Sign in to follow this  
Followers 0
EKOSTEL

Νταλάρας-Χατζηγιάννης στο Παλλάς

114 posts in this topic

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=231...&pubid=63123078

ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ενώνουν τις δυνάμεις τους τον χειμώνα στο «Παλλάς»

Ο Γιώργος Νταλάρας θα "παντρέψει"τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αποφάσισε να συνεργαστεί μ' έναν απ' τους αξιότερους τραγουδιστές μα και τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς και το σκηνικό "σμίξιμό" τους στο "Παλλάς" την ερχόμενη σεζόν αναμένεται με ενδιαφέρον...

Ο Γιώργος Νταλάρας θα "παντρέψει"τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αποφάσισε να συνεργαστεί μ' έναν απ' τους αξιότερους τραγουδιστές μα και τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς και το σκηνικό "σμίξιμό" τους στο "Παλλάς" την ερχόμενη σεζόν αναμένεται με ενδιαφέρον...

Οι προτάσεις που είχαν και οι δύο ήταν πολλές και διαφορετικές.

Είχαν κάνει κουβέντες και είχαν συζητήσει για τον χειμώνα, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από την Ελληνική Θεαμάτων να... παντρέψουν τις δυνάμεις τους στο Θέατρο της Οδού Βουκουρεστίου, ενθουσιάστηκαν και είπαν αμέσως το ναι...

Οι καιροί είναι χαλεποί, ο χειμώνας που θα έρθει δεν θα είναι σίγουρα εύκολος, γι' αυτό χρειάζονται... απρόβλεπτες και πρωτότυπες κινήσεις, όπως αυτή που ετοιμάζουν Νταλάρας και Χατζηγιάννης.

Μπορεί η Ελληνική Θεαμάτων να έχασε το δίδυμο Γαλάνη-Αλεξίου που θα "χτυπούσε" στο "Παλλάς" και που στη διαδρομή "έκλεισε" σε άλλον χώρο, κατάφερε όμως να έχει ένα άλλο ισχυρότατο και υποσχόμενο δίδυμο.

Β. ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία! Αναμένουμε με ανυπομονησία B):)

Ευχαριστούμε για τα ωραία νέα! :):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μάλιστα...... :):)

Πιο μάλιστα δε γίνεται.... B):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μάλιστα...... :)  :)

Πιο μάλιστα δε γίνεται.... B):)

Αν συνεργαζόταν με τον Μάλαμα θα πέφταν τα τσιμέντα, ακόμα και στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, ακόμα και με τα πανάκριβα εισιτήρια του Παλλάς.

Ας συνεργαζόταν με τον Θαλασσινό, τον Μπάση, ή τον Κότσιρα..

Εκτός του ότι δεν γουστάρω καθόλου τον Χατζηγιάννη (υποκειμενικό αυτό), και θεωρώ ότι απέχουν έτη φωτός στα πάντα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουν τις εισπράξεις που θα περιμένουν στο Παλλάς...

Προσωπικά, απογοητεύτηκα πολύ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ωχ.... με βλέπω.... Παρασκευές Νταλάρα, Σάββατα Τσέρτο!!!! B):):):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
B) μα σοβαρά???ααχ,αν και θέλω πάαρα πολύ να έχουμε την υπέροχη επιλογή Νταλάρας live αυτό τον χειμώνα,συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα Bithildalara για Θαλασσινό,Κότσιρα ή καλύτερα Μάλαμα!!!!Μα γιατί πάλι συνεργασία με Χατζηγιάννη????όχι άλλο καάρβουνο,έλεος αυτός ο Χατζηγιάννης που ανακατώνεται παντού.... :) μήπως θα μπορούσε κάποιος να του μιλήσει???Θανάση????? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και εγώ Μάλαμα ήθελα ρε παιδιά,αλλά αν οριστικοποιηθεί η συνεργασία αυτή ο Χατζηγιάννης θα σταθεί ψηλότερα ίσως απο κάθε άλλη φορά.Θα έχει δίπλα του τον Γιώργο Νταλάρα,αυτό και μόνο μπορεί να επιφέρει μιά συνεργασία με όμορφες βραδυές.Υπάρχει μιά συμπάθεια γιατί όχι και μιά μουσική χημεία;

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μάλιστα...... B):)

Το αυτό....

Ή μάλλον "Το ένα και το αυτό"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η επικείμενη συνεργασία. Τους είχα δει στο Μέγαρο τον Ιούνη του 2004 και ήταν εξαιρετικοί. Και η δομή του προγράμματος ευφυέστατη. Ευελπιστώ πως θα είναι ακόμα καλύτερα τώρα. Αν και η φωνή του Χατζηγιάννη σαν να παραβάρυνε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kαταρχάς στο άρθρο δεν διευκρινίζεται για πόσες παραστάσεις θα συνεργαστούν...Νομίζω πως έχει κι αυτό τη σημασία του...Θα είναι δύο, πέντε, δέκα, είκοσι; Και δεν ξέρω αν το κοινό σήμερα, πόσο περισσότερο το,κυρίως, μικρότερης ηλικίας κοινό του Χατζηγιάννη, έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε μεγάλο κύκλο παραστάσεων....

Το ντουέτο Νταλάρα-Χατζηγιάννη το είχα παρακολουθήσει το 2004 στο Μέγαρο. Και μπορώ να πω πως μου άρεσε...Ειδικά κάποια από τα καλά κομμάτια του Χατζηγιάννη, αλλά και κάποια άλλων καλλιτεχνών, στα οποία τραγουδούσαν μαζί ήταν εξαιρετικά....Από τότε μέχρι τώρα βέβαια κυκλοφόρησε μια σειρά δίσκων του Χατζηγιάννη με κομμάτια, που ως επί το πλείστον, στα δικά μου αυτιά ηχούν αδιάφορα...

Αργότερα συνεργάστηκαν για συναυλίες στην Αμερική, κάποιες από τις οποίες είχαμε την τύχη να τις ακούσουμε κι εδώ...Εκεί, κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, το πρόγραμμα δεν παρουσίαζε κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις που το κοινό δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί συχνά τους καλλιτέχνες, είναι επόμενο στο πρόγραμμα να μην υπάρχουν οι μεγάλες ανατροπές, όπως στην περίπτωση του Μεγάρου.

Έχω την εντύπωση επίσης, μπορεί αυτό να είναι μόνο δική μου γνώμη, πως ο Χατζηγιάννης δεν είναι και ότι καλύτερο για το πιο λαϊκό ρεπερτόριο. Σε αντίθεση με τις μπαλάντες και τα πιο ελαφρά κομμάτια, στα οποία είναι πολύ καλός.

Εύχομαι κι ελπίζω, σ'αυτό το νέο κύκλο της συνεργασίας τους, να παρουσιάσουν κάτι αντίστοιχο, μ'αυτό που είχαν κάνει στο Μέγαρο το 2004, με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές....Κι επειδή αναφερόμαστε στο Παλλάς, θα πρέπει όλοι να ρίξουν "νερό στο κρασί τους" και να προσέξουν το θέμα των τιμών των εισιτηρίων, κάτι που θα σταθεί πολύ βασικό στην επιτυχία των παραστάσεων.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν φαντάζομαι ότι θα είναι για δύο, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι και για δύο μήνες, εκτός αν πάει εξαιρετικά καλά.

Συμφωνώ με τον Θανάση ότι ο Χαζτηγιάννης δεν είναι ό,τι καλύτερο για το λαϊκό ρεπερτόριο, αλλά είναι πολύ καλός στις μπαλάντες και τα πιο ελαφρά κομμάτια, και νομίζω ότι σε αυτή την κατηγορία θα κινηθεί και το πρόγραμμα.

Ταιριάζει και στο περιβάλλον και είναι και μια αλλαγή με το περσινό πρόγραμμα στο Polis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γουστάρω!

Εμένα μου αρέσει όπως τραγουδάει ο Χατζηγιάννης λαϊκά τραγούδια. Το έχει κάνει επανειλημμένως, είτε με Νταλάρα, είτε με Γαλάνη, είτε με Γλυκερία και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά, όσο το σκέφτομαι τόσο εκνευρίζομαι...

Δεν υπάρχει καμμία λογική σε αυτή την κίνηση του Νταλάρα. Κ-Α-Μ-Μ-Ι-Α!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προβεί σε ένα τέτοιο εγχείρημα τη στιγμή που έχει διαπιστώσει και ο ίδιος ότι δεν του πάει. (Συνεργασία με Ρέμο). Μη μου πείτε πως εκεί ήταν άλλο πράγμα, γιατί μιλούσαμε για νυχτερινό κέντρο κτλ.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά λίγο αυτό, λίγο οι συζητήσεις περί αποστασιοποιήσεως του Νταλάρα, δημόσια πάντα, για τα τεκταινόμενα στην κοινωνία, με έχουν προβληματίσει πάρα πολύ.

Καταρχάς, όσον αφορά στο θέμα της συνεργασίας του με τον Χατζηγιάννη, έχω να πω τα εξής: Από τη στιγμή που έχει ξανασυνεργαστεί με τον συγκεκριμένο (απεχθή) για μένα καλλιτέχνη, δεν θεωρώ ότι από τη νέα αυτή συνεύρεσή τους θα προκύψει κάτι το καινούργιο, κάτι ενδιαφέρον. Θεωρώ πως θα είναι τα ίδια και τα ίδια. Ο Νταλάρας στα πιο καινούργια κομμάτια του, τα οποία ως επί το πλείστον υπάρχουν απλά για να υπάρχουν, ο Χατζηγιάννης από την άλλη ελπίζω να επικεντρωθεί στα πρώτα του, αν και δεν νομίζω να μείνει εκεί. Να δω τον Νταλάρα να σιγοντάρει στο ''Χέρια ψηλά'' και θα γελάω για ένα χρόνο.

Τι όφελος έχει λοιπόν η συνεργασία αυτή? Κάτι το πρωτοποριακό δεν θα είναι, άρα γιατί το κάνει? Δυστυχώς έχω αρχίσει και πιστεύω ότι πολλές κινήσεις του έχουν σκοπό το να μην χαθεί από την μουσική επιφάνεια. Προσπαθεί, σε αντίθεση με αυτό που έκανε παλιά, να χωρέσει αυτός στη μόδα, αντί να προσαρμόζει αυτός τη μόδα. Δεν μπορεί να το κάνει τώρα βέβαια, δυστυχώς τέλειωσε αυτή η, πολύ μεγάλη, περίοδος που το έκανε.

Τι ανάγκη έχει που τον οδηγεί σε τέτοιες κινήσεις? Οικονομική? Προφανώς όχι.. Καλλιτεχνικές ανησυχίες? Προφανώς όχι, σε αυτό το είδος μουσικής τουλάχιστον..

Γιατί να μην πάει να τραγουδήσει σε ένα μικρό χώρο, τα δικά του κομμάτια, παλιά και καινούργια (γιατί υπάρχουν και καινούργια που αξίζουν, και το καλύτερο θα ήταν να κυκλοφορούσε μόνο τραγούδια τέτοια. Όπως το ''Από το άλλο στο αλλού'' πχ.), να πιάσει όσο κοινό θα πιάσει, και όλα καλά και όλα ωραία.. Γιατί η πρεμούρα του να βγάζει δίσκους με σαχλοτράγουδα ως επί το πλείστον, γιατί οι ανούσιες και υποτιμητικές για το μέγεθός του συνεργασίες, γιατί όλα αυτά? Έχει θέμα με τις δισκογραφικές? Φύγε και βγάζε ανεξάρτητα τις δουλειές σου.

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Και το κακό είναι ότι γκρεμίζει κατά πολύ την εικόνα που είχε φτιάξει μέχρι και το 2002. Την εικόνα ενός ανθρώπου με προσεκτικές επιλογές, καίριες τοποθετήσεις, πρωτοποριακού, και πολύ επιλεκτικού.

Από την άλλη, υπάρχει πλέον και το θέμα της γυναίκας του, το οποίο τον έχει περιορίσει σημαντικότατα στο φάσμα των ενεργειών που θα μπορούσε να κάνει. Δεν είναι μόνο ότι αν πάει να τραγουδήσει στο Σύνταγμα, θα πέφτουνε αυγά (έτσι πιστεύω προσωπικά), είναι ότι και τραγούδι του να ακουστεί (''Πάγωσε η τσιμινιέρα'' πχ) αυτό που θα σχολιάζεται θα είναι ότι ο Νταλάρας τραγούδαγε τέτοια τραγούδια και κοίτα που είναι και τι έχει τώρα..

Για μένα ήταν πολύ μεγάλο λάθος η εμπλοκή της γυναίκας του με την πολιτική. Πολύ μεγάλο λάθος επικοινωνιακό για τον Νταλάρα. Και φοβάμαι ότι η σφραγίδα που του έχουνε βάλει τώρα οι περισσότεροι, δεν θα μπορέσει να φύγει...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Για μένα ήταν πολύ μεγάλο λάθος η εμπλοκή της γυναίκας του με την πολιτική. Πολύ μεγάλο λάθος επικοινωνιακό για τον Νταλάρα.

