EKOSTEL

''Είσοδος ελεύθερη'' στη Νίκαια (29.2.2012)

101 posts in this topic

Kι έφυγε και ο Παπαγιάννης και θα έλεγα πολλά.... Στο extra ειδικά τον χτυπάνε λόγω Αννας πάντως...

Κάποια βίντεο ακόμη:

"Ξυπνήσανε" λίγο εκεί στο επίσημο site. Γιατί τα βίντεο και οι φωτό από το Ηράκλειο ήταν τραγικά. Τουλάχιστον εδώ παίζουν ένα καλό βίντεο.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επανέρχομαι με κάποιες εντυπώσεις. Η συναυλία της Νίκαιας ήταν η πρώτη που πήγα. Εγώ λόγω ηλικίας δεν έχω ζήσει την εποχή του Ορφέα όπως έγραψε ο Πέτρος παραπάνω.

Όμως η πρώτη φορά που άκουσα ζωντανά τον Νταλάρα ήταν σε γήπεδο (σε αυτό του Περιστερίου που θα παίξουν στις 30 του μηνός!). Το όλο κλίμα μού θύμισε κάτι από εκείνη την πρώτη "μου" συναυλία! (στην οποία παρεμπιπτώντως συμμετείχαν και τότε ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Μπάσης!) Αν θυμάμαι καλά, από τότε δεν πρέπει να έχω ξανακούσει τον Νταλάρα σε γήπεδο!

Προσωπικά έχω κάθε λόγο να χαίρομαι αφού μάλλον το αγαπημένο μου "Πάνε να πεις" είναι σταθερά στο πρόγραμμα, και τον ευχαριστώ (και) γι' αυτό πάρα πολύ! Όπως επίσης και για όλα τα τραγούδια που δεν πίστευα πως θα άκουγα ποτέ ζωντανά! Είναι η αλήθεια πως μάλλον είχα καιρό να βρεθώ σε αμιγώς "Νταλαρική" συναυλία, και μπορώ να πω πως με έχει συνεπάρει αυτό το νεύρο και η ένταση που έχει όταν τραγουδάει! Μιλάω λες και τον ακούω πρώτη φορά, ε; :rolleyes:

Μερικές φωτογραφίες από τη συναυλία:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3045412368565.2161529.1060820565&type=1&l=4e10e86528

...και ένα πιο "θεματικό" άλμπουμ...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3045502490818.2161532.1060820565&type=1&l=f12760973f

:)

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ λόγω ηλικίας δεν έχω ζήσει την εποχή του Ορφέα όπως έγραψε ο Πέτρος παραπάνω.

Γιατι,ο Πετρος ποτε την εζησε; :razz: :razz:

Περα απο την πλακα,σας ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις,τις φωτογραφιες και τα βιντεακια! :) :)

(και τις αναμνησεις,Μιχαλη :rolleyes: )

(μου τη δινει που δεν μπορω να δω τα βιντεακια και τις φωτο που εβαλε η Χρυσα :angry: αλλα,που θα παει...θα γυρισω στην Ελλαδα,δεν θα γυρισω; :whistling2: )

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστούμε Χρύσα, Άγγελε, Μάρω, Alona,dalaras.gr και για τα βραδυνά!

Δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτοί οι ''δημοσιογράφοι'' που κάνουν ρεπορτάζ βάσει των blogs δεν έψαξαν κανένα από τα βιντεάκια για να πάρουν λίγο ατμόσφαιρα και να αποφύγουν το κακό αποτέλεσμα;

Την καλημέρα μου σε όλους σας!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σας ευχαριστούμε πολύ ακόμα μια φορά και για τα βιντεάκια και για τις διευκρινίσεις.Στο Ίλιον κατά 99% θα καταφέρω να είμαι εκεί.Το περίμενω με μεγάλη ανυπομονησία :) :) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οσοι παρακολουθησαν τις δυο συναυλιες ,εχουν μεταφερει εξαιρετικα το ολο κλιμα.

Εγω θα σας πω δυο λογια για τον απιστευτο επαγγελματισμο του ΝΤΑΛΑΡΑ

Ημουν και στις δυο συναυλιες στο χωρο του γηπεδου , απο τις 4 η ωρα

Ο ιδιος ηρθε στις 4,40!!!!!!!

Αεκινητος, πετουσε πανω στην σκηνη επιβλεποντας και παρακολουθωντας τα παντα,

ακομη και τις πιο μικρες λεπτομεριες.

Προβα για Μεγαρο!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για την φωνη του ,ηταν πιστευω στην καλυτερη φαση της.

Ηταν μια μοναδικη εμπειρια

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια πολύ εύστοχη κριτική στην παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών! Μάλιστα -δεν θα το πιστεύετε- κάποιο άλλο blog (παρατίθεται στο τέλος του άρθρου το link) έγραψε... ότι η συναυλία διακόπηκε!! fu-suicide.gif

http://www.e-orfeas....E%B9%CE%B1.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ ξέρω πως τελικά αυτά τα κωλοblogs κάνουν τεράστια ζημιά, στον τομέα της πληροφόρησης. Και το κακό είναι πως έχουν και μεγάλη επισκεψιμότητα...

Απ'το πρωί έχω βαρεθεί να απαντώ σε διάφορους αδαείς και ηλίθιους (για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς) που με ρωτάνε:

-"Τι έγινε με τον "δικό" σου, τον γιουχάρανε και του κόψανε τη συναυλία;"

-"Τι έγινε ρε παιδιά πήγατε στη Νίκαια και δεν είπατε τίποτα;" απαντώ

-"Όχι, στο tromaktiko το διαβάσαμε..."

O κόσμος που δεν ξέρει πολλά, διαβάζει μια παπαριά στο κάθε tsantiri και στο κάθε tromaktiko και νομίζει πως είναι έτσι όπως τα γράφουν...Μακάρι, αν όχι να τα κλείσουν, να βρεθεί με κάποιον τρόπο η δυνατότητα της διασταύρωσης των στοιχείων του κάθε μαλάκα που γράφει εκεί μέσα...Και μη μου πείτε για την περιβόητη ελευθερία του τύπου και δημοκρατία και άλλα τέτοια...Πώς έγινε με τις τηλεκάρτες και δηλώνεις όνομα όταν παίρνεις το νούμερο;

Το πολίτευμά μας πλέον είναι "Η δικτατορία του διαδικτύου"....

Έχεις τα στοιχεία ρε αλήτη; Bγες επώνυμα και πες ότι θες...Και απόδειξέ τα...Τι κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της ανωνυμίας; Oύτε οι πούστηδες δεν κάνουν έτσι...Αλλά τέτοιοι κρυφόπουστες είστε...

Υ.Γ:Αν οι διαχειριστές κρίνουν πως πρέπει να αλλάξω τους χαρακτηρισμούς μου, να μου το πούνε να το κάνω.

9 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είμαι πεπεισμένος πως θα ακούσουμε πραγματικά σπάνια τραγούδια τις επόμενες μέρες...

Pnikol70, ελπίζω να ανταμώσουμε στο Ίλιον!

Εγώ βρε Πέτρο δεν σε έχω δει ποτέ , όπως και τα άλλα παιδιά , πώς θα σε αναγνωρίσω;

Το λέω γιατί , πραγματικά , θα είναι πολύ ωραία να δούμε ο ένας τον άλλον!

Mπορούμε να δώσουμε ένα άτυπο ραντεβού στον ηχολήπτη που βρίσκεται απέναντι απο την εξέδρα; Στις 7 πχ;

Εγώ λόγω ηλικίας δεν έχω ζήσει την εποχή του Ορφέα όπως έγραψε ο Πέτρος παραπάνω.

Γιατι,ο Πετρος ποτε την εζησε; :razz: :razz:

Γωγώ, την έζησα όταν απο 8, 9 χρονών άκουγα στα walkman - που μου είχανε φέρει απο Αμερική - την κασέτα του Ορφέα... έκλεινα τα μάτια και χανόμουν κυριολεκτικά στους ήχους, στο "βάθος" του χώρου και στο ζωντανό του ήχου, στις φωνές του κόσμου και στα παιξίματα των μουσικών... σκηνοθετούσα στο νου μου το πως θα μπορούσε να ήτανε η σκηνή, ο κόσμος... δεν είχα δει το βίντεο μέχρι τότε, παρά πολύ πολύ αργότερα, χάρη στην βοήθεια ορισμένων μελών. Με όλα αυτά τα ερεθίσματα που δεχόμουν, έμπαινα σε μια άλλη διάσταση...

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για όλα!! Είστε καταπληκτικοί και μας δίνεται τόσες ωραίες εικόνες και ήχο από τις πραγματικά μοναδικές συναυλίες. Μην ασχολείστε με τα blogs. Είναι άηθες, είναι εκνευριστικό, είναι ψέμα όλο αυτό που κάνουν και ό,τι άλλο σκέφτεται ο καθένας, αλλά ο σκοπός τους είναι να αναπαράγονται και να απασχολούν και άλλους. Αυτό νομίζουν ότι είναι κέρδος. Ας μην τους δώσουμε αυτή τη χαρά. Όποιος έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη μπορεί να καταλάβει ποιά είναι η αλήθεια. Κανείς δεν συνεχίζει δωρεάν συναυλίες αν κάποιοι του διακόψουν τη μία. Όσοι έχουν απορία για το τι συμβαίνει, ας πάνε να δουν. Η είσοδος είναι ελεύθερη. ´Οσοι ούτε νοημοσύνη έχουν ούτε θέλουν να μάθουν την αλήθεια, ας μείνουν στο σκοτάδι τους και ας χάσουν αυτές τις υπέροχες μουσικές και αυτό το υπέροχο κλίμα των συναυλιών που ένας μεγάλος καλλιτέχνης τόσο γενναιόδωρα τους χαρίζει. Αυτοί χάνουν!

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tελευταία στιγμή κατόρθωσα και γω να παραβρεθώ στη συναυλία όπου μου έμεινε πολύ έντονα ένα πραγμα...βγαινει ο νταλαρας για πρωτη φορα με το ''η ελλαδα ταξιδευει'' και ακουγονται απο πισω πισω οι λιγοι γνωστοι αγνωστοι να φωναζουν τα δικα τους ...ο κοσμος τους γιουχαρισε και ταυτοχρονα χειροκροτησε με πολυ παθος 3-4 φορες το γιωργο μας μεχρι να τελειωσε το τραγουδι!! αυτος ο ανθρωπος σε ολη τη πορεια εχει δεχθει απιστευτο χειροκροτημα και τρελη αγαπη απ ολους μας και παρολα αυτα συνεχιζει με την ιδια ταπεινοτητα με την οποια ξεκινησε και γι αυτο συνεχιζω και γω ,οπως και σεις φανταζομαι, να τον ακολουθω με αμειωτο ενδιαφερον!

Να πω επισης οτι πρεπει να ναι ο πρωτος καλλιτεχνης που σε συναυλια με δωρεαν εισοδο δεν καταφερε να γεμισει το σταδιο! :razz: αυτο ευθυνεται στο οτι ενω οι πορτες ανοιξαν στις 6.40 και μπηκε το πρωτο 'κυμα' του κοσμου ,μετα απο κανα δεκαλεπτο εριξε μια πολυ δυνατη βροχη και ειχε ταυτοχρονα πολυ αερα αποτρεποντας ετσι πολλους που ισως θα ηθελαν να ρθουν! το πρωτο προγραμμα ηταν ιδιο με αυτο του ηρακλειου με την προσθηκη του ''μοναξια χιλιαδες φυλλα'' οπου το ειπε αψογα ομολογουμενως (στο δέυτερο ρεφραίν αντί για ''ακου κοινό..'' είπε ''άκου αδερφέ'' με προτεταμένο το χέρι προς τα εμας) . Ο μπάσης βγηκε και έκανε μια καταπληκτική εκτέλεση στο ήλιε μου σε παρακαλω συνεχισε με τον καφενε,ειχαν πει ντουετο προηγουμενως με το γιωργο το ενας κομπος η χαρα μου και φτανει για μενα η συγκινητικοτερη στιγμη της συναυλιας...βγαινει ο νικολοπουλος με τον ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ παιξαν το απταλικο απο το βυζαντινο εσπερινο και μετα ζεσταθηκε πολυ το κλιμα με τα ταξιμια του νικολοπουλο που παιξαν τον τραγουδιστη,το οι κυβερνησεις πεφτουνε,το με βαρκα την ελλαδα ( ο ιδιος ο γιωργος ειπε πως παιζοντας διπλα τους ειναι σα να του χαρισαν αλλα 10 χρονια ζωης...η κατι τετοιο τελος παντων) ...πιο πριν ειχε ακουστει και το λιωνουν τα νιατα μας ...φαινοταν οτι ηταν απροβαριστο..( στο δεύτερο κουπλε αντι για '' η ζωή βαρια σκοτουρα και η χαρα μας λιγη'' ειπε ''η ζωη βαρια σκοτουρα με το δακρυ σμιγει'' ,όπως το είχε τραγουδήσει και στο αφιέρωμα στο μανο λοίζο στο οάκα το 1985 δηλαδή :)) ...χειροκροτηθηκε εντονα στο θελω να τα πω και στο εφτα νομα (στο θελω να τα πω μαλιστα κρατησε την κορωνα λιγακι παραπανω απο οσο μου επιτρεπουν οι αντοχες μου και με πιασαν οι ταχυκαρδιες μου :razz: ) ..φτανοντας προς το τελος παιρνει το μπουζουκι για να παιξει το σαλταδορο και παει να μας πει κατι και εκει ειχαν μεινει 2-3 που φωναζαν και πηγαν να χαλασουν το κλιμα και τη διαθεση μας...αλλα πως να σου χαλασει η διαθεση οταν στο τελος βγαινει ο γιωργος μονος του με την κιθαρα και σου λεει το μοιρολοι; Να ναι πάντα καλά..ο κόσμος όπως δείχνουν οι συναυλίες τον έχει ανάγκη αυτόν και τα τραγούδια του! Ραντεβου στο ιλιον παιδια !

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σκοπεύω να βρεθώ και στο Ίλιον μεθαύριο.Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε με κάποιον τρόπο...Γνωρίζω την Χρύσα και την Χριστίνα οπότε έχουμε μία ελπίδα να συναντηθούμε!

Γύρισα από την δουλειά τώρα ανήσυχος,καθώς ένας συνεργάτης μου μου ανέφερε ότι χθές μετά το τέλος της συναυλίας το Extra Chanel έκανε έκτακτο ρεπορτάζ αναφέροντας επίθεση με αυγά αλλά και προπιλακισμούς στον ''θείο''.

Εάν είναι ραδιοαρβύλα τότε έχουν αρχίσει να κάνουν μεγάλη ζημιά στον Γιώργο και προετοιμάζουν κλίμα για τις επόμενες συναυλίες...

Φυσικά και χθές δεν υπήρξε διακοπή ούτε γι'αστείο της συναυλίας.Οι τύποι γράφουν ότι θα ήθελαν να συμβεί.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ξυπνήσανε" λίγο εκεί στο επίσημο site. Γιατί τα βίντεο και οι φωτό από το Ηράκλειο ήταν τραγικά. Τουλάχιστον εδώ παίζουν ένα καλό βίντεο.

Όντως έγινε πολύ καλή δουλειά!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μέχρι και βίντεο με μονταρισμένο ήχο από διαδηλώσεις βάλανε...

Δεν ξέρω... κάθε μέρα εκπλήσσομαι αρνητικά από τους "συμπολίτες" μου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι απίστευτο!! Ο ήχος και τα συνθήματα που ακούγονται δεν είναι από τη Νίκαια ενώ προφανώς δεν υπήρξε ούτε διακοπή ούτε αποχώρηση κανενός... Αφού είδαν ότι οι συναυλίες ξεκίνησαν κανονικά και με επιτυχία, προσπαθούν τώρα να φτιάξουν κλίμα για τις επόμενες. Φοβάμαι μήπως δούμε χειρότερα αν εξαπλωθεί η μόδα και οι 5-10 γίνουν 50-100 με απρόβλεπτες συνέπειες...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι ρε πούτιν μου.... Δεν το πιστεύω αυτό! Ρε παιδιά είδα αυτό το άθλιο "ρεπορτάζ" εκείνη τη στιγμή στο Έξτρα, και μετά δεν μπήκα καν στον κόπο να δω το συγκεκριμένο βίντεο. Πραγματικά δεν είχα προσέξει το σύνθημα που ακούγεται στο τέλος (δεν την είχαμε και στη διαπασών την τηλεόραση)! Αυτό το "Τέρμα πια στις αυταπάτες ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες" είναι σύνθημα που λέει συνήθως το ΠΑΜΕ! ΤΊΠΟΤΑ τέτοιο δεν ακούστηκε προχτές στη Νίκαια!!! Αν είναι δυνατόν!!! Μονταρισμένος ήχος!!!! Όπως το λες Άγγελε!!!! Άραγε, το συγκεκριμένο απόσπασμα το έφτιαξε το Έξτρα ή βγήκε έτσι από κάποιον επιτήδειο στο Youtube και αυτοί απλώς το πήραν όπως το βρήκαν; Που και το 2ο να έγινε, και πάλι είναι ντροπή και αίσχος για το κανάλι!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους σας.Δεν σας κρύβω ότι έχω αρχίσει να αγχώνομαι για την πορεία των συναυλιών με όλη αυτή την προπαγάνδα.Θα είναι κρίμα και άδικο να συμβεί κάτι πιο έντονο στις επόμενες και για να μην με πάνε μέσα θα προσπαθήσω να χειροκροτώ και να φωνάζω μπράβο όσο πιο δυνατά μπορώ.Παρεμπιπτόντως, αν και σας παρακολουθώ μεγάλο διάστημα, γράφω πρώτη φορά και πρέπει να δηλωσω ότι σας αγαπώ όλους εδώ μέσα.

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να βγούμε κι εμείς λίγο παραέξω. Τις τελευταίες μέρες έχει παρακυκλοφορήσει αυτό το ψέμα στο διαδίκτυο, και δυστυχώς επειδή το έπαιξε και ένα κανάλι πολλοί το θεωρούν έγκυρο. Το συζητούσα χθες αυτό στο facebook με κάποια παιδιά που είχαν ποστάρει το συγκεκριμένο link και τους έγραψα τί ακριβώς (δεν) έγινε στη συναυλία, αφού ήμουν παρούσα και τα είδα. Και τότε αντιλήφθηκαν ότι έχει γίνει αυτό το copy-paste σε όλα τα blogs, και μου είπανε ότι μάλλον έχω δίκιο και πως ήταν όμως αληθοφανές έτσι όπως παρουσιάστηκε.

Όταν λοιπόν λέω να βγούμε παραέξω, εννοώ: λίγο-πολύ όλοι (αν όχι όλοι, οι περισσότεροι) έχουμε κάποιο blog, κάποια ιστοσελίδα, είμαστε σε κάποια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, γράφουμε σε κάποια sites. Καλό θα είναι να γράψουμε κι εμείς την αλήθεια όπως έγινε, ξεμπροστιάζοντας όλους όσους αναπαράγουν το ψέμα. Όχι copy-paste όπως κάνουν αυτοί, αλλά ο καθένας τις δικές του ξεχωριστές εντυπώσεις. Έτσι όπως κυκλοφόρησαν αυτά τα ψέματα τις τελευταίες μέρες, πρέπει να κυκλοφορήσει και η αλήθεια. Νομίζω πως αξίζει να αφιερώσουμε λίγες ώρες προκειμένου να γράψουμε κάποια κείμενα. Και να στείλουμε και επιστολές (π.χ. στο Έξτρα... το ξαναείπα και πριν λίγες μέρες αυτό.). Δεν ξέρω πραγματικά αν θα πετύχουμε κάτι στην ουσία, αλλά αξίζει να το προσπαθήσουμε.

Νάσο, καλώς ήλθες!

Υ.Γ.: Μου άρεσε η ιδέα του Πέτρου παραπάνω. Τί λέτε να κρατήσουμε αυτό το άτυπο ραντεβού σε κάθε συναυλία κατά τις 7 στην κονσόλα; :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Που και το 2ο να έγινε, και πάλι είναι ντροπή και αίσχος για το κανάλι!!!!

