Posted March 1, 2012 · Report post Αύριο το πρωί στις 10 ο Γιώργος Νταλάρας θα είναι φιλοξενούμενος του Φώτη Απέργη στο Β'πρόγραμμα ΕΡΑ 4 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Ευχαριστούμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Πολύ ενδιαφέρον! Στον Φ.Απέργη... Ευχαριστούμε πολύ, Θάνο! 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Όντως ενδιαφέρον. Είχανε μια κόντρα την δεκαετία του 1980 , για τα Latin , αν θυμάμαι καλά.... Τέλος καλό , όλα καλά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Μεγάλη ιστορία... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Ευχαριστούμε! Σιγά, παιδιά, δεν προλαβαίνουμε πια!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Πού τα θυμάστε όλα ρε παιδιά?? Για την κόντρα λεω..... και με τόνο απορίας και θαυμασμού το επισημαίνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Είμαστε , εγώ τουλάχιστον , λίγο μεγαλύτεροι Μάρω μου..... Παρακολουθώντας ενεδλεχώς και την πορεία του αλλά και τα δημοσιεύματα της εποχής -παρόλο που δεν υπήρχε τότε Ίντερνετ- πέφταμε πάνω σε ειδήσεις άπό περιοδικά και εφημερίδες. Έτσι , εστίαζα την προσοχή μου σε ό,τι είχε σχέση με τον Νταλάρα. Κάπως έτσι έγινε και με την εν λόγω κόντρα. Θυμάμαι και κάποιες λεπτομέρειες ακόμα....! 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2012 · Report post Μάρω θυμόμαστε για τον Απέργη, γιατί πολύ απλά, ποτέ δεν κάναμε απεργί-α στην ενημέρωση... 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Ειπαμε για συχνη παρουσια στο ραδιοφωνο,αλλα οντως δεν τον προλαβαινουμε! (ειναι να μην παρει φορα... ) Στον Απεργη ε; χμμ...μεγαλη ιστορια,οπως λεει κι η Ελινα. Ευχαριστουμε για την ενημερωση ΥΓ.για να δουμε...Δευτερο θα πιασουμε... θα ειμαστε σπιτι στις 4... και το βασικοτερο,ιντερνετ θα εχουμε;(μου σπαει τανευρα τις τελευταιες μερες ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Φίλος Νταλάρα: "Kαλημέρα" Νταλάρας: "Πού την βλέπεις την καλημέρα;" 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post παιδια ,ας ανεβασει καποιος την συνεντευξη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Η σημερινή συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στον Φώτη Απέργη, εδώ: https://rapidshare.com/files/1606698171/2012-3-2_dalaras-deytero.rar 9 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post ευχαριστουμε Μακιη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Άκουσα αποσπάσματα γιατί ήμουν στο αυτοκίνητο αλλά από τα λίγα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ευχαριστώ πολύ,Μάκη, για τη δυνατότητα που δίνεις να την ακούσω ολόκληρη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Mάκη σε ευχαριστώ που για μια ακόμη φορά επαλήθευσες το στίχο "Εσύ είσαι η μόνη μας ελπίδα..." 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Ακόμα περιμένω να απαντήσει στο γιατί ενώ κουνάει το δάχτυλο για ποιότητα και ποιοτικό τραγούδι, πήγε στην "Αρένα" με τον Ρέμο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Να σου απαντήσω εγώ; Για να φέρει τον Ρέμο προς ποιοτική κατεύθυνση. Καλά, δεν σε πείθω αλλά λέμε τώρα. 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Έτσι όπως εξελίχθηκε η εκπομπή πάντως, εγώ θα έβαζα για τίτλο: "Απ'τον Dalla στον Νταλάρα" και θα τον καλωσόριζα στο στούντιο με το "Caruso" στη δική του εκτέλεση... 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post λέμε τώρα... Υ.Γ: Ευχαριστώ κι εγώ τον Μάκη για την συνέντευξη! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Mακη σ ευχαριστουμε για την συνεντευξη!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Μάκη, και εγώ σε ευχαριστώ για τη συνέντευξη, έστω και καθυστερημένα. Δεν προλαβαίνω πια! Μήπως μπορεί να πει κανείς στον θείο, γιατί δεν μας ειδοποίησε νωρίτερα να πάρουμε τρεις μήνες άδεια να προλαβαίνουμε να τον παρακολουθούμε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2012 · Report post Ευχαριστούμε πολύ Μάκη. Quote Share this post Link to post Share on other sites