Posted April 2, 2016 · Report post 4 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2016 · Report post Ξερουμε πόσα τραγούδια λέει ο Γ.Νταλάρας; ΥΓ: Το O γιατί φαίνεται σαν U στο εξώφυλλο; Χάλια η γραμματοσειρά που επέλεξαν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2016 · Report post Αυτό μάλλον είναι προπομπός του δίσκου. Πολύ ωραίο εξώφυλλο αλλά πιο πολύ ενδιαφέρει το εσωτερικό του δίσκου και το τι τραγούδια θα είναι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2016 · Report post Μη με κράξετε, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, μυρίζομαι πατάτα Μακάρι να διαψευστώ απόλυτα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2016 · Report post Μακάρι, Άγγελε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2016 · Report post Στο διαφημιστικό του Μελωδία ακούγεται λίγο ένα τραγούδι... Από αύριο θα δούμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post https://www.youtube.com/watch?v=1qiZP9WlT0U 3 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Ας μη γράψω καλύτερα τι σκέφτομαι...Απλά απορώ,αυτό μόνο..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Oυπς! Τωρα το είδα! Ενδιαφέρον μου φάνηκε σαν πρώτο άκουσμα.. Μελωδικό.. και ωραίος παλιός Στόκας.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Δεν είναι άσχημο... Έχει κάτι... Γιώργος Νταλάρας & Μπάμπης Στόκας - «Κλειδαριές» 04/04/2016 ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Γιάννης Αντωνίου http://www.ogdoo.gr/diskografia/nees-kyklofories/giorgos-dalaras-bampis-stokas-kleidaries Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Συμφωνώ με τους 2 προλαλήσαντες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Είχα αρχικά χαμηλές προσδοκίες. Τελικά μου άρεσε. 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Κακό δε θα το 'λεγα, καλό δε θα το 'λεγα... τουλάχιστον είναι ανώδυνο! Edit: Τελικά καλούτσικο είναι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Θα μπορούσε να είναι ένα τραγούδι του Δημήτρη Παπαδημητρίου ή του Νίκου Ζούδιαρη... Το "κλίμα" του τραγουδιού μου θύμισε το "Μέτρησα" του Ζούδιαρη με την Αρβανιτάκη... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2016 · Report post Συμπαθητικό είναι. Ακούγεται ευχάριστα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2016 · Report post τόσο κακό δεν είναι! Μου αρέσει πάρα πολύ το δίδυμο. Με το τραγούδι χρειάζεται λίγο χρόνο για να το συνηθίσεις. Ναί Θάνο, θυμίζει λίγο τον Ζούδιαρη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 5, 2016 · Report post Το θεμα είναι όμως ότι η κυκλοφορία είναι και απορία,με τον δίσκο Θαλασσινά παλάτια του Κορακάκη τι θα γίνει; Πάντως οι κλειδαριές εμένα μου άρεσαν!! 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2016 · Report post Eleana Vraxali "Κλειδαριές".. Οι οποίες με βρίσκουν με νέο κλειδί και σπίτι.. Ευχαριστώ που μοιράζομαι μαζί σας αυτή τη χαρά. Είναι το πρώτο τραγούδι, από το δίσκο Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Ως τότε θα ακούμε κάποια τραγούδια παρέα.. 5 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2016 · Report post Είναι το πρώτο τραγούδι, από το δίσκο Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Αυτό μ' αρέσει γιατί προέχει άλλο υλικό και είναι καλό να μην πέφτουν όλα μαζί. 3 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2016 · Report post http://www.music.net.cy/eleana-vrachali-epistrefi-me-mia-nea-synergasia-me-ton/ Ελεάνα Βραχάλη | Επιστρέφει με μία νέα συνεργασία με τον….! Μυρτώ Ζουμίδου22/09/2016 Με ποιον θα συνεργαστεί η Ελεάνα Βραχάλη Μετά τις “Κλειδαριές” που ερμήνευσαν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μπάμπης Στόκας, έρχεται τοδεύτερο τραγούδι του νέου δίσκου που ετοιμάζει η ταλαντούχα Ελεάνα Βραχάλη σε μουσική τουΓιώργου Σαμπάνη. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που βασίζεται στο βιβλίο της “Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας” και θα φέρει τον ίδιο τίτλο, σε στίχους δικούς της, μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και θα ερμηνεύσουν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μπάμπης Στόκας Σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο “Υπομονή”, το οποίο θα ερμηνεύσει ο Μπάμπης Στόκας σύμφωνα με την ανάρτηση της στο Instagram. Δείτε τη δημοσίευση της: “Δεν θελω άνθρωπο να δω,θέλω να συνεχίσω το όνειρο.Μπορώ;Να βλέπω οτι μ’αγαπάς,σα θησαυρό μ’αγγίζεις και χαμογελάς.Μπορώ;” Στούντιο για προσεχώς.Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας – next track “Υπομονή”. Μπάμπης Στόκας.Κι είμαστε όλοι χαρούμενοι σαν παιδάκια…” 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites