Sign in to follow this  
Followers 0

Ηρακλής Ζάκκας

1 post in this topic

Τρεις μέρες πριν «εκπνεύσει» το 2019 έφτασε στα χέρια μου ο πρώτος δίσκος του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Ηρακλή Ζάκκα...Ένας από τους σημαντικότερους που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη χρονιά...
Τραγουδούν ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Ζαχαρίας Καρούνης, η Σταυρούλα Μανωλοπούλου και ο ίδιος ο Ηρακλής Ζάκκας...

«Στου έρωτα τα κύματα» - Ο πρώτος δίσκος του Ηρακλή Ζάκκα


Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  
Followers 0