ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

"Τα λάθη του Νταλάρα"

62 posts in this topic

Αφού όλοι μας είμαστε αθεράπευτα << Νταλαρόφιλοι >>, ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο και από τη δική του σκοπιά βεβαίως, καλό θα είναι να κλείσει εδώ το θέμα με δύο επισημάνσεις :

1. Στην πονηρή και δύσπιστη εποχή μας- εκτός των άλλων- το να είσαι <<βασιλικότερος του βασιλέως>> παρά τις- ενδεχομένως- καλές προθέσεις σου οδηγεί τη σκέψη, πολλές φορές,και όχι άδικα, σε άλλα μονοπάτια.

2. Πολύ δεν ασχοληθήκαμε με μία αντιγραφή του έργου του Γιώργου( καθ΄ ομολογία του συντάκτη της) , πολύ εμπεριστατωμένη και για ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ χρήσιμη, αλλά οπωσδήποτε εκτός χρόνου ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kwstasvar...εκτός χρόνου,γιατί..;;διάβασες την επιστολή Αγγελάκα..;;διάβασες τα λόγια του Μητσιά..;;τις θέσεις κάποιων στο διαδίκτυο για τις αναβληθείσες συναυλίες στην Τουρκία..;;μακριά είναι τα γεγονότα του Μάρτη..;;

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλα τα έχω υπ΄ όψη μου αλλά νομίζω -και δεν κάνω λάθος- ότι άμεσα πήραν απαντήσεις όλοι οι εν λόγω κύριοι. Γι αυτό και είπα προηγουμένως, ας δώσουμε λήξη σ΄ αυτό το θέμα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ ανήκω στις "ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ"? Αν ναι, ευχαριστώ από καρδιάς για τα κεφαλαία, αν όχι, συγγνώμη που δε σε πιάνω kwstasvar. :whistling2:

Πραγματικά, γιατί είναι εκτός χρόνου? Ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος? Και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς να "δώσουμε λήξη σ' αυτό το θέμα". Φόρουμ είμαστε, συζήτηση κάνουμε. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η αντίθετη εμπεριστατωμένη άποψή σου.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καμία ενόχληση!Ο φίλος μας θεωρεί πως δεν έπρεπε να γίνει αυτό το αφιέρωμα.Δεν θα αλλάξουμε γνώμη σε κανέναν.Δεν είναι αυτό το ζητούμενο άλλωστε. Ας περιχαρακωθούμε και να μην βγαίνουμε προς τα έξω.Να αφήσουμε να λένε ό,τι βλακεία τους κατεβαίνει και να μην απαντιέται. Και να κάνουν τόσα χρόνια την δουλίτσα τους.Όσον αφορά εμένα τέρμα η σιωπή!Με όποιο κόστος!

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το αφιέρωμα ήταν εξαιρετικό και απαραίτητο για την τεκμηρίωση της πραγματικότητας και της αλήθειας, είτε κανείς θεωρεί ότι ο Γ. Νταλάρας χρειάζεται στήριξη είτε όχι. Πάντως ακόμη και τους πιο ισχυρούς δεν τους βλάπτει καμιά στήριξη που δεν είναι ψεύτικη, αν μη τι άλλο κάνει καλό στην «ψυχή» τους. Και αυτό το κείμενο που έγραψε ο Θάνος με στοιχεία που συνεισέφερε και η Ελίνα ήταν πέρα για πέρα αληθινό και καθόλου δείγμα συμπεριφοράς ανθρώπων «βασιλικώτερων του βασιλέως», πράγμα που ούτως ή άλλως δεν είναι οι δύο φίλοι σε καμία περίπτωση.

Όσοι ενοχλούνται μπορούν απλούστατα να μην το διαβάζουν ή να μην το εγκωμιάσουν.

Όσο πάλι για τους μακάριους τω πνεύματι πτωχούς … το χειρότερο είναι ότι μερικοί νομίζουν ότι η φράση ειπώθηκε γι᾽ αυτούς … αλλά απέχουν πολύ από το να είναι μακάριοι!

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kwstasvar...αφού έχεις υπόψη σου τις "βολές",που δέχθηκε ευθέως ο Νταλάρας στις τέσερις εκδοχές τους,που σου προανέφερα,θα ξέρεις κι από ποιούς απαντήθηκαν,ή σχολιάστηκαν τότε και τώρα...αν βρεις και ξέρεις κάποιον,του οποίου τα κείμενα διάβασες,που τα έγραψε πέραν της επιθυμίας και της θέλησης,να λεχθούν τα πράγματα με τ'όνομά τους και να στηριχθεί ο αγαπήμένος μας καλλιτέχνης,να μας τον αναφέρεις...γιατί οι φράσεις "αστείο" και "βασιλικότερος του βασιλέως",που χρησιμοποίησες,είναι παρεξηγήσιμες...πόσο δε,από τη στιγμή,που οι περισσότεροι μας,από εδώ μέσα γνωριζόμαστε και ως εκτούτου οι προθέσεις και οι ιδιοσυγκρασίες των συντακτών των σχετικών κειμένων,είναι γνωστές και ξεκάθαρες.....και συγγνώμη,αλλά οι "πονηροί",που μπορεί να "στραβώσουν" με όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς,απαντώντας στην "αντινταλαρική"εκστρατεία,δε με ενδιαφέρουν...θα παίρνουν πάντοτε κι εκείνοι την απάντησή τους...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Γιώργος ,φίλε ΕΚΟSΤΕL, άντεξε δυνατό πόλεμο από πολλά χρόνια πριν και στάθηκε όρθιος. Χωρίς την στήριξη κανενός μας, αφού τότε δεν υπήρχαν τα μέσα στήριξης που υπάρχουν σήμερα. Μόνο με την ΨΥΧΗ του.Και ήταν τότε νέος και άπειρος, τώρα θα φοβηθεί και θα στηριχθεί στην απαρίθμηση του έργου του- από όπου κι αν προέρχεται αυτή- για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του? Αστείο .

Οι εποχές έχουν αλλάξει όμως και ο πόλεμος είναι πλέον διαδικτυακός. Δεν είναι το θέμα αν θα φοβηθεί ο Νταλάρας, αλλά η παραπληροφόρηση που πασάρουν τα Blogs και οι περισσότεροι πιστεύουν οτι αυτή είναι η αλήθεια και δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να ψάξουν τι ισχύει και τι όχι.

Και τι θα πει να λήξουμε το θέμα;;; Δεν κατάλαβα...

Είπατε ότι είχατε να πείτε αλλά δεν θα μας σφυρίξετε και λήξη. Ήμαρτον...

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νομίζω οτι το <<εκτός χρόνου>> το εξήγησα προηγουμένως, για όποιον κατάλαβε. Όσο για << τη λήξη του θέματος>> το ζήτησα για να προστατέψω ορισμένους ή ορισμένες από μερικές εκφράσεις που τελικά λέχθηκαν μόλις προηγουμένως από αυτούς-ες και εκτέθηκαν γιατί έδειξαν ότι κάτι δεν κατάλαβαν και ας ζητάνε το διάλογο με εμπεριστατομένα μάλιστα επιχειρήματα.

Όσο για τις απαντήσεις που δόθηκαν, σε όσους αντιστρατεύονται τον Γιώργο, neck, δεν έχεις παρά να κάνεις τον ...κόπο να ανατρέξεις στο ogdoo.gr εκεί θα τις βρεις.

Το ότι <<Όσοι ενοχλούνται μπορούν απλούστατα να μην το διαβάζουν ή να μην το εγκωμιάσουν >> επιστρέφεται σε όποιον το είπε γιατί απλούστατα είναι εκτός θέματος και παραποιούν ορισμένα από τα λεγόμενά μου.

Εγώ τώρα αποσύρομαι από την κουβέντα, οι υπόλοιποι , αν θέλετε , συνεχίσετε. ούτως ή ή άλλως συμφωνείτε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kwstasvar...ναι,όντως απαντήθηκαν και απαντώνται όλο αυτό το διάστημα...από το Θανάση Γιώγλου(ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ)-συνεπικουρούμενος στην τωρινή του απάντηση,από την Ελένη Κωστελέτου(EKOSTEL),τον Αποστόλη Γιαννακίδη(Apostolis),το Θοδωρή Χαϊκάλη(Theodore) και το Σιδερή Πρίντεζη(sid)-και τον (neck)Άρη Αναγνωστόπουλο...τα γνωρίζουμε λοιπόν,δε χρειάζεται να ανατρέξουμε,γιατί εμείς οι ίδιοι τα έχουμε γράψει στο ogdoo...όλοι,εδώ μέσα,έχουμε ονόμα και επώνυμο,ξέρεις και γνωριζόμαστε...υπογράφουμε αυτά που γράφουμε επώνυμα κι έχουμε την ευθύνη των γραφομένων μας,όπως και τόσοι άλλοι,πουν γράφουν τόσο στο ogdoo,ή αλλού και είναι,ή δεν είναι μέλη του dalaras.com...ή,το γνωρίζεις,ή δε θέλεις να πεις καθαρά τί εννοείς...

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια φορά το χρόνο πάντως μας θυμάστε....και απ' ό,τι φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Με τον καλό λόγο για όλους. Τιμή μας... Πότε θα σας γνωρίσουμε και από κοντά να δείτε πόσο ρεμάλια είμαστε? Να βγάλετε το μίσος σας κατάμουτρα, γιατί από τα γραφόμενά σας υποθέτω ότι μας μισείτε απίστευτα! Θα πάτε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο?

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητέ kwstasvar, μάλλον η βιασύνη σου να απαντήσεις δεν σε αφήνει να διαβάσεις προσεκτικά και να καταλάβεις τι γράφουν οι διάφοροι φίλοι! Σε ό,τι με αφορά, γιατί εγώ το έγραψα το «όσοι ενοχλούνται μπορούν απλούστατα να μην το διαβάζουν ή να μην το εγκωμιάσουν», θα ήθελα να σου πω αφενός ότι δεν είναι καθόλου εκτός θέματος (τα ελληνικά μου είναι αρκετά καλά ώστε καταλαβαίνω απολύτως και τι διαβάζω και τι γράφω), και αφετέρου δεν είναι καμιά προσβολή για να γράφεις ότι την επιστρέφεις σε όποιον το είπε (γιατί μόνο προσβολές και ύβρεις επιστρέφει κανείς … στα ελληνικά τουλάχιστον). Άλλωστε εγώ το έγραφα γενικά και δεν το απηύθυνα σε σένα. Φαίνεται όμως ότι εσύ κατατάσσεις τον εαυτό σου σ᾽ αυτούς που ενοχλούνται. Δικαίωμά σου …

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

neck μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί εκτίθεσαι ? Μήπως επειδή αυτοδιαψεύτηκες ?

Και για να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους: όταν εγώ άκουγα και παρακολουθούσα τα πρώτα δειλά βήματα του Γιώργου, εσύ -και μη προσβάλεσαι- έπινες γαλατάκι. Οπότε τα υπονοούμενα, από όψιμους Νταλαρόφιλους, τουλάχιστον δεν τα δέχομαι.

marochr σας παρακαλώ τις υποθέσεις σας να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Δεν σας γνωρίζω ούτε με γνωρίζετε, οπότε δεν σας δίνω το δικαίωμα για τέτοιες εκφράσεις και ΠΡΟΣΟΧΗ μη διαστρευλώνετε εσκεμμένα τα λόγια μου.Εάν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο τότε λυπάμαι. Τα μηνύματα αυτά τα διαβάζουν και άλλοι.

Αν δεν το γνωρίζετε εγώ διαμένω στη Θεσσαλονίκη και είμαι κοντογείτονας του Θανάση.

thes επιστρέφει κανείς οτιδήποτε θεωρεί ότι τον προσβάλει,κι εγώ την έκφραση αυτή τη θεώρησα προσβολή, γιατί εγώ είμαι πρώιμος Νταλαρόφιλος( το είπα και πιο πάνω με άλλα λόγια). Άλλος λοιπόν είναι αυτός που βιάζεται και βγάζει συμπεράσματα.

Κρίμα πάντως γιατί είχα διαφορετική άποψη για το forum αυτό .Φαίνεται ότι ισχύει σε σας το << πας μη Έλλην βάρβαρος>>.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αναλαμβάνω την ευθύνη κάθε τέτοιας έκφρασης, άλλωστε εγώ την υπογράφω. Ας με κρίνουν αυτοί οι "άλλοι".

Το θέμα είναι ότι ουδέποτε μας δείξατε αυτή τη διαφορετική άποψη. Θυμάμαι πάντα να μπαίνετε και να γράφετε σπάνια και όταν γράφετε να τα βάζετε με όλους και με όλα!

Την αποψινή ιστορία εσείς την ξεκινήσατε, δεν σας επιτέθηκε κανείς αρχικά ούτε άφησε υπονοούμενα για γραφόμενά σας, ούτε χρησιμοποίησα εγώ την έκφραση "ορισμένες", ούτε σας ειρωνεύτηκα όταν ζητούσα εξήγηση για το "λάθος χρόνο" του άρθρου, κλπ κλπ...

Καληνύχτα σας (δεν είναι ειρωνική, είναι ουσιαστική μιας και η ώρα είναι περασμένη) και χαιρετισμούς στο γείτονά σας Θανάση, που υπέγραψε και το άρθρο.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν δεν το γνωρίζετε εγώ διαμένω στη Θεσσαλονίκη και είμαι κοντογείτονας του Θανάση.

Aυτό τώρα τι σχέση έχει;

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

neck μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί εκτίθεσαι ? Μήπως επειδή αυτοδιαψεύτηκες ?

Και για να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους: όταν εγώ άκουγα και παρακολουθούσα τα πρώτα δειλά βήματα του Γιώργου, εσύ -και μη προσβάλεσαι- έπινες γαλατάκι. Οπότε τα υπονοούμενα, από όψιμους Νταλαρόφιλους, τουλάχιστον δεν τα δέχομαι.

@kwstasvar...αυτοδιαψεύτηκα;;αυτά,που διαβάζω,για γέλια γίνονται ,όσο περνά η ώρα...καλύτερα,να μην τα θεωρήσω σοβαρά...κι αν θες να πουλήσεις Νταλαροφροσύνη,πετώντας φράσεις στον αέρα,πούλα ό,τι θες,δε σε εμποδίζει κανείς...με την ανωνυμία του πληκρολογίου,τζάμπα είναι...λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου,μόνο εκείνον,που γράφει και υπογράφει με όνομα και επώνυμο...κι αν δε σ'αρέσει όσα διαβάζεις σ'αυτό το forum,μην τα διαβάζεις,άρα και μην τα σχολιάζεις...γιατί βλέπω,πως χάνεις(εσύ)την ψυχραιμία σου...κι εμείς την ώρα μας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ δεν κατάλαβα γιατι "άναψαν τα αίματα"... όπως δεν καταλαβαίνω και τις αντιδράσεις ούτε των μεν ούτε των δε.

Η ερευνα αυτή υπάρχει δημοσιευμένη στο forum και στην wikipedia εδώ και 4-5 χρόνια. Οπότε, προς τι ο λόγος της αντίδρασης; Επειδή εμπλουτίστηκε και αναδημοσιευτηκε; Τόσο κακό ήταν;

Από την άλλη, είναι λογικό να υπάρχουν και άνθρωποι που διαφωνούν με την λογική αυτών των ερευνών.

Οπότε παιδιά, γιατί διαφωνούμε τόσο ενθερμα;;

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επειδή και πιο πάνω αναγράφηκε η λέξη αντιγραφή,να ξαναγράψω πως στο forum υπάρχει η λίστα των συναυλιών, όπως άλλωστε το αναγράφω και στο κείμενό μου ενώ στη wikipedia οι διακρίσεις που έγιναν στον Νταλάρα, όπως και αυτό το αναγράφω.

Όλο το υπόλοιπο κείμενο, έγινε τώρα, όπως και η συγκέντρωση των δημοσιευμάτων, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν καταχωρηθεί ούτε στο forum, ούτε πουθενά αλλού.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....

Κι επειδή ο χρόνος μου είναι πάαααααρα πολύ περιορισμένος, για να μπω στη διαδικασία να απαντάω σε όλα τα μηνύματα (γιατί δεν είναι μόνο το forum, στο Facebook γίνεται ένας ψιλοχαμός, με διάφορους που έχουν γράψει ακόμα και για πληρωμένα δημοσιεύματα), θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους μπήκατε στον κόπο και διαβάσατε αυτό το άρθρο, καθώς και για τα σχόλιά σας και να ξέρετε πως θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια...Και βεβαίως δεν πρόκειται να κάνω κανένα γκάλοπ για να δω αν θα συνεχίσω...

Οι 1200 περίπου αναγνώσεις που έχει φτάσει το κείμενο στο "Όγδοο" , αλλά και η ιδιαίτερη τιμή που έγινε σε αυτή τη δουλειά με το να συμπεριληφθεί στην επίσημη ιστοσελίδα (www.dalaras.gr) και από ότι πληροφορήθηκα μέχρι χθες το απόγευμα είχε φτάσει σχεδόν 1100 αναγνώσεις, οι πάνω από 30 αναρτήσεις, επίσης, που έχουν γίνει στο facebook, μεταξύ των οποίων και από ανθρώπους που ούτε καν τους γνωρίζω, για μένα λένε πολλά... Δε λέω πως τα νούμερα αποδεικνύουν ότι καλώς έγινε η δουλειά, αλλά, αν μη τι άλλο, φανερώνουν πως το θέμα ενδιέφερε πολλούς.

Απο κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να κρίνει αλλά και υποχρέωσή του να δέχεται την κριτική για τις κρίσεις του...

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.

Θανάσης Γιώγλου

13 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν δεν το γνωρίζετε εγώ διαμένω στη Θεσσαλονίκη και είμαι κοντογείτονας του Θανάση.

thes επιστρέφει κανείς οτιδήποτε θεωρεί ότι τον προσβάλει,κι εγώ την έκφραση αυτή τη θεώρησα προσβολή, γιατί εγώ είμαι πρώιμος Νταλαρόφιλος( το είπα και πιο πάνω με άλλα λόγια). Άλλος λοιπόν είναι αυτός που βιάζεται και βγάζει συμπεράσματα.

Το ότι αυτή η φράση δεν είναι και δεν μπορεί να είναι προσβλητική για κανένα και πολύ περισσότερο δεν αναφέρεται σε σένα προσωπικά και δεν έχει καμιά σχέση με το ποιός είναι πρώιμος ή όψιμος «Νταλαρόφιλος» είναι πασιφανές. Και ο νοών νοείτω.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και για να μπαίνουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους: όταν εγώ άκουγα και παρακολουθούσα τα πρώτα δειλά βήματα του Γιώργου, εσύ -και μη προσβάλεσαι- έπινες γαλατάκι. Οπότε τα υπονοούμενα, από όψιμους Νταλαρόφιλους, τουλάχιστον δεν τα δέχομαι.

Αχ μπράβο, αυτή είναι μια ωραία πρόταση ενός ώριμου ανθρώπου και πολύ καλαμαριώτικη κιόλας. Συγχαρητήρια! :clap::clap:

Μου θυμίζει τα παιδιά στο λύκειο που κοροιδεύουν τα παιδιά του δημοτικού.

Σας πληροφορώ κύριε γείτονα λοιπόν, ότι μπορεί αρκετοί εδώ μέσα να μην έχουν την ηλικία σας αλλά η αγάπη τους και προπαντώς οι γνώσεις τους πάνω στο "φαινόμενο" Νταλάρας είναι πολύ μεγάλες. Και μπορεί να μην είχαμε γεννηθεί καν όταν ο Νταλάρας έκανε τα πρώτα του βήματα, αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα να τον στηρίζουμε όπως εμείς ξέρουμε. Αν δεν έχετε αντιληφθεί τον πόλεμο που του γίνεται στο διαδίκτυο, φυσικά και δεν καταλαβαίνετε τον λόγο αυτής της καταγραφής "λαθών" στο άρθρο.

Υ.Γ. Και αυτό το στυλάκι μέλους που χρησιμοποιεί το φόρουμ μόνο για εύκολη και τζάμπα πληροφόρηση, και μια φορά το χρόνο μπαίνει για την πει στους άλλους, πόσο εκνευριστικό είναι....

7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατ΄αρχάς καλή σας ημέρα.

Θανάση η αναφορά στο όνομά σου έγινε όταν δέχθηκα πρόσκληση !απο marochr για να πάω το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ήθελα να δείξω ότι είμαι Θεσσαλονικιός και Καλαμαριώτης και δεν είναι τόσο εύκολο να κατέβω στην Αθήνα. Τίποτα παραπάνω.

Marochr -nec-thes Κάνετε μέγα λάθος αν νομίζετε ότι τα έβαλα με όλους σας και με όλα. Αντίθετα έγραψα την άποψή μου ξεκάθαρα ,άποψη που δεν αντιστρατεύεται την Νταλαροφιλία μου, ούτε προσπάθησα να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία που παρέχει το διαδύκτιο. Αντίθετα ένας-ένας εσείς μου κάνατε, με τις εκφράσεις σας που σας εκθέτουν, επίθεση .Αν έχετε αμφιβολία κάνετε τον κόπο να δείτε τη ροή της συνομιλίας μας από την αρχή. Το αν δεν θέλετε να ακούτε κάποιο λόγο λίγο διαφορετικό από αυτό που πιστεύετε, δεν σημαίνει ότι ο συνομιλητής σας σας μισεί και πρέπει να βάλετε στο στόμα του εκφράσεις τύπου<< να δείτε τι ρεμάλια που είμαστε>>κάτι που ούτε υπονόησα ( μια συγνώμη δεν θα έβλαπτε).

Αν κάποιος τέλος θέλει τα πλήρη στοιχεία μου ας μου το ζητήσει στο μέιλ μου. Δεν μου αρέσουν οι τζάμπα μάγκες Κε Αναγνωστόπουλε. Αυτά στους φίλους σας.

Ευχαριστώ πολύ.

Elpida επειδή είναι ακόμη νεαρή καλά θα κάνεις να μάθεις να συγκρατείς λίγο τα νεύρα σου καλό θα σου κάνει. Πίστεψε με . Εγώ στην ηλικία σου είχα μάθει να ακούω τις απόψεις των μεγαλυτέρων μου και όχι κατά κάποιο τρόπο να τις ειρωνεύομαι.

Share this post


Link to post
Share on other sites

..."βασιλικότερος του βασιλέως","αστείο",εκτίθεσαι","αυτοδιαψεύδεσαι","'έπινες γαλατάκι","όψιμοι Νταλαρόφιλοι","τζάμπα μάγκες"...ανέτρεξα αγαπητέ @kwstasvar στα γραφόμενά σας,ως μεγαλύτερος στην ηλικία,που είσθε,ως λέτε και το χρησιμοποιείτε και ως επιχείρημα...στρατιωτικού σεβασμού και συμμόρφωσης...ανατρέξτε αν θέλετε και στις δικές μου φράσεις,που χρησιμοποίησα...είμαι γνωστός για την ευγένεια και την ηρεμία μου...μη με προκαλείτε όμως...και το κλείνω εδώ.

,

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elpida επειδή είναι ακόμη νεαρή καλά θα κάνεις να μάθεις να συγκρατείς λίγο τα νεύρα σου καλό θα σου κάνει. Πίστεψε με . Εγώ στην ηλικία σου είχα μάθει να ακούω τις απόψεις των μεγαλυτέρων μου και όχι κατά κάποιο τρόπο να τις ειρωνεύομαι.

Τις απόψεις των μεγαλυτέρων έχω μάθει να τις ακούω και να τις σέβομαι όταν έχουν κάτι να πουν.

Τα "εσύ έπινες το γαλατάκι σου" και "όψιμοι νταλαρόφιλοι" δεν μου λένε τίποτα, ίσα ίσα μου προκαλούν γέλιο.

Ο σεβασμός κερδίζεται με τον λόγο, όχι λόγω ηλικίας.

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε kvstasvar,

Δεν νομίζω καθόλου ότι τα έβαλες με όλους και με όλα. Τα έβαλες απλώς με κάποιους που είχαν το δικαίωμα να γράψουν ένα άρθρο για ένα θέμα που ήθελαν και πίστευαν ότι έπρεπε να γράψουν γι᾽ αυτό, και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Και αν θεωρείς τον εαυτό σου προσβεβλημένο ή θιγόμενο από αυτά που γράψαμε, εσύ κανείς μέγα λάθος, γιατί μόνος σου έβαλες τον εαυτό σου στη θέση του θιγόμενου από τα λεγόμενα των συνομιλητών του forum που όσους ξέρω προσωπικά είναι άνθρωποι σοβαροί και νηφάλιοι. Αυτά που γράψαμε, αν θέλεις να το καταλάβεις, δεν είναι προσωπικές προσβολές … Αν δεν θέλεις να το καταλάβεις δεν μπορεί κανείς να σε πείσει γι᾽ αυτό και είναι κρίμα για σένα.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...