Sign in to follow this  
Followers 0
EKOSTEL

Στον Αθήνα 9.84 ο Γ.Νταλάρας

11 posts in this topic

Ο Γιώργος Νταλάρας στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 9.84 και στην εκπομπή του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πρωτοχρονιά στις 12 το μεσημέρι!

http://www.athina984.gr/node/130468

Γιορτές στον Αθήνα 9.84

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μαρία Φαραντούρη και ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, ο Γιάννης Κακουλίδης και ο Βασίλης Τσαγκάρης, Σπύρος Παπαδόπουλος και η Πέγκυ Ζήνα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Μαριώ και ο Δημήτρης Κοντογιάννης, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και οι Εμιγκρέ κάνουν φέτος Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί με τους ακροατές του ΑΘΗΝΑ 9.84.

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παραμονή Χριστουγέννων στις 11 το πρωί: η Ελένη Καλογεροπούλου και ο Παναγιώτης Σιάνης...μαθαίνουν γράμματα στο Σχολείο των Μεταναστών. H Όλγα Νικολαϊδου και οι μαθητές της έρχονται στο στούντιο του ΑΘΗΝΑ 9.84, αφηγούνται τις ιστορίες τους και μιλούν για την πατρίδα που φτιάχνουν καθημερινά στην Ελλάδα.

Στις 3 μετά το μεσημέρι ο αθλητικός απολογισμός του 2010 από τον Γιάννη Παπαγεωργίου και όλο το αθλητικό τμήμα του ΑΘΗΝΑ 9.84 και στις 4 ο απολογισμός των διεθνών εξελίξεων με τον Κώστα Ράπτη και την Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Στις 6 το απόγευμα, η αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγαλύτερων: ο Θοδωρής Σαραντής παρουσιάζει όλη την παράσταση-μιούζικαλ Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και τους συντελεστές της.

Στις 10 το βράδυ της παραμονής, η Έμη Λιβανίου έχει καλεσμένους τους Εμιγκρέ ανοίγοντας τις μουσικές εκπομπές όλης της νύχτας.

Ανήμερα Χριστούγεννα, η Μάγδα Παπαγιάννη στρώνει το γιορτινό τραπέζι από τις 10 το πρωί και μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πίνουν στην υγειά σας ανάμεσα στις διηγήσεις και τις μουσικές επιλογές του αγαπημένου ηθοποιού και παρουσιαστή - που μεταξύ άλλων θυμάται και τις ημέρες του στον ΑΘΗΝΑ 9.84 με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Στις 12 το μεσημέρι, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης φιλοξενεί τη Μαρία Φαραντούρη που διαλέγει από τις αγαπημένες μουσικές της τα καλύτερα για τους ακροατές του ΑΘΗΝΑ 9.84

Στις 2 ο Γιώργος Σγουράκης φιλοξενεί τον ποιητή και συγγραφέα Γιάννη Κακουλίδη και στις 4 το απόγευμα η Όλγα Μπατή καλεί τον Τάκη Θεοδωρόπουλο, συγγραφέα και Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, για μια στοχαστική ματιά στον πολιτισμό και την κρίση.

Αμέσως μετά, στις 6, χέρια ψηλά και όλα θα τα φτάσουμε μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που μας συνεγείρει, καλεσμένος του Μάνου Ελευθερίου.

Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στις 6 το απόγευμα, ο Αντώνης Πρέκας βαδίζει με τον Δημήτρη Κοντογιάννη σε λαϊκά γιορτινά μονοπάτια.

Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 11 το πρωί: η Ελένη Καλογεροπούλου και ο Παναγιώτης Σιάνης συντάσσουν τον πολιτικό καζαμία του 2011 με τη βοήθεια γνωστών δημοσιογράφων από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Στις 3 μετά το μεσημέρι οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της χρονιάς που έρχεται με τον Γιάννη Παπαγεωργίου και όλο το αθλητικό τμήμα του ΑΘΗΝΑ 9.84 και στις 4 τι φέρνει το 2011 στην Ελλάδα και τον κόσμο με τον Κώστα Ράπτη και την Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Στις 6, οι ’θλοι του 2010: ο παραολυμπιονίκης και τρίτος στην παγκόσμια κατάταξη της κολύμβησης Βασίλης Τσαγκάρης μιλά στη Δέσποινα Μπαρδάκου για το κουράγιο που απαιτεί η ανάβαση και δείχνει το δρόμο προς την κορυφή.

Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, στις 11 ο Πέτρος Κωλέτης καλεί φίλους και γνωστούς και με συνοικοδέσποινα την Τάνια Καψάλη υποδέχεται στη συχνότητα του ΑΘΗΝΑ 9.84 το 2011, συνδέοντας τους ακροατές με όλα τα γιορτινά σημεία της πόλης.

Ανήμερα Πρωτοχρονιά στις 10 το πρωί ο Φοίβος Καρζής σκέφτεται φωναχτά για χρόνο παρελθόντα και χρόνο παρόντα, ίσως παρόντες σε χρόνο μέλλοντα, μέσα από παλιά και καινούργια βιβλία.

Στις 12, ο Γιώργος Νταλάρας κάνει ποδαρικό στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και μας συν-κινεί με την δημιουργικότητα, το συναίσθημα και την καθαρή ματιά του μέσα από την εκπομπή του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη - οπότε είναι βέβαιο ότι όλα δεν μπορεί παρά να πάνε καλά και καλύτερα τη νέα χρονιά

Στις 4 το απόγευμα η Όλγα Μπατή καλεί τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στις 6 ο Μάνος Ελευθερίου την Πέγκυ Ζήνα για την πλουραλιστική μουσική έναρξη του νέου χρόνου.

Στις 2 Ιανουαρίου, η Φωτεινή Δάρρα είναι η καλεσμένη της ’ννας Παναγιωταρέα 12-2 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα η Μαριώ δίνει το δικό της εναρκτήριο λάκτισμα στο καινούργιο χρόνο μέσα από την εκπομπή Στα στέκια τα παλιά του Αντώνη Πρέκα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ο Γιώργος Νταλάρας στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 9.84 και στην εκπομπή του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πρωτοχρονιά στις 12 το μεσημέρι!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ο Γιώργος Νταλάρας στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ  9.84 και στην εκπομπή του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Πρωτοχρονιά στις 12 το μεσημέρι!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!!!

Καλά κάνεις,Θάνο, με την υπενθύμιση! Γιατί η μέρα είναι λίγο περίεργη. Λόγω του ξενυχτιού και λόγω καλεσμένων σήμερα.

Εγώ πριν λίγο στον καφέ μου έβαλα ρίγανη αντί για ζάχαρη... Ό,τι νάναι! :)

Το link νομίζω πως είναι αυτό

http://www.greek-radio.fm/athens/athina-984.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εγώ πριν λίγο στον καφέ μου έβαλα ρίγανη αντί για ζάχαρη... Ό,τι νάναι! :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eυτυχως που ηταν ριγανη και δεν ηταν τιποτα αλλο ρε... :) :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αρκετα καλη η συνεντευξη...

Μου αρεσαν πολυ οι αφηγησεις που και ο ιδιος ο Ιασωνας Τριανταφυλλιδης επιδιωκε να ακουσει απο τον Γιωργο μιας και γνωριζει οτι στην αφηγηση ευχαριστων αναμνησεων ο Νταλαρας ειναι πολυ καλος..Αλλα πιστευω οτι και σιγουρα θα του αρεσαν και του ιδιου..

Ο Ιασωνας δεν μπορουσε να φανταστει το Νταλαρα να τραγουδαει κομματια των Shadows και δεν τον αδικω αν και εγω δεν ειχα δει καποια σχετικα παλιοτερα βιντεο αφιερωματα κατα καιρους στον διαδυκτιο..

Γιατι οχι και ενας δισκος με κομματια των Beetles;;

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τρελη σαν ιδεα..

Αλλωστε ανα περιοδους απο τον θειο εχουμε δει ή ακουσει τα μη αναμενομενα -τουλαχιστον μεχρι να τα τολμησει-.

Κατα τ αλλα η συνεντευξη εκτος απο τα σχετικα με την νεα κυκλοφορια,

ειχε και εντυπωσεις απο την προσφατη συναυλια στον Αγιο Παντελεημονα..

και την αποψη του Νταλαρα απο τα οσα εγιναν τοτε..

Με καλυψαν αρκετα τα οσο ειπε ο Γιωργος..

Καλη χρονια λοιπον σε ολους μας -με περισσοτερη καλη μουσικη-

και περαστικα στον κρυωμενο κυριο Ι.Τριανταφυλλιδη..

:):rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήπως την έγραψε κανείς; Και εγώ την έχασα, γιατί ήμουν εκτός! :):rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ ωραία συνέντευξη, την άκουσα με μεγάλη χαρά την πρώτη μέρα του χρόνου, και ελπίζω το 2011 να είναι γεμάτο συναυλίες του Νταλάρα! :music::) Γι αυτό ελπίζω ότι δεν το εννοούσε, στη άλλη συνέντευξη, όταν έλεγε ότι δεν του άρεσε σε λαϊκό κέντρο :rolleyes:

Δεν τον άκουσα από την αρχή, αλλά σ αυτά που άκουσα, θέλω να πω ότι, χωρίς καμιά σχέση με το ταμείο, είναι ο πρώτος στης μουσικές μας επιλογές και ότι με αυτή την θεϊκή φωνή που έχει είναι ο καλλίτερος τραγουδιστής που άκουσα.

Κάλλη χρονιά να έχει, με χαρές και ευτυχία γιατί αξίζει όλα τα καλλίτερα!

Κάλλη χρονιά σε όλους !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0