marochr

"Είσοδος Ελεύθερη" στη Δάφνη (10.03.2012)

250 posts in this topic

Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της ή οι κάτοικοί της τρώγονται μεταξύ τους; Δεν διδαχθήκαμε από τα λάθη μας;

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν ω μη γέννητο, τον δούμε όλοι παρέα σαν κοινωνία να σωριάζεται νεκρός στο σανίδι,τότε πιστεύω θα καταλάβουν οι ηθικοί αυτουργοί,αυτοί που οπλίζουν το χέρι αυτών των ανθρωποειδών με τις αντινταλαρικές κουβέντες τους τόσα χρόνια,το κακό που εμείς προφητεύουμε από εδώ.

Στο γήπεδο προχθές είδα εκτός από τα ''καλόπαιδα'' και αρκετό διάσπαρτο κόσμο αναμεμειγμένο με εμάς έχοντας στο στόμα του μία σφυρίχτρα ή απλώς μια κακή κουβέντα.

Αυτός ο κόσμος,που είναι η μεγαλύτερη ζημιά για τον Γιώργο,είναι ή πρώην νταλαρικοί που απομακρύνθηκαν ή αιώνιοι αντινταλαρικοί.

Και οι δύο πάντως είναι δημιούργημα των διάφορων φημών αυτών των δύο τελευταίων δεκαετιών που γεννιώνται από παράσιτα τύπου Πανούση και άλλων επώνυμων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Ότι και να συμβεί πάντως ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιο μέγεθος για την Ελλάδα.Τόσο τεράστιο που δεν χρειάζεται να μιλήσει ο ίδιος για τον εαυτό του παρά το ίδιο του το έργο μόνο.

Απ'όλες τις κουβέντες συμπαράστασης με συγκλόνισε εκείνη του Χαψειάδη και με συγκίνησε του Μάνου Ελευθερίου.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μεταφέρω το κείμενο που βρήκα στο facebook και έχει θέση και εδώ:

Αννα Καρρα:

Γιατί κύριε Νταλάρα να μην είσαι φτωχός; Να έχεις χάσει την περιουσία σου στα ζάρια; Θα σε προσκυνούσαν όλοι σαν τη Μπέλλου. Γιατί δεν έχεις κάνει τρεις γάμους και τρία διαζύγια; Θα ήσουν κάθε μέρα πρώτο θέμα στα περιοδικά. Γιατί δεν πήγες σε συνέντευξη με τον Καφετζόπουλο; Δεν θα στην είχε πέσει ποτέ ο Πανούσης. Γιατί δεν πας στον Λαζόπουλο; Θα ήσουν υπό την προστασία της Αριστεράς. Γιατί δεν παίρνεις κόκα; Θα ήσουν must. Γιατί επιλέγεις ρεπορτόριο; Θα ήσουν ο αγαπημένος των εταιρειών. Γιατί τραγουδάς δωρεάνχωρίς τη σχετική έγκριση του Περισσού; Γιατί έχεις πολιτική άποψη; Γιατί στηρίζεις την ενωμένη Αριστερά; Γιατί ξύνεις τις πληγές μας; Γιατί δεν ασχολείσαι μόνο με το τραγούδι; Γιατί στηρίζεις τους νέους καλλιτέχνες; Γιατί κάνεις συναυλίες στο εξωτερικό και το χειρότερο έρχονται και σ' ακούνε; Γιατί είσαι μακράν ο καλύτερος τραγουδιστής; Γιατί έχεις πουλήσει τους περισσότερους δίσκους στην Ελλάδα; Γιατί έχεις κάνει πάνω από επτακόσιες δωρεάν συναυλίες; Γιατί δούλευες από 12 χρονών αντί να γιαουρτώνεις πολιτικούς; Γιατί έμεινες στη σκηνή μαζί με τον Νικολόπουλο στα Δειλινά όταν μπήκε η ΕΣΑ το 72 αντί να την κοπανήσεις όπως οι υπόλοιποι;

Για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς φάε ένα γιαούρτι για να μάθεις.

Γιατι μεγαλωσες και σπουδασες το γιο του ρεμπετη Μουφλουζελη;;;; Γιατι εκανες συναυλια για το Λοϊζο να παρει η Μυρσινη 2 σπιτια;;; Γιατι την βοηθησες να σπουδασει;;; Γιατι εδωσες τα χρηματα της δευτερης συναυλιας στο οακα το '83 σε απορους φοιτητες;;; οι φοιτητες υπαρχουν και σε ευχαριστησαν σεμνα..οπως και εσυ σεμνα δεν διατυμπανιζεις τι κανεις...γιατι βοηθησες και σταθηκες μονο εσυ στην Μπελου;;;; Γιατι Γιωργο εισαι ο πιο ανεπιθημητος Έλληνας στην Τουρκια;;;; Γιατι στηρηξες απορους συγγραφεις να εκδωσουν εργα τους;;; Γιατι στηρηξες την εδρα ελληνικης γλωσσας με χρηματα στα πανερπιστημια του κοσμου;;; Γιατι εκανες συναυλια να παρει χρηματα ο Μπιθικωτσης που ειχε αναγκη;;; Γιατι στηρηξες να γινει και να υπαρξει η Εστουντιαντινα;;; Γιατι δεν στηρηξες τον λουλουδοπολεμεο και το λαιφ σταιλ;;;;

Γιατι εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!!!!!

Edited by Apostolis
13 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κώστα, είναι τόσο ζώα* ορισμένοι που ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση αμφιβάλω αν θα καταλάβουν ή αν θα βγουν να πανηγυρίζουν ακόμα και γι' αυτό!

Και εδώ είναι η μεγάλη μας διαφορά! Προσωπικά, όταν έμαθα πριν κάποια χρόνια πως ο μπανούσης είχε πάθει καρδιακή προσβολή (; κάτι με καρδιά τέλος πάντων...) καθόλου δεν χάρηκα, και ούτε για πλάκα δεν σκέφτηκα "καλά να πάθει" και άλλα σχετικά!

*Υ.Γ.: Νομίζω πως με τέτοιους χαρακτηρισμούς αδικούμε τα ζώα... Αυτά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι μουσικοί της ορχήστρας του Νταλάρα μιλούν για τα έκτροπα

Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου

13/03/2012

Ανδρέας Κατσιγιάννης, Θανάσης Σοφράς, Γιώργος Παπαχριστούδης, Γιώργος Μαρινάκης: «Η μουσική ενώνει, δεν διχάζει…»

http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=2245&Itemid=44

7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

ειλικρινα ραγιζει η καρδια μου ,να τον βλεπω να τραγουδα με τετοιο κρυωμα

με τετοια χροια στη φωνη του!!!!!!!!!

ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι μουσικοί της ορχήστρας του Νταλάρα μιλούν για τα έκτροπα

Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου

13/03/2012

Ανδρέας Κατσιγιάννης, Θανάσης Σοφράς, Γιώργος Παπαχριστούδης, Γιώργος Μαρινάκης: «Η μουσική ενώνει, δεν διχάζει…»

http://www.ogdoo.gr/...=2245&Itemid=44

Αφού πω πως ήταν εξαιρετική ιδέα να δοθεί ο λόγος και στους μουσικούς του Νταλάρα,Θάνο, διαλέγω τα λόγια του Γ.Παπαχριστούδη:

Η αλητεία και ο φασισμός σε όλο τους το μεγαλείο!

Είναι τραγικό για έναν καλλιτέχνη να βγαίνει να παρουσιάσει τη δουλειά του, που για μας είναι η ίδια μας η ψυχή και να έρχεται αντιμέτωπος με τραμπούκους!!

Στα 45 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας ο Νταλάρας μέσα από τις δουλειές του έδωσε ψωμί σε πολλές γενιές μουσικών.

Πέρα από καλλιτέχνης όλοι εμείς οι μουσικοί που δουλέψαμε μαζί του, από τον πιο νέο μέχρι τον πιο παλιό, τον αγαπήσαμε και σαν πραγματικό ΆΝΘΡΩΠΟ! Έναν άνθρωπο που στεκόταν στον καθένα ξεχωριστά, όταν μάθαινε ότι αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα στην προσωπική μας ζωή.

Μας στέκεται και μας στεκόταν κάτι παρά πάνω από "θείος"! Πραγματικός πατέρας!

Η ώρα που τραγουδάει είναι για μας πολύ ιδιαίτερη και φορτισμένη από συγκίνηση, που μόνο αν είναι κάποιος μουσικός και παίξει μαζί του μπορεί να το νιώσει.

Κάθε φορά μας ζητάει να δώσουμε κι εμείς την ψυχή μας, για να μπορέσει να πάρει ενέργεια και να δώσει κι αυτός με τη σειρά του την ψυχή του στο κοινό και να βγει αυτό που βλέπετε κι ακούτε τόσα χρόνια.

Φαντάσου να βλέπουμε λοιπόν επί 1,5 ώρα, 20-30 "ανθρώπους" να φέρονται με τόση λύσσα εναντίον του και εναντίον όσων συμμετείχαν επάνω στη σκηνή ... Πραγματική ιεροσυλία!

Χρειάστηκε τόνους ψυχραιμίας να μην αντιδράσει καθόλου στις τόσο βίαιες και εμετικές προκλήσεις τους.

Και απέδειξε πόσο πραγματικός άντρας είναι!

Πραγματικά για έναν τέτοιον άνθρωπο αξίζει να πέσεις μαζί του στη φωτιά!

Δεν συνέχισε για να αποδείξει, ότι δε μασάει και ότι και ότι θέλει να προκαλέσει! Απλά ήθελε να δείξει ότι η μουσική όπως και κάθε μορφή τέχνης δεν φιμώνεται!!

Και κάτι τελευταίο...κάθε γιαούρτι, καφές, καρέκλα, βρισίδια που εκσφενδόνιζαν αυτά τα παιδιά δεν πληγώνανε μόνο αυτόν! Πληγώνανε έναν, έναν όλους εμάς τους μουσικούς, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες της Ελλάδας.

9 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ συγκινητικά τα λόγια του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Αξιέπαινος και αυτός και όλοι οι μουσικοί που μένουν στο πλευρό του Νταλάρα παρά τις τραγικές συνθήκες. Νομίζω έχουν ιδιαίτερη αξία τα λόγια τους ειδικά τώρα που πολλοί άλλοι καλλιτέχνες είτε σιωπούν είτε αποφεύγουν να πάρουν θέση χαϊδεύοντας τους τραμπούκους.

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aνάρτηση της Μυρσίνης Λοίζου στη σελίδα της στο Facebook

Αγαπητοί φίλοι, μου στέλνετε εκατοντάδες mails ζητώντας μου να απαγορεύσω τα τραγούδια του πατέρα μου στον γιώργο νταλάρα.

Δεν είναι κάτι που είναι στις προθέσεις μου γιατί απλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και γιατί δε νιώθω ότι απειλείται το έργο του.

Στο «καλημέρα ήλιε» για το πασοκ το ένιωθα και έτσι ήταν.

... Μέσα σε αυτά τα mails που λαμβάνω προστέθηκαν και καινούρια για το κομμάτι που έγραψε ο λευτέρης χαψιάδης στο ogdoo.gr και φαντάζομαι στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλα ανάλογης αηδίας άρθρα.

Να μπερδευτώ σε αυτό το χάος που βρωμάει μίσος, ψέμα, φιλοδοξία και σκατά, για ποιο λόγο; Να μπερδευτώ σε κοκορομαχίες με ανόητους, για ποιο λόγο;

Αισθάνομαι μια χαρά με τη συνείδηση μου σε ότι αφορά το χειρισμό μου του έργου του πατέρα μου.

Το συγκεκριμένο ποστ το αναρτώ εδώ και δε προχωράω σε νομικά μέτρα ακριβώς για τους παραπάνω λόγους.

Eδώ και χρόνια ζούμε σε μια εποχή γεμάτη σπεκουλαδόρους και παπαγαλάκια. Όσο αυτό το παιχνίδι ευνοημένων πλησιάζει στην λήξη του, είναι λογικό οι φωνές τους να γίνονται κραυγές αγωνίας.

Κλείνω τα αυτιά μου, ανοίγω τα μάτια μου και επιλέγω να στρατευθώ με τον κόσμο που δίνει τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης και της αξιοπρέπειας.

Καλημέρα.

Σχόλιο δικό μου:

Aυτό που μου δημιουργεί αφενός έκπληξη, αφετέρου ερωτηματικά είναι πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι να κάνουν "Like" σε όλες τις απόψεις, είτε υποστηρίζουν τη μία είτε την άλλη πλευρά;

Τι είναι διπλωματία ή δημόσιες σχέσεις; Να τα έχουμε καλά με όλους δηλαδή;

Δεν μπορώ να το καταλάβω...

Ίσως γιατί ποτέ δεν με ενδιέφερε να τα έχω καλά με όλους, μόνο και μόνο για να έχω παρτίδες με όλους...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάχη ισορροπιών,Θάνο. Αυτά μας έφαγαν! Για την ανάρτηση δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω. Ο καθείς τραβά το δρόμο του.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το "like" πήγαινε για το σχόλιό σου Θάνο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

12. Ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει σήμερα στο ΘΕΜΑ και υποστηρίζει πως «ο Παπανδρέου απέτυχε γιατί ο λαός δεν ήταν έτοιμος. Ήθελε να φέρει την ανατροπή»! Τ

πω πω...

Άστο βρε Γιώργο παλικάρι μου άστο. Μη μιλάς καλύτερα. Τι κοτσάνες είναι αυτές;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ??

ΜΑΚΚΑΥ αγόρι μου καιρό είχες να φανείς, σε χάσαμε.... οι τοποθετήσεις σου είναι πάντα ουσιαστικές, εύστοχες και εποικοδομητικές. Όπως η τελευταία.

Όσον αφορά το σχόλιό μου:

Όταν το κλίμα είναι τόσο φορτισμένο και γίνεται χαμός τότε καλά θα κάνει να μην προκαλεί άλλο με πολιτικές τοποθετήσεις. Αυτό είναι όλο. Γιατί υπάρχουν και τρελοί με μαχαίρια εκτός απο μπουκάλια.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι μουσικοί θέλουν να συνεχίσουν, ο Νταλάρας το ίδιο, εμείς το ίδιο.

Αυτό θέλει η καρδιά, αυτό θέλει το πείσμα απέναντι στον αδιανόητο φασισμό που διαμορφώνει αυτή την κατάσταση, αυτό θέλει η ανάγκη μας για το δίκιο και τη δημοκρατία.

Αν όλοι οι καλλιτέχνες, συνάδελφοι, συνάνθρωποι σκέφτονταν έτσι, τότε στη Δάφνη ή στην Ηλιούπολη το ερχόμενο Σάββατο θα έπρεπε ήδη να είχαμε 10άδες συμμετοχές. Από δημοκράτες και ανθρώπους που θα έβγαιναν στο μικρόφωνο και θα έλεγαν ντόμπρα και σταράτα πάνω στη σκηνή: "Γιώργο διαφωνώ μαζί σου, είσαι λάθος σ΄αυτό, τ' άλλο, το παράλλο, αλλά εδώ είμαι για να στηρίξω τη μουσική, τη δημοκρατία, το δικαίωμα του καθενός να λέει ανοιχτά τη γνώμη του σε αυτή τη χώρα."

Αλλά αρκετοί αποδεικνύονται πολύ μικροί τελικά... Κι επειδή η δύναμη και η αδυναμία είναι σχετικά πράγματα, σε αυτό το "παιχνίδι δύναμης" των φασιστικών νοοτροπιών εγώ δεν θέλω να "κερδίσουμε". Μπορούμε να "δημιουργήσουμε" και αλλού...και θα είμαστε πλάι σε όλους τους συντελεστές αυτής της πρωτοβουλίας. Στο παιχνίδι αυτό μάλλον αποτύχαμε, αλλά ποια είναι πραγματικά η αποτυχία?

Και μετά τα...θεωρητικά, με τα οποία απλώς ήθελα να υποστηρίξω το σκεπτικό μου, νομίζω ότι το καλύτερο που μπορεί να γίνει τώρα είναι να σταματήσουν αυτές οι συναυλίες για την προστασία των μουσικών και του κόσμου που βρίσκονται σε αυτές. Αυτό είναι που προέχει τώρα. Να μιλήσει με ένα δελτίο τύπου, μιλώντας με τον τρόπο που ξέρει. Τον...πολύπλοκο τρόπο για κάποιους που δεν μπορουν να πάει το μυαλό τους ή η γνώση τους ένα βήμα παραπέρα. Και μην ανησυχεί...εδώ είμαστε και θα είμαστε όλοι.

Α, και όταν γίνει αυτό και όλοι αυτοί οι ψευτόμαγκες το δουν ως "νίκη", να δω ποιος θα τους μαζεύει τώρα που άνοιξε η στρόφιγκα. Να δω αν έχει συνειδητοποιήσει η κοινωνία μας προς τα πού οδηγείται. Να δω....

I completely agree, and hope he reads this !

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδια, αυτο το υπεροχο ποστ της Μαρως, που εκανε αναφορα η anca, υπαρχει τροπος να το διαβασει και ο Νταλαρας; Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να εκφραστει αυτο που νιωθουν και σκεφτονται πολλοι απο μας...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aνάρτηση της Μυρσίνης Λοίζου στη σελίδα της στο Facebook

Αγαπητοί φίλοι, μου στέλνετε εκατοντάδες mails ζητώντας μου να απαγορεύσω τα τραγούδια του πατέρα μου στον γιώργο νταλάρα.

Δεν είναι κάτι που είναι στις προθέσεις μου γιατί απλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και γιατί δε νιώθω ότι απειλείται το έργο του.

Στο «καλημέρα ήλιε» για το πασοκ το ένιωθα και έτσι ήταν.

... Μέσα σε αυτά τα mails που λαμβάνω προστέθηκαν και καινούρια για το κομμάτι που έγραψε ο λευτέρης χαψιάδης στο ogdoo.gr και φαντάζομαι στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλα ανάλογης αηδίας άρθρα.

Να μπερδευτώ σε αυτό το χάος που βρωμάει μίσος, ψέμα, φιλοδοξία και σκατά, για ποιο λόγο; Να μπερδευτώ σε κοκορομαχίες με ανόητους, για ποιο λόγο;

Αισθάνομαι μια χαρά με τη συνείδηση μου σε ότι αφορά το χειρισμό μου του έργου του πατέρα μου.

Το συγκεκριμένο ποστ το αναρτώ εδώ και δε προχωράω σε νομικά μέτρα ακριβώς για τους παραπάνω λόγους.

Eδώ και χρόνια ζούμε σε μια εποχή γεμάτη σπεκουλαδόρους και παπαγαλάκια. Όσο αυτό το παιχνίδι ευνοημένων πλησιάζει στην λήξη του, είναι λογικό οι φωνές τους να γίνονται κραυγές αγωνίας.

Κλείνω τα αυτιά μου, ανοίγω τα μάτια μου και επιλέγω να στρατευθώ με τον κόσμο που δίνει τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης και της αξιοπρέπειας.

Καλημέρα.

Σχόλιο δικό μου:

Aυτό που μου δημιουργεί αφενός έκπληξη, αφετέρου ερωτηματικά είναι πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι να κάνουν "Like" σε όλες τις απόψεις, είτε υποστηρίζουν τη μία είτε την άλλη πλευρά;

Τι είναι διπλωματία ή δημόσιες σχέσεις; Να τα έχουμε καλά με όλους δηλαδή;

Δεν μπορώ να το καταλάβω...

Ίσως γιατί ποτέ δεν με ενδιέφερε να τα έχω καλά με όλους, μόνο και μόνο για να έχω παρτίδες με όλους...

Αυτό που νομίζω ότι θα έπρεπε να πει κανείς στη Μυρσίνη Λοΐζου που με περισσή τόλμη χαρακτηρίζει με τέτοιο τρόπο ανθρώπους που δεν ξέρει, πώς αν θέλει ας απαγορεύσει τη χρήση των τραγουδιών του πατέρα της. Αυτή θα χάσει, γιατί αν δεν τα τραγουδά ο Γ. Νταλάρας, ποιός θα τα τραγουδά; Η Αλεξίου; τα έχει εγκαταλείψει από χρόνια. Ο Γ. Νταλάρας έχει πει και μπορεί να πει τόσα άλλα που δεν πρόκειται να χάσει «το ψωμί του»!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μα χάρη στις ερμηνείες του Νταλάρα εισπράττει πνευματικά δικαιώματα και πληρώνεται η κοπέλα για να μπορεί με αμετροεπή άνεση να αμολάει τις κοτσάνες που αμολάει ως ένα τίποτα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μίκης Θεοδωράκης: Για εθνική κυριαρχία, παρελάσεις και…Νταλάρα

Διαβάστε την επιστολή αγανάκτησης του Μίκη Θεοδωράκη:

http://www.prionokordela.gr/ellada/mikis-theodorakis-gia-ethniki-kyriarxia-parelaseis-kai-ntalara/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλιστα! Ξεσπάθωσε! Κι επιτέλους αποκαλύφθηκε!Η όποια άποψη είχα εδραιώθηκε τόσο βαθιά μέσα μου πια. Αυτά μπορώ να πω δημόσια για τον Μίκη που συγχρονίστηκε στη δήλωση με τον φίλο του γελωτοποιό Λαζόπουλο.

Αυτά βρήκε να πει. Και πάλι συγκρίνει τη δική του περιπέτεια με τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα. Πάλι Εκείνος!Μόνο που ο Νταλάρας στηλίτευσε τα γεγονότα εκείνα...Ενώ ο κ.Θεοδωράκης δεν βρήκε να πει δυο λόγια συμπάθειας...

Πολύ κρίμα!Κι ακόμα αν συμφωνώ με την υπερβολή της σύγκρισης,όσον αφορά στον Λαμπράκη και στους άλλους ήρωες, θα πω πως το μπουκάλι που εκτοξεύτηκε προχτές ήταν αληθινό κ.Θεοδωράκη! Δεν ήταν της φαντασίας...Εκτός εάν τους τραμπούκους τους θεωρείτε συντρόφους σας.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μίκης Θεοδωράκης: Για εθνική κυριαρχία, παρελάσεις και…Νταλάρα

Διαβάστε την επιστολή αγανάκτησης του Μίκη Θεοδωράκη:

http://www.prionokor...is-kai-ntalara/

κρίμα.....καήκατε κύριε Θεοδωράκη...άντε με τον Καμμένο κι εσείς σιγά σιγά...για εκεί είστε. Κρίμα. Περίμενα η κρίση σας να είναι πιο ώριμη λόγω της ηλικίας σας αλλά μάταια... Επικράτησαν η συνομοσιωλογία και οι θεωρίες του καφενείου...

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Νταλάρας προσπαθεί να αναδειχθεί σε θύμα στο βωμό της Δημοκρατίας, είπε ο Μίκης. Ποιός; Ο κρατικοδίαιτος Μίκης τού οποίου η κρατική ορχήστρα έχει επιδοτηθεί με 5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τώρα, ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο εμπνευστής και εκφραστής του επονείδιστου και αντιδημοκρατικού "Καραμανλής ή τανκς"... ο άνθρωπος-απόθέωση και ενσάρκωση της αμετροέπειας, της κρατικοδίαιτης διαπλοκής, του πολιτικού αγυρτισμού και ο πολιτικός γυρολόγος από το ΚΚΕ, στο ΠΑΣΟΚ, τη Δεξιά και τώρα στην ακροδεξιά. Τραγικά ασταθής, επιπόλαιος και αχάριστος άνθρωπος όπως πάντα...

Νίκος Γκαρόζης-δημοσιογράφος

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφήστε το, παιδιά! Ας μην το συνεχίσουμε με τον κ.Θεοδωράκη. Δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Νταλάρας.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρέπει να καταδειχθούν και να επισημανθούν η μικρότητα, η μικροψυχία και η μικροπρέπεια του ανδρός...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατανοώ αλλά επιμένω στο προηγούμενο σχόλιό μου, αγαπητέ φίλε. Μπορούμε αρκετοί εδώ να αναλύσουμε την δήλωση και τις ατυχείς συγκρίσεις που γίνονται αλλά δεν κάνει. Θα σεβαστώ το έργο του και μόνο.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...