Ναι τωρα Χρυσα βρηκες.. σιγα το κανάλι..Αντε ρε ασχοληθείτε πόσα κιλα ειναι Λαζοπουλος ρε και πληρωστε τους εργαζομενους σας πρωτα !!

Παπαγαλακια..Παιδια καταλαβαινω το κακο που θελουν να κανουν αλλα και πολυ αξια του δωσαμε..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάριε, προσωπικά δεν είχα ποτέ σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Extra, το "βλέπω" μόνο σε ζάπινγκ, και το έχουμε συντονισμένο σε κάποιο νούμερο στην τηλεόρασή μας απλά επειδή το έπιασε η κεραία μας.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν είμαστε εμείς που του δώσαμε αξία. Όλοι όσοι είδαν αυτά τα πράγματα νομίζουν ότι είναι αληθινά γεγονότα επειδή παίχτηκαν και σε κανάλι! Αυτό είναι το θέμα... Και γι' αυτό πιστεύω πως πρέπει να αναλάβουμε δράση. Με το να τα λέμε μόνο εδωμέσα απευθυνόμαστε σε έναν περιορισμένο κύκλο ανθρώπων.

Μετά απ' όλα αυτά, έχω δύο ερωτήματα...

-Συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε χώρες του εξωτερικού; (ίσως θα μπορούσαν να μας το απαντήσουν αυτό οι φίλοι που ζουν στο εξωτερικό)

-Πώς να βλέπει άραγε όλη αυτή την υπόθεση ένας άνθρωπος που δεν έχει ζήσει ποτέ στο Ελλαδέξ;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάποτε ο Νταλάρας είπε ''βρωμάει η τηλεόραση''. Βλέποντας αυτά και διαβάζοντας τις δικές σας μαρτυρίες -ως αυτόπτες μάρτυρες- με συγχωρείτε αλλά είναι προφανές τι επιδιώκουν. Έχω θυμώσει και πεισμώσει πάρα πολύ! :angry: Τα λέγαμε στις παρέες αλλά τόσο απροκάλυπτα πια!Παίζουν όχι μόνο με καριέρες αλλά με ψυχές.Κάποιος άλλος μου είπε πως μετά την συναυλία την ίδια μέρα έβγαλαν κι έκτακτο δελτίο με τα ''γιουχαίσματα στον Νταλάρα''.

Ακολούθησα την παραίνεσή σου,Χρύσα κι έστειλα mail στην εκπομπή του κ.Άκη Παυλόπουλου. Πώς ξεπέφτουν κάποιοι δημοσιογράφοι μόνο και μόνο για λίγη τηλεθέαση και πόσο εύκολα τα χάφτει ο κόσμος...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρυσα οσοι ζουν και ανεπνεουν μονο μονο μεσα απο αυτη την οθονη η απο οποιοδηποτε αλλου ειδους φερεφωνο για να μαθουν την "αληθεια" που τους πασαρουν οπως θελουν ορισμενοι εχουν κανει μεγαλο λαθος..

Ωραια και τι μπορουμε να κανουμε δηλαδη;;Αν δεν θελουν καποιοι να ρθουν εστω και μια φορα απο κοντα στις συναυλιες αυτες να δουν ποσο ωραια περναμε τι να κανουμε αλλο να τους παρακαλεσουμε;;Αφου ο,τι κι αν κανει ο Νταλαρας συνεχεια χολη κ λασπη θα βγαζουν..

Εγω πιστευω οτι οσοι εχουν ασχοληθει εστω και λιγο με το χαρακτηρα κ το ηθος του Νταλαρα τοσα χρονια δεν πιστευουν-ακομα κι αν βρισκονται μιλια μακρια απο την Ελλαδα-λεξη απο ολες αυτες τις "οφθαλμαπατες"

(Σας μαθαμε τοσα χρονια πια.Τωρα με τα blog σας..παλιοτερα με τα καθε ειδους ciao,οικογ. θησαυρούς,ντεφια και δεν ξερω κ γω με τι αλλο)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...