακονίζουν τα σαγόνια"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2009 · Report post Μάλλον θα έρθω σε διαφωνία ΄με τον αγαπημένο μας συνθέτη.Εμένα άκριβώς αυτή η φράση μ'αρέσει πάρα πολύ μαζί με τη συνέχεια "πηδούν και τρεχούν και σε φτάνουν στα μισά". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2009 · Report post Συμφωνώ απόλυτα! Μου αρέσει πάρα πολύ και σαν στίχος αλλά και το γεγονός οτι το ρεφρέν δεν είναι ίδιο με το πρώτο μου αρέσει πάρα πάρα πολύ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2010 · Report post Κι εγώ συμφωνώ πως είναι εξαιρετικός ο στίχος και κακώς δεν τον λέει. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις λέτε να κάνουμε ότι κάνουν και στο φόρουμ της Χαρούλας;;; Εκεί θα έφτιαχναν group στο Facebook με τίτλο: "Να πει ο Γιώργος την τελευταία στροφή απο το "Του κατω κόσμου τα πουλια!"" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post Πρωτοχρονιά εχτές και δεν βλέπω "ρεπορτάζ" απο το Polis. Αφήσαμε τον Θείο μόνο του.Κανείς δεν πήγε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post Ολο και καποιος πηγε.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post Ολο και καποιος πηγε.... Ναι αλλά αυτός ο κάποιος τίποτα δε μοιράζεται μαζί μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post Xθες ακούστηκαν μεταξύ άλλων κι αυτά: "Δωσε μου το χέρι σου" "Εγώ θα σου μιλώ" "Αν υπάρχει λόγος" "Ένας κόμπος η χαρά μου" "Zιγκουάλα" Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post Ξέρει κανείς ποιο λεωφορείο φτάνει εκεί;Πήρα στο Polis αλλά δεν ήξεραν Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post B18 Γ18 και το τρολευ το 21.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post Εγώ παίρνω το Τρόλεϋ 21 από Ζάππειο. Το Πόλις είναι στη στάση "Αμαξοστάσιο ΕΘΕΛ" Πηγαίνουν και τα λεωφορεία Β18, Γ18 και 838 από Ομόνοια, αλλά εγώ προσωπικά δεν τα προτιμώ λόγω της περιοχής που βρίσκεται η αφετηρία τους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 2, 2010 · Report post Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites