EKOSTEL

Στο Παλλάς Με Φαραντούρη Και Μουσικά Σύνολα

24 posts in this topic

http://www.action24.gr/2014-10-15-09-38-48/item/61827-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AC-%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1

 

· 25-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΝΤΑΛΑΡΑ & ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ.

 

Στο δελτίο τύπου η συγκεκριμένη αναφορά και προφανώς ισχύει. Ίσως το αφιέρωμα στον Θεοδωράκη;

Καλή αρχή για το 2016.

11 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ίσως άλλαξαν οι ημερομηνίες  "25 και 26 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Νταλάρας και η Μαρία Φαραντούρη θα τραγουδήσουν για τους άστεγους της πόλης". Εκτός κι αν το μπέρδεψε ο συντάκτης.

http://www.naftemporiki.gr/story/1039976/xristougenna-i-athina-giortazei-me-plithos-ekdiloseon

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλλον το μπέρδεψε ο συντάκτης. Στο αναλυτικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων δεν αναφέρεται για συναυλίες τους τον Δεκέμβριο. Κρατάμε το 25 και 26 Ιανουαρίου και ισχύει ο σκοπός. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Άνοιξε το σύστημα αγοράς εισιτηρίων για το Παλλάς. Στο www.ticket365.gr και στο τηλέφωνο του Παλλάς μπορείτε να επικοινωνείτε.

Κι ενώ υπήρχε χαρά για τα εισιτήρια λόγω των λογικών τιμών (5,7,10,12 και 15 ευρώ) δεν υπήρχε η ίδια χαρά όταν φίλος πήρε για να κλείσει  -με το άνοιγμα του συστήματος- εισιτήρια και διαπίστωσε πως υπήρχαν για την πλατεία Β Ζώνη συγκεκριμένα από τη 13η σειρά και μετά αυτά των 15 ευρώ. Και για τις δύο μέρες από την 13η σειρά...Τυχαίο πως είχαν τελειώσει τα εισιτήρια και για τις δύο βραδιές έως τη 12η σειρά; Δεν νομίζω!Στην vip και Α Ζώνη (15 ευρώ επίσης)ούτε δείγμα δηλαδή.Υπήρχαν βέβαια στον εξώστη και σε κάποια θεωρεία φθηνότερα. Πάλι καλά.Η τηλεφωνήτρια αιτιολόγησε πως υπήρχε μεγάλη ζήτηση. Μακάρι να είναι αυτό κι όχι  η συνήθης πρακτική δέσμευσης των εισιτηρίων. Το ζούμε στο Μέγαρο σε μικρότερη κλίμακα (τρεις πρώτες σειρές)όπου δίνονται αργότερα ή δίνονται προσκλήσεις και μετά οι έχοντες την πρόσκληση φεύγουν  πριν το διάλειμμα. Το ζήσαμε στη δεύτερη βραδιά Νικολόπουλου, χαιρέτησαν τους οργανωτές, έδωσαν παρουσία-χειραψία και την έκαναν. Τόση εκτίμηση και για το πρόγραμμα και για το δωρεάν. Τουλάχιστον λίγες προσκλήσεις να δίνονται και σε κάποιους ακροατές που χρόνια ολόκληρα στήνονται στις ουρές, πιάστηκε η μέση τους από την ορθοστασία,θέλουν να παρακολουθούν και τώρα αλλά αδυνατούν λόγω κρίσης. Κι όχι στους χορτασμένους και με ύφος που μπροστά κάνουν τεμενάδες και πίσω θάβουν με την ανάλογη ξινισμένη φάτσα.

Θα είναι πολύ δυσάρεστο πάντως για τους προνοητικούς που επιλέγουν να προμηθεύονται τα εισιτήρια νωρίς να διαπιστώσουν πως κάποιοι αργότερα προμηθεύτηκαν εισιτήρια στα ''ήδη δοθέντα'' ή δεσμευμένα. 

 

Σαφώς συγχαρητήρια στους δύο καλλιτέχνες που παραχωρούν την αμοιβή τους για τους άστεγους της πόλης και τους πρόσφυγες.

10 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν προτίθεμαι να κατέβω, αλλά προσυπογράφω μέχρι και στα κόμματα, με όσα γράφεις......

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ελινα κι εγω προσυπογραφω !!!!

 

Μπηκα στο συστημα να κλεισω, με το που ανοιξε η On -Line διαδικασια...

 

Δυστυχως κλειστα στην Α ζωνη ..και για τις δυο μερες..

 

Σε τηλ επικοινωνια...η απαντηση...δυστυχως ειναι δεσμευμενα....

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε σένα τουλάχιστον Έλλη είπαν την αλήθεια. Απαράδεκτο!

Εάν δεν είχα κλείσει ξενοδοχείο χωρίς δυνατότητα ακύρωσης και εισιτήρια μετάβασης δεν θα αγόραζα εισιτήρια από αντίδραση.

 

Κάποιοι γύρω από τους καλλιτέχνες  χωρίζουν και τις κατηγορίες ακροατών καθώς φαίνεται. 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ελινα, ολοσωστα οσα ειπες. Ειναι μια τακτικη του μεγαρου που προσωπικα θεωρω οτι μονο κακο τους κανει.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) thank God, I'm not the only one!!!!

and I think now I understand why it took such a long time until they opened the selling of tickets... they needed this time to count all those B)  who will get the "special" seats...  

5 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ελίνα, πολύ καλή τοποθέτηση! Γενικά ανοίγεις μεγάλο θέμα... Νομίζω βεβαια ότι τώρα ειδικά έγινε σε τόσο υπερβολικό βαθμό, ώστε όλοι να βρίσκουμε από τη 13η σειρά και μετά. επειδή εμπλέκεται ο Δήμος Αθηνών. Δε δικαιολογώ, απλώς το σημειώνω.

Ας το δούμε ως ευκαιρία να απολαύσουμε μια συναυλία με ακόμη καλύτερο ήχο, γιατί οι πρώτες σειρές υστερούν συνήθως... (παρηγοριά)  :razz:

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια χαρά απολαμβάνουμε τον ήχο εκεί που επιλέγουμε να καθόμαστε.  ;)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.in.gr/entertainment/music/news/article/?aid=1500052950

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς, συνέντευξη Τύπου για τις δυο μεγάλες συναυλίες που διοργανώνει στον ίδιο χώρο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη των Αθηναϊκών Θεάτρων, τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016.

Στη σκηνή του Παλλάς, οι δύο μεγάλοι έλληνες τραγουδιστές Γιώργος Νταλάρας και Μαρία Φαραντούρη συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια Ελλήνων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Σταύρος Κουγιουμτζής, κ.α.), καθώς και επιλεγμένες μπαλάντες της Μεσογείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αμοιβές των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στην Ελλάδα, καθώς και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη προσφύγων και αστέγων. Με τις συναυλίες αυτές ξεκινά μια σειρά φιλανρθωπικών δράσεων του Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης έδωσαν ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, οι δυο καλλιτέχνες Γιώργος Νταλάρας και Μαρία Φαραντούρη, καθώς και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας.

Παίρνοντας πρώτος το λόγο ο κ. Καμίνης, δεν έκρυψε τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια που νιώθει για τη συμμετοχή των δυο μεγάλων ελλήνων καλλιτεχνών στην εκδήλωση και τόνισε το ρόλο που διαδραματίζει ο Δήμος της Αθήνας με την ανάπτυξη δομών του για τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Μια από αυτές είναι ο Κόμβος Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας που στεγάζεται στο παλιό Φρουραρχείο απέναντι από το σταθμό Λαρίσης και από τις 1.000 οικογένειες που στήριζε το 2012, σήμερα βοηθάει 8.300 οικογένειες (25.000 περίπου ανθρώπους). Παράλληλα ο δήμος παρέχει γεύματα σε βρεφονηπιακούς σταθμούς σιτίζοντας 5.000, γεύματα σε ολοήμερα σχολεία, ενώ εκτός από αγαθά προσφέρει και υπηρεσίες, όπως νομική και ψυχολογική υποστήριξη όπου παραστεί ανάγκη.

Επιπλέον, ο κ. Καμίνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αντιμετώπιση της ανεργίας που μαστίζει τη χώρα τονίζοντας: «Όλοι μαζί πρέπει να περάσουμε στο επόμενο στάδιο και ο δήμος έχει αρχίσει να εργάζεται ήδη σε αυτό: πώς αυτούς τους ανθρώπους θα τους στηρίξουμε για να βρουν δουλειά και να στέκονται οι ίδιοι και οι οικογένειές τους μόνοι τους στα πόδια τους. Το έχουμε ήδη αρχίσει και θα το κάνουμε στην επόμενη προγραμματική περίοδο με τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Όταν φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι να σηκώσουν το κεφάλι και να ανακτήσουν τον αυτοσεβασμό τους, τότε θα έχουμε πετύχει. Πρέπει από τη φιλανθρωπία να πάμε στην αλληλεγγύη με αυτές τις αξίες».

Ακόμα ο κ. Καμίνης αποκάλυψε και τη δημιουργία δομής για τη φροντίδα των εξαρτημένων από τις ουσίες άστεγων ανθρώπων για να φροντίζουν την προσωπική τους υγιεινή λέγοντας: «Είναι θέμα υγείας, θέμα πρόνοιας και πρόληψης και εν μέρει αστυνομικό».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η κ. Φαραντούρη δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το κίνητρο είναι ο σκοπός και το περιεχόμενο αυτής της εκδήλωσης, αλλά και οι συντελεστές», και αναφερόμενη στο πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα εξέφρασε τη χαρά της που για πρώτη φορά στην Αθήνα συνεργάζεται μαζί του: «όσο τον γνωρίζω από κοντά βλέπω πόσο παραμένει αφιερωμένος με πάθος στο τραγούδι που αγαπάει» και συνέχισε: «εμείς σαν καλλιτέχνες πάντα εκφράζαμε μέσα από τα τραγούδια μας τις αγωνίες και τους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι παίρνουν πάλι ένα νόημα τα τραγούδια μας, έχουν μια επικαιρότητα». Ακόμη, αναφερόμενη στο παράδειγμα συναυλιών της στο εξωτερικό όπου ξένο κοινό ευαισθητοποιημένο από τα προβλήματα των Ελλήνων προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης έξω από τους χώρους των συναυλιών σημείωσε: «Σε αυτό το πλαίσιο μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε κι εμείς με το τραγούδι μας, που χτυπάει ένα καμπανάκι για να δει κάποιος βαθύτερα το πρόβλημα».

Κλείνοντας την ομιλία της φορτισμένη η κ. Φαραντούρη αναφέρθηκε στα προσφυγόπουλα που πνίγονται στα νερά του Αιγαίου λέγοντας: «Όλοι είδαμε αυτές τις φρικιαστικές εικόνες των παιδιών που πνίγονται, τις εικόνες του θανάτου και πάθαμε ένα πρώτο σοκ. Στην πορεία, θαρρείς πως συνηθίσαμε το φαινόμενο και την εικόνα της βίας και απαθώς και ως άβουλοι θεατές το προσπερνάμε, το θεωρούμε ότι είναι σε απόσταση από εμάς. Αλίμονο αν συνηθίσουμε αυτό το πράγμα, γιατί έτσι δεν βλέπουμε και τους πραγματικούς υπαίτιους αυτής της κατάστασης. Όλοι αυτοί που συνεχίζουν τους πολέμους, τα συμφέροντα, την τρομοκρατία.

»Αυτά πρέπει να θυμόμαστε και να γινόμαστε πιο ενεργοί. Ως καλλιτέχνες δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Οι δημιουργοί μπορούν να εμπνευστούν από αυτό και εμείς να ερμηνεύσουμε αυτό που θα γράψουν. Η Αθήνα δέχεται τη μεγάλυτερη πίεση και για αυτό ο καθένας μας με τον τρόπο του πρέπει να βοηθήσουμε»
.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε ότι η συμμετοχή του σε αυτή την εκδήλωση αποτελεί ξεχωριστή χαρά και τιμή για εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια παράλληλη σκέψη, αφού πριν από μήνες σε συναυλίες του στο εξωτερικό με τη Μαρία Φαραντούρη, βλέποντας τα είδη πρώτης ανάγκης που προσέφερε το ξένο κοινό, συζήτησαν πως κάτι ανάλογο έπρεπε να κάνουν κι εκείνοι.

Παράλληλα, για τις δυο μεγάλες συναυλίες στο θέατρο Παλλάς δήλωσε: «είναι ένα γεγονός που έχει διπλό χαρακτήρα, τον κοινωνικό και τον καλλιτεχνικό».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Νταλάρας έκανε μια παρομοίωση λέγοντας χαρακτηριστικά: «η σημερινή κοινωνική μας ζωή μοιάζει με ένα εκκρεμές που κινείται αργά. Κινείται από τη χαρά και το φως στο πένθος και την τραγωδία, και από την ευημερία στη θλίψη και την ένδεια. Αυτό όμως είναι και μια αιτία για να κινητοποιείται η συνείδησή μας για να μας δείχνει σε τι κόσμο ζούμε και πόσο ανάγκη έχει αυτός ο κόσμος να πάρει άλλες στροφές. Δεν θα σταματήσει όσο υπάρχει κρίση αφού οι άνθρωποι βρίσκονται ακόμα σε μια κατάσταση εφηβική από πλευράς κοινωνικής και πολιτικής ωριμότητας. Όσο υπάρχει κρίση θα υπάρχει και εθελοντισμός, και η δική μας προσπάθεια είναι συμβολική δεν είναι τίποτα σπουδαίο αυτό που θα προσφέρουμε, αλλά είναι συμβολικό».



Φαραντούρη & Νταλάρας τραγουδούν αφιλοκερδώς για τον ΚΥΑΔΑ - Κανένας πολίτης στην Αθήνα χωρίς φαγητό και στήριξη [εικόνες]pallasmaria_george-708.jpg?itok=FOr7EU5L     
Πολιτισμός         
20|01|2016 16:02                 
 

 

        

        

Τραγούδια παλιά λαϊκά, επίκαιρα, με δύο αγαπημένες φωνές και έναν κοινό σκοπό. Κανένας πολίτης στην Αθήνα χωρίς φαγητό και στήριξη. Στις 25/01 και 26/01 στο Παλλάς.

Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Κουγιουμτζής, αλλά και μπαλάντες της Μεσογείου, με τη Μαρία Φαρατούρη και τον Γιώργο Νταλάρα, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Ιανουαρίου στο Παλλάς.

pallas_1253448455.jpg

Για πρώτη φορά μαζί σε σκηνή της Αθήνας
Μετρούν πολλά χιλιόμετρα με συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως αυτή είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε κλειστό συναυλιακό χώρο της Αθήνας. Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού και θα ερμηνεύσουν το ίδιο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στην Ευρώπη. 

«Αλίμονο αν συνηθίσουμε τις εικόνες των νεκρών» 
«Έτυχε στις συναυλίες μας στο εξωτερικό, να φέρνουν ρούχα για πρόσφυγες και άστεγους για την Ελλάδα» είπε η Μαρία Φαραντούρη και κάπως έτσι το πήραν απόφαση με το Γιώργο Νταλάρα να βοηθήσουν τον πληθυσμό που πλήττεται, με τον δικό τους τρόπο. 
Δίνουν δυο συναυλίες, χωρίς αμοιβή για τους ίδιους, με τα έσοδα, (εκτός από τα λειτουργικά) για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. «Η ελληνική ποίηση που μιλάει για μετανάστες, ανέχεια και προσφυγιά, χτυπάει καμπανάκι» τονίζει η Μαρία Φαραντούρη και επισημαίνει, «Αλίμονο, δεν πρέπει να συνηθίζουμε τις εικόνες βίας και νεκρών ανθρώπων που δείχνει η τηλεόραση, γιατί γινόμαστε συνένοχοι» . 

«Ζωή σαν εκκρεμές» 
«Με πονάει και με πικραίνει η καθημερινότητα και συμμετέχω συμβολικά με τον τρόπο μου στο να βοηθήσω συνανθρώπους μου» λέει για τις συναυλίες ο Γιώργος Νταλάρας και χαρακτηρίζει τη ζωή μας, «εκκρεμές».  Αργή κίνηση, που μας πάει από τη χαρά και το φως, στο πένθος και τη θλίψη. 

Κόμβος αλληλοβοήθειας
Στον πρώτο όροφο του φρουραρχείου απέναντι από το Σταθμό Λαρίσης, τους τελευταίους μήνες, συντελείται ένα πραγματικό θαύμα. Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας στηρίζει αυτή τη στιγμή 8.500 οικογένειες, γύρω στους 25.000 ανθρώπους. 
«Είναι άνθρωποι που έρχονται με ραντεβού, για να πάρουν τα απαραίτητα για την οικογένεια τους, με το κεφάλι χάμω. Όταν το σηκώσουν και μπορούν να κοιτάζουν στα μάτια, θα έχουμε πετύχει το σκοπό μας», είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δυο συναυλιών ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Η σημαντικότητα τέτοιων πρωτοβουλιών είναι τεράστια. Ο Δήμος στεγάζει ΜΚΟ γιατρών και ψυχολόγων. Προσφέρει γεύματα σε 5.000 παιδιά, αγαθά και υπηρεσίες. Σκοπός του δήμου με τα επόμενα Ευρωπαϊκά προγράμματα η ένταξη ανθρώπων στην αγορά εργασίας και φιλοδοξία η βοήθεια σε τοξικοεξαρτημένους. 

fotografia_15.jpg

Η δύο αυτές συναυλίες ανήκουν σε μία σειρά φιλανθρωπικών δράσεων του δήμου της Αθήνας.
Οι ενορχηστρώσεις αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών είναι των Κώστα Γανωσέλλη, Κώστα Κρητσωτάκη και Γιάννη Σαμπροβαλάκη. 
Μαζί τους οι Γιώργος Παπαχριστούδης στο πιάνο, ο σολίστας του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και  Κωνσταντίνος Γεδίκης.
Παλλάς, Βουκουρεστίου 5 
Εισιτήρια: 5€, 7€, 10€, 12€ και 15€

 

 

http://www.iefimerida.gr/news/246646/staseis-ergasias-sto-megaro-moysikis-anavoles-kai-mataioseis-parastaseon

 

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στη συνέντευξη τύπου Φαραντούρη - Νταλάρα

 

Γράφτηκε από την  Κίκα Α. Ρόκα

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

 

http://www.ogdoo.gr/epikairotita/eimastan-ekei/sti-synentefksi-typou-farantoyri-dalara

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά το καλλιτεχνικό γεγονός, οι χαμηλές τιμές των εισιτηρίων και ο καλός σκοπός έκανε να εξαφανιστούν τα εισιτήρια.

 

Από τον υπεύθυνο του Οργανισμού Πολιτισμού του Δ.Αθηναίων.
''Οι προγραμματισμένες συναυλίες των δύο κορυφαίων Ελλήνων ερμηνευτών, της Μαρίας Φαραντούρη και του Γιώργου Νταλάρα, μαζί με τη Συμφωνική ορχήστρα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, που θα πραγματοποιηθούν στις 25 & 26 Ιανουαρίου στο θέατρο Παλλάς είναι ήδη SOLD OUT!
Μετά από απαίτηση χιλιάδων φίλων προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μια ακόμη παράσταση για την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Σε λίγο η επίσημη ανακοίνωση''

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τον βλέπω τον Γιώργο να τραγουδά σερί όλη την εβδομάδα αν συμπεριλάβουμε και το Passport...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά μάλλον δεν θα υπάρχει τρίτη συναυλία. Τροποποίησε ο υπεύθυνος την ανακοίνωση αφαιρώντας την πιθανότητα να προστεθεί και τρίτη. Προφανώς οι υποχρεώσεις των καλλιτεχνών ή και του χώρου δεν το επέτρεπαν.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...