Posted April 5, 2007 · Report post Κάπως έτσι θα το ήθελα...Ξέχασα κάτι; DVD με οπτικό υλικό! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2007 · Report post Κάπως έτσι θα το ήθελα...Ξέχασα κάτι; DVD με οπτικό υλικό! Και το "Δέντρο" από τη "Μουσική βραδιά" του Παπαστεφάνου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2007 · Report post 1)Όλα σε θυμίζουν (απόσπασμα από το Πρωτοχρονιάτικο της ΕΡΤ το 1989)2)Λιώνουν τα νιάτα μας (από το αφιέρωμα της ΕΡΤ στο Μ.Λοίζο-με την ακυκλοφόρητη στροφή) 3)Έχω έναν καφενέ (με τη Μαρινέλλα από το αφιέρωμα του ΑΝΤ1-1994) 4)Ο λιόντας (ΟΑΚΑ-1985) 5)Πάγωσε η τσιμινιέρα (ΟΑΚΑ-1985) 6)Το ακορντεόν (με τη Δ.Γαλάνη) 7)Ελισσώ (Αττικόν-1990) 8)Δέκα παληκάρια (από "Τα τραγούδια της φωτιάς") 9)To δέντρο (Από τη "Μουσική βραδιά") 10)Πρόβες από "Τα τραγούδια μας" με το Μάνο Λοίζο από το Αφιέρωμα της ΕΡΤ Αποστόλη τώρα νομίζω, πως μ'αυτό το οπτικό υλικό , συμπληρώνοντάς το και με τα υπόλοιπα κομμάτια από τη συναυλία στο ΟΑΚΑ το 1985 , το cd θα ήταν υπερπλήρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2007 · Report post Πολύ καλή δουλειά Θάνο! Νομίζω οτι συγκέντρωσες πλέον όλο το ανέκδοτο υλικό!! Είναι και κάτι ακόμα που θα ευχόμουν να μπει (σε οποιαδήποτε μορφή) ααααν υπάρχει. Έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες από συναυλίες εκείνης της εποχής σε πανεπιστήμια και γήπεδα. Αν υπάρχει υλικό (ήχος ή βίντεο, από πρόβες ή από τις ίδιες τις συναυλίες) θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να προστεθούν στον άλμπουμ.Χμμ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2007 · Report post θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να προστεθούν στον άλμπουμ. Ποιος είναι ο άλμπουμ; Και πως κλίνεται; Ο άλμπουμ του άλμπουμος ή του άλμπουμα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2007 · Report post Αυτό που έφτιαξες Θανάση, δεν είναι ένα απλό άλμπουμ. Είναι ένας ολόκληρος άλμπουμας και πρέπει να αναφερόμαστε σε αυτόν με τον κατάλληλο τρόπο! :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2007 · Report post "Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει Μάνο Λοίζο" Από τις συναυλίες για το Λ.Παπαδόπουλο στο ΜΜΑ τον Ιούνιο 2006 15)Αχ χελιδόνι μου 16)Πάνε να πεις 17)Μη με ρωτάς 18)Ήλιε μου σε παρακαλώ 19)Μάνα δεν φυτέψαμε Αυτός είσαι! Αλλά από 2/6, έτσι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2007 · Report post "Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει Μάνο Λοίζο" Από τις συναυλίες για το Λ.