Sign in to follow this  
Followers 0
francois

Γλυκερία

377 posts in this topic

Καλησπέρα.Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο Ισραήλ το νέο διπλό cd τη σπουδαίας ερμηνεύτριας με τίτλο "MATANA". Η Γλυκερία ερμηνεύει στο 1ο cd της νέας αυτής δουλειάς 13 τραγούδια στα εβραικά, μεταξύ των οποίων και τα γνωστά στα ελληνικά "Πάρε με απόψε πάρε με","Κράτα για το τέλος","Κι αν σε θέλω", ενώ με την υπέροχη ερμηνεία της απογειώνει το 'Ανάθεμά σε" του Παντελή Θαλασσινού. Ο αμανές της είναι χαρακτηριστικός!! Στο 2ο cd ακούμε τη Γλυκερία σε ζωντανές ηχογραφήσεις. Τα περισσότερα από τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Η έκπληξη του 2ου cd είναι τα τραγούδια "Ζαίρα,Στη μαγεμένη αραπιά και Μέχρι να βρούμε ουρανό" που τραγουδά η Γλυκερία μαζί με την εξαιρετική Ελένη Βιτάλη, τραγούδια ηχογραφημένα από το νυχτερινό κέντρο ZOOM, όπου είχαν συνυπάρξει οι δύο καλλιτέχνιδες και που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα. Επίσης, στο 2ο cd συναντάμε και το "Μαργαρίτα Μαργαρώ" του Μίκη Θεοδωράκη, το οποίο δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο 2πλο cd που θα κυκλοφορήσει ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης με την Γλυκερία μέχρι το Πάσχα. Γενικά, στο άκουσμα του νέου αυτού cd συναντάμε μια Γλυκερία ώριμη φωνητικά, καλύτερη από ποτέ, σε τραγούδια που δεν την έχουμε συνηθίσει στην Χώρα μας. Αξιοσημείωτο είναι το ότι, αν και είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία με τη Χαρούλα Αλεξίου και την Ελένη Βιτάλη και τραγουδά κάθε χειμώνα ολόκληρη σεζόν (για πολλές ώρες), κάνει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο, όπως και στο Ισραήλ, η φωνή της παραμένει εξαιρετική, έτοιμη να τραγουδήσει από σύγχρονο τραγούδι, μέχρι και ένα δύσκολο παραδοσιακό!!!Περιμένουμε τη συνεργασία με τον Μίκη Θεοδωράκη στο 2 πλο τους cd. Πήραμε και ένα δείγμα στις συναυλιες στο Παλλάς όπου οι ερμηνείες της στα "’πονες εξουσίες","Τα παραθύρια ορθάνυχτα" και "Κοίτα με στα μάτια" έκαναν το πολυπληθές κοινό να χειροκροτά για αρκετά λεπτά ενθουσιασμένο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το Πάσχα η Γλυκερία θα είναι καλεσμένη στην εορταστική εκπομπή της ΝΕΤ "στην Υγειά μας" για ακόμη μια φορά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην αντίστοιχη εορταστική εκπομπή των Χριστουγέννων,όπου και πάλι ήταν καλεσμένη η Γλυκερία, είχε αναφέρει "ο καλός ο φίλος στο εορταστικό φαίνεται"!Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη μου Γλυκερία τραγουδά σε όλα τα εορταστικά των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Ίσως να είναι κουραστικό αυτό και να φθείρει τη μεγάλη ερμηνεύτρια, μα φαντάζομαι πως άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες όπως ο Νταλάρας, η Αλεξίου, η Αρβανιτάκη, η Πρωτοψάλτη κλπ προφανώς δεν δέχονται να εμφανιστούν σε εορταστικές εκπομπές. Εγώ προσωπικά που θαυμάζω τη Γλυκερία χαίρομαι και περιμένω με ανυπομονησία κάθε εμφάνισή της στα εορταστικά και πιστεύω πως οι ερμηνείες της δεν είναι κουραστικές, αλλά είναι μια όαση για όσους βλέπουν τηλεόραση τις γιορτές. Θα ήθελα την άποψή σας!

Επίσης:

Τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα κυκλοφορήσουν τελικά μετά το Πάσχα.

Στις 5 Απριλίου η Γλυκερία και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τη Δέσποινα Ολυμπίου θα τραγουδήσουν στο Σύνταγμα, στη γιορτή ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε εγω πιστεύω πως η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μαζί με κάποιες άλλες εκπομπές αποτελούν την όαση στην ελληνική τηλεόραση.Πόσο μάλλον όταν εμφανίζονται και καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς όπως η Γλυκερία. Τώρα για αυτό που λες για τους άλλους καλλιτέχνες δεν θεωρώ πως δεν δέχονται να εμφανιστούν σε εορταστικές εκπομπές.Δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει κάποια πρόταση ή αν μπορούν βάση του προγράμματός τους, επομένως, όλα αποτελούν μέρος μιας φιλολογικής συζήτησης.Να συμπληρώσω επίσης πως ο Νταλάρας έχει εμφανιστεί σε πολλές εορταστικές εκπομπές εδω και πολλά χρόνια.Επίσης, θέλω να πιστεύω πως δεν είσαι από αυτούς που λένε πως ο Νταλάρας δε δέχεται να εμφανιστεί σε τέτοιες εκπομπές και όταν εμφανίζεται λες, πάλι ο Νταλάρας; Και το λέω με όλη την καλή διάθεση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προσωπικά, αν και η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι μία από τις αγαπημένες μου, βρίσκω λίγο κουραστικό το γεγονός ότι όταν έρχονται Χριστούγεννα, Πάσχα κλπ. τις περισσότερες φορές αρκούνται στο να βάλουν -συνήθως σε επανάληψη- μία τέτοια εκπομπή αντί να φτιάξουν κάτι πρωτότυπο! Μου έχουν λείψει από την τηλεόραση τα παλιά καλά εορταστικά προγράμματα όπως π.χ. "Καλωσορίζοντας τα τραγούδια που φύγανε" (1989), "Χριστούγεννα των οριζόντων" (1991), "Εθνική οδός Χριστουγέννων" (1996? αν θυμάμαι καλά...), "Στην άκρη του χρόνου" (1999), κ.ά. (έφερα παραδείγματα με εκπομπές που συμμετείχε ο Νταλάρας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω καμία παλιά εκπομπή με άλλους καλλιτέχνες για να ξέρω να γράψω κάποια) Και το κορυφαίο σ' αυτή την υπόθεση είναι ότι αισθάνομαι πως μου λείπει κάτι που δεν έζησα! Γιατί όταν προβάλλονταν αυτά τα προγράμματα είτε ήμουν πολύ μικρή, είτε λίγο μεγαλύτερη αλλά δεν είχα αρχίσει ν' ακούω μουσική συνειδητά, ή ακόμα πιο μεγάλη αλλά δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση για να ενημερωθώ γι' αυτά (όπως και εξακολουθώ να μην βλέπω πολύ τηλεόραση).

Φυσικά θα συμφωνήσω με τον πολύ εύστοχο χαρακτηρισμό "όαση". Αλλά η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου παίζεται όλο το χρόνο κάθε βδομάδα. Τι το διαφορετικό έχει όταν παίζεται το Πάσχα και λέγεται "εορταστική"; Όσον αφορά το στήσιμο το ύφος κλπ. είναι ίδια. Δεν θε ήταν πολύ πιο ωραίο να έφτιαχναν μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εκπομπή ειδικά για το Πάσχα του 2008; :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Από το λαϊκό τραγούδι σήμερα λείπει το ΄να του ποδάρι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ Ε. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Η ιδέα ήταν του Μίκη Θεοδωράκη, όταν με άκουσε σε μια συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα Μ. Θεοδωράκης.

Νιώθω χαρά...

Μεγάλη χαρά, διότι τα τραγούδια του Μίκη τώρα καταγράφονται και με τη φωνή μου. Είναι τιμή για μένα.

Είναι τιμή να τραγουδάω Μίκη Θεοδωράκη, λέει η Γλυκερία και προσθέτει ότι είναι μεγάλη η χαρά της γι΄ αυτή τη συνεργασία, αφού τα τραγούδια του Μίκη, που άκουγε από τον Καζαντζίδη, τον Μπιθικώτση, τη Μαίρη Λίντα, τη Φαραντούρη, και πολλούς ακόμα τραγουδιστές, τώρα καταγράφονται και με τη φωνή της. Για το λαϊκό τραγούδι σήμερα πιστεύει ότι του λείπει το ΄να του ποδάρι που του το κλέψανε στο ζάρι.

-Γλυκερία στον καλλιτεχνικό χώρο. Κατά κόσμον;

Γλυκερία Φωτιάδη.

-«Να η ευκαιρία». Ήταν η ευκαιρία για την επιτυχία; Ήταν η ευκαιρία για τη γνωριμία.

-Τόσα χρόνια ψηλά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Πάντα το κέντρο να είναι το τραγούδι.

-Έχετε τραγουδήσει το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις μορφές. Τώρα και Μίκη Θεοδωράκη. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Ότι τραγουδώ τα ομορφότερα λαϊκά τραγούδια.

-Μεγάλο το βάρος και η ευθύνη να ερμηνεύει κανείς Μίκη;

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση, αγάπη και σεβασμός.

-Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα και η συνεργασία;

Η ιδέα ήταν του Μίκη Θεοδωράκη όταν με άκουσε σε μία συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» να τραγουδώ το τραγούδι «’πονες εξουσίες». Συναισθήματα και σκέψεις γι΄ αυτήν την κίνηση...

Χαρά... Μεγάλη χαρά, διότι τα τραγούδια του Μίκη, που άκουγα από τον Καζαντζίδη, τον Μπιθικώτση, τη Μαίρη Λίντα, τη Φαραντούρη και πολλούς ακόμα τραγουδιστές, τώρα καταγράφονται και με τη φωνή μου. Είναι τιμή για μένα.

-Επόμενο καλλιτεχνικό σας βήμα;

Πρώτα μια βαθιά ανάσα για να κατανοήσω ότι ο δίσκος αυτός είναι γεγονός και περιέχει τον κύκλο του- το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πορείας του στο τραγούδι.

-Έπειτα από αυτό θα αναζητήσω με πολλές απαιτήσεις και αγάπη τα επόμενα τραγούδια.

Ποιον άλλον συνθέτη θα θέλατε να τραγουδήσετε;

-Τον Χατζιδάκι, τον Μαρκόπουλο, τον Μούτση, τον Ξαρχάκο, τον Σπανό, τον Λοΐζο, τον Κραουνάκη, τον Τόκα και πολλούς ακόμα, όπως και όλους τους συνθέτες του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού.

-Αξέχαστη συνεργασία;

Με τον Ομάρ Φαρούκ Τεκμπιλέκ.

-Καριέρα ή οικογένεια;

Συμβαίνει, για πολλά χρόνια, να πορεύομαι και με τα δύο και είναι όμορφα.

-Αγαπημένος στίχοςαγαπημένο τραγούδι; Αγαπημένος στίχος:

Χάρτινος ο κόσμος, ψεύτικος ντουνιάς/ όμως το τραγούδι ξέρει πού πονάς. Μόνο στο ρυθμό του είναι νόμιμο/ το ανυπότακτο που κρύβω και το φρόνιμο. Μιχάλης Γκανάς.

-Και από τραγούδια;

Τρία από τα πολλά που αγαπώ, «Στα περιβόλια» Μ. Θεοδωράκης, «Το Πέραμα» Μαρκόπουλος- Χρονάς, «Η μπαλάντα του ουρί» Χατζιδάκις - Γκάτσος.

-Τραγούδι κάποιου άλλου καλλιτέχνη που θέλετε να τραγουδήσετε;

Είναι πολλά...

-Αριθμός δίσκων στο ενεργητικό σας;

Ουκ έστιν αριθμός.

-Τι θα θέλατε να ήσασταν εάν δεν ήσασταν τραγουδίστρια; Ζωγράφος στη θέση του ζωγράφου.

-Το λαϊκό τραγούδι σήμερα;

Του λείπει το ΄να του ποδάρι που του το κλέψανε στο ζάρι.

-Τι θα συμβουλεύατε τον νέο που ξεκινάει σήμερα το τραγούδι;

Να κολλήσει στο σώμα το ποδάρι που λείπει.

-Ζεϊμπέκικο ή τσιφτετέλι;

Ζεϊμπέκικο για διαλογισμό. Τσιφτετέλι για διονυσιασμό.

-Συναυλία ή πίστα και γιατί;

Η πρόθεση και η αλήθεια κάνουν τη διαφορά και όχι ο τόπος ή ο τρόπος για να επικοινωνήσουμε.

-Θα εκπροσωπούσατε ποτέ την Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό Εurovision και ποια η γνώμη σας για τη φετινή μας εκπροσώπηση;

’λλος είναι ο ρόλος μου στο τραγούδι. Η γνώμη μου είναι ότι η Καλομοίρα Σαράντη είναι ένα γλυκύτατο παιδί και έχει το χάρισμα της επικοινωνίας.

-Δυο λόγια για τις εμφανίσεις σας στο εξωτερικό με ομογενείς και μη....

Υπάρχει μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για μένα.

http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=2008032...328&nid=7986522

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Γλυκερια θα εμφανιστει στην Νεα Χαλκηδονα,στις 30 Απριλιου,9 το βραδυ,στα πλαισια του εορτασμου της Πρωτομαγιας. :)

(για οσους δεν το ξερουν,η γειτονια μας-Φιλαδελφεια/Χαλκηδονα-γινεται...για τα πανηγυρια :) την Πρωτομαγια)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Γλυκερία δίνει μια συναυλία στο πνεύμα της Μ. Εβδομάδας με τίτλο «Ω γλυκύ μου έαρ» με ύμνους και αγαπημένες μελωδίες.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ Αγ. Βαρβάρας 25, Λυκόβρυση , 210 2819171.

Στις 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χριστός Ανέστη εύχεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μεγάλα τραγούδια, εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ κέφι αμέσως μετά την Ανάσταση στην εορταστική εκπομπή "Στην υγειά μας"..

Η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης , αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί , αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος της εκπομπής , με τραγούδια διαχρονικά και πολυαγαπημένα.

Στο μεγάλο γλέντι παρευρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Παρτσαλάκης, Τάσος Χαλκιάς, Κατερίνα Παπουτσάκη , Γιάννης Πολίτης, Γιώργος Κωσταντής, Γιάννης Αϊβάζης, Νόνη Δούνια, Ναταλία Λιονάκη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Κλειώ - Δανάη Οθωναίου, Κατερίνα Καραβάτου, Αντώνης Καρπετόπουλος, ’ννα Καραμανλή και Κατερίνα Στικούδη.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μέσα στο Μάη θα κυκλοφορήσει η συνεργασία της Γλυκερίας με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Τα τραγούδια του 2πλου cd είναι τα εξής:

CD 1

1 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ

2 ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΙΟΥ

3 ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ

4 ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ

5 ΤΑ ΠΙΚΡΟΣΑΒΒΑΤΑ

6 Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ

7 ΕΠΙΤΥΜΒΙΟ

8 ΜΕΣ ΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

9 ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ

10 ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΛΙΜΑΝΙ

11 ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ

12 ΑΠΟΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

13 ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ

14 ΧΩΡΙΣ ΦΕΓΓΑΡΙΑ

15 ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

16 ΜΕΡΑ ΜΑΓΙΟΥ

CD 2

1 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

2 ΣΤΡΑΤΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ

3 ΒΡΑΔΥΑΖΕΙ

4 ΑΓΑΠΗ ΔΙΧΩΣ ΑΚΡΗ

5 ΤΑΞΙΔΙ

6 ΓΕΡΑΚΙ

7 ΝΑΥΑΓΟΣ

8 ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ

9 ΠΕΤΡΑ

10 ΜΑΝΑ ΤΟ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

11 ΟΝΕΙΡΟ

12 ΜΠΗΚΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ

13 ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ

14 ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ

15 Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ

16 ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΗΠΟ ΚΑΘΗΣΑ

17 ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ

18 ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ

Στο cd θα συμμετέχει επίσης τιμητικά και ο Πασχάλης Τερζής (είχε συμμετάσχει πριν πέντε χρόνια μαζί με τη Γλυκερία σε συναυλία αφιερωμένη στα λαϊκά τραγούδια του Θεοδωράκη) ερμηνεύοντας 2 τραγούδια! ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ και ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Γλυκερία θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Μιχάλη Εμιρλή στις καλοκαιρινές της συναυλίες.

Επίσης, θα δώσει πολλές συναυλίες και με την ορχήστρα " Μίκης Θεοδωράκης", προκειμένου να παρουσιάσουν το νέο τους cd.

Tον Σεπτέμβρη η Γλυκερία θα τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Share this post


Link to post
Share on other sites

" Η Γλυκερία θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Μιχάλη Εμιρλή" και μετά "δώσει πολλές συναυλίες και με την ορχήστρα " Μίκης Θεοδωράκης""

μα καλά πλάκα μας κάνουν;;απλώς απαράδεκτη

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιατί απαράδεκτη; Η Γλυκερία είναι μια σπουδαία ερμηνεύτρια, που μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορεί να τραγουδήσει από το Μέγαρο μουσικής μέχρι και σε πανηγύρι ενός απομακρυσμένου χωριού. Κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Ωραιότατο το σχήμα με την Ολυμπίου και νεανικό! Αναμενόμενες οι συναυλίες με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, εν όψη της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι απαράδεκτη;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στις 20/05/08 τα Μακρινά Ξαδέρφια δίνουν μια και μοναδική παράσταση στο "Κύτταρο". Καλεσμένοι η Γλυκερία, η Μελίνα Κανά και η Σοφία Παπάζογλου.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Στο cd θα συμμετέχει επίσης τιμητικά και ο Πασχάλης Τερζής

δεν είναι μόνο ο Τερζής

και ο Νταλάρας συμμετέχει !!

άκουσα το τραγούδι σήμερα!!

στην φωτογραφία-εγώ με την Γλυκερια σήμερα στην Ναζαρέτ

http://www.clickfm.co.il/gallery/showpic.a...6.6705202312138

:):D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fadi αναφέρεσαι στο δίσκο που θα κυκλοφορήσει με τη Γλυκερία στα τραγούδια του Θεοδωράκη;

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fadi αναφέρεσαι στο δίσκο που θα κυκλοφορήσει με τη Γλυκερία στα τραγούδια του Θεοδωράκη;

Ναι

ο Νταλάρας κάνει β' φωνή σε ένα τραγούδι

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το τραγούδι λέγεται "έχω μια αγάπη"

το άκουσα στο αυτοκίνητό του "ιμπρεσάριου" της Γλυκερίας,όταν είμασταν όλοι μαζί χθές

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ωραια!μαλιστα!το συγκεκριμένο τραγούδι το είπε η γλυκερια στην πασχαλιάτικη εκπομπή του σπυρο παπαδόπουλου μαζί με τον δημήρη μπάση. δεν σου είπε γλυκερια ποτε κυκλοφορει ο δίσκος; στο ισραλ τι εκανε; καμια συναυλία η για την προώθηση του ματανα; αλήθεια ξέρεις πως παει ο δίσκος στο ισραηλ;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και ο Δημήρης Μπάσης συμμετέχει σε αυτό τον δίσκο που θα κυκλοφόρησει με τον τέλο του μήνα

είναι ακόμα εδώ κάνει επίσκεψης και θα κάνει κάποιες συναυλίες (όχι μεγάλες)

κάμια σχέση με τον Ματανα-που πάει μια χαρά εδώ

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι αυτό το έμαθα και γω ότι κάνει ο Νταλάρας δεύτερες στην Γλυκερία. Ο δίσκος θα βγει από την LEDEND

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0