Νταλαρόφιλη

"Συναντήσεις - Πολιτιστικά ταξίδια"με το Λευτέρη Παπαδόπουλο

88 posts in this topic

Δλδ για να καταλάβω χανουμε τον Σάκη?????Μα βαζουν Σάκη και Νταλάρα ίδια μέρα?

Αισθάνομε,φώτα,μουσική,χορός xfactor live show yeahhhhhh

Κάποιος να γράψει τον Σάκη σε dvd ένας είναι ο Σάκης παιδιά......... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΤΙ ΕΚΠΟΜΠΑΡΑ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΗ???!!!!!!! :):):music::music:

Γιατί να διαρκεί μόνο 1 ώρα;;;;;

Παιδιά, ο Νταλάρας είπε ότι έχει παίξει σε δίσκους του Al Di Meola???? (εκτός απ' το Orange and blue??) ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????????? :music::music:;);););):wow:

ΠΕΤΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗ τί κιθάρες ήταν αυτές που έπαιζαν;;;; ;););)

Share this post


Link to post
Share on other sites

μπορεί να μου πει κανείς, γιατί έρχομαι Ελλάδα μια μέρα μετά την εκπομπή;;;;;;;

πόσο γκαντέμης είμαι;;;;;;;;

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 6 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ AL DI MEOLA....

ΤΙ ΚΙΘΑΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ????????

ΤΙ ????..............τρομερο το ηχητικο αποτελεσμα...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΕΕΕΕΕΣ!!!!

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ....αντε να συγκεντρωθεις να δωσεις τωρα.... :):music::music::)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Παιδιά, ο Νταλάρας είπε ότι έχει παίξει σε δίσκους του Al Di Meola???? (εκτός απ' το Orange and blue??) ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?????????????????

Χρύσα εκτός από το "Οrange and blue" δεν έχω κάτι άλλο υπόψη μου.

Πραγματικά ήταν μια εξαιρετική εκπομπή...Καθαρά μουσική...Και μακάρι να έχει και την ανάλογη συνέχεια, γιατί χρειάζονται τέτοιες εκπομπές...

Η συνύπαρξη του Νταλάρα με τους δυο μουσικούς ήταν άκρως ενδιαφέρουσα... Αν και με τον Τζον Μπερμπεριάν θα περίμενα να ακούσω και τη "Μπαρμπαριά" :lol: αλλά δεν πειράζει...

Δυο αρνητικά σημεία μόνο θέλω να επισημάνω.

Καταρχάς η ώρα μετάδοσης είναι απαράδεκτη για τέτοιου επιπέδου εκπομπή. Για αρκετούς, σχεδόν απαγορευτική. Τι καλύτερο είχε δηλαδή η ΕΡΤ από το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ;

Kαι το δεύτερο έχει να κάνει με τον τρόπο που παρουσιάζονταν τα τραγούδια και οι μονόλογοι του Νταλάρα και του Meola. Προβάλλονταν συγχρόνως στη μισή οθόνη ένα τραγούδι και στην άλλη μισή ο ένας από τους δύο να μιλάει, με αποτέλεσμα, όσο και να βλέπεις με το ένα μάτι το ένα πλάνο και με το άλλο μάτι το άλλο, κάτι να χάνεται...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!!! :) Με πραγματικά σπουδαίους καλλιτέχνες!Μου άρεσε η ταύτιση που έκανε ο Μέολα για τον Γιώργο με την Ελλάδα και ,βέβαια, οι μουσικοί διάλογοι τους.

Για την ώρα προβολής θα συμφωνήσω απόλυτα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταπληκτική εκπομπή η χθεσινή. Κρίμα κι άδικο που προσπαθούσα εγώ από την πλευρά μου, αντί για την ΕΡΤ, να ενημερώσω κόσμο για την προβολή της. Ο Al di Meola ήταν απίστευτος, όπως και ξέραμε βέβαια. Είναι μέσα στου δυο-τρεις μεγαλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο. Αυτά που κάνει με τον τρόπο που τα κάνει είναι άπιαστα. Πολύ μου άρεσαν οι σκηνές όπου ο Meola με τον Νταλάρα έπαιζαν μαζί, ενώ πολύ ωραία στιγμή και το ''Πέντε χρόνια δικασμένος'' με τον Μπερμπεριάν. Μακάρι να γίνουν κι άλλες τέτοιες εκπομπές. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πραγματικά καταπληκτική εκπομπή. Έλειπε απο την Ελληνική τηλεόραση. Βέβαια στην ώρα που προβάλλεται είναι σα να θέλουν να τη θάψουν. Δίκιο έχει ο Θάνος. Τι καλύτερο είχαν να βάλουν στις 21:00;;

Επιστρέφω στην εκπομπή. ΥΠΕΡΟΧΗ!! Προβούλες με κιθάρα με τον Meola και με Ουτι με τον Μπερμπεριάν.

Νομίζω πως πρέπει να τον φέρει εδώ για μερικές παραστάσεις. Θα κατασκηνώσω στην Αθήνα αν το κάνει αυτό!! Η εκπομπή των ονείρων μου όμως θα ήταν....μάλλον το κανάλι των ονείρων μου θα ήταν το ΝταλαροΠρόβες TV. Φαντάζεστε ένα κανάλι που θα έπαιζε 24 ώρες το 24ωρο τέτοιες πρόβες;;; Ας ξυπνήσω όμως τώρα.... Επίσης τέλεια στιγμή ήταν οταν μπήκε μέσα στο μαγαζί με τις κιθάρες, τι να λέμε τωρα...Τα πάντα όλα...

Δεν ξέρω τίνος ηταν η ιδεα για την εκπομπή, ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Υ.Γ: (Αν η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν παντρευτεί τον Τζον Μπερμπεριάν πως θα λεγεται; Χριστίνα Μπερμπεριάν-Αλεξανιάν;;;; )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ραδιοτηλέραση: Το πιο γρήγορο και έγκυρο περιοδικό :huh:

Διαβάστε:

http://i65.photobucket.com/albums/h216/tha...06/0001-144.jpg

Πότε πρόλαβαν από χθες το βράδυ και είδανε την εκπομπή, συντάξανε και τυπώσανε το τεύχος και το στείλανε και στη Θεσσαλονίκη, μόνο αυτοί ξέρουν... ;)

Έτοιμα ρεπορτάζ, προκατασκευασμένα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτοακυρώνονται κάποιοι σε εφημερίδες και περιοδικά. Αλλά πρόκειται για παλιά ιστορία που -όμως- συνεχίζεται. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήπως αυτοί έχουν την εκπομπή στα χέρια τους και πριν προβληθεί; Βέβαια και να την έχουν, και πάλι δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι την είδαν για να γράψουν ρεπορτάζ... λέμε τώρα...:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα συμφωνήσω και εγω για την ώρα μετάδοσης της χθεσινής εκπομπής.Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με την ΕΡΤ.Η ΕΡΤ χάρη στις επιλογές της, τα προγράμματά της και τις ώρες προβολής του προγράμματός της.΄Εχει καταντήσει ο ορισμός της κυκλοθυμίας σε τέτοιο βαθμό που ενας κυκλοθυμικός άνθρωπος μοιάζει να έχει μπροστά της μια απλή ίωση.

Σε ό,τι αφορά την χθεσινή εκπομπή ήταν πράγματι εξαιρετική, υπέροχη.Και είναι πραγματικά απίστευτο να βλέπεις μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα χέρια δυο ανθρώπων όταν μαζί με την τεχνική συνδυάζουν και την ψυχή τους.

Αυτό που θα μου μείνει περισσότερο είναι αυτό που είπε ο Al Di Meola.Ο Νταλάρας είπε υπερβαίνει τον πολιτισμό.Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι πιο ωραίο και πιο όμορφο από αυτό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταπληκτική εκπομπή! Καταπληκτικοί μουσικοί! Αυτός ο Al DiMeola μαγεύει ρε παιδί μου...! Και ο Νταλάρας, τι επαφή έχει με τους μουσικούς; Είναι ένας από αυτούς!

Μακάρι να δούμε κι άλλες ανάλογες συναντήσεις στο μέλλον...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους!

Θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες! Πράγματι η εκπομπή ήταν εξαιρετικότατη! Ο Al DiMeola απίστευτος και ο Νταλάρας όπως μας έχει συνηθίσει. Απλός, αληθινός, πολύ μεγάλος!

Είναι πολύ όμορφο να ακούει κανείς λόγια αναγνώρισης και αποδοχής για τον Νταλάρα από μια μεγάλη μορφή όπως ο Al DiMeola. Αυτό κάτι σίγουρα σημαίνει... Και καιρός είναι όλοι αυτοί που ξέρουν μόνο να κριτικάρουν να παραδεχθούν το πόσο μεγάλο κεφάλαιο είναι ο Νταλάρας για την Ελλάδα σε πολλά επίπεδα. Να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να κουβαλά την χώρα του τραγουδώντας σε όλον τον κόσμο για αυτήν και μεταφέροντας ένα κομμάτι του πολιτισμού της δεχόμενος την αναγνώριση και την αγάπη του κόσμου αλλά ταυτόχρονα μέσα από την πορεία του να είναι και κομμάτι του πολιτισμού της χώρας του!

Όπως είπε και ο Al DiMeola " ένας καλλιτέχνης είναι σημαντικός για τον κόσμο για το έργο που τελικά αφήνει πίσω του. Και αυτό γίνεται όταν από νέος κάνει τις σωστές επιλογές και προχωρόντας συνεχίσει να κάνει το ίδιο σωστές επιλογές". Νομίζω ότι κάτι τέτοιο ισχύει απόλυτα για τον Γιώργο Νταλάρα. Είναι τιμή για την Ελλάδα να έχει έναν τέτοιο πρεσβευτή.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Πολιτιστικό σοκ!"

