Posted March 15, 2014 · Report post ευχαριστω Ελινα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2014 · Report post Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ο πρώτος που τόλμησε να ηχογραφήσει τον θρυλικό «Επιτάφιο» του Μίκη Θεοδωράκη, σαράντα ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη του ερμηνεία από τον μοναδικό Γρηγόρη Μπιθικώτση. Τι λέει; 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2014 · Report post Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ο πρώτος που τόλμησε να ηχογραφήσει τον θρυλικό «Επιτάφιο» του Μίκη Θεοδωράκη, σαράντα ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη του ερμηνεία από τον μοναδικό Γρηγόρη Μπιθικώτση. Τι λέει; :laugh: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2014 · Report post Θέλω να πιστεύω πως έγινε εκ παραδρομής κι όχι από βλακεία.Αν και συνηθίζεται τελευταία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2014 · Report post Ετοιμοισιμοι 7 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2014 · Report post Μήπως ήθελε να πει τη "Ρωμιοσύνη"; (δεν ξέρω αν ισχύει κάτι ανάλογο αλλά είναι το μόνο που σχετικό που μου έρχεται. Ο Θάνος μπορεί να μας κατατοπίσει) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2014 · Report post Ε, μάλλον λάθος κάνανε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2014 · Report post Διατίθεται για αύριο 1 εισιτήριο των 27 ευρώ (Β' διάζωμα) 2η σειρά. Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται? Bonus: η θέση είναι δίπλα μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2014 · Report post Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ποιος επιμελείται στις αφίσες των συναυλιών και των εμφανίσεων γενικότερα τις φωτογραφίες? Έλεος πια, οι ίδιες φωτογραφίες για οποιαδήποτε εμφάνιση κι αν είναι. Αυτή ειδικά στο μέγαρο την είδα την περασμένη βδομάδα που πέρασα από εκεί.Ωραία έχουν να συνεργαστούν με το Θεοδωράκη κάποια χρόνια αλλά δεν είναι ρε γαμώτο και πεθαμένοι (μακριά από δω) χτυπάω ξύλο.Βάλτε κάτι πιο πρόσφατο.Αυτά... συγνώμη αλλά ήθελα να πω κάπου τον πόνο μου. 3 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2014 · Report post Ρε παιδιά μια ερώτηση. Ποιος επιμελείται στις αφίσες των συναυλιών και των εμφανίσεων γενικότερα τις φωτογραφίες? Έλεος πια, οι ίδιες φωτογραφίες για οποιαδήποτε εμφάνιση κι αν είναι. Αυτή ειδικά στο μέγαρο την είδα την περασμένη βδομάδα που πέρασα από εκεί.Ωραία έχουν να συνεργαστούν με το Θεοδωράκη κάποια χρόνια αλλά δεν είναι ρε γαμώτο και πεθαμένοι (μακριά από δω) χτυπάω ξύλο.Βάλτε κάτι πιο πρόσφατο.Αυτά... συγνώμη αλλά ήθελα να πω κάπου τον πόνο μου. Πάλι καλά να λες που δεν μπήκε για εκατοστή φορά αυτή: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=305432846174972&set=a.305432672841656.90357.292902650761325&type=3&theater Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2014 · Report post Διατίθεται για αύριο 1 εισιτήριο των 27 ευρώ (Β' διάζωμα) 2η σειρά. Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται? Πουλήθηκε πριν μισή ώρα περίπου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2014 · Report post Από τη συνέντευξη τύπου 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2014 · Report post Ας ελπίσουμε οτι και η δισκογραφική θα αναγνωρίσει την σπουδαιότητα του κλασικού υλικού μας και θα λειτουργήσει οπως οι αντίστοιχες εταιρίες του εξωτερικού που εκδίδουν (σχεδόν) τα πάντα. 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites