Posted September 19, 2012 · Report post To Ήρθε ο χειμώνας "ντύνει" το τρέιλερ της εκπομπής "Αληθινά σενάρια" στην ΕΤ3, που θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη το βράδυ. Το θέμα της εκπομπής είναι κάτι με τη θέρμανση... 1 person likes this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2012 · Report post Kαλά το άκουσα σήμερα.... δεν έβλεπα τηλεόραση, αλλά έπιασα το τραγούδι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2014 · Report post "Ρεκόρ πωλήσεων με το Νταλάρα Στα μέσα της δεκαετίας του ’70 το μεροκάματο είχε γίνει και πάλι δύσκολο για τον Μουφλουζέλη. Ήταν η εποχή εκείνη που ο Γιώργος Νταλάρας είχε αποφασίσει να κάνει ένα δίσκο με επανεκτελέσεις ρεμπέτικων τραγουδιών. Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων συνάντησε τυχαία τον Μουφλουζέλη στο στούντιο και του ζήτησε να συμπεριλάβει το τραγούδι του «Το σχολείο» στο δίσκο που ετοίμαζε. Ο Μουφλουζέλης δέχτηκε. Ο δίσκος («50 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ») έκανε ρεκόρ πωλήσεων, είναι ο πρώτος πλατινένιος δίσκος στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας! Ο Νταλάρας ήταν αυτός που έβαλε σωστά στο δίσκο του, το όνομα του Μουφλουζέλη ως δημιουργού του «Σχολείου». Με την έκδοση αυτή το ρεμπέτικο έγινε ξανά της μόδας κι ο Μουφλουζέλης άρχισε να δέχεται ξανά προτάσεις για ζωντανές εμφανίσεις. Ξεκίνησε λοιπόν να κάνει μεροκάματα σε συνοικιακά ταβερνάκια και συναυλίες στην επαρχία με τους εναπομείναντες ρεμπέτες (Κυρομήτης, Μοσχονάς, Ρούκουνας, Χονδρονάκος, καμιά φορά κι ο Μπαγιαντέρας)." http://rembetikoidialogoigmail.blogspot.nl/2014/05/blog-post.html 6 people like this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2017 · Report post Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω θέλω, στο δίσκο 50 χρόνια ρεμπέτικο, και συγκεκριμένα στο cd της πρώτης έκδοσης, ΟΧΙ στο remaster, στο τραγούδι το τελευταίο, νο 19 ο Πίκινος, σας παρουσιάζει μια μικρή παύση μεταξύ πρώτου και δεύτερου λεπτού, κάπου στο 1:30 ; Γιατι το έχω σε δύο αντίτυπα, και στα δυο μου το κάνει αυτό στο ίδιο ακριβώς σημείο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2017 · Report post Θέμα ασχημης εγγραφής προφανώς.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2017 · Report post Το δικό μου παίζει εντάξει πάντως. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 11, 2019 · Report post Οι άγνωστες ορχηστρικές εκτελέσεις ενός θρυλικού δίσκου, που κατέκτησε μια από τις 4-5 πρώτες θέσεις στις πωλήσεις της ελληνικής δισκογραφίας, κυρίως όμως, έδωσε την αφορμή σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού και ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες, να ψάξουν περισσότερο το παλιότερο υλικό και τις πρώτες εκτελέσεις... «50 χρόνια ρεμπέτικο τραγούδι» - Τα «playback» του δίσκου του Νταλάρα 11/02/2019 ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Θανάσης Γιώγλου http://www.ogdoo.gr/erevna/rakosyllektika/50-xronia-rempetiko-tragoydi-ta-playback-tou-diskou-tou-dalara Quote Share this post Link to post Share on other sites