Δείτε ακόμη:
dalaras.com ©2001 

 
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, 1997-1998

 

Το πρόγραμμα

Πληροφορίες για τα συγκροτήματα που έπαιξαν

Απόσπασμα video από τη συναυλία

Φωτογραφίες από τη συναυλία

Είσαστε σε αυτή τη συναυλία;

 

Το πρόγραμμα ξεκινά. Το κοινό υποδέχονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου με ένα τσιγγάνικο τραγούδι, τη Λούνα Ρόσα (Κόκκινο φεγγάρι). Στη συνέχεια παρουσιάζονται βαλκανικά τραγούδια με το Γιώργο Νταλάρα, από τη συνεργασία του με τον Μπρέγκοβιτς καