Posted April 11, 2017 · Report post Cd single το ''Ένα παράξενο φύλλο''. Η κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου και τα έσοδα θα δοθούν στα παιδιά με αναπηρία του συλλόγου ''Κυψέλη'' http://www.emprosnet.gr/article/92786-cd-single-me-ton-ntalara-ena-paraxeno-fyllo Μια σημαντική συνεργασία με δύο ανθρώπους που θαυμάζεις. Πες μας πρώτα πώς γνωρίστηκες με τον Κώστα Παρίση. «Τον αγαπούσα πριν τον γνωρίσω τον Κώστα γιατί είναι εξαιρετικός δημιουργός. Κάποια στιγμή ένας φίλος από τη Λήμνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε στο μαγαζί του μια συναυλία. Ήθελε να συμμετάσχω κι εγώ στη συναυλία με τον Κώστα Παρίση και τον Θάνο Ανεστόπουλο! Έτσι γνωριστήκαμε, ήταν αμοιβαία η αγάπη και εκεί μου είπε “φίλε θα βρεθούμε ξανά και θα κάνουμε πράγματα” και πράγματι έκτοτε έχουμε βρεθεί πολλές φορές μουσικά. Εκείνος πίστεψε τα τραγούδια μου, ηχογραφήσαμε μαζί κομμάτια και κάποια στιγμή θα έχουμε και τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο». Με τον Γιώργο Νταλάρα; «Το Μάρτιο του 2016, 19 του μηνός, Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Ξενοφοβία, παρουσιάστηκε το “Παράξενο Φύλλο” στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, όπου με δικά του έξοδα ήρθε ο Γιώργος Νταλάρας να συμπράξει μαζί μας. Εκεί παρουσιάστηκε και ο Ντάνι, που είναι από τη Συρία, δίνοντας έναν άλλο συμβολισμό στη συναυλία μας. Δυστυχώς, δεν ήρθε στην ηχογράφηση για δικούς του λόγους». Πώς προγραμματίστηκε αυτό; «Ο Κώστας Παρίσης είχε πιστέψει σε αυτό το τραγούδι και σκεφτόταν διάφορους καλλιτέχνες να το ερμηνεύσουν, όπως τον Μίλτο Πασχαλίδη. Όμως μου είπε ότι ο καταλληλότερος είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Βέβαια δεν πίστεψα ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Μετά μου λέει ο Κώστας “στείλε μου τους στίχους να τους στείλω στο Γιώργο!”. Λέω “ποιον Γιώργο;” και μου είπε τον Νταλάρα. Και στη συνέχεια με ξαναπήρε και μου είπε ότι “ο Γιώργος είναι εντάξει! Τον άλλο μήνα ηχογραφούμε”. Ακόμα μία έκπληξη ήταν ότι ήρθε και στη Μυτιλήνη να το τραγουδήσει. Δεν το πίστευα όταν πηγαίναμε από το αεροδρόμιο να τον πάρουμε. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι παρόλ’ αυτά που ακούγονται κατά καιρούς, ο Γιώργος Νταλάρας είναι πολύ απλός άνθρωπος, εξαιρετικός ως προς το πώς δίνεται. Η συμπεριφορά του απέναντι στους καλλιτέχνες είναι υποδειγματική και συμπράττει ισότιμα». Και το «Ένα παράξενο φύλλο»; «Είναι η ιστορία του ανθρώπου που αφήνει την πατρίδα του, αναζητεί καλύτερη τύχη σε άλλο τόπο. Είναι η πορεία αυτή των ανθρώπων ανά τους αιώνες, που ξεκινά από τους παππούδες μας και φτάνει στο σήμερα κάνοντας ένα θλιβερό κύκλο. Το τραγούδι έχει ηχογραφηθεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Κώστα Παρίση κι εμένα και παίζουν “Τα φώτα Απέναντι”. Τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου θα είναι έτοιμο για να το διαθέσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου». 3 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2017 · Report post Καλησπέρα. Εχει κυκλοφορησει το cd-single στα δισκοπωλεια; Quote Share this post Link to post Share on other sites