EKOSTEL

Radiofono.gr (8-3-14)

13 posts in this topic

Ο Γ.Νταλάρας ,το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, καλεσμένος στην εκπομπή της Κυριακής Αιλιανού.

http://www.toradiofono.gr/to-radiofono-pantou/item/334-o-giorgos-dalaras-s-toradiofono-gr

 

Η  πρόθεση είναι να πάρουν την ιστορία από την αρχή. Από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Μια ιστορία μέσα στη μουσική και όχι μόνο. 

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η φωτογράφιση είναι από την καμπάνια της Υ.Α για τους πρόσφυγες.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Υπενθύμιση!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aγαπητε γιωργο, οχι δεν συμφωνω οτι οι επιλογες μας φταινε για ολα. Κανεις δεν ειναι θεος, δεν ειναι τελειος και οσο μυαλο κι αν εχει δεν αρκει. Φταινε οι συγκυριες, φταιει η κοινωνια, φταιει και η ανθρωπιμη φυση που ειναι απληστη, Αλλα το μεγαλυτερο βαρος της ευθυνης ειναι αλλου. Εκει που η κυρια αννα και οι ομοιδεατες της υπεγραφαν την καταδικη μιας ολοκληρης χωρας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με τηλεμεταφορά βρέθηκε η κυρία Άννα και οι ομοιδεάτες της στη Βουλή; 

 

Μπορεί να μην αρέσει, αλλά αυτό που λέει ο Γιώργος είναι σωστό και κατά τη δική μου γνώμη. Οι συγκυρίες διαμορφώνονται κατα κύριο λόγο απο εμάς και η "κακούργα" κοινωνία διαμορφώνεται απο πολλές μονάδες που είμαστε πάλι εμείς. 

Edited by Theodore
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ μοιρολατρικό,Αφροδίτη! Δεν είπε πως δεν φταίνε οι επιλογές των ιθυνόντων αλλά κι εμείς που τόσα χρόνια τους σιγοντάραμε.Κι αυτούς και τις πρακτικές τους.Εκτός κι αν θεωρείς πως σαν πολίτες όλοι ήμασταν άψογοι.Ή επιλέξαμε σαν πολίτες εκείνους που έπρεπε για την χώρα. Μάλλον το αντίθετο κάναμε.Προσωπικά δεν απαλλάσσω τον λαό από τις ευθύνες του ακόμα και τώρα που είναι ψόφιος...Ψόφιος!Είμαστε ψόφιοι! Και δεν εννοώ να πέσει αίμα όπως κάποιοι ανεγκέφαλοι τσιρίζουν. 

 

Κι επιτέλους αυτός είναι ο Νταλάρας!Μιλάει ως ένας άνθρωπος γεμάτος από εμπειρίες και γνώση, που επέλεξε σε αυτή την ηλικία να μην χαϊδέψει κανενός αυτιά και  ο φόβος του είναι μονίμως ο διχασμός. Εάν πρόσεξες κάποιο σημείο που έθιξε για το πόσους νεκρούς είχαμε επί εμφυλίου και πόσους επί κατοχής. Το σκηνικό το τωρινό -τηρουμένων των αναλογιών- δεν απέχει πολύ από συνθήκες εμφυλιακές.  

 

Η Κ.Αιλιανού φανερά αμήχανη και τρακαρισμένη (δεν το είχε σε καμία από τις συνεντεύξεις που είχα ακούσει) και τιμημένη. Τον άφησε να αναλύει και είπε -κατά την γνώμη μου- πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

θοδωρη, θεωρω οτι δεν πρεπει να ειμαστε τοσο απολυτοι και αυστηροι με τους ανθρωπους. Δεν ειχαν ολη την τυχη να μορφωθουν, ουτε να μεγαλωσουν με γονεις ανοιχτομυαλους. Πολλοι ανθρωποι επηρεαζονται, αλλοι εθιζονται στο ευκολο, αλλοι ειναι θυματα παραπληροφορησης, δεν εχουμε ολοι τον ιδιο χαρακτηρα. Οχι δεν φυτευτηκε η αννα στη βουλη ουτε οι ομοιδεατες της, υπηρχαν ομως λογοι που ωθησαν τοσους ανθρωπους να ψηφισουν αυτους τους πολιτικους. Δεν γινεται να τα ριχνουμε ολα στον κοσμο!!! Ο κοσμος δουλευει, παλευει και αγωνιζεται. Και πολλοι ανθρωποι μεσα στην δινη της καθημερινοτητας δεν εχουν τον χρονο ουτε να δαβασουν, ουτε να ενημερωθουν, ουτε να φιλοσοφησουν. Γιαυτο υπαρχουν οι επιστημονες, η πολιτεια και ο πνευματικος κοσμος.

 

Ελινα βεβαιως εχουμε μεριδιο ευθυνης. Αλλα δεν νομιζω να ψηφισε κανεις με γνωμονα το κακο της χωρας. Ολοι το καλυτερο θελουν.

 

Ναι αυτος ειναι ο νταλαρας. Απλα διαφωνησα σε μια αποψη και το ειπα δημοσια. Η συνεντευξη συνολικα ηταν εξαιρετικη!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone who missed it, or just wants to listen to it again :walkman: : I've recorded the entire show in three parts.  :thumbup2: 

You can send me a private message if you wish to have a copy! 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είσαι σίγουρη πως όλοι ήθελαν το καλύτερο της χώρας; Ή πως κάποιοι ψήφιζαν επειδή ήθελαν να διοριστούν, κάποιοι ήθελαν επιχορηγήσεις αγροτικές, κάποιοι ήθελαν να μπουν σε συγκεκριμένη θέση για να βγάλουν λεφτά κλπ.Ίσως είσαι αγνή κι ανέγγιχτη από τέτοιες καταστάσεις ακόμα και δεν είδες γύρω σου σήψη και δυσωδία.Αυτά καυτηρίασε ο Νταλάρας θεωρώ. 

 

Κατά τα άλλα αυστηροί κι απόλυτοι  μπορούμε να είμαστε μόνο με την κυρία Άννα ή τον Νταλάρα;

 

 

Και για να προλάβω την όποια παρεξήγηση κι εγώ στους ψόφιους αυτού του λαού ανήκω. Που αγανακτώ στις παρέες, στις ουρές αλλά την οργή και την αγανάκτηση την βγάζω στο πληκτρολόγιο. Τζάμπα μαγκιά δηλαδή!

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ελινα μου, προσπαθω (γιατι προσπαθεια μεγαλη χρειαζεται) να μην ειμαι αυστηρη με κανεναν. Ουτε με τον εαυτο μας και να αυτομαστιγωνομασε. Οι πολλες ευθυνες και τυψεις γεννουν προβληματα. Συμφωνα με την αποψη μου παντα. Αλλωστε, ο καθενας την παλευει οπως ξερει και μπορει...

 

Οσον αφορα ολους αυτους που ψηφιζουν με το οποιοδηποτε οφελος, ακομα και αν ειναι το συμφερον, να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και οι αφελεις και δε μπορουμε να κανουμε τπτ γιαυτο. Αλλα και αφελεις να μην ειναι, η ιδεολογια καποιων ειναι ετσι διαμορφωμενη απο την κοινωνια που δυστυχως δεν μπορουν να δουν περα απο τον εαυτο τους. Πολυ ωραια το ειπε ο γιωργος, πιστεψαμε οτι η ουσια ειναι η υλη..Ελα ομως που δεν ειναι..

 

Αλονα σορι για το off topic, απλα ξεκινησε απο ενα σχολιο πανω στην συνεντευξη.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...