Αυτό έπαθα παρακολουθώντας την εκπομπή...

Tον Meola τον παρακολουθώ χρόνια - ένα ξεχωριστό παίξιμο και ένας απο τους μεγαλύτερους κιθαρίστες του κόσμου. Μου άρεσε πολύ που τον είδα να παίζει μαζί με τον Νταλάρα. Μάλιστα είχε πλάκα όταν ο τελευταίος έδειχνε "χαμένος" με τα παιξίματα του Meola.

Το σοκ ήρθε με την πρώτη εικόνα του Berberian.... Πρώτη φορά τον έβλεπα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το παίξιμο του και το χρώμα του; Συγκινήθηκα πολύ περισσότερο μαζί του, εξαιτίας του οργάνου που παίζει και "κεντάει" τυφλές νότες. Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το ούτι και τώρα ακόμη περισσότερο, που είδα έναν τόσο σπουδαίο μουσικό, μιας και λειτουργεί σαν κίνητρο. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι ουτίστες (ενδεικτικά αναφέρω τον Haig Yazdjian), αλλά ο Berberian μου έκανε "κλικ"...

Αγαπημένο μου σημείο στην εκπομπή είναι το πρώτο ταξίμι που κάνει ο Berberian. Αυτά τα 15 - 20 δετερόλεπτα... τα έχω δει ίσα με 200 φορές,..

Σπουδαία εκπομπή. Μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες στην συνέχεια.

:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πραγματική εξαιρετική εκπομπη!!!Απαράδεκτη η‘ΕΤ-1 για την ώρα.Και ειδικά όταν έχει στη ΝΕΤ τη Eurorovision που είτε το θέλουμε είτε όχι (και η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλουμε καθόλου αλλά αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότητα) λειτουργεί εις βάρος της εκπομπής της ΕΤ-1.Πραγματικά απαράδεκτοι οι υπεύθυνοι ( :huh: της ΕΡΤ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά!

δυστυχώς έχασα αυτήν την εξαιρετική εκπομπή.

την έχει γράψει κανείς ;

ο θείους μου ,και εσείς από ότι διαβάζω, λέτε ήταν πάρα πολύ ωραία.

παίζει να βρεθεί κάτι ;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ ωραία η εκπομπή!! Μου την χάλασαν βέβαια που βάζανε ομιλίες πάνω από τα τραγούδια και τα "χαλάγανε"..... ;):huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εξαιρετική εκπομπή! ’ριστη δομή.Σου μετέδιδε το πάθος των μουσικών, του Μεόλα, του Νταλάρα, του Μπερμπεριάν, τη σχέση που τους συνδέει, την αγάπη σ΄αυτό που κάνουν.

Προσωπικά με συγκίνησε φέρνοντας στο νου τις θύμησες από εκείνες τις συναυλίες με τα Latin, και αυτόν τον καταπληκτικό ομώνυμο δίσκο, τομή στα μουσικά πράγματα της χώρας.

Μπράβο στη δημόσια τηλεόραση που αποδυκνύει πως πλέον μόνο σε αυτήν (ευτυχως ή δυστυχώς) προβάλλονται και απολλαμβάνουμε εκπομπές όπως τα "Πολιτιστικά ταξίδια" και οι "μουσικές του κόσμου".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πραγματικά φοβερή εκπομπή !!!!!!!!

Από τις ωραιότερες για να μην πω η ωραιότερη που έχουμε δει τελευταία στην τηλεόραση !!!!!!!!!!!! Να βλέπεις τον Νταλάρα να κάθεται έτσι απλά δίπλα στους φίλους του και τέτοιους μουσικούς, να παίζει και να πειραματίζεται με την κιθάρα του είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!!!!!........ να τον ακούς να μιλάει για τα τραγούδια και την μουσική , είναι μέσα στα «νερά του» !!!! απλά ΤΕΛΕΙΟ !!!!!

:huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χαιρετώ σας!! Το ανέβασε εδώ μήπως αυτό το αριστούργημα κανένας χριστιανός? Μας έφαγε η καθημερινότητα κ δεν έχουμε χρόνο για ενημέρωση καθόλου... :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Χαιρετώ σας!! Το ανέβασε εδώ μήπως αυτό το αριστούργημα κανένας χριστιανός? Μας έφαγε η καθημερινότητα κ δεν έχουμε χρόνο για ενημέρωση καθόλου... :huh:

Ρε παιδια καλησπερα τρελαθηκα οταν εμαθα οτι εχασα τετοια εκπομπη μηπως υπαρχει καποιος τροπος να την βρω?

Θα ειμαι υποχρεος σε οποιον με βοηθησει .

Ευχαριστω Γιαννης

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...