Όσον αφορά σ' αυτό το θέμα έχω άλλη άποψη: σε ένα ζευγάρι δεν μπορεί μια ζωή οι επιλογές του ενός να καθορίζουν τις επιλογές του άλλου! Και οι δύο είναι ελεύθεροι άνθρωποι που μπορούν να κάνει ο καθένας τις επιλογές του, αλλιώς αυτό δεν θα ήταν γάμος, θα ήταν καταπίεση! Και ο κόσμος δεν θα έπρεπε να συγχέει τον Γιώργο Νταλάρα με την ’ννα Νταλάρα σ' αυτό το επίπεδο! Είναι γεγονός βέβαια ότι ο πολύς ο κόσμος δεν τα σκέφτεται όλα αυτά, και εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα... Κατά την άποψή μου, αυτοί που μπερδεύουν τον Νταλάρα με την πολιτική ενασχόληση της γυναίκας του, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bithidalaras , επιτέλους! Συμφωνώ μέχρι κεραίας.

'Αλλος ένας "εμπαθής" στην παρέα , που τολμάει

να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Για μένα ήταν πολύ μεγάλο λάθος η εμπλοκή της γυναίκας του με την πολιτική. Πολύ μεγάλο λάθος επικοινωνιακό για τον Νταλάρα.

Όσον αφορά σ' αυτό το θέμα έχω άλλη άποψη: σε ένα ζευγάρι δεν μπορεί μια ζωή οι επιλογές του ενός να καθορίζουν τις επιλογές του άλλου! Και οι δύο είναι ελεύθεροι άνθρωποι που μπορούν να κάνει ο καθένας τις επιλογές του, αλλιώς αυτό δεν θα ήταν γάμος, θα ήταν καταπίεση! Και ο κόσμος δεν θα έπρεπε να συγχέει τον Γιώργο Νταλάρα με την ’ννα Νταλάρα σ' αυτό το επίπεδο! Είναι γεγονός βέβαια ότι ο πολύς ο κόσμος δεν τα σκέφτεται όλα αυτά, και εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα... Κατά την άποψή μου, αυτοί που μπερδεύουν τον Νταλάρα με την πολιτική ενασχόληση της γυναίκας του, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος!!!

Καλώς ή κακώς Χρύσα, έτσι είναι ο κόσμος. Ο κόσμος σου λέει ''Μαζί τα έχουνε τα σπίτια και τα εξοχικά''. Και όπως και να το κάνεις, και την πέτρα αν της πεις το όνομα ''’ννα Νταλάρα'', θα σκεφτεί αμέσως τον Γιώργο. Δεν είπα να της ασκήσει βέτο στο θέμα της εμπλοκής της στο ΠΑΣΟΚ. Απλώς θεωρώ ότι αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, ο Νταλάρας δεν θα είχε εμπλακεί, γιατί ήταν σίγουρη η εξέλιξη των πραγμάτων.

Εμένα αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι ότι ακούνε στο ραδιόφωνο το ''Πάγωσε η τσιμινιέρα'', και αυτό που λένε είναι ''’σε μας, κι εσύ ρε Νταλάρα..''. ή ''Κοίτα τι τραγουδούσε κάποτε και τι έγινε τώρα''...

Υ.Γ: Δεν νομίζω αν η ’ννα λεγόταν μόνο Ραγκούση, να γινόταν βουλευτίνα... ’ρα, ο κόσμος είναι νομοτελειακό το ότι θα την συνδέει με τον Νταλάρα.. Κακή χρονικά συγκυρία... Ήταν που ήταν ανέκαθεν στην πυρά, σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους του που θα έπρεπε να βάλλονται πολύ περισσότερο, τώρα πλέον έχει περάσει στο στάδιο της απαξίωσης. Και το βλέπω καθημερινά σε οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά του.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εμένα αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι ότι ακούνε στο ραδιόφωνο το ''Πάγωσε η τσιμινιέρα'', και αυτό που λένε είναι ''’σε μας, κι εσύ ρε Νταλάρα..''. ή ''Κοίτα τι τραγουδούσε κάποτε και τι έγινε τώρα''...

Καλα βρε Bithidalaras αν ασχολεισαι με τα ατομα αυτα που οχι μονο τωρα αλλα παντοτε ετρεφαν αυτην την εμπαθεια απεναντι στον Γιωργο συγνωμη που θα στο πω αλλα χανεις πολιτιμο χρόνο..

Τωρα οσο αφορα την συνεργασια με τον Χατζηγιαννη ευχομαι να εχουμε ωραια αποτελεσματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γιατι τον Χατζηγιαννη προσωπικα τον ¨παω"σαν καλλιτεχνη

Καλα μετα το 2002 σταματησες να ακους Νταλαρα;;;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι, δεν σταμάτησα να ακούω Νταλάρα. Απλώς στο 2002, σηματοδοτώ τη στροφή του σε μονοπάτια που εμένα δεν μου άρεσαν. Δισκογραφικά κυρίως...

Δεν κάθομαι να ακούω αυτούς που το λένε, ούτε το ενστερνίζομαι. Αλλά πλέον δεν είναι οι εμπαθείς αυτοί που τα λένε αυτά. Είναι η πλειοψηφία.. Και εμένα δεν με νοιάζει, άλλωστε δεν λέγομαι Γιώργος Νταλάρας. Απλώς θα στεναχωρηθώ όπως στεναχωριέμαι και τώρα, ακούγοντας πλέον τακτικότατα εκφράσεις πλήρους απομυθοποίησής του ως προσωπικότητας..

Και ένα από τα στοιχεία που τον κάνανε πρώτο απ' όλους, ήταν η προσωπικότητά του και οι επιλογές του. Το πρώτο (προσωπικότητα) έχει διαστρεβλωθεί, και το δεύτερο έχει φροντίσει σε αρκετά μεγάλο ποσοστό να το φθείρει μόνος του..

Επίσης, για όσους δεν με ξέρουν, Γιώργος λέγομαι.. :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tι να σου πω βρε Γιωργο..

Παντως εμένα μ αρεσαν πολύ τα αφιερωματα σε Βαμβακάρη, Τσιτσανη,,Στ.Κουγιουμτζη,Λ.Παπαδοπουλο,Ρεμπετικα,Ουσίες οι συνεργασιες με Shapplin Μαρινέλλα ο ¨πολυσυλλεκτικός¨στα Τραγουδια που σου γραφω,η Μεσογειος(!!!) ο Αξιος Λογος,οι Δισκοι με Εστουδιαντίνα..και προσεξε ολα αυτα ενδεικτικα μετα το 2002..

Για την προσωπικότητα τωρα ειδικα ο Νταλαρας ειναι χαρακτηριστικό παραδειγμα συνεπειας των λεγομενων του..Τοσο οσον αφορα κοινωνικες του θεσεις ειτε καλλιτεχνικες αποψεις..Τι να λεμε τωρα παρε μια συνεντευξη του π.χ. του 70' και μια πιο προσφατη του και παρατηρησε την χαρακτηριστικη του συνεπεια στα οσα λεει..Στο λεω γιατι ως ενα ποσοστο θεωρουσα κι εγω την συνεπεια του αυτη μερος ενος μυθου,ομως διαπιστωνω οσο τα χρονια περνουν οτι οχι μονο ή προσωπικότητα του δεν εχει διαστρευλωθει αλλα μην σου πω και καλυτερη εχει γίνει..

Ολα αυτα φυσικα ειναι η αποψη μου και δεν μ αφορα τοσο τι θα πει για τον καλλιτεχνη που πραγματικα εχω στην καρδια μου ο καθε τριτος..

Αυτοι που ξερουν να κρινουν και να αξιολογουν σωστα μην ανησυχεις δεν χανονται!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η προσωπικότητά του δεν έχει αλλάξει. Συμφωνώ απόλυτα. Έχει διαστρεβλωθεί από τον κόσμο όμως... Τους τελευταίους μήνες μαζικά, με αρκετά μεγάλη ευθύνη να έχει η εμπλοκή της γυναίκας του στα πολιτικά. Προσωπική άποψη αυτή.

Όσον αφορά στις καλλιτεχνικές του επιλογές, συμφωνώ ότι έχει κάνει καλές δουλειές και μετά το 2002. Εστουδιαντίνα (και οι δύο παραγωγές), Ματωμένα χώματα, και τα Live αφιερώματα ήταν πολύ καλές στιγμές. Σε επίπεδο προσωπικής δισκογραφίας όμως τα πράγματα είναι αρκετά κάτω από τη βάση του Νταλάρα. Ό,τι ωραίο έχει τραγουδήσει τα τελευταία χρόνια είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό από συμμετοχές. Ενώ αντίθετα οι προσωπικές του δουλειές (με νέα τραγούδια) χαρακτηρίζονται από μια προσπάθεια να χωρέσει στη μόδα, ίσως στα πλαίσια συνεργασιών που έκανε, όπως με τον Ρέμο, ή με τον Χατζηγιάννη.. Τι να πω. Για μένα η προσωπική δισκογραφία του Νταλάρα σταμάτησε εν πολλοίς στην '' ’σφαλτο που τρέχει''..

Τον Νταλάρα τον έχω και θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου, γιατί αποτελεί κομμάτι της ζωής μου, μέσω των τραγουδιών του. Και επειδή ξέρω τι μπορεί να κάνει, μου κάθεται πολύ άσχημα να τον βλέπω να κάνει επιλογές τέτοιου είδους.. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει κιόλας..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυστυχως Δεν συμφωνω με τα λεγομενα σου βρε Γιωργο..

Δεν ειναι ετσι οπως τα λες επιμενω οτι ο Νταλαρας τόσο καλλιτεχνικα

οσο και κοινωνικα ξερει πολυ καλα τι κανει

Σ ευχαριστω παντως για την μικρη αυτη ανταλλαγη αποψεων που ειχαμε.

Καλή σου νυχτα!

:razz:;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιώργο μου,ο Νταλάρας είναι πολύ μεγάλο δέντρο.Και δεν πα'να φυσαν οι αέρηδες δεν το κουνάει τίποτα,και ξέρει αυτός καλά τι κάνει.Μας έχει μάθει να τον ξέρουμε τόσα χρόνια τώρα,και δεν θα χάσουμε.Είμαι σίγουρος γι'αυτό,απόλυτα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες την κουβέντα για τη σιωπή του Νταλάρα σε συνδυασμό τα τελευταία νέα για τις καλλιτεχνικές του επιλογές. Νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ασφαλώς και πρέπει να νιώθει άβολα και "εγκλωβισμένος" από την πολιτική δραστηριότητα της γυναίκας του, ωστόσο αν κατέβαινε πρώτος και τραγουδούσε στο Σύνταγμα, μήπως θα ευχαριστούσε μόνο όλους εμάς ενώ από τους περισσότερους θα άκουγε όλα όσα ειρωνικά ακούει τόσα χρόνια... Θα τον ήθελα κι εγώ στην πρώτη γραμμή, αλλά τα χρόνια περνάνε δυστυχώς για όλους και τελικά να ο δρόμος, ανοικτός για όσους τόσα χρόνια μουρμουράνε και λοιδωρούν, να δείξουν ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν. Αυτός, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του σε αγώνες και τη σύνδεση της παρουσίας του με υψηλούς σκοπούς, έχει δώσει τις εξετάσεις του με απόλυτη επιτυχία...

Αναφορικά με τις εμφανίσεις με Χατζηγιάννη θα συμφωνήσω εν πολλοίς με το φίλο Γιώργο. Έχει κυριολεκτικά τεράστια και αξεπέραστη ιστορία τόσο σε επίπεδο προσωπικής δισκογραφίας όσο και σε αυτό των ζωντανών του εμφανίσεων, που άνοιγαν δρόμους και δημιουργούσαν μόδα. Μπορεί λοιπόν να αποκτήσει διεισδιτικότητα σε νεώτερες γενιές - αν αυτός είναι ο σκοπός του- μέσα από τα τραγούδια του (βλ. Μουσικό Σχολείο Βόλου) ή από τα κατά καιρούς εξαιρετικά αφιερώματα που κάνει τα τελευταία χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν έχει ανάγκη από συνεργασίες με καλλιτέχνες lifestyle τύπου Χατζηγιάννη ή από τραγούδια σαν αυτά των τελευταίων προσωπικών του δίσκων, που κακά τα ψέμματα, τα περισσότερα τα ακούμε επειδή τα λέει αυτός και προσπαθεί με το μέγεθός του να τα ανεβάσει λίγο ψηλότερα. Αν τα ίδια ακούγονταν από το Ρέμο ή τον Κότσιρα, θα περνούσαν - με κάποιες εξαιρέσεις που επισημάνθηκαν ήδη - περίπου απαρατήρητα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είμαστε το χειμώνα πάλι στο Παλλάς αρκετά βράδια, το μικρόβιο είναι πάντα ζωντανό και ανίκητο! Δικαιούμαστε όμως, όσοι ειδικά ζήσαμε και ακολουθήσαμε βήμα βήμα τις δεκαετίες 80 και 90, να περιμένουμε προς το τέλος του δρόμου πιο προσεκτικές επιλογές και περισσότερο σεβασμό στην ιστορία του!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0