ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

23 Ή 24 Αυγούστου 2014 Στη Ρόδο

3 posts in this topic

Το ευχάριστο είναι ότι αυτή η ανακοίνωση, ακόμη κι αν δεν είναι οριστική, δείχνει την πρόθεση για παρουσίαση του προγράμματος του Black is Alive το καλοκαίρι. Έτσι το λαμβάνω εγώ... Εκτός αν είναι ευσεβείς πόθοι για λίγο Νταλάρα παραπάνω...  :blush:

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.tranzistoraki.com/2014/06/13/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF/

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - 23 Αυγούστου @ Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Μικρή Πατρίδα -  Ο Γιώργος Νταλάρας σε Τραγούδια από Καρδιάς

Ο Γιώργος Νταλάρας με το συνθέτη Γιώργο Ανδρέου στο πιάνο, με νέες διασκευές για δύο πιάνα, μπουζούκι, ακορντεόν και κιθάρα, σε μια σειρά από λυρικές μπαλάντες και λαϊκά τραγούδια από το ρεπερτόριο που έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια, καταθέτουν την ψυχή τους και το ταλέντο τους.
Τη σκηνή μοιράζεται μαζί τους ο πιανίστας και μουσικός Γιώργος Παπαχριστούδης. Μαζί τους η Ευτυχία Μητρίτσα (τραγούδι - ακορντεόν).
Μπουζούκι: Γιώργος Μάτσικας.
Ακορντεόν: Ντάσσο Κούρτι

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στη «Μικρή Πατρίδα». Βγαίνουν λοιπόν ξανά στο δρόμο, εκεί, στο “φοβερόν κριτήριον”, στους αγαπημένους τους συνοδοιπόρους μιας ζωής - τους ακροατές της μουσικής τους, τους φίλους τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Αγωνιούν για την κρίση τους, παραμένοντας αισιόδοξοι - πως το Μυστήριο θα πραγματωθεί κι αυτή τη φορά, πως θα γίνουνε Ένα, πως θα συγκινηθούνε, θα παρηγορηθούνε. Θα ελπίσουνε. Πάντα μέσα από τα τραγούδια, που καθένα αποκαλύπτει με έναν απροσδόκητο και μαζί απλό τρόπο, ιστορίες γοητευτικές, πονεμένες, γαλήνιες, σπάνιες αλλά και καταγγελτικές, πικρές, συγκινητικές, όπως ακριβώς εκφράζεται η ζωή μας καθημερινά.


 

8 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...