Sign in to follow this  
Followers 0
franz averstegge

Some thoughts about the club.

183 posts in this topic

Συνήθως τα "αποδεικτικά στοιχεία" ενδιαφέρουν αυτούς που δεν πιστεύουν μια άποψη.

Θεωρώ απλά ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν αποκτήσει εμπιστοσύνη στα γραφόμενά σου και γι'αυτό δε χρειάζεται να ακούσουν το απόσπασμα για να σε πιστέψουν.

Θα συμφωνήσω με το παραπανω κομμάτι του post της Χριστίνας.

Πιστεύω πως οι περισσότεροι είχαν καταλήξει σε μια άποψη και δεν χρειαζόντουσαν πειστήρια, απο τη στιγμή που το τι έλεγε αυτό το το αρχείο αναφέρθηκε, εν ολίγοις, από μέρους του Θανάση μέσα στο εν λόγω Post.

Προσωπικά, δεν το κατέβασα γιατί ομολογώ πως είχα κατεβάσει πρώτα τις φωτογραφίες και επειδή κατεβάζω ως Free user στο Rapidshare έπρεπε να περιμένω να μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα... Θα μου πείτε, "δικαιολογίες" αφού όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων... Μπορεί, δεν το αρνούμαι.

Ωστόσο, πιστεύω πως έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ένα φόρουμ που ασχολείται με πολλά πράγματα, ουσιαστικά & ανούσια, σοβαρά & αστεία, δίνοντας το ανάλογο βάρος. Η συγκεκριμένη συζήτηση, κατ'εμέ, ανήκει στα ουσιαστικά. Και είμαι 100% σίγουρη ότι την παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή ΟΛΟΙ, θαυμάζοντας τις γνώσεις των λίγων και, κυρίως, το ΜΕΡΑΚΙ τους για το ελληνικό τραγούδι. Έτσι, τουλάχιστον, ένιωσα εγώ.

:D

P.S. Ελίνα...keep walking! :D

Για να αποκλιμακώσω την ένταση, να σας θυμίσω τη φράση του Θανάση Βέγγου στον πρώτο Θου-Βου, όπου στην εκπαίδευση των πρακτόρων και σε μία πολύ δύσκολη άσκηση, όλοι οι άλλοι εκπαιδευόμενοι έκαναν πίσω με αποτέλεσμα να βγει εκείνος πάλι πρώτος για να εκτελέσει την άσκηση. Και λέει την παρακάτω απλή ατάκα που κολλάει σαν απάντηση στο post του Θοδωρή και έτσι την παραθέτω.
Γιατί για παράδειγμα αντι τώρα να σχολιάζουμε το ποστ του Σιδερή ασχολούμαστε με μία δική μου φράση.

(Σιδερής): ΞΑΝΑΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ !!!

Στο 5:25 περίπου...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τον Νταλάρα μπορεί να τον θαυμάζω πάρα πολύ, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δε θα κριτικάρω ότι δε μου αρέσει. Και μάλιστα εμείς πρέπει να είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του.

Το πρόβλημα δεν αφορούσε εμένα. ’λλο με πείραξε. Δηλαδή να κριτικάρω τον Νταλάρα επειδή επιλέγει να πηγαίνει σε χώρους πολιισμού και να είμαι αυστηρή κριτής του γι αυτό το πράγμα; Εδώ θα εξαντλήσουμε την κριτική μας ματιά; Αντί να χαιρόμαστε που επιλέγει τέτοιες μορφές πλήρωσης του ελεύθερου χρόνου του; Και να απαξιώνουμε την στάση του κάνοντας πλάκα με Ματσόπουλους; Εδώ είναι η ένστασή μου και δεν θα το έκανα θέμα εάν δεν θεωρούσα πως είναι σοβαρό. ’ποψή μου βέβαια και προσωπικό μου πρόβλημα αλλά επειδή τάχουμε πει και ξαναπεί -και ιδιωτικά και δημόσια ενίοτε- πίστευα πως κάποια πράγματα έχουν λυθεί.

Δεν τίθεται θέμα το αν εκτιμάται η δουλειά η δική μου εδώ μέσα. Ξέρω την αγάπη και την εκτίμηση. Κι από μένα προς όλους σας. Είναι αποδεδειγμένο άλλωστε.Η δουλειά που προσφέρουν όλα τα μέλη είναι ξεχωριστή κι αξιέπαινη. Όπως μπορεί ο καθένας προσφέρει. Ακόμα και μόνο με την γνώμη του. Είναι ένας δίαυλος επικονωνίας κι ανταλλαγής εμπειριών, απόψεων. Δεν θα το συνεχίσω γιατί θεωρώ πως όλα έχουν την σημασία τους. Η σκοπιά που το βλέπει κανείς αλλάζει κάπως τα πράγματα.

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης (και μάλιστα με παιδιά που έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι) .Ποτέ δεν λειτούργησα έτσι. Και δεν ήταν να αντιπαρατεθώ αλλά για να εκφράσω την διαφωνία μου σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αυτά και συγγνώμη για την αλλαγή κατεύθυνσης. :D

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης (και μάλιστα με παιδιά που έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι) .

:D:D:D:D:D

Καλά μόνο το ψωμί και το αλάτι σου έχουν μείνει;

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης (και μάλιστα με παιδιά που έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι) .

:D:D:D:D:wow:

Έλα ντε... ξεχνάς τις τούρτες, τα γλυκά, τα τραγούδια... :D

Για να επανέλθω στο θέμα:

για μένα, ο καθένας αντιλαμβάνεται το forum κ την θεματολογία του με τον δικό του τρόπο. Αν ο καθένας έχει πρόβλημα με οτιδήποτε, μπορεί πολύ απλά να μην σχολιάσει ένα δημοσίευμα, ένα άρθρο, μια φωτογραφία. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι με όλα. Γόνιμος ο εποικοδομιτικός διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων, αλλά ώς εκεί. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι όλοι μας. Μας ενώνει - δυνατά - ένα κοινό: ο Νταλάρας. Κ αυτό το "κουσούρι" το μπολιάζουμε με ότι μαθαίνουμε εδώ μέσα, χτίζοντας μέσα μας, ο καθένας ξεχωριστά, το οικοδόμημα που λέγεται Νταλάρας. Διαφέρει η αντίληψη κ ο τρόπος έκφρασης. Κ αυτό δεν είναι κατακριτέο.

:D:D:D:D:wow:

Κι όλα τα συμπαραμαρτούντα... :D

Λοιπόν σήμερα και χθες είχα μία έντονη ημέρα με αρκετό διάβασμα για μία δουλειά. Αυτό με εμπόδισε απο το να μπορώ να σκεφτώ και πολύ καθαρά. Τώρα που ηρέμησα θυμήθηκα πως έκανα ένα τραγικό λάθος. Μπέρδεψα το θέμα των φωτογραφιών. Θυμήθηκα πως αυτό που με πείραζε πολύ ήταν οι φωτογραφίες με Πλουσιόπουλος και Ματσόπουλους σε εκδηλώσεις που ήταν σε περιοδικά, αλλά όχι μαζί με τον Νταλάρα. Αφορμή ήταν κάτι φωτογραφίες του Νταλάρα που τις είδα και πιο δίπλα είχε φωτογραφίες απο διάφορους τέτοιους με τις κόρες τους και τις φίλες τους! Δεν ήταν φωτογραφίες μαζί! Ήταν φωτογραφίες στην ίδια σελίδα! Λάθος έγραψα και λάθος θυμόμουν! Και άδικα αναστάτωσα όλο το τόπικ! Ζητώ συγνώμη! :D

Συγχωρείσαι γιατι σ'αγαπάμε!

(Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,κάποιος άλλος εδώ ορίστηκε για να μας βασανίζει,εσύ μας αναστατώνεις όπως λες.Μάλλον τελικά ανακαλύπτουμε όλοι κάποια ταλέντα που βγαίνουν στο φως."Κάτι είναι και αυτό",που λέει και ο Θείος μερικές φορές.)

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0