Sign in to follow this  
Followers 0
EKOSTEL

Τα Άστεγα στο Παλλάς

6 posts in this topic

Τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα... Και στην Ελλάδα της κρίσης είναι πιο έντονο αυτό. Μπράβο για την πρωτοβουλία σαφώς που  γίνονται εκδηλώσεις για το κοινό όπως αυτή. Δελτία εισόδου κατά προτεραιότητα. 14 Δεκεμβρίου στο Παλλάς.

http://newpost.gr/entertainment/moysikh/575039/orxhstra-sygxronhs-moysikhs-ths-ert-kai-giwrgos-ntalaras-dwrean-sto-pallas

Η ορχήστρα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε συμφωνική μορφή το έργο του Νίκου Πλατύραχου «Τα άστεγα» υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Αναστάσιου Συμεωνίδη

Με «Τα άστεγα» του Νίκου Πλατύραχου από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους η ΕΡΤ, η Ορχήστρα και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30. Το έργο του «διεθνούς» έλληνα συνθέτη που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 θα ερμηνεύσουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Ασπασία Στρατηγού σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο –με δελτία εισόδου κατά προτεραιότητα- στο Θέατρο Παλλάς.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/1/2016 at 5:12 PM, EKOSTEL said:

Τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα... Και στην Ελλάδα της κρίσης είναι πιο έντονο αυτό. 

Προσυπογράφω...

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να πάτε όσοι μπορείτε και ειδικά με την ευκαιρία της ελεύθερης εισόδου. Προμηθευτείτε εγκαίρως τα δελτία εισόδου γιατί εχτές -όπως μου είπαν- άρχισε η ηλεκτρονική κράτησή τους (ticket365) και μέσω τηλεφώνου στο Παλλάς. Είναι κρίμα να είναι παρόν μεγαλόσχημο κι άσχετο κοινό κι όχι κάποιοι ακροατές που θέλουν και μπορούν ούτως ή άλλως οικονομικά ή κάποιοι που θέλουν αλλά δεν μπορούν οικονομικά εδώ και καιρό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστούμε για το βίντεο!

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0