Posted December 16, 2012 · Report post στον Μιχάλης Κατσικούλης 6 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Η χτεσινή βραδιά είχε πολλές μαγικές στιγμές. Η πιο μαγική όμως ήταν αυτή: Αποστολη, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Μπορει να μην ειπε τα 1200... αλλα αυτη η στιγμη ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ η πιο μαγικη... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post 5 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Alona, σε ευχαριστω πολυ!! :D μου ελειψες πολυ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! :pity: :inlove: στο Passport, you+me= :yahoo: :yahoo: :clap: 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Η εκτελεσάρα του "Πάνε να πεις" και από την δική μου λήψη: 7 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Η εκτελεσάρα του "Πάνε να πεις" και από την δική μου λήψη: ...γιατί και τα ψηλά βουνά ραγίζουν και πεθαίνουν... Μοναδική στιγμή! Τον ευχαριστώ! Κι εσένα Αποστόλη για την εγγραφή και το upload!!! 9 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 (edited) · Report post Δύο οι μαγικές στιγμές από το τελευταίο διήμερο: - Δε φταίω (που παρέλειψα κιόλας να σημειώσω στην καταγραφή που έκανα εδώ, ευχαριστώ Μάκη και Νίκο). Το χειροκρότημα που ξεκινάει λίγο πριν τελειώσει το τελευταίο ρεφραίν μαρτυρά και την ένταση της στιγμής. Προσωπικά δάκρυσα... - Είναι αργά (ειδικά με αυτούς τους στίχους) Χτες σκεφτόμουνα ότι θα γράψω χίλια δυο πράγματα. Έλα όμως που τελικά μου έχουν μείνει τόσο έντονα οι δύο παραπάνω στιγμές. Θα πρόσθετα σαν bonus την "νταλαρική" κορώνα στο "Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου". Σαν ένα μικρό παιδί που θέλει να κάνει το κομμάτι του... Και το κατάφερε! Ειδικώς και γενικώς όσο κράτησε το gazARTE... Ευχαριστούμε για όλα... ΥΓ: Ραντεβού στο Passport! Εμείς θα είμαστε εκεί να δείχνουμε την αγάπη μας, όπου κι αν στρέφει το βλέμμα του......... ΥΓ2: Έχω να καταγγείλω την EKOSTEL ότι δε χειροκροτούσε καθόλου το Σάββατο. Αίσχος! ΥΓ3: Ποια ήταν αυτή που φώναζε "Γιώργοοοοοοοοοοοο" στο τέλος???? ΥΓ4: Το ΥΓ 2 & 3 ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους... ΥΓ5: Θέλω να πω διάφορα για το xristinaki αλλά θα με κόψει η λογοκρισία! Edited December 16, 2012 by marochr 7 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Η χτεσινή βραδιά είχε πολλές μαγικές στιγμές. Η πιο μαγική όμως ήταν αυτή: Aποστόλη άκουσα τη φωνή του πατέρα σου να ζητάει το "Ηλιοβασίλεμα σωστό" ή έχω παραισθήσεις; 3 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Ισχύει... 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Αφού δεν με πήγατε στο νοσοκομείο λόγω πόνων στο χέρι από το χειροκρότημα πάλι καλά... Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! Δεν έχω να προσθέσω κάτι γιατί καλύφθηκα από όσα γράψατε! Καλά να είναι! Καλά να είναι! 4 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post :w00t: :shock4: :shock4: :shock4: :majesty: :majesty: ΣΧΕΔΟΝ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!! Σχόλιο Βιβής μόλις το είδε: "Τι είναι αυτό, αληθινό είναι; 9 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post :w00t: :shock4: :shock4: :shock4: :majesty: :majesty: ΣΧΕΔΟΝ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!! Σχόλιο Βιβής μόλις το είδε: "Τι είναι αυτό, αληθινό είναι; :laugh: :laugh: Εμένα με εντυπωσιάζει που τελειώνει και τη λέξη, δε μένει μόνο στο "εεεε" και να πάρει ανάσα κ να τελειώσει μετά! Να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος σηκώθηκε όρθιος να χειροκροτήσει. :clap: 5 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Μας τρέλανε!!!! Να πω πως στη χτεσινή βραδιά παρόντες ήταν ο Μιχάλης Γκανάς και ο Άρης Δαβαράκης. Ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και καυστικός συνάμα. Όταν απευθύνθηκε στον Παπαχριστούδη και του είπε ''Εγέρθητω!''. Κι όταν μίλησε για το πώς έγινε η πρόταση για να τραγουδήσει το ''Μια στιγμή για πάντα''. Απάντησε εμμέσως και σε κάποιους βλαμένους.'' Η ταινία άλλωστε με αφορά αφού είμαι γνήσιο παιδί της χούντας''. Το σχόλιό του γεμάτο ειρωνική διάθεση προς τους βλαμένους αλλά και πικρία για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Και για το ''Δεν φταίω'' είπε ''το τραγούδι αυτό είναι σφάχτης για μένα''. Κάπως έτσι. 4 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Η εκτελεσάρα του "Πάνε να πεις" και από την δική μου λήψη: ...γιατί και τα ψηλά βουνά ραγίζουν και πεθαίνουν... Μοναδική στιγμή! Τον ευχαριστώ! Κι εσένα Αποστόλη για την εγγραφή και το upload!!! ένας καλός φίλος με πληροφόρησε ότι όταν ρωτησε ποια τραγουδια θα θελαμε ν ακουσουμε ως προτιμησεις, ακουστηκε η φωνη της Χρυσας ''πανε να πεις στην μανα μου''! Στραφηκε τοτε προς εκεινη, χαμογελασε λεγοντας ''ναι, εγω θα της πω, αλλα προσεξε γιατι θα της τα πω ολα" 6 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post Μετά από αυτόν τον κύκλο συναυλιών αισθάνομαι για μια ακόμα φορά υπερήφανος που ακολουθώ αυτόν τον καλλιτέχνη και ευγνώμων στον πατέρα μου που από βρέφος πριν αποκοιμηθώ είχα τα τραγούδια του για νανουρίσματα.Παράλληλα, χαίρομαι ιδιαίτερα που υπαρχει και αναπνέει δυνατά αυτή η κοινότητα η οποία με κάνει να μην αισθάνομαι περίεργα και μοναχικά για αυτά που μου προσφέρει αυτή η φωνή. 5 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2012 · Report post :w00t: :shock4: :shock4: :shock4: :majesty: :majesty: ΣΧΕΔΟΝ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!! Σχόλιο Βιβής μόλις το είδε: "Τι είναι αυτό, αληθινό είναι; ο Domingo, ο Carreras και ο Pavarotti συνδυαστούν μαζί Επόμενη συναυλία στη Σκάλα του Μιλάνου 5 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post Με έχετε τρελάνει με τις εντυπώσεις και τα βίντεό σας... Κοντεύω να σαλτάρω που δεν είμαι αυτή τη φορά εκεί. Γαμώ την κωλοευρώπη μου... Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι στο πάσσπορτ. Δε γίνονται αυτά... Από άλλον πλανήτη... Μας δουλεύει, δεν εξηγείται αλλιώς... 3 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post 6 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post Πραγματικά οι τελευταίες δυο βραδιές μας φύλαξαν μεγάλες εκπλήξεις.Κανείς από εμάς δεν το περίμενε αυτό που έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Παρασκευή ήταν λες και μεταφερθήκαμε κάπου στα τέλη του ΄70 σε μουσικές σκηνές στην Πλάκα. Φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα ήταν. Να μην προλαβαίνεις να συνέλθεις από τη μια έκπληξη και να σε πηγαίνει στην άλλη. Να μην προλαβαίνεις να συνέλθεις από τη μια ερμηνεία και να έρχεται η επόμενη. Και το Σάββατο να έρχεται να ολοκληρώνει αυτό το 6μερο θαύμα με την ερμηνεία στα "Είναι αργά" και "Πάνε να πεις". Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά για τα βίντεο. 6 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post :w00t: :shock4: :shock4: :shock4: :majesty: :majesty: ΣΧΕΔΟΝ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!! Σχόλιο Βιβής μόλις το είδε: "Τι είναι αυτό, αληθινό είναι; Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ !!!!!!!!!!!!!!! θα αρχίσω να πιστεύω την Μαρία (την γνωστή) μετά απο κάτι τέτοια ........ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post Εγώ έφτασα την Παρασκευή με δέκατα στο αεροδρόμιο, έφυγα με 40 πυρετό από το Gazarte και φωνή κάτι σε Μοσχολιού και Πόλυ Πάνου... Τι να πω; Τι "κλαίνεεεεεεεεεεεε" ήταν αυτό; Τον βλέπεις και τον ακούς στα Σκαλοπάτια, και αν εξαιρέσεις το μαλλί και δεις μόνο το πρόσωπο και τη φωνή, είναι σαν να έχεις μπροστά σου τον Νταλάρα το '90. Μεγαλείο!!!! Επίσης όταν κατάλαβα ότι θα πει το "Δε φταίω" δεν το πίστευα. Είχα και μια εξαιρετική συζήτηση με το xristinaki εκείνη την ώρα: Ε: Θα το πει... Χ: Θα πεθάνω Ε: Θα το πει Χ: Θα πεθάνω... :razz: Ευχαριστώ πολύ όσους ανέβασαν βίντεο, να είστε καλά! Υ.Γ.: Μας έλειψαν Βιβή, Αλόνα, Θανάσης... Να μην επαναληφθεί παρακαλώ... :nono: 7 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post Επίσης όταν κατάλαβα ότι θα πει το "Δε φταίω" δεν το πίστευα. Είχα και μια εξαιρετική συζήτηση με το xristinaki εκείνη την ώρα: Ε: Θα το πει... Χ: Θα πεθάνω Ε: Θα το πει Χ: Θα πεθάνω... :razz: :D :D :D Τελικά το xristinaki πέθανε το Σάββατο.... :) :) 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post Αποστόλη από τα Σκαλοπάτια δεν έχουμε δικό σου βίντεο, οεο;;;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.. -δ μπορω να γραψω αυτη τη στιγμη κατι αλλο- -οσοι το ζησαμε, καταλαβαινουν..- :rolleyes: 4 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2012 · Report post Τι καταστροφικό αίσχος είναι αυτά τα ντραμς... 2 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites