Posted May 11, 2012 · Report post Γιατί ο Τσίπρας δεν κάθεται να κάνει συγκεβύρνηση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Just called the Megaro - the concerts on 22, 23 24 are going through! NO cancellation for these 3 concerts. I suggest that before dropping bomshells, it is better state the source. We are all on edge now 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Alona, φαντάζομαι πως η Χριστίνα δεν θα έγραφε κάτι τέτοιο πριν το διασταυρώσει από έγκυρη πηγή... Αν η ακύρωση έγινε από την πλευρά των καλλιτεχνών, είναι πολύ πιθανό να μην έχουν ενημερωθεί ακόμα στο Μέγαρο για την ακύρωση των συναυλιών. Και η δική μου πληροφόρηση μέχρι χθες το απόγευμα, δεν έλεγε κάτι για ακύρωση. Αν όμως η απόφαση πάρθηκε το βράδυ, είναι πολύ πιθανό το Μέγαρο να ενημερωθεί σήμερα... Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Just called the Megaro - the concerts on 22, 23 24 are going through! NO cancellation for these 3 concerts. I suggest that before dropping bomshells, it is better state the source. We are all on edge now They told me the same!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post σ'ευχαριστώ Θανάση .. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Χριστίνα είχε ελέγξει την πηγή των πληροφοριών, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε την πηγή ετσι δεν ειναι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post παιδια δυστυχως ακυρωθηκαν μολις επικοινωνησα με μουσικο του Νταλαρα (Βαγγελακη) τους ενημερωσαν χθες το βραδυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post :cry: :cry: :cry: Μα τι έγινε???? Ανησυχώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post σημερα στις 11.οο το πρωι πηγα Μεγαρο κ πηρα εισητηριο, δεν μου ειπαν για ακυρωση!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 (edited) · Report post Κάτι λένε για αναβολή των συναυλιών για τον Σεπτέμβριο. Edited May 11, 2012 by Apostolis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post ala giati???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Kαλημέρα.Μόλις αγόρασα εισιτήρια και είπαν ότι δε θα συμμετάσχει ο Τούρκος βιρτουόζος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post kai poios leei?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Παιδιά,αν όντως ακυρώθηκαν πώς γίνεται να μην το έμαθαν στο Μέγαρο???Και ακόμα και σήμερα να κόβουν εισητήρια???Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει???Δεν θα τους ειδοποιούσαν από το πρωί για να έχουμε επίσημη ανακοίνωση???ααχ,θέλω τόοοσο πολύ να γίνουν οι συναυλίες!!!!!!!!!!!!!!κι ελπίζω να είναι καλά ο Νταλάρας μας!!!!!!!!!!τι να πω... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Οι μουσικοί που θα συμμετείχαν ενημερώθηκαν αργά χτες το βράδυ ότι οι συναυλίες αναβάλλονται για τον Οκτώβρη.Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί.Αυτά μόνο είμαι σε θέση να γνωρίζω μέχρι τώρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Ισχύουν αυτά που γράφει η Χριστίνα... Το ότι στο Μέγαρο πουλάνε ακόμα εισιτήρια είναι αχαρακτήριστο, από την πλευρά του Μεγάρου... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post ετσι μου ρχεται να ξαναφυγω απο Χαλκιδα να παω να τους σιχτιρισω!!! τελοςπαντων, ας περιμενουμε μια ανακοινωση ΕΠΙΣΗΜΗ..... ....................................................................................................................................................... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Ισχύουν αυτά που γράφει η Χριστίνα... Το ότι στο Μέγαρο πουλάνε ακόμα εισιτήρια είναι αχαρακτήριστο, από την πλευρά του Μεγάρου... Και στο τηλέφωνο πριν από δύο ώρες με διαβεβαίωναν πως πρόκειται για φήμες και πως θα γίνουν κανονικά οι συναυλίες. Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά μου είπαν και πουλούσαν όντως εισιτήρια και σήμερα!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Από τότε που πέθανε ο Λαμπράκης μπάχαλο έγινε κι εκεί. Από την αρχή του χρόνου όλο για ακυρώσεις ακούω... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Δυστυχώς έκλεισα εισιτήρια σήμερα online πριν προλάβω να διαβάσω αυτή τη συζήτηση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Για τα εισιτήρια δεν υπάρχει σίγουρα θέμα πάντως... Σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρέφεται το ακριβές αντίτιμο. Η μόνη απώλεια υποθέτω ότι είναι η χρέωση που (λογικά) υπάρχει λόγω χρήσης της πιστωτικής κάρτας. Και η μικρή ταλαιπωρία που υφίσταται ο καθένας για να ξανατρέχει στο Μέγαρο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Δεν είναι μόνο τα εισητήρια του Μεγάρου το θέμα. Εγώ είχα βγάλει αεροπορικό για τις συναυλίες του Σαββατοκύριακου, πλήρωσα να το αλλάξω για να πάω την Πέμπτη και τελικά τζάμπα τα έξοδα. Με τη λαχτάρα θα μείνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Κι εγώ Ελπίδα ααχ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Δεν είναι μόνο τα εισητήρια του Μεγάρου το θέμα. Εγώ είχα βγάλει αεροπορικό για τις συναυλίες του Σαββατοκύριακου, πλήρωσα να το αλλάξω για να πάω την Πέμπτη και τελικά τζάμπα τα έξοδα. Με τη λαχτάρα θα μείνω. not to mention the international flights etc.. third cancellation this year Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Δε διαφωνώ ότι η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη για τους πιο μακρινούς, απλώς έγραψα για το αντίτιμο του εισιτηρίου ως απάντηση μετά το post του Astron που έκλεισε σήμερα online εισιτήρια. Για τους Αθηναίους δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα (πέρα από τη στεναχώρια που δε θα δούμε τη συναυλία). Αλλά για αρκετούς φίλους απο άλλες πόλεις της Ελλάδας ή από το εξωτερικό υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Ειδικά όταν η ακύρωση γίνεται 10 ημέρες πριν τις παραστάσεις. 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Εμένα από την αρχή δεν μου φάνηκε νορμάλ να ακυρώνουν παραστάσεις Σαββατοκύριακου που θα είχαν και περισσότερα έσοδα σίγουρα και να αφήνουν τις 3 μεσοβδόμαδα. Επίσης δεν έγινε καμμία προβολή πέρα από το site του Μεγάρου. Στην επίσημη σελίδα και στο facebook ανέβηκε πριν λίγες μέρες. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση πάντως.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2012 · Report post Το ότι ο Νταλάρας είχε πάντα μεγάλο πρόβλημα με το κομμάτι της επικοινωνίας είναι γνωστό. Θα μου πείτε, τόσα χρόνια δεν τον εμπόδιζε αυτό να γεμίζει θέατρα, αλλά τώρα είναι πολύ πιο εμφανή τα προβλήματα. Δεν ξέρω ποιος φταίει για το τωρινό, αλλά κρίνω απο τις πράξεις. Επιλέγεις να κάνεις (5 αρχικά, 3 τελικά) παραστάσεις στο μέγαρο (στην μεγαλύτερή του αίθουσα, που δε γεμίζει εύκολα 3 μέρες) και θυμάσαι να βγάλεις δελτίο τύπου και να τις διαφημίσεις 10 μέρες πριν, ενώ οι παραστάσεις κυοφορούνταν απο το Φθινόπωρο ή τουλάχιστον απο τον Ιανουάριο. Λίαν επιεικώς αυτό χαρακτηρίζεται ως ερασιτεχνισμός. Όσο επαγγελματίας είναι στα μουσικά, τόσο ερασιτέχνης είναι στα μαρκετίστικα. Μένει πλέον να μάθουμε και τον λόγο της ακύρωσης. Αν ακυρώθηκαν εξαιτίας χαμηλής προπώλησης, τότε αυτό που λέω έχει μεγαλύτερη σημασία. Βέβαια θα μου πείτε απο την άλλη, οτι το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό και η κατάσταση περίεργη, αλλά δε νομίζω να επηρεάζει τόσο τις παραστάσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites