ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

Συναντήσεις Με Μουσικούς-Ιανός 19.05.16

5 posts in this topic

Επρόκειτο για μια ξεχωριστή εκδήλωση. Όσοι είμαστε κοινοί θνητοί και δεν έχουμε την εμπειρία μιας συνέντευξης ήταν μια υπέροχη ευκαιρία. Ο Νταλάρας ήταν εξαιρετικός. Και θα μπορούσε να συνεχίζει να θυμάται, να επικεντρώνει, να αναλύει και να γοητεύει το κοινό και για άλλες δύο ώρες. Άλλωστε πιστεύω πως η δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να θέσει όλα τα ερωτήματα. Πραγματικά πολύ ιδιαίτερος κύκλος αυτός του Ιανού.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νομίζω κι εγώ ότι ήταν από τις πιο "γλυκιές" και ανθρώπινες συνεντεύξεις του. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η Τασούλα Επτακοίλη που δεν παρασύρθηκε από τις μεγάλες παρενθέσεις των απαντήσεών  και έμεινε στο κομμάτι των μουσικών ερωτήσεων. Τους ευχαριστούμε όλους :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταλαβαίνω ότι το να μπαίνω και να σχολιάζω μετά από καιρό λίγο περασμένα πράγματα δε δείχνει ενδεχομένως ωραίο. Ήθελα όμως να καταθέσω και τη δική μου άποψη, η οποία δε θα υστερεί πολύ σε αυθορμητισμό, καθώς θα μεταφέρω περίπου όσα έγραψα στη σελίδα μου στο facebook κ τα οποία εξακολουθούν να ισχύουν στο μυαλό μου: 

 

Ο Νταλάρας στον Ιανό έδωσε νομίζω μία από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις των τελευταίων χρόνων! Ο φίλος που ανέβασε το παραπάνω βίντεο που έβαλε η EKOSTEL, χωρίς δεύτερη σκέψη και αυθόρμητα με το που τελείωσε η συνέντευξη γύρισε και μου είπε "ο Νταλάρας έδωσε ιστορική συνέντευξη απόψε". Και το συμμερίζομαι απόλυτα αυτό... Χαλαρός, μέσα σε επιτρεπτά για τον εαυτό του όρια, αφηγηματικός και ασταμάτητος στις ιστορίες περί μουσικής, νοσταλγικός, εξομολογητικός, με χιούμορ, άνοιξε την καρδιά του μπροστά στο κοινό του Ιανού. 
Για μένα η φωτογραφία που αναρτώ συνοψίζει αυτό το "άνοιγμα" ψυχής του που ζήσαμε το βράδυ της Πέμπτης. Με ένα γέλιο παιδικό, αληθινό, αυθόρμητο! 

13239447_1068888723171564_74649147429665


Πολλά μπράβο και στην Τασούλα Επτακοίλη που με απλές ερωτήσεις και στιγμές από την πορεία του καλλιτέχνη, έδωσε το έναυσμα για να ακούσουμε τόσο ωραία πράγματα. Κι όλα αυτά, βέβαια, με τη σημαντική συμβολή του Νίκου Πλατύραχου στη συζήτηση. 

 

 

Παρότι τα τραγούδια υπάρχουν στο αρχικό link της μετάδοσης της συνέντευξης, βάζω και το δεύτερο τραγούδι που ακούστηκε: 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλό είναι να γράφουμε κι ας είναι πιο αργά. Πολύ ωραία φωτογραφία και χαρακτηριστική,Μάρω!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...