nikos g

Το κουτί της Πανδώρας

25 posts in this topic

Τα 'πε "χύμα" και το φχαριστήθηκα!! Άντε πια!

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα συμφωνησω παρα πολυ με τις αποψεις του κυριου Τατσόπουλου..

Οντως τα πε χυμα.Παρατηρησατε κατι εν αντιθεση με ολους τους υπολοιπους που μιλησαν

Ο Νταλαρας αν δεν κανω λαθος ηταν ο μονος που δεν κρυφτηκε μεσα στους 4 τοιχους του σπιτιου του

ή δεν ηταν κρυμμενος πισω απο καποιο γραφειο για να μιλησει παρα προτιμησε να βγει εστω κ για λιγο

(οσο τον εδειξε δηλ στην εκπομπη)

να βγει στον ηλιο και στον καθαρο αερα να βγει ηρεμος χαμογελαστος παρα το οσα ασχημα περασε..

Γιωργο Να σαι παντα καλα...και περιμενουμε μουσικα νεα σου!!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωχ πάλι θα τα ακούσω στη δουλειά χε χε χε :razz:

Σιγά μην τους αφήσω! όπως έγραψα και στη σελίδα του στο facebook βαρέθηκα τους δήθεν "επαναστάτες" που δεν σκέφτονται και επιτίθενται άκριτα. Τους τα είπε άψογα. Αυτή η εθνική μας σάχλα που έχει κυριαρχήσει εδώ και αρκετό καιρό γύρω μας διαποτίζει τα παντα και θολώνει τα νερά. Χθες είχα μια συζήτηση με τη μητέρα μου που ήταν έξαλλη με τον Γιώργο, προσπαθούσα να της εξηγήσω και όταν τη ρώτησα "άκουσες ολόκληρες τις δηλώσεις του;" και μου είπε "όχι θύμωσα και το έκλεισα με το που άκουσα όσα είπε για την εθνική κυριαρχία. Και μην ξεχνάμε ότι έχει πει το αιγαίο ανοίκει στα ψάρια του". Μόλις της είπα όμως τα υπόλοιπα των δηλώσεων του, δεν μίλησε. Ούτε όταν της είπα τα όσα έχει πει τόσες φορές για τα εθνικά μας θέματα μίλησε. Ευτυχώς σας έχω και εσάς και βγάζω την αγανάκτιση μου. Σήμερα λοιπόν προετοιμασμένη και πάλι θα αντιμετωπίσω τα όσα θα ακούσω με ψυχραιμία (λέμε τώρα :giggle: ) και κυρίως με επιχειρήματα όπως έχει και ο ίδιος ο Γιώργος μας δηλαδή!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωραίο αυτό το πολύπλοκο που είπε με τη "σάχλα". :D

"Είχαμε μια παράξενη καθημερινότητα... Μια συντεχνία, έναν συνεταιρισμό μιας ημικοσμικής τηλεοπτικής δήθεν αριστερόστροφης σάχλας, η οποία συνεταιρίζεται με την οριτζιναλ αριστερόστροφη σάχλα των άκρων, την εξωκοινοβουλευτική, και δημιουργούν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο είναι έτοιμο για όλα -αυτή η σάχλα έχει τη χαλαρότητα έχει και τα υπόλοιπα, έχει ανοχή μεγάλη- αυτή, λοιπόν, η σάχλα όταν μεγαλώνει γίνεται εθνική. Όταν, λοιπόν, η εθνική μας σάχλα φλερτάρει με τις κουκούλες και τα κράνη και με την ωμή βία, απο κει κι ύστερα τα πράγματα μπάζουν νερά από παντού."

Φυσικά, δεν άργησαν να το σχολιάσουν και να γίνει θέμα...

http://briefingnews....onia/item/20439

Το κείμενο ξεκινάει έτσι: "Ο Νταλάρας απάντησε στον Λαζόπουλο μέσα από πού αλλού από την κρατική τηλεόραση και σε όσους τον κατέκριναν και τον χτύπησαν με τα σχόλιά τους."

Κι όταν σκέφτομαι ότι ο Βαξεβάνης δεινοπαθεί για να βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές, όταν σκέφτομαι όλα τα θέματα που βγάζει και "καίνε" κόσμο και κοσμάκη και διαβάζω (όπως παραπάνω) σχόλια που υπονοούν εκμετάλευση του χώρου της κρατικής τηλεόρασης μέσα από τέτοιου είδους εκπομπη...... τι να πω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Δεν θεωρώ πως ήταν πολύπλοκο. Ό,τι έπρεπε ήταν... ;)

2.Πολύ καλά τα είπε λοιπόν. Όπως πολύ καλά τα είπε κι ο Τατσόπουλος (κι αυτός αντιμετώπισε απειλές και βία λόγω της εκπομπής για το 1821). Και μίλήσε για την ασυδοσία του διαδικτύου.Τι παράξενο! Επειδή παρακολουθούσα και τις επιθέσεις στον Τατσόπουλο πέρσι, καταλήγω στο συμπέρασμα πως έχουν πιάσει πόστο στο διαδίκτυο διάφορες ομαδούλες που θυμίζουν φασιστικές ορδές και προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια του απλού κόσμου.

3.Με εξέπληξε αρνητικά ο Χρ.Γιανναράς. Ισοπέδωσε νομίζω ευθύνες, θύματα και θύτες (αμφίδρομο αυτό). Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ανίκανοι κι ανεύθυνοι , δεν είναι όλοι οι πολίτες αμόλυντοι, άσπιλοι και χωρίς ευθύνες και δεν θεωρώ πως το γιαούρτωμα υπό τις σημερινές συνθήκες μπορούμε να το εξετάζουμε με τόσο χαλαρό ύφος. Όχι από έναν καθηγητή της φιλοσοφίας! Κι εάν ήθελε να είναι σωστός απέναντι σε όλους θα έπρεπε τότε να προτείνει και το γιαούρτωμα σε όλους τους επίορκους υπαλλήλους, σε όσους έπαιρναν μαϊμού επιδόματα και συντάξεις, σε όσους στις πολεοδομίες και στις εφορίες κάνανε πάρτυ. Σε σε σε ... Είναι πολλά τα λεφτά της διαφθοράς και δεν τα πήραν μόνο πολιτικοί όπως αποδείχτηκε κ.Γιανναρά. Τα φάγανε μαζί πολλοί (όχι όλοι αλλά πολλοί). Πολύ σαπίλα σε όλη τη δημόσια διοίκηση κ.Γιανναρά και πολύ καλά το είπε κάποιος εχτές. Εάν ο Παπανδρέου ή ο όποιος Παπανδρέου έβγαινε από τη Βουλή κι έλεγε σε μεγάλη πλειοψηφία από τους συγκεντρωμένους αγανακτισμένους '' πάρτε 10 δις ΕΥΡΩ ή σας διορίζω όλους θα έπαιρναν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ή όχι εκείνη τη στιγμή;''... Ξεβολευτήκαμε πολλοί (δίκαια ή άδικα). Υπάρχουν βέβαια και οι ιδεολόγοι. Σε αυτούς υποκλίνομαι!

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ξέρω τι είπε ο Γιανναράς και ποτέ μου δεν τον είχα σε εκτίμηση.Απλά για τη σαπίλα και τη διαφθορά οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες και αφορούν το πολιτικό προσωπικό που κυβερνούσε όλα αυτά τα χρόνια.Δεν μπορεί για να χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για την κατάργηση των στοιχειωδέστερων κοινωνικών δικαιωμάτων το πελατειακό κράτος το οποίο οι ίδιοι έστησαν για την εξυπηρέτηση των πελατειακών μηχανισμών.Η απουσία θεσμοθετημένου κοινωνικού κράτους ήταν απόλυτα εσκεμένη προκειμένου ακριβώς να "δεσεμεύουν" ψηφοφορους.

Για την εκομπή και το προηγούμενο σχόλιό μου ήταν λανθασμένο γιατί δεν ήξερα τη μορφή που θα είχε η εκπομπη.Δεν έχω δει την εκπομπή παρά μόνο το απόσπασμα με τον Νταλάρα (για το οποίο έχω πολλές ενστάσεις γιατί αν δεν δουμε τι έχει οδηγήσει σε αυτή τη διάχυτη βία δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε λύση.Και για τη διάχυτη βία των τελευταίων δυο χρόνων οι ευθύνες είναι και πάλι πολιτικές και αφορούν αυτούς που εξαθλιώνουν τον κόσμο.Η απελπισία είναι ανέλεγκτη και το κοινωνικό αδιέξοδο θα οδηγήσει μελλοντικά σε ακόμα μεγαλύτερες ακρότητες.).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Νταλάρας το είπε πολύ εύστοχα στο κείμενό του στο aixmi.gr. Υπάρχει κόσμος υπό διωγμό. Αυτό όμως δεν μπορεί να δίνει άλλοθι στο να γίνει η βία η καθημερινότητα του πολίτη. Η βία δεν είναι λύση. Η πρόταση είναι λύση και το να προτείνεις το άλλο κι όχι τη βία μας πάει μπροστά κι όχι πίσω. Εδώ είναι ένα από τα στοιχήματα και του διαλόγου στις επερχόμενες εκλογές. Γιατί δεν πρέπει να ακυρωθεί ο διάλογος από κανέναν θερμοκέφαλο ή κουφιοκέφαλο τάχα πολίτη...Είναι πολύ σύνθετη η πραγματικότητα που βιώνουμε και δεν αναλύεται από κανέναν συνεντευξιαζόμενο σε δυο λεπτά.

Και κάτι ακόμα: κάποιοι ομοϊδεάτες''δημοκράτες'' (φαντάζομαι) αυτών που επιτέθηκαν στον Νταλάρα αρχίζουν και γράφουν στα blogs για επιθέσεις στα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών. Μακάρι να διοριστώ δικαστικός αντιπρόσωπος. Πολύ θα ήθελα να αντιμετωπίσω κάποιους σαν αυτούς τους κοπρίτες!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κανείς από εδώ δεν ισχυρίστηκε νομίζω ότι η βία ως αυτοσκοπός είναι λύση.Η λύση-κατά τη γνώμη μου- προκύπτει μέσα από ένα σχέδιο που θα προπαθεί να αναιρεί τα αίτια της βίας.Να σταματήσουμε εδώ γιατί χάλασαμε τη θεματική του τοπικ; :unsure: :unsure: :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι πάντα ενδιαφέρουσες οι κουβέντες. Άσε που -κατά την προσωπική μου άποψη- αφορούν στο topic. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όπως πολύ καλά τα είπε κι ο Τατσόπουλος (κι αυτός αντιμετώπισε απειλές και βία λόγω της εκπομπής για το 1821). Και μίλήσε για την ασυδοσία του διαδικτύου.Τι παράξενο! Επειδή παρακολουθούσα και τις επιθέσεις στον Τατσόπουλο πέρσι, καταλήγω στο συμπέρασμα πως έχουν πιάσει πόστο στο διαδίκτυο διάφορες ομαδούλες που θυμίζουν φασιστικές ορδές και προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια του απλού κόσμου.

Κι εγώ πέρυσι είχα ψιλοπαρακολουθήσει το θέμα με τον Τατσόπουλο και το 1821. Εν συντομία, εκείνος είχε κάνει στο facebook ένα χιουμοριστικό σχόλιο, το οποίο κλασσικά το πήραν και το αναπαρήγαγαν ως δήλωσή του, και μάλιστα είχε βγει και η φήμη πως στο ντοκιμαντέρ προβαλόταν ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν γκέι! Μάλιστα, κάποια στιγμή βρισκόμουν σ' ένα ταξί, το ραδιόφωνο ήταν συντονισμένο στον ΣΚΑΪ και όταν έπαιξε ένα τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ ο ταξιτζής άρχισε να τα χώνει και να βρίζει τον Τατσόπουλο γι' αυτό το (ψεύτικο) θέμα!!! Ψιλοπροσπάθησα να του εξηγήσω πως δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο ντοκιμαντέρ και τί ακριβώς έχει γίνει, αλλά ήταν ανένδοτος! Να πω επίσης πως, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, και το θέμα με τον Τατσόπουλο ξεκίνησε πάλι από ανώνυμα εθνικιστικού χαρακτήρα blogs...

Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ειδικά για τον Τατσόπουλο παραλίγο να την πατήσω και εγώ με την προπαγάνδα που γινόταν και καθώς δεν τον είχα παρακολουθήσει καθόλου βρέθηκα να αναρωτιέμαι "βρε λες;" και να θυμώνω κιόλας. Οταν όμως έμαθα πως το όλο θέμα ξεκίνησε απο κάτι blog μου μύρισε προπαγάνδα. Μπορώ να συμφωνώ ή να διαφωνώ με κάποιον αλλά το να διαστρεβλώνω τα λόγια του είναι τουλάχιστον άδικο και κατακριτέο. Και ναι αυτή η σάχλα που διαβρώνει την παιδεία, την καλλιέργεια μας, που μας συνηθίζει στο να βρήσκουμε εύκολες και συνθηματικές απαντήσεις, που ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια και τώρα φτάνει στο αποκορύφωμα της μας θολώνει και τη λογική και μας κάνει έρμαια του κάθενός που μπορεί να βγάλει εύκολες κορώνες. Στις ώρες που ζούμε, ψυχραιμία και αλληλεγγύη χρειαζόμαστε. Μόνο έτσι θα βρούμε την άκρη.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στη θέση του θα απαντούσα με λίγους στίχους από ένα εξαιρετικά επίκαιρο τραγούδι, που είπε 35 χρόνια πριν: "και φεύγω δυνατός μακριά απ'τα ψέμματα προτού με κλείσουν πάλι συρματοπλέγματα..."

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

pnikol70 εξαιρετική η απάντηση σου. Πραγματικά θα ήταν η καλύτερη απάντηση αλλά λες να το "έπιαναν"; θα μου πεις γιατί αυτό το περι σάχλας θα το πιάσουν; ε, τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι που είπε ότι "γιατι δεν είχα να κρύψω τίποτα. Ο αθώος άνθρωπος δεν φεύγει μπροστά στο άδικο" πόσο πιο απλά να το πει; Νομίζω πάντως ότι μόνο μέσα στα χρόνια που περνάνε θα δικαιωθεί και θα ήθελα να δικαιωθεί όσο ακόμη είναι ενεργός, να συνηδειτοποιήσει ο κόσμος το άδικο βρε παιδί μου. Ίσως να κάνω όνειρα καμια φορά αλλά τόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούμε ότι ναι κάποιοι τα φάγανε αλλά και εμείς βάλαμε το χεράκι μας με τις επιλογές μας και με την άνεση να λέμε δε βαριέσαι, ή έλα μωρέ επειδή εγώ δεν θα δηλώσω το χωράφι μου ή θα πετάξω τα σκουπίδια μου εδώ, θα πέσει έξω η Ελλάδα; όλοι κλέβουν κλπ. Όταν χάνουμε τον πολιτισμό μας, την ταυτότητα μας και μαθαίνουμε στα εύπεπτα και αστραφτερά πράγματα που όμως είναι κενά δεν θέλει πολύ να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε μόλις μας τραβήξουν το χαλάκι και μας πουν ψεύτικη ευημερία τέλος.

Και ναι συμφωνώ nefeli ότι η απουσία του οργανωμένου κράτους δημιουργεί κενά αλλά θυμάμαι να μου λέει πχ ο παππούς μου ότι στο χωριό κάθε άνοιξη και κάθε φθινόπωρο μαζευόντουσαν και κάνανε εθελοντική εργασία για να κρατάνε τις βρύσες καθαρές κλπ ξαφνικά κανείς δεν κάνει τίποτα και όλοι λένε που είναι το κράτος. Γιατί; γιατί χάσαμε την αλληλοβοήθεια μόλις πιάσαμε πέντε δεκάρες; Πόσες φορές ο Γιώργος μίλησε για τα εύπεπτα τραγουδάκια που μας παραπλανούν; πόσες φορές μίλησε για τη βοήθεια που χρωστάμε στον διπλανό μας; Να πράγματα που πρέπει, που χρειαζόμαστε να θυμηθούμε σήμερα, μαζί φυσικά με τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι εάν ήθελε να είναι σωστός απέναντι σε όλους θα έπρεπε τότε να προτείνει και το γιαούρτωμα σε όλους τους επίορκους υπαλλήλους, σε όσους έπαιρναν μαϊμού επιδόματα και συντάξεις, σε όσους στις πολεοδομίες και στις εφορίες κάνανε πάρτυ. Σε σε σε ... Είναι πολλά τα λεφτά της διαφθοράς και δεν τα πήραν μόνο πολιτικοί όπως αποδείχτηκε κ.Γιανναρά. Τα φάγανε μαζί πολλοί (όχι όλοι αλλά πολλοί). Πολύ σαπίλα σε όλη τη δημόσια διοίκηση κ.Γιανναρά και πολύ καλά το είπε κάποιος εχτές. Εάν ο Παπανδρέου ή ο όποιος Παπανδρέου έβγαινε από τη Βουλή κι έλεγε σε μεγάλη πλειοψηφία από τους συγκεντρωμένους αγανακτισμένους '' πάρτε 10 δις ΕΥΡΩ ή σας διορίζω όλους θα έπαιρναν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ή όχι εκείνη τη στιγμή;''... Ξεβολευτήκαμε πολλοί (δίκαια ή άδικα). Υπάρχουν βέβαια και οι ιδεολόγοι. Σε αυτούς υποκλίνομαι!

Αυτό ακριβώς φωνάζω κι εγώ συνεχώς. Συμφωνώ Ελίνα. Αυτόματα την επόμενη στιγμή όλοι θα κουνούσαν σημαίες του πασοκ. Τόσο σιχαμένος λαός έχουμε γίνει με ευθύνη ΟΛΩΝ. Βολεύει πολύ να τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς Νεφέλη και ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ μας, όπως για παράδειγμα ότι τους πολιτικούς ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Επίσης όταν μιλάω εγώ για "αριστερόστροφες σάχλες και ακραία φαινόμενα" είμαι ακραίος, εγκάθετος και επικίνδυνος. Όταν τα λέει ο Νταλάρας είναι εύστοχος, εξαιρετικός, καταπληκτικός, μοναδικός, ανεπανάληπτος, άπιαστος, αξεπέραστος, αναντικατάστατος, ανυπέρβλητος, άσπιλος, αμόλυντος, αφθορος, άχραντος Κλπ κλπ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλώς τον! :)

Ο Νταλάρας είπε κάτι διαφορετικό:μίλησε για εξωκοινοβουλευτική αριστερόστροφη σάχλα που συνεταιρίζεται με την ημικοσμική δήθεν αριστερόστροφη τηλεοπτική σάχλα. Κι αυτό το σκέλος σε συνδυασμό με την ακροδεξιά (κουκούλες και κράνη-ωμή βία) δημιουργούν εθνική σάχλα.Αυτά περίπου είπε.

Κατά τα άλλα θεωρώ πως δεν έχουν ευθύνη μόνο οι πολιτικοί αλλά όλοι μας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι εάν ήθελε να είναι σωστός απέναντι σε όλους θα έπρεπε τότε να προτείνει και το γιαούρτωμα σε όλους τους επίορκους υπαλλήλους, σε όσους έπαιρναν μαϊμού επιδόματα και συντάξεις, σε όσους στις πολεοδομίες και στις εφορίες κάνανε πάρτυ. Σε σε σε ... Είναι πολλά τα λεφτά της διαφθοράς και δεν τα πήραν μόνο πολιτικοί όπως αποδείχτηκε κ.Γιανναρά. Τα φάγανε μαζί πολλοί (όχι όλοι αλλά πολλοί). Πολύ σαπίλα σε όλη τη δημόσια διοίκηση κ.Γιανναρά και πολύ καλά το είπε κάποιος εχτές. Εάν ο Παπανδρέου ή ο όποιος Παπανδρέου έβγαινε από τη Βουλή κι έλεγε σε μεγάλη πλειοψηφία από τους συγκεντρωμένους αγανακτισμένους '' πάρτε 10 δις ΕΥΡΩ ή σας διορίζω όλους θα έπαιρναν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ ή όχι εκείνη τη στιγμή;''... Ξεβολευτήκαμε πολλοί (δίκαια ή άδικα). Υπάρχουν βέβαια και οι ιδεολόγοι. Σε αυτούς υποκλίνομαι!

Αυτό ακριβώς φωνάζω κι εγώ συνεχώς. Συμφωνώ Ελίνα. Αυτόματα την επόμενη στιγμή όλοι θα κουνούσαν σημαίες του πασοκ. Τόσο σιχαμένος λαός έχουμε γίνει με ευθύνη ΟΛΩΝ. Βολεύει πολύ να τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς Νεφέλη και ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ μας, όπως για παράδειγμα ότι τους πολιτικούς ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Το θέμα είναι ότι έτσι όπως το πάνε οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ, στο τέλος θα μας πούνε πως για τη σημερινή κατάσταση φταίνε οι πολιτικοί σε ένα ποσοστό 10-20% και ο λαός 80-90%...Για εκεί πάει το πράγμα...

Ε, όχι ρε παιδιά, χαλαρώστε...Μην πιάνουμε το άλλο άκρο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από την πολύ χαλάρωση παθαίνουμε όσα παθαίνουμε...Δεν νομίζω όμως πως έπιασα το άλλο άκρο. Μια ζωή του μεσαίου χώρου είμαι άλλωστε... Απλά είπα και πιστεύω ακράδαντα(και προσωπικά δεν είμαι υπό την επίδραση και την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ, έχω ιδία κρίση κι εμπειρία) πως το να τα φορτώνουμε ΟΛΑ στους πολιτικούς είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να θέλουμε να αποποιηθούμε ευθύνες δικές μας. Κι αυτό αποδεικνύεται από όσα βγαίνουν στη φόρα. Γιατί,Θάνο, δεν τα φάγανε μόνο κάποιοι πολιτικοί (κι όχι όλοι βεβαίως) τα φάγανε και κάποιοι από το λαό (κι όχι όλοι βεβαίως). Κι επιπλέον όμως, τόσα χρόνια είχαμε ΟΛΟΙ ευθύνη για την ψήφο μας και πώς την εξαργυρώναμε αυτή την ψήφο (όσοι την εξαργυρώναμε γιατί δεν μπήκαμε όλοι στην διαδικασία της εξαργύρωσης). Υπάρχουν πολλοί όμως από τον λαό που την εξαργύρωσαν (είτε ως συμβασιούχοι που ψήφιζαν(2007) αυτούς που έταζαν τη μονιμοποίηση είτε επίδοξοι υπάλληλοι του δημοσίου που έπαιρναν μέρος στις πελατειακές σχέσεις με πολιτικούς είτε επιχειρηματίες που λάδωναν για να κάνουν τη δουλειά τους είτε ασθενείς που έδιναν το δωράκι στους αναίσχυντους γιατρούς είτε γονείς που ήθελαν το φανταράκι γιο τους κοντά τους κι όχι στα σύνορα είτε...).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ελίνα δεν αναφέρθηκα τόσο σε σένα και συμφωνώ σε αρκετά από όσα λες, όσο σε μια εικόνα που νομίζω πως προσπαθούν να περάσουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί σε δηλώσεις τους. Αυτή την αίσθηση έχω.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρεξηγήθηκε και η δική σου δήλωση,Θάνο! ;) Εγώ βέβαια δεν θα την διοχετεύσω στα ... blogs. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...