Sign in to follow this  
Followers 0
Anna

Ο Νταλάρας τραγουδά Κουγιουμτζή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 04.11.2019

5 posts in this topic

Ένα ταξίδι με τον Γιώργο Νταλάρα για σπουδαίο σκοπό!

Το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ συνεχίζοντας την παράδοση των Μεγάλων Ευεργετών σηματοδότησε μια νέα εποχή για την πατρίδα μας. Στη Βόρειο Ελλάδα επέλεξε να στηρίξει τους πολίτες της με μια σπουδαία δωρεά, που παρόμοιά της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. H Αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα» ανέλαβε και υλοποίησε αυτό το μεγάλο και απαιτητικό εγχείρημα. Ένας υπερσύγχρονος ψηφιακός αγγειογράφος δύο επιπέδων ξεκίνησε να λειτουργεί από τις αρχές του 2019 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη σωτήρια αντιμετώπιση περιστατικών «ζωής και θανάτου».

Στο πλαίσιο αυτής της μοναδικής στιγμής το Μ.Α.Ζ.Ι. τιμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναγνωρίζοντας την καταλυτική συμβολή του στην πραγμάτωση αυτού του οράματος. Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 διοργανώνει μία τιμητική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για να βραβεύσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μετά τη βράβευση ο μοναδικός Γιώργος Νταλάρας θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του αξέχαστου Σταύρου Κουγιουμτζή. Ο μεγάλος καλλιτέχνης που συμμετέχει στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, θα μας παρασύρει με τραγούδια που δεν «αγγίζουν» μόνον όσους τα γνώρισαν την εποχή που γεννήθηκαν, αλλά συνεχίζουν να μαγεύουν και τις επόμενες γενιές. Τον Γιώργο Νταλάρα θα συνοδεύσουν επί σκηνής ο Ανδρέας Καρακότας και η Ασπασία Στρατηγού.

Read more at: https://parallaximag.gr/agenda/mousiki/ena-taksidi-me-ton-giorgo-ntalara-gia-spoudaio-skopo


 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΑΥΡΙΟ αρχίζει η προπώληση. Λεπτομέρειες στο κείμενο που ακολουθεί:
Η Πρόεδρος Αλεξάνδρα Γωγούση και τα μέλη του Δ.Σ.
της Αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
"Μ.Α.Ζ.Ι.-Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα"
Σας προσκαλούν
Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21.00
στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Σε μία μοναδική συναυλία με τον μεγάλο καλλιτέχνη
ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ
που θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του αξέχαστου Σταύρου Κουγιουμτζή
Ο μεγάλος καλλιτέχνης που συμμετέχει στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, θα μας παρασύρει με τραγούδια που δεν «αγγίζουν» μόνον όσους τα γνώρισαν την εποχή που γεννήθηκαν, αλλά συνεχίζουν να μαγεύουν και τις επόμενες γενιές.
Τον Γιώργο Νταλάρα θα συνοδεύσουν επί σκηνής ο Ανδρέας Καρακότας και η Ασπασία Στρατηγού.
Θα προηγηθεί τιμητική βράβευση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Με δωρεά του ΙΣΝ 1.500.000.€, το Μ.Α.Ζ.Ι. υλοποίησε πρόσφατα το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου, μοναδικού στη βόρειο Ελλάδα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Τη βράβευση θα πραγματοποιήσει το επίτιμο μέλος του Μ.Α.Ζ.Ι. και Πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρίας Minos EMI, που συνέβαλε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, κ. Μάκης Μάτσας.
Το βραβείο φιλοτέχνησε ο διεθνούς φήμης εικαστικός Κώστας Βαρώτσος
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, πωλητήρια Αριστοτέλους
Μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα ενισχύσει τους κοινωφελείς σκοπούς του Μ.Α.Ζ.Ι.
Παραγωγή Μ.Α.Ζ.Ι.

Λίγα λόγια για το Μ.Α.Ζ.Ι.
Τον Οκτώβριο του 2011, μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών της Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενοι σε μια μεγάλη ανάγκη της σημερινής κοινωνίας αποφάσισαν την ίδρυση της αστικής εταιρείας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «Μ.Α.Ζ.Ι. - Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα».
Το «Μ.Α.Ζ.Ι. - Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα» επί 5 χρόνια –μέσω κοινωνικού παντοπωλείου– παρείχε στους δικαιούχους του προϊόντα: τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα κ.λπ. και υπηρεσίες: ιατρικές, νομικές, ψυχολογικής στήριξης κ.λπ. Τα τρόφιμα/ρούχα/έπιπλα και η ιατρική φροντίδα που προσφέρθηκαν επί 5 χρόνια σε 1.500 άτομα κάθε μήνα, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε από κοινού.
Σκοπός του πάντα είναι η ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά πλέον συνάνθρωποί μας και ήδη από το 2017 και μετά, η υλική υποστήριξη σε νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα της πόλης μας με δωρεές ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων ειδών.
Το «Μ.Α.Ζ.Ι. - Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα» συνεργάζεται και με άλλους συλλόγους κοινωνικού χαρακτήρα. Η προσπάθεια στηρίζεται αποκλειστικά στην ευγενική προσφορά επιχειρήσεων, οργανισμών και εθελοντών και όχι σε κρατικές επιχορηγήσεις.
Το «Μ.Α.Ζ.Ι. - Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα» δώρισε το 2019 στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έναν ψηφιακό αγγειογράφο αξίας 1.500.000 €. Αυτό ήταν ένα στοίχημα ζωής για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα ιδρυτικά μέλη και τους εθελοντές του Μ.Α.Ζ.Ι. που έγινε πράξη.
Με την συναυλία αυτή το Μ.Α.Ζ.Ι γιορτάζει την μεγάλη αυτή δωρεά και τιμάει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την χρηματοδότηση.
Η στήριξη σε νοσοκομεία, ιδρύματα αλλά και σε μεμονωμένα άτομα συνεχίζεται. Σας θέλουμε αρωγούς και σε αυτήν την προσπάθειά μας!
Μέλη Δ.Σ. Πρόεδρος Αλεξάνδρα Γωγούση, Αντιπρόεδρος Ευαγγελία Βαφειάδη, Γενική Γραμματέας Κατερίνα Τζαμπάζη, Μέλη: Χάιδω Τσάνταλη, Αναστασία Λαδένη, Κατερίνα Γουλανδρή

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-giorgou-dalara-gia-to-mazi/?lang=el

Για αγορά εισιτηρίων ηλεκτρονικά εδώ. Επιπλέον από το Μέγαρο Μουσικής και τα εκδοτήρια στην Αριστοτέλους.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένας άτυπος και ωραίος θεσμός για την πόλη τείνουν να γίνουν οι συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, που πραγματοποιούνται τα τέσσερα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, με διαφορετική κάθε φορά αφορμή...
Και φυσικά, στις 4 Νοεμβρίου θα είμαστε εκεί...

Ο Νταλάρας τραγουδά Κουγιουμτζή στη Θεσσαλονίκη

12/10/2019
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ 

Θανάσης Γιώγλου

https://www.ogdoo.gr/epikairotita/mousika-nea/o-dalaras-tragouda-kougioumtzi-sti-thessaloniki

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0