Παπαδόπουλο στο ΜΜΑ τον Ιούνιο 2006 15)Αχ χελιδόνι μου 16)Πάνε να πεις 17)Μη με ρωτάς 18)Ήλιε μου σε παρακαλώ 19)Μάνα δεν φυτέψαμε Αυτός είσαι! Αλλά από 2/6, έτσι; Αυτό εννοείται... Και το εξώφυλο να είναι έτσι φτιαγμένο ώστε αλλάζοντάς το οπτική γωνία να εναλλάσεται και η φωτογραφία του Νταλάρα με μια φωτογραφία του Λοίζου. Κάτι σαν τη νέα καταπληκτική υπογραφή σου δηλαδή... Ότι νά'ναι... :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2007 · Report post Αυτό εννοείται... Γι' αυτό σε πάω! :D Και το εξώφυλο να είναι έτσι φτιαγμένο ώστε αλλάζοντάς το οπτική γωνία να εναλλάσεται και η φωτογραφία του Νταλάρα με μια φωτογραφία του Λοίζου. Κάτι σαν τη νέα καταπληκτική υπογραφή σου δηλαδή... Ότι νά'ναι... :lol: Αυτό πάντως γίνεται. Το 'χω δει σε CD κάποιου τραγουδιστή (όνομα δε λέω γιατί θα ξενερώσουμε άσχημα...), όπου από μια οπτική γωνία φαίνεται ο τραγουδιστής, κι από άλλη εξαφανίζεται! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2007 · Report post "Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει Μάνο Λοίζο" ...και ένα εξώφυλλο που έφτιαξα χθες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2007 · Report post "Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει Μάνο Λοίζο" ...και ένα εξώφυλλο που έφτιαξα χθες... Μπράβο Χρύσα! Μάλλον θα έπρεπε να σε δουν -μετά από αυτό-ως τη νεα γραφίστρια της MINOS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2007 · Report post ή να δουν αυτο το εξωφυλο στη ΜΙΝΟΣ μηπως καταλαβουν πως γινονται τα σωστα εξωφυλλα Μπραβο και παλι Χρυσα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2007 · Report post "Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει Μάνο Λοίζο" ...και ένα εξώφυλλο που έφτιαξα χθες... Μπράβο Χρύσα! Μάλλον θα έπρεπε να σε δουν -μετά από αυτό-ως τη νεα γραφίστρια της MINOS Δεν αρχίζεις, από τώρα, να στέλνεις δείγμα της δουλειάς σου στις δισκογραφικές εταιρείες ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2007 · Report post Πραγματικά όμως!!!Καταπληκτικό!!!!!!!!!Μπράβο Χρύσα!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2007 · Report post Ένα "CD" (για την ακρίβεια playlist...) που έφτιαξα χθες και την ακούω συνέχεια. Δεν ξέρω πώς να την ονομάσω, ούτε αν θέλω να είναι τα τραγούδια ακριβώς μ' αυτή τη σειρά! :lol: Εν πάσει περιπτώσει, να τα τραγούδια: Θα 'ρθω να σε βρω (’σφαλτος) Μεθυσμένη βάρκα Τι Θεό πιστεύεις; Θα περιμένω εδώ Με λένε Πόπη Όλα μιλούν για σένα Η Ελλάδα καίγεται Πάρης ’ρρωστος καιρός Στο σώμα σου να κατοικώ Τρελός για σένα (Mad about you) Η αιτία είσαι εσύ Το μόνο που ξέρω Ασημένια σφήκα Ελένη Η άσφαλτος που τρέχει Θέλω να γυρίσω (Remix) ’λλη μια φορά Ποιός ταχυδρόμος Του έρωτα ("Η θάλασσα κι εμείς" από την τηλεοπτική μετάδοση της ΝΕΤ) Αν θυμάμαι καλά, σε CD δε χωράει για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Αλλά με λίγο "στρίμωγμα" (κόψιμο κενών, χειροκροτημάτων κλπ.) χωράει μια χαρά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2007 · Report post Μία επιλογή από τραγούδια. Δεν είναι όλα με τον Νταλάρα. Την συλλογή την ονομάζω: "Αντιλαλούνε ..... γενικώς" 1. Γιώργος Νταλάρας - Αντιλαλούνε τα βουνά 2. Γιώργος Νταλάρας - Αντιλαλούν οι φυλακές 3. Γιώργος Νταλάρας - Πάρε τα χνάρια μου (αντιλαλούν οι ρεματιές) 4. Γιώργος Νταλάρας - Ένας λεβέντης έσβησε (αντιλαλούνε τα βουνά) 5. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Μάμπο ζειμπεκάνο (αντιλαλούν οι γειτονιές) 6. Παντελής Θαλασσινός - Ο κόσμος είναι ένα βουνό (αντιλαλούνε στις πλαγιές) 7. Βίκυ Μοσχολιού - Τα δειλινά (αντιλαλούν τα βήματά σου) 8. Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ο μπαρμπά Θωμάς (αντιλαλούν διπλοπενιές) 9. Βασίλης Τσιτσάνης - Απόψε στις ακρογιαλιές (αντιλαλούν διπλοπενιές) και κλείνω το CD με το τραγουδάκι από το διαφημιστικό σποτ της Q που λέει: Αντιλαλούν οι ρεματιές..Αντιλαλούν ραχούλες... Απ'τα πολλά τα sms.. Που στέλνω τς ομορφούλες.... Q σου λεβεντη μου.... :lol: :lol: Πάντως, όλα τα τραγούδια είναι ένα κι ένα!! Τέλος, όσοι δεν έχετε ακούσει το "Μάμπο ζειμπεκάνο" με τον Μπιθικώτση, να το ακούσετε!!! Απλά... @@@άει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2007 · Report post "Ο Μίκης τραγουδάει Θεοδωράκη" "...best of & mixed..." 1)Τα πατροπαράδοτα (α') (με τον Στ.Καζαντζίδη) 2)O'Gunler (Οι μέρες εκείνες)("Τώρα στα '86") (με τον Ζ.Livaneli) 3)O καημός (με τον Γ.Νταλάρα) 4)Η κάθοδος των Δωριέων 5)Ήταν κάποτε δυο φίλοι 6)Το παλικάρι έχει καημό 7)Στην ανατολή 8)Είμαι καλά (Η επιστολή) (με τη Μ.Φαραντούρη) 9)Μες στην ταβέρνα 10)Μέσα σε κήπο κάθησα 11)Δέκα παλικάρια 12)Κλείσ'το παράθυρο (με τη Μ.Φαραντούρη) 13)Δειλινό της ερημιάς 14)Σύνοψη (με το Γ.Νταλάρα) 15)Τα πατροπαράδοτα (β') 16)Διότι δεν συνεμορφώθην 17)Σ'αυτή τη γειτονιά 18)Μάνα , το μάννα τ'ουρανού 19)Στα περβόλια (a capella) 20)Ήσουν μπαξές 21)Τραγούδι της ξενιτιάς 22)Του χάρου η μάνα 23)Απρίλης 24)Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 25)Κάποια μάνα αναστενάζει (με το Β.Τσιτσάνη) 26)Στον κάτω κόσμο 27)Θέμα από το χορό του Ζορμπά (Ορχηστρικό) Στον φίλο Αποστόλη που με τις ιδέες του έγινε η αιτία για να ξεκινήσει αυτή η αναζήτηση στον μαγικό κόσμο του τραγουδιστή Θεοδωράκη.... Αποστόλη , σ'ευχαριστώ πολύ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2007 · Report post "Τα κέφια του Μίκη" Δεν είναι Νταλαρικό, αλλά είναι ότι καλυτερο για ψυχική ανάταση και ανεβασμένη διάθεση... Είναι όλα γρήγορα χασάπικα ή χασαποσέβικα... 1)Killen (Το παλικάρι έχει καημό) (Μ.Θεοδωράκης-Aria Saijonmaa) 2)Το παλικάρι έχει καημό (Α.Καλογιάννης-Μ.Δημητριάδη) 3)Δέντρο το δέντρο (Γ.Νταλάρας-Χορωδία) 4)Βγάλε τα μαύρα πανιά (Γ.Μπιθικώτσης) 5)Και δεν μίλησε κανείς (Σ.Καζαντζίδης-Χ.Αλεξίου) 6)Έφτασες αργά (Β.Παπακωνσταντίνου) 7)Το χτίσιμο (Γ.Νταλάρας) 8)Η επιστολή (Live) (Μ.Θεοδωράκης) 9)Σ'αυτό το δύσκολο καιρό (Α.Καλογιάννης) 10)Ήτανε νέοι (Β.Παπακωνσταντίνου) 11)’στατο πουλί (Σ.Καζαντζίδης-Χ.Αλεξίου) 12)Κάθε πρωί (Μ.Δημητριάδη) 13)Κουβέντα μ'ένα λουλούδι (Γ.Νταλάρας) 14)Το τραγούδι των καρμπονάρων (Β.Παπακωνσταντίνου-Χορωδία) 15)Ο μαύρος καβαλάρης (Α.Καλογιάννης) 16)Δέκα παλικάρια (Σ.Καζαντζίδης-Χ.Αλεξίου) 17)Δεν έφταιγεν ο ίδιος (Β.Παπακωνσταντίνου) 18)Σ'αυτή τη γειτονιά (Μ.Δημητριάδη) 19)Εδώ το φως (Γ.Νταλάρας) 20)Ήταν κάποτε δυο φίλοι (Γ.Μπιθικώτσης) 21)Ο δικαστής (Μ.Δημητριάδη-Α.Καλογιάννης) 22)Ο ύμνος του ΕΛΑΝ (Β.Παπακωνσταντίνου-Χορωδία) 23)Το μελαχρινό παιδί (Γ.Μπιθικώτσης) 24)Ποτέ, ποτέ, ποτέ (live) (Μ.Θεοδωράκης) 25)Φωτιές φωτιές (Σ.Καζαντζίδης-Χ.Αλεξίου) 26)Κανόνια το βαρούνε (Β.Παπακωνσταντίνου-Χορωδία) 27)Kampen Ska Fortsatta (Οι πρώτοι νεκροί) (Μ.Θεοδωράκης-Aria Saijonmaa) 28)Μέσα σε κήπο κάθησα (Γ.Μπιθικώτσης) 29)Μέσα σε κήπο κάθησα (live-ανέκδοτο) (Γ.Νταλάρας) H ιδανικότερη επιλογή για το αυτοκίνητο και σε μεγάλη ένταση... Υ.Γ:Χρύσα τύπωσε τους τίτλους...Έρχεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2008 · Report post Κάτι ιδέες που μου 'ρχονται βραδιάτικα... "Αχ" Αχ χελιδόνι μου Αχ και να 'μουνα το παλληκάρι Αχ τι άδικο Αχ ο μπαγλαμάς Αχ πατρίδα μου καημένη Καναρινάκι μου (Νταλάρας & Πάριος - "Στην άκρη του χρόνου" - 2000) Χάντρα στο κομπολόι σου Σκόνη Μες στου Βοσπόρου τα στενά Αργοσβήνεις μόνη ... ποιά άλλα τραγούδια έχουνε μέσα "αχ"; Νταλαρικά, έτσι; Γιατί από μη Νταλαρικά έχω βρει κάμποσα: "Το αχ το βαχ τ' αλοίμονο" (Στρ. Διονυσίου), "Αχ αγάπη" (Πάριος), "Κι αν τα μάτια σου" (Μ. Λοΐζος), "Αχ Ελλάδα" (Παπάζογλου), "Αχ θα μαζέψω δύναμη" (Χαρούλα) κ.ά.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 31, 2008 · Report post Γιώργος Νταλάρας - Στους ήχους του φεγγαριού 01. Πάρε με φεγγάρι μου 02. Τα δυο φεγγάρια 03. Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι 04. Φεγγάρι χλωμό 05. Χωρίς φεγγάρια 06. Αστέρι μου φεγγάρι μου (Φαίδρα) (live) 07. Μαγνητοφώνησα απόψε το φεγγάρι 08. Θα πιω απόψε το φεγγάρι (live - Από καρδιάς) 09. Luna Rossa (live) 10. Ρίξε μια σκάλα στο φεγγάρι (live - Mad Concert) 11. Σε φεγγάρια λυπημένα 12. Ήσουνα φεγγάρι 13. Μισό φεγγάρι 14. Χάρτινο το φεγγαράκι (live - μαζί με την Dulce Pontes) 15. Φεγγάρι μάγια μου 'κανες (Το τραγούδι της ξενιτιάς) (live - Ossipov Russian Orchestra) (2001 - Ηχογράφηση από την TV) Σημ: Έβαλα μόνο τα τραγούδια που έχουν την λέξη "φεγγάρι" στον τίτλο τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 · Report post Λοιπόν, σήμερα σκέφτηκα να γράψω ένα cd με τραγούδια ''σκοτεινά'', ίσως πιο ''εναλλακτικού'' ύφους, και φυσικά παντελώς ξεχασμένα. Παρακάτω είναι η λίστα με τα τραγούδια. Τα τραγούδια είναι τα εξής: 1) Ο χορός των Κυκλάδων 2) Στην αργατιά 3) Ασία 4) Πίσω από μαύρα σίδερα 5) Ανατολή 6) Η Γκιουλμπαχάρ δεν μένει πια εδώ 7) Μια ζωή με τους χαμένους 8) Θυμήσου 9) Το δίκιο μου που να το βρω 10) Ο σαραντάπηχος 11) Τη ζωή μου μη διαβάζεις 12) Σ αγαπώ 13) Χωματερές 14) Ελλοπία Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 · Report post Λοιπον εγω σκεφτηκα να γραψω σ ενα cd καποια τραγουδια αδικημενα απ τον ιδιο το Νταλαρα.Καποια σπουδαια τραγουδια που για διαφορετικους λογους δεν τα ενεταξε ποτε στο προγραμμα του. 1. Αν ητανε να σ αρνηθω 2. Καπου χαραζει 3. Κοκκινη πολη μες τ αγιαζι(απ τη συνοικια) 4. Μανα μου αλλιως μου τα πες 5. Μακρια απ τα ψεμματα 6. Μην ακους 7. Ενας απονος αερας 8. Λεγε 9. Εδω δεν ειναι Σαλονικη 10 Και που δεν πηγα 11. Μη γυρευεις ομορφιες 12. Ειχα ενα ονομα 13. Δωστε μου μια ταυτοτητα 14. Μοναξια χιλιαδες φυλλα 15. Μισος 16.Τουτος ο ντουνιας 17. Θελω να φυγω σ επαρχια 18. Κυριε εκεκραξα προς Σε 19. Εσωτερικες ειδησεις 20. Νυχτεριδα (την εποχη που βγηκε παιζοταν σχεδον καθημερινα απ το Μελωδια ,παρ ολα αυτα νομιζω δεν το ειπε ποτε.Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) Ειναι πολλα ακομα αλλα εβαλα καποια χαρακτηριστικα ,με χρονολογικη σειρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2009 · Report post Μία συλλογή με αγαπημένα μου τραγούδια εκείνης της εποχής. Μια εποχή τόσο μαγική, ...όσο και η φωνή του 1. Του κάστρου το ρολόι 2. Ζήσε μονάχα το σήμερα 3. Πάρε με φεγγάρι μου 4. Πως περάσανε τα χρόνια 5. Ροδακινιά ξανθή 6. Τα δυό φεγγάρια 7. Αύριο πρωί 8. Αν ήτανε να σ' αρνηθώ 9. Το σακάκι μου κι αν στάζει 10. Δίχως την καρδούλα σου 11. Δέκα παλικάρια 12. Μάνα μου δεν σε άκουσα 13. Τα βάσανα δεν λέγονται 14. Ήτανε Απρίλης μήνας 15. Κάπου στα Πετράλωνα 16. Μου δωσ' ο πλάστης την καρδιά 17. Παίρνω την ανηφοριά 18. Το λιμάνι (Eίπες αντίο) 19. Τρομαγμένο περιστέρι 20. Είναι πια καιρός 21. Η Ροδιά 22. Ήταν άνθρωπος δικός μας A!! ....και έξι αυγά Τουρκίας!!! και μία ερώτηση. Το "Ζήσε μονάχα το σήμερα" δεν έχει βγει σε 45άρι;;; Δεν το βρίσκω στην λίστα με τα 45άρια.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 19, 2009 · Report post Όχι...Ηχογραφήθηκε τότε αλλά εκδόθηκε πρώτη φορά το 1993 στο "Για τα τραγούδια κι εγώ φταίω". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2009 · Report post Το αναφέρει αυτό, το σημείωμα του δίσκου;; Γιατί πρώτη φορά το ακούω... Quote Share this post Link to post Share on other sites