Posted January 14, 2011 · Report post Αξιώθηκα ν' ανοίξω κι εγώ ένα topic. Ξέρετε ότι τα διάφορα αφιερώματα που κάνω στο ραδιόφωνο αποφεύγω να τα προβάλλω από μόνος μου (παρόλο που θα ακολουθήσουν αρκετά μέσα στους επόμενους 2 μήνες). Από τώρα όμως θα προσπαθήσω να αλλάξω αυτή τη συνήθεια κι ελπίζω να μην κατηγορηθώ για έπαρση κι αλαζονεία. Και φυσικά δε θα μπορούσε να παρουσιαστεί καταλληλότερη περίσταση για αυτή τη "στροφή" από μια εκπομπή με καλεσμένο τον Γιώργο Νταλάρα. Η πρώτη κρούση έγινε την Τετάρτη. Χθες "φιξάραμε" την ημερομηνία και σήμερα "κλείδωσε" η ώρα. Οπότε...Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα και για 2 ώρες θα μιλήσουμε με τον Γιώργο Νταλάρα για το πρόσφατο cd και για ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, σε μουσικά ζητήματα πάντοτε. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεσή μου. Αλλά για να νιώθω περισσότερη σιγουριά, ζήτησα κι από τον Θανάση να κατέβει να με συνδράμει στην εκπομπή με τις γνώσεις του και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την οικογένεια του Σταύρου Κουγιουμτζή. Μόλις αναρτηθεί στο site του Δεύτερου, θα αναρτήσω κι εδώ το Δελτίο Τύπου. Όσο για τρακ...μωρέ που έχω βάλει εκείνο το πιεσόμετρο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2011 · Report post ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2011 · Report post Εύχομαι καλή προετοιμασία! Κι επειδή γνωρίζουμε όλοι το αποτέλεσμα της έως τώρα δουλειάς σου αλλά και την επιμέλεια και το μεράκι που αντιμετωπίζεις τις εκπομπές καθώς και την εκτίμησή σου στον Νταλάρα, θεωρώ πως θα είναι από τις εκπομπές που θα μας ευχαριστήσουν πολύ! Ελπίζω σε μια κουβέντα που τα τραγούδια και οι ιστορίες τους θα έχουν τον πρώτο λόγο.Όσο για την παρουσία του Θάνου: δεν ξέρω πώς θα θεωρηθεί αλλά ,πέρα από το πολύ ευχάριστο της είδησης και την οικειότητα της φιλίας, είναι γνώστης και γνωστός λάτρης του τραγουδιού καθώς και αφοσιωμένος ακροατής του Νταλάρα και του Κουγιουμτζή. Ας μην πω παραπάνω. Καλή εκπομπή,λοιπόν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2011 · Report post Δεν πιάνουμε και τόσο καλά εδώ... αλλά θα το βάλουμε από το δορυφόρο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2011 · Report post Λαμπρά! Περιμένουμε με αγωνία! Θα είναι σίγουρα μια καταπληκτική εκπομπή! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post "Αλλαζονικε" και "επηρμενε" Σιδερη , περιμενες να φυγω για το Βελγιο για να καλεσεις τον Νταλαρα αγορι μου? αλλη μερα δεν γινοταν? χα!χα!χα! παντως σοβαρα τωρα, προσωπικα θαθελα να "διαφημιζεις"περισσοτερο εδω στο φορουμ (δηλαδη να ενημερωνεις) ο,τι ωραια εκπομπη κανεις....εγω περασε καιρος να μαθω τι ακριβως κανεις και δεν μου αρεσε καθολου αυτο, ειλικρινα το λεω...οπως περασε καιρος να μαθω και το οτι ασχολειται κι ο Θανασης με παρεμφερη πραγματα και η Χρυσα κι επισης δεν μου αρεσε καθολου αυτο....δεν ειναι κακο να διαφημιζετε τις δραστηριοτητες σας, καθε αλλο...εγω ας πουμε ασχολουμαι με πετρελαια και οποιος θελει μπορω να του δωσω ενα βυτιο θερμανσης σε χαμηλη τιμη....καλα, μην σπρωχνετε παιδια, αστεια το ειπα....μακαρι να ειχα μερικα βυτια δικα μου, να βοηθαω οσους εχουν αναγκες....γενικα , επειδη καποια παιδια ειστε "μεσα" στην μουσικη, πιστευω θα μπορουσαμε σαν φορουμ να οργανωνουμε καποια ωραια πραγματα και για τον Νταλαρα και γενικα για καλους μουσικους, να συμμετεχουμε, να γινομαστε πιο ενεργα μελη αυτου του φορουμ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Γιάννη, φοβάμαι ότι στους καιρούς που ζούμε μπορεί να έρθει η στιγμή που το βυτίο θέρμανσης να είναι πιο χρήσιμο και πολύτιμο στην καθημερινότητά μας από τις μουσικές δραστηριότητες. Η μουσική ζεσταίνει την ψυχή, αλλά το σώμα... Σας στέλνω τις πρώτες ευχαριστίες μου για τα καλά σας λόγια, αλλά και για την υπερβολική - επιτρέψτε μου - σιγουριά σας για το αποτέλεσμα. Νικόλα ξέρεις πολύ καλά ότι χωρίς εσένα η "πορεία προς τη συνέντευξη αυτή" (πολύ βαρύγδουπο και φωσκολικό αυτό) θα ήταν πολύ μοναχική. Σ' ευχαριστώ ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Α, αμα χρειαστειτε βοηθεια κι εσυ κι ο Θανασης, εγω σαν παλιος Νταλαρικος προσφερομαι να βοηθησω με μερικες ερωτησουλες στον Γιωργο...ειναι κατι ερωτησουλες που παντα ηθελα να του κανω.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Και πουσαι, ψυχραιμια...κι εγω καποτε στην ΔΙΑΓΩΝΙΟ με το πιεσομετρο παραμασχαλα πηγα την 1η φορα, αλλα μετα απο τα πρωτα 2 τραγουδια, ειχα περιπεσει σε εκσταση...τσιγκλα τον Νταλαρα να μιλαει, βαλε και στο γραμμοφωνο κατι παλιο να παιζει, και μην φοβασαι, θα σου φυγει αμεσως το οποιο αγχος .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Τέλεια! Μπράβο! Θα γίνει χαμός!! Υ.Γ: Θα είναι μία συνέντευξη με ειδικό βάρος!! Θα δέχεστε και ερωτήσεις απο ακροατές; Θα είναι ζωντανή ή ηχογραφημένη; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Πολυ ωραία νέα Σιδερη!! Καλα πιστευω οτι ο Θανος θα βοηθησει αρκετα. Σωστη η κινηση σου να το καλεσεις! Εκτος απο ατομο που ειναι γνωστης σιγουρα θα βγει και ενα αποτελεσμα με πολυ μερακι και γουστο.. Οσο για τις ερωτησεις θα συμφωνησω με τον Γιαννη "τσιγκλα" τον Νταλαρα.Απ οτι εχουμε καταλαβει θα του αρεσει πολυ η εξιστορηση γεγονοτων και περιστατικων αγνωστων στους περισσοτερους.. Αντε με το καλο και μην ανησηχεις, φιλε το χεις!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Μπράβο Σιδερή και χαίρομαι που θα είναι και ο Θανάσης εκεί! Καλή δύναμη λένε;Καλή εκπομπή μάγκες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Πολύ ωραία τα νέα Σιδερή! Μπράβο! Σας ευχαριστούμε και τους δύο εκ των προτέρων! Όπως βλέπεις μας έχεις όλους σε (μια γλυκιά) αναμονή - standby ελληνιστί Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15, 2011 · Report post Μπράβο κι από μένα Σιδερή, και σε σένα και στο Δεύτερο Πρόγραμμα, που επιμένετε μουσικά και ποιοτικά! Έχετε μέρες μπροστά σας να προετοιμαστείτε για τι καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς οι "παλιοί Νταλαρικοί", όπως σωστά επισημαίνει ο Γιάννης είμαστε στη διαθεσή σας να συνεισφέρουμε με καμιά... διακοσαριά ερωτήσεις!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2011 · Report post Απ ' οτι βλέπω θα το ξενυχτίσω στις 26 του μηνός (7:00μμ Ελλάδα ειναι 3:00 χαράματα εδω)...αλλα πιστευώ πως θα αξίζει τον κόπο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2011 · Report post ΜΠΡΑΒΟ ΣΙΔΕΡΗ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2011 · Report post Μπράβο Σιδερή και μπράβο Θάνο. Συγχαρητήρια. Αναμένουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2011 · Report post Great ! Superb news ! It couldnt be better! Congratulations! Πραγματικά αναμένουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2011 · Report post ’ντε να έχουμε κάτι ωραίο να περιμένουμε μες στην εβδομάδα.Μπράβο σας!!!Να σημειώσω εδώ πως το πρωί στις 10 η κ.Λαχανά αναφέρθηκε στον Σιδερή λέγοντας ότι αν κάποιος θέλει περισσότερες δόσεις νοσταλγίας (κάπως έτσι ωραία το είπε.δεν θυμάμαι ακριβώς) να ακούει καθηερινά τον Σιδερή Πρίντεζη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2011 · Report post Να σημειώσω εδώ πως το πρωί στις 10 η κ.Λαχανά αναφέρθηκε στον Σιδερή λέγοντας ότι αν κάποιος θέλει περισσότερες δόσεις νοσταλγίας (κάπως έτσι ωραία το είπε.δεν θυμάμαι ακριβώς) να ακούει καθηερινά τον Σιδερή Πρίντεζη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2011 · Report post Ωραια πραγματα!! Πολλες συνεντευξεις παιδια! Δεν τον προλαβαινουμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2011 · Report post Σιδερη πως πηγε η συνεντευξη με τον Γιωργο?...οπως βλεπω κανεις δεν εχει γραψει ακομα εντυπωσεις, να ενημερωθουμε κι εμεις οι ξενητεμενοι που εδω που ειμαστε δυστυχως δεν ακουμε β'προγραμμα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2011 · Report post Σιδερη πως πηγε η συνεντευξη με τον Γιωργο?...οπως βλεπω κανεις δεν εχει γραψει ακομα εντυπωσεις, να ενημερωθουμε κι εμεις οι ξενητεμενοι που εδω που ειμαστε δυστυχως δεν ακουμε β'προγραμμα.... Την Τεταρτη στις 26 ειναι Γιαννη στις 7 το απογευμα. Δεν εχει γινει ακομα Αν μπορεσεις -και φυσικα για οποιον θελει- η ειναι εκτος Ελλαδος ακου απο εδω: http://live24.gr/radio/generic-stripped.jsp?sid=1337 http://live24.gr/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2011 · Report post Aντε να περάσει η ώρα....... Quote Share this post Link to post Share on other sites