marochr

"Είσοδος Ελεύθερη" στη Δάφνη (10.03.2012)

250 posts in this topic

Που είδες σε δήλωση του ότι συμφωνεί με αυτούς που μας καταπατούν και μας διαλύουν γιατί εγώ δεν το είδα πουθενα. Επίσης αν προτιμάς να τον ακούς να τραγουδάει παρά να μιλάει, μπορείς μονάχα να ακούς τους δίσκους του και όταν μιλάει να αλλάζεις κανάλι ή να αλλάζεις σταθμό στο ραδιόφωνο. Με τις απόψεις του μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε αλλά δεν ξέρω και ποιον ενδιαφέρει, αν εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε έχει οποιαδήποτε άποψη για τον Νταλάρα, για το τι λέει ή τι κάνει και εγώ έχω τη δικιά μου άποψη και ευτυχώς ή δυστυχώς την κρατάω για τον εαυτό μου.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι μουσικοί της ορχήστρας του Νταλάρα μιλούν για τα έκτροπα

Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου

13/03/2012

Ανδρέας Κατσιγιάννης, Θανάσης Σοφράς, Γιώργος Παπαχριστούδης, Γιώργος Μαρινάκης: «Η μουσική ενώνει, δεν διχάζει…»

http://www.ogdoo.gr/...=2245&Itemid=44

Στο κείμενο προστέθηκε και η γνώμη του Δημήτρη Κωστόπουλου

Οι πληροφορίες μου, συμπίπτουν με αυτές του Πρώτου Θέματος και λένε πως κατά πάσα πιθανότητα πάμε για αναβολή των συναυλιών ή μεταφορά των ημερομηνιών. Αναμένεται δελτίο τύπου.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χαίρομαι που πρόκειται για αναβολή και όχι για ακύρωση!

Από την αρχή πίστευα οτι η χρονική στιγμή δεν είναι σωστή.

Τόσο δύσκολο του ήταν να πάρει αυτή την απόφαση από την αρχή ώστε να μην έχουν πάτημα όσοι ισχυρίζονται οτι οι συναυλίες έχουν προεκλογικό χαρακτήρα;

Βέβαια, έτσι όπως έγιναν οι συναυλίες, μόνο προεκλογικές δεν είναι καθώς, όπως φαίνεται, περισσότερο κακό έκαναν στην δημοφιλία του ίδιου και της γυναίκας του, παρά καλό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι μεταφορα? παμε καλα? για να οργανωθουν κι αλλο μετα απο ολο αυτο τον πανικο?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο ρε Κατερίνα!!!

Θετικοτατα μιλησε και ο Νικος Μουρατίδης στην Στεφανιδου...

Για τις συναυλιες πιστευω απο την τροπη που πηραν δυστυχως τα πραγματα η αναβολή ειναι το καλύτερο που εχει να κάνει..

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα και απο εμένα

γράφτηκα στο forum με χάσατε και ξαφνικά τσουπ νατη πάλι! Η αλήθεια είναι πως η ζωή έχει παράξενα γυρίσματα και αν και απο μακρυά σταθερά αγαπάω και στηρίζω τον Γιώργο όπως συνηθίζω να τον λέω γιατί για εμένα είναι δικός μου άνθρωπος και ας του έχω μιλήσει μόνο δυο φορές. Ετούτες οι μέρες όμως είναι μέρες στις οποίες μετράει ποιο έντονα απο ποτέ τους φίλους του και δεν θα μπορούσα να λείπω. Για εμένα δεν έχει σημασία τι δήλωσε. Αυτός είναι, με τις μυστήριες απόψεις του και την υπέροχη φωνή του. Όλοι έχουν δικαίωμα στη δική τους άποψη, στο κάτω κάτω ζούμε ή όχι στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία;

Δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω την ευγένεια του και τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε τα χέρια του (αν και κουρασμένος μετά απο την τελευταία εμφάνιση του στο Ζυγό) για να αγκαλιάσει δυο παιδιά που ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Δεν θα του ήταν ποιο έυκολο και ποιο λογικό αντί να κάνει τις δηλώσεις που έκανε, να μην εκτεθεί και μάλιστα με τις συναυλίες ήδη προγραμματισμένες, αλλά να απαντήσει περι ανέμων και υδάτων; Δεν φοβήθηκε ποτέ να εκτεθεί και αυτό τον κάνει εντιμότερο στα μάτια μου απο άλλους που απαντάνε πάντα διπλωματικά. Μου λένε για τα σπίτια και τα χρήματα που έχει και λοιπόν; εγώ αγόραζα τους δίσκους του και τους αγοράζω, για χαζή με περνάνε; ότι δηλαδή δεν καταλαβαίνω πως του προσφέρω οικονομική άνεση; και εκείνος μου προσφέρει αξεπέραστες ερμηνείες, στίχους και μουσικές που κάνουν την ψυχή μου να ανεβαίνει ψηλότερα.

Όλοι εκείνοι που τώρα βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν το μένος τους εναντίον του ας σκεφτούν το γιατί το κάνουν. Είναι εύκολο να ακολουθείς την πλειοψηφία (ή τουλάχιστον την φωνακλάδικη και υποτιθέμενη "πλειοψηφία"), δύσκολο είναι να στηρίζεις τους φίλους σου στα δύσκολα. Είμαι εδώ λοιπόν για να μετρηθώ και εγώ ανάμεσα σας και να πω πως οι συναυλίες αυτές πρέπει να γίνουν η αφορμή για να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες κάτω απο το δυνατότερο και ομορφότερο πράγμα που έχουμε την τέχνη και τον πολιτισμό. Αν δεν θέλουν να ακούνε τον Γιώργο ας μην έρθουν ας οργανώσουν μια αντισυναυλία και να πάνε εκεί όχι για να μετρηθούμε τόσοι απο εδώ τόσοι απο εκεί αλλά για να ξανακερδίσουμε την ψυχή μας όλοι!

9 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλώς την...ξανά! Αν και έχω διατυπωσει παραπάνω τη θέση μου ζητώντας την αναβολή των συναυλιών (σκεπτόμενη κι εγώ λογικά λόγω του κινδύνου που διατρέχουν όλοι πλέον εκεί), μου άρεσαν τα όσα έγραψες.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γεια σου και χαρά σου Αναστασία! Χαιρόμαστε που είσαι κοντάς μας.

Ένα απο τα καλά των επεισοδίων είναι οτι γέμισε η κοινότητά μας με πολλά νέα μέλη, και αυτό με κάνει χαρούμενο!

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο protagon κείμενο του Στ.Παχίδη με τίτλο ''Μια κιθάρα σπασμένη''. Η τελευταία παράγραφος λέει πολλά...

Και κάτι για το τσαντήρι του Λάκη και τον ίδιο

http://www.tanea.gr/politismos/article/?aid=4701616

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστώ για την υποδοχή :)

Φαντάζομαι πως μετά τη σπασμένη κιθάρα και τα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν στοχοποιώντας θεατές είναι η λογική και ώριμη αντίδραση η αναβολή των συναυλιών. Απέδειξε ότι και ψυχική δύναμη έχει και αντοχές και ο κόσμος που τον αγαπάει είναι και θα είναι εκεί. Καλά κάνει όσο και αν με στεναχωρεί το ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα. Εμείς εδώ είμαστε και θα περιμένουμε τις νέες εμφανίσεις του. Αντέχουμε αφού αντέχει!

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ματαίωση συναυλίας του Νταλάρα στην Ηλιούπολη

12:47 15/3/2012 - Πηγή: Attiki Press

Ως αποτέλεσμα των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν κατά τις πρόσφατες συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα σε διάφορους δήμους της Αττικής, με ανακοίνωσή του ο δήμος Ηλιούπολης γνωστοποίησε ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο, 17/3/12, συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης δεν θα πραγματοποιηθεί."

Στο site του δήμου πάντως μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε τέτοια ανακοίνωση.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

..απο μικρος εχω ταυτισει τον εαυτο μου στον Γιωργο, ημουν 6 χρονων παιδακι οταν βρεθηκα στο περοκε με τους Κατσιμιχαιους, βολτα με τους γονεις φυσικα, κ σχεδον οποτε τραγουδουσε σε καποια κεντρα μπορουσαμε να παρεβρεθουμε οικογενειακως. Τι να πρωτοθυμηθω, αττικον το 91, ιερα οδο το 97 με πυξ λαξ στην αρχη κ μετα διαφορα μουσικα συνολα κ καλλιτεχνες για 3 σεζον, αργοτερα στον ζυγο με Στοκα κ Πανο που δεν ειχα αφησει Σαββατο γ Σαββατο στο ιδιο τραπεζακι πανω δεξια, συναυλιες σε λυκαββητο (Μαχαιριτσας κ πυξ λαξ), στο Μεγαρο Μουσικης στα αφιερωματα Τσιτσανη, και της Υπατης αρμοστειας παλι στο μεγαρο, κ αλλες πολλες που μου διαφευγουν τον παρακολουθω σε καθε του κινηση σε καθε του μουσικη ανησυχια και το μονο που εχω να πω ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι με εχει κανει πολυ καλυτερο ανθρωπο μεσα απο τα ακουσματα κ τις μουσικες του..

ειναι η μουσικη μου παιδεια και την υποστηριζω μεχρι τελους..

εχω διαπληκτιστει με συγγενεις κ φιλους αλλα δεν το βαζω κατω, εκει επιμενω κ αντιδρω, για τον Γιωργαρο..

..εγραψα αυτα τα λιγα γτ μου δωσατε το θαρρος να εκφρασω -οσο μπορω- αυτα που νιωθω μεσα μου για τον σπουδαιοτερο μουσικο καλλιτεχνη του τοπου μου.. ελπιζω να μην σας κουρασα κ οταν μπορω θα εκφραζω με τροπο καλο βεβαιως την αποψη μου μεσα απο την τοσο ομορφη κ χρησιμη παρεα που βρηκα εδω..

εμαθα πως τελικα αναβαλονται οι συναυλιες.. εστω, αλλα σιγουρα ανανεωνουμε με πιο πολυ πεισμα κ αγαπη για αυτο που λατρευουμε..

να ναι καλα ο Γιωργαρος κ ευχες μου χαρουμενες για το εγγονακι που περιμενει..

..σας ευχαριστω για τον χρονο σας, απο καρδιας, παλι εδω ειμαστε..

Μιχαλης

8 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δέσποινα Ολυμπίου: Ο Νταλάρας μας ζήτησε συγγνώμη για τις επιθέσεις

15/03/2012 13:27 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Για την εμπειρία της από τις επιθέσεις που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στην τελευταία του συναυλία στη Δάφνη μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου. Η τραγουδίστρια, η οποία συμμετείχε μαζί με άλλους τραγουδιστές στη συναυλία του Νταλάρα, περιέγραψε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» όσα έγιναν, ενώ δε δίστασε να εκφράσει τη στενοχώρια της

«Δυστυχώς εμείς πήγαμε να κάνουμε μουσική. Υπήρξαν οι διαμαρτυρόμενοι. Υπήρξε ένα μπέρδεμα πραγμάτων. Υπήρχαν αυτοί που διαμαρτύρονταν ήσυχα, αλλά και εκείνοι που είχαν πολύ άσχημη αντίδραση εναντίον μας. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι όλα αυτά -προς το πρόσωπό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα.

«Εγώ βγήκα και προσπάθησα να υποστηρίξω όσο καλύτερα μπορούσα αυτό για το οποίο με είχαν καλέσει. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε ό,τι μας πετούσαν. Με τάραξε πάρα πολύ όλο αυτό. Και στενοχωρήθηκα και λυπήθηκα που μπήκα σε όλη αυτή τη διαδικασία να με αποκαλούν όλα αυτά τα πράγματα αδίκως. Ο Γιώργος Νταλάρας μας ζήτησε συγγνώμη που μας έβαλε σε όλη αυτή τη διαδικασία», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προς το παρόν η μόνη επίσημη ανακοίνωση που έχει βγει, είναι από τον Δήμο Ηλιούπολης:

hlioupoli.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φαντάζομαι πως πρώτα θα ενημερώνονταν οι παράγοντες που συμμετείχαν στη συνδιοργάνωση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

..γεια σου ρε Γιωργαρε..

επραξες με συνεση και αποφασιστικοτητα, 4 συναυλιες, καταφερα κ ηρθα να σε ακουσω.

το επομενο ραντεβου ισχυει λοιπον, Μεγαρο το Μαιο..

..και να μην νομιζουν -ξερουν αυτοι- οτι δεν θα ΞΑΝΑΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..

το παρακατω, αφιερωμενο στην παρεα εδω..

8 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

..απο μικρος εχω ταυτισει τον εαυτο μου στον Γιωργο, ημουν 6 χρονων παιδακι οταν βρεθηκα στο περοκε με τους Κατσιμιχαιους, βολτα με τους γονεις φυσικα, κ σχεδον οποτε τραγουδουσε σε καποια κεντρα μπορουσαμε να παρεβρεθουμε οικογενειακως. Τι να πρωτοθυμηθω, αττικον το 91, ιερα οδο το 97 με πυξ λαξ στην αρχη κ μετα διαφορα μουσικα συνολα κ καλλιτεχνες για 3 σεζον, αργοτερα στον ζυγο με Στοκα κ Πανο που δεν ειχα αφησει Σαββατο γ Σαββατο στο ιδιο τραπεζακι πανω δεξια, συναυλιες σε λυκαββητο (Μαχαιριτσας κ πυξ λαξ), στο Μεγαρο Μουσικης στα αφιερωματα Τσιτσανη, και της Υπατης αρμοστειας παλι στο μεγαρο, κ αλλες πολλες που μου διαφευγουν τον παρακολουθω σε καθε του κινηση σε καθε του μουσικη ανησυχια και το μονο που εχω να πω ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι με εχει κανει πολυ καλυτερο ανθρωπο μεσα απο τα ακουσματα κ τις μουσικες του..

ειναι η μουσικη μου παιδεια και την υποστηριζω μεχρι τελους..

εχω διαπληκτιστει με συγγενεις κ φιλους αλλα δεν το βαζω κατω, εκει επιμενω κ αντιδρω, για τον Γιωργαρο..

..εγραψα αυτα τα λιγα γτ μου δωσατε το θαρρος να εκφρασω -οσο μπορω- αυτα που νιωθω μεσα μου για τον σπουδαιοτερο μουσικο καλλιτεχνη του τοπου μου.. ελπιζω να μην σας κουρασα κ οταν μπορω θα εκφραζω με τροπο καλο βεβαιως την αποψη μου μεσα απο την τοσο ομορφη κ χρησιμη παρεα που βρηκα εδω..

εμαθα πως τελικα αναβαλονται οι συναυλιες.. εστω, αλλα σιγουρα ανανεωνουμε με πιο πολυ πεισμα κ αγαπη για αυτο που λατρευουμε..

να ναι καλα ο Γιωργαρος κ ευχες μου χαρουμενες για το εγγονακι που περιμενει..

..σας ευχαριστω για τον χρονο σας, απο καρδιας, παλι εδω ειμαστε..

Μιχαλης

Με συγκίνησες φίλε Μιχάλη...κι έχω να πω,ότι κι εγώ πέρασα και περνώ μια απ'τα ίδια για τον Νταλάρα μας,αλλά δεν θα σταματήσω ποτέ να τον αγαπώ και να τον ακολουθώ για πάντα!!!

όσο για τις συναυλίες,η αλήθεια είναι πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν η καλύτερη απόφαση να αναβληθούν,για την ασφάλεια τόσο του ιδίου όσο και των μουσικών αλλά και του κόσμου του,εμείς πάντα θα τον στηρίζουμε ό,τι και να γίνει,εδώ στην Κύπρο προσπαθώ να μην αφήνω τη διαστρεβλωμένη αλήθεια να θριαμβεύει,περιμένοντας να'ρθουν καλύτερες μέρες!!!!

Να'ναι πάντα καλά ο Νταλάρας μας,να μας ταξιδεύει,να δίνει νόημα στις ζωές μας με τη μουσική του....

Παιδιά σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε γι'αυτόν,λυπάμαι που είμαι μακρυά και δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο,σας στέλνω την αγάπη μου από την Κύπρο,καλόν αγώνα,να'μαστε καλά,να τον αγαπάμε....

Καλή συνέχεια....κι ελπίζω να'ρθουν καλύτερες μέρες για την ελληνική μουσική που με όλα αυτά έχει πληγεί ανεπανόρθωτα...

Καλή αντάμωση

:music_singguitar:

7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Η ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ Μ.Α. 22, 23 ΚΑΙ 24 ΜΑΙΟΥ 2012.

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ νιώθω την ανάγκη να του ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ και του κάνω μια μεγάλη αγκαλιά! Κι ας μην φταίω για την συμπεριφορά κάποιων. Νιώθω την ανάγκη να του ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ και να του πω πως την Ελλάδα δεν την κατοικούν μόνο κάφροι. Υπάρχουν κι άλλοι που -δυστυχώς- δεν θορυβούν. Ελπίζω να μην τον πτοήσουν τα γεγονότα, να σκεφτεί και να δράσει...

Δεν είναι ο φθόνος μόνο το παράσιτο που ευδοκιμεί στην χώρα αλλά και η αχαριστία...

8 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...