petroz_d

Δύο Πιάνα,μία Φωνή - Θεσσαλονίκη-8,15,22/2/14

55 posts in this topic

Καλημέρα, με πολύ καλά νέα!

 

Στην τελευταία εμφάνιση εχθές του Σ.Μάλαμα στο Black is Alive στην Θεσσαλονίκη, υπήρχαν αφίσες για 2 εμφανίσεις,  αν δεν μου το μετέφεραν λάθος, του Γ.Νταλάρα στον ίδιο χώρο (περιοχή Βίλκα) στις 8 & 15 Φεβρουαρίου με το πρόγραμμα Δύο Πιάνα, Μία Φωνή!

 

Η σελίδα στο fb του Black is Alive το επιβεβαιώνει χωρίς να δίνει όμως ακόμη τις ημερομηνίες...αλλά αφού κυκλοφόρησαν οι αφίσες...https://www.facebook.com/pages/Black-is-Alive/464603523585863?fref=ts

12 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστούμε!Τι ευχάριστα νέα!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωω!!!! :yahoo:

 

Thanks πετρο!!

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τα βράδια που ζήσαμε μαζί με τον Σ.Μάλαμα. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας σύντομα. // 8/15/22 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε τον Γ.ΝΤΑΛΑΡΑ συνοδεύοντάς στο πιάνο ο Γ.Ανδρεου και ο Γ.Παπαχριστούδης. — at Black is Alive"



Αυτό είναι το καινούριο στάτους που πριν 7 λεπτά αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Black is Alive στο facebook :)

Και ψες ήμουνα εκεί και τρελάθηκα μόλις είδα τις αφίσες,οι οποίες μάλιστα ανέφεραν 3 εμφανίσεις...8,15&22 Φεβρουαρίου...και δεν ήταν μία,ήταν 5-6 αναρτημένες παντού στο μαγαζί...  :music_singguitar:

Ανυπομονώ!!!!

Είναι υπέροχο πρόγραμμα,το έχω δει στην Κύπρο...!!!!!!!!! :music:

9 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

:dance:  :dance:  :dance:  :dance:  :dance:  :dance:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιώργος Νταλάρας - Δυο πιάνα μια φωνή στη Θεσσαλονίκη (8,15 & 22/2) 

 

Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου

27/01/2014 

 

http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=9066&Itemid=136

9 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυο πιάνα μια (συν μία) φωνή κι εμείς σε εγρήγορση!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τιμες για μπαρ 15 ευρω.

Τραπεζι και σταντ 120 ευρω η φιαλη στα 4 ατομα, 30 ευρω δλδ το ατομο.

Το μπαρ αποτι ειδα στις φωτο ειναι στο πλαι και οχι τερμα θεου οποτε βολευει. Θα παω και να το δω ομως για να ειμαι σιγουρη..Δεν εχω ξαναπαει στο μαγαζι.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από την σελίδα του Black is Alive στο FB

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=656960404350173&set=a.471740176205531.105602.464603523585863&type=1&theater

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ...δύο πιάνα μια φωνή! Συμμετέχουν ο Συνθέτης Γιώργος Ανδρέου & ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗΣ. Μαζί τους η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ.

ΕΝΑΡΞΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ & 15-22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 

Οι πόρτες ανοίγουν: 22:30
Πληροφορίες Κρατήσεις: 2310 522940 & 2310 500132
Τιμή εισιτηρίου (με ποτό) 15€, 2ο ποτό 7€
Τιμή φιάλης 120€

 

 

** Να ενημερώσω για όσους δεν έχουν πάει στο μαγαζί, ότι τα τραπέζια δεν είναι τραπέζια κανονικά. Είναι σταντ με σκαμπό. Έχει λίγα τραπέζια με κανονικές καρέκλες με το που μπαίνεις στο μαγαζί. Όλα τα υπόλοιπα είναι σταντ. 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από FB Ευτυχίας Μητρίτσα

https://www.facebook.com/eftychia.mitritsa?hc_location=stream

 

Αυτή η παράσταση θα μπορούσε να ονομάζεται 
"Τα 3 G της Ευτυχίας", όπως είπε και ο Θείος. 
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ανυπομονώ να ακούσω "γυμνό" τονΓιώργος Νταλάρας , μόνο με τα απολύτως απαραίτητα: 
με τα δύο πιάνα ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ & George Papachristoudis) και την κιθάρα ή το μπουζούκι του, όπως ακριβώς τον περιέχει η μνήμη μου. Ως φορέα της μεγάλης Παράδοσης του ελληνικού τραγουδιού, από το ρεμπέτικο και τη Σμύρνη, μέχρι τους μεγάλους ποιητές και συνθέτες. 
Τιμή μου να είμαι κι εγώ παρούσα σ' αυτή την παράσταση, να βγάλω ό,τι κουβαλάω στο.. σακίδιό μου, δικό μου και ολονών.

Ξεκινάμε από Θεσσαλονίκη, αλλά το ταξίδι, απ' ό,τι φαίνεται, θα είναι μακρύ.

 
 
 
10 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολλές αφίσες στην Βασ. Ολγας!! Τι ωραία που είναι να βλέπεις τον θείο πηγαίνοντας στη σχολή!  :D  :D

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο FB σήμερα είδα αυτό: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=603373813087429&set=a.382967508461395.83997.376406755784137&type=1&theater

 

Δεν αναφέρονται ημερομηνίες. 

 

Στις 14 Φεβρουαρίου είναι τα Γιάννενα

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

:wow:  

 

Το ποστ μου: Afroditi Tranta Συγγνωμη,
δεν θελω να υποβιβασω το ταλεντο της κυριας μητριτσα(το οποια δεν
γνωριζω,και ελπιζω να αποδειχτει στην επικειμενη παρασταση) αλλα δεν
ειναι δυνατον να συγκρινουμε εναν απο τους σπουδαιοτερους καλλιτεχνες
της χωρας(αναφερομενη κυριως στην πορ
εια
χρονων αλλα και στην δραση του) με καποιον αλλο καλλιτεχνη με
συγκεκριμενο (ακομα) κοινο! Η μεγαλοψυχια του κ. νταλαρα αποδεικνυεται
χρονια τωρα με τοσους νεους καλλιτεχνες που εχει αναδειξει! Και
φανταζομαι ειναι τιμη της κ.μητριτσα να συμμετεχει σε ενα ολιγομελεστατο
μουσικο σχημα με τοσο σπουδαια ονοματα, εκ των οποιων ενα απο αυτα
ειναι η ιδια!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τους πείραξε δηλαδή που δεν άλλαξαν τον αρχικό τίτλο;Τους πείραξε που προστέθηκε η Μητρίτσα; Τους πείραξε η κοιλιά τους;Άντε γιατί έχω και πυρετό...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτα δεν με πολυαφορουν εμενα, ο καθεις λεει ο,τι π@π@ρια του κατεβει!! Τα λαικ ομως της κυριας μπαμπαλη και μαζαρακη καθως και τα σχολια με εξοργισαν!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όντως λάθος, έπρεπε να λέγεται: "Δύο πιάνα, μία φωνή, 2 ηχολήπτες, ένας φωτιστής, 5-6 σερβιτόροι, 1 καθαρίστρια, 500 θεατές (οι 30 με διαρκείας)" κλπ κλπ κλπ...  :what:

 

Το να πιστεύεις ότι είναι λάθος, είναι δικαίωμά σου. Η ειρωνία με ξεπερνάει όμως... Όπως και το κρυφτούλι του στυλ "δεν έγραψα εγώ όνομα" κλπ.

Όσον αφορά το like των κοριτσιών, προσπαθώ να μην σχολιάζω ένα Like, μου φαίνεται ανούσιο. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι που γίνεται. 

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

DYO_PIANA_MIA_FONH.jpg

 

“Δυο πιάνα,μια φωνή…Τα 3G της Ευτυχίας!”

“Tα 3G της Ευτυχίας!”: Δανείζομαι τη φράση από την προσωπική σελίδα της Ευτυχίας Μητρίτσα στο facebook!Φράση η οποία ανήκει στο Γιώργο Νταλάρα,θέλοντας να περιγράψει χιουμοριστικά την περιστοίχιση της νεόκοπης ερμηνεύτριας,από τρεις Γιώργηδες(Νταλάρας-Ανδρέου-Παπαχριστούδης),στην παράσταση “Δυο πιάνα,μια φωνή”,στην οποία συμμετέχει!Είναι γνωστός άλλωστε για τα ευφυολογήματα του ο Γιώργος Νταλάρας,για όσους τον γνωρίζουν!

Αύριο λοιπόν ξεκινά στη Θεσσαλονίκη ένα ακόμα μουσικό ταξίδι του μεγάλου μας τραγουδιστή,το οποίο είχε “μπαρκάρει” δυο μήνες νωρίτερα,από την Κύπρο,όπου και είχε παρουσιαστεί σε τρεις βραδιές-παραστάσεις,με τη διαφορά πως εκεί στη θέση του Γιώργου Παπαχριστούδη,ήταν ο Βάσος Αργυρίδης και συνάμα δεν υπήρχε η προσθήκη της Ευτυχίας Μητρίτσα.Ήμουν από εκείνους,που είχαν στηρίξει θερμά σε κατ’ιδίαν συζητήσεις μου με το Γιώργο Νταλάρα,το ενδεχόμενο της παρουσίασης της συγκεκριμένης παράστασης και στην Ελλάδα,μιας και οι ακροατές του,είχαν πολύ καιρό να τον απολαύσουν “λιτά κι απέριττα”,με ένα-δυο μόνο μουσικά όργανα να τον συνοδεύουν…από το Σείριο του Μάνου Χατζιδάκι στα τέλη του 1987,όπου και είχε ερμηνεύσει το “ελληνικό του πρόσωπο”  συνοδεία δύο μουσικών οργάνων.Τότε που ο Χατζιδάκις σημείωνε στο εσώφυλλο του ομώνυμου εκδοθέντος τον επόμενο χρόνο δίσκου(“Το ελληνικό πρόσωπο του Γιωργου Νταλάρα”),’’ Ο Γιώργος Νταλάρας διαθέτει τέσσερα ισχυρά πρόσωπα από τη γέννησή του. Με αυτά λειτούργησε τόσα χρόνια τώρα, φορώντας κι ένα βυζαντινό μανδύα χρυσοποίκιλτο και ακριβά ραμμένο. Το ένα του πρόσωπο περιέχει την παράδοσή του. Το άλλο, το πάθος του για το τραγούδι. Κάθε λογής τραγούδι. Το τρίτο, την ερωτική του σχέση με το κοινό. Και το τέταρτο, την τελειολογία και την τάση του για τα άστρα’’.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως με αυτή τη λιτή ενορχηστρωτική μορφή,παρουσιάστηκε ο Γιώργος Νταλάρας και στην αίθουσα του Ζαππείου,τέλη του 2008,στο αφιέρωμα για τα 70 χρόνια της Ελληνικής Ραδιοφωνίας(“Sotto voce”),στο Passport,τον Οκτώβρη του 2011 στο αφιέρωμα στην Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ,ή παραμονές Χριστουγέννων του 2012 στον Ιανό,στην εκδήλωση της Κιβωτού του Κόσμου για τα παιδιά.Θαρρώ όμως πως μια εφ’όλης της ύλης παρουσίαση του ρεπερτορίου του Γιώργου Νταλάρα με αυτή τη μορφή,είναι η πρώτη φορά,που θα πραγματοποιηθεί.Γι’αυτό λοιπόν,κάθε φορά που μιλούσαμε του μετέφερα το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου,να τον ξανακούσει έτσι “λιτά κι απέριττα”,εκφράζοντας άλλωστε και την προσωπική μου επιθυμία!

Σε μια εποχή που οι συμπράξεις των “ομόσημων μουσικών γεννιών” λαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο(Αλεξίου-Τσανακλίδου,Πρωτοψάλτη-Αρβανιτάκη,Πλιάτσικας-Στόκας,Μαχαιρίτσας-Σαββόπουλος),εκφράζοντας πολυποικίλλως ίσως την ανασφάλεια των καιρών,αλλά και σε κάποιες των περιπτώσεων κάνοντας πράξη καρτέρεμα ετών,ο Γιώργος Νταλάρας τουναντίον κάνει ξανά,αυτό που έκανε καλύτερα και περισσότερο από τον καθένα όλα αυτά 45 χρόνια της μουσικής του ύπαρξης:δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους,που εκτιμά,πως έχουν την ικανότητα να σταθούν επάξια και να διεκδικήσουν ένα επιθυμητό μέλλον στο χώρο της μουσικής.Τα παραδείγματα του παρελθόντος είναι ουκ ολίγα: Αλεξίου,Γλυκερία,Βίσση,Θεοδόσης,Χάρης και Πάνος,Τσαλιγοπούλου,Στανίση,Δήμου,Αρβανιτάκη,Κανά,Μαχαιρίτσας,Πυξ Λαξ,Ασλανίδου,Μπάμπαλη…Με τον καθένα από αυτούς η συνεργασία του Γιώργου Νταλάρα,περιείχε την ίδια συνισταμένη,τον ίδιο λόγο και αιτία,άλλαζε μονάχα η δυναμική της συνέχειας του καθενός από τους παραπάνω,ανάλογα με την πορεία που διάλεγε-διάλεξε να ακολουθήσει.Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η επικείμενη συνεργασία μαζί του,της Ευτυχίας Μητρίτσα.

Αύριο λοιπόν,Σάββατο 8 Φεβρουαρίου,τα δυο πιάνα του Γιώργου Ανδρέου και του Γιώργου Παπαχριστούδη θα βρίσκονται στη σκηνή του Black is alive της Θεσσαλονίκης,για να συνοδέψουν τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα και της Ευτυχίας Μητρίτσα.Καλοτάξιδο να είναι κι 
ετούτο το μελωδικό ταξίδι του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή,ο οποίος συνεχίζει να ερμηνεύει με την ίδια δυναμική,με αναλλοίωτη φωνή και συναίσθημα,δίχως “κραυγές”,φάλτσα και “δεκανίκια”…καθαρά,λιτά κι απέριττα…

Υπογράφει: Άρης Αναγνωστόπουλος


http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=9192&Itemid=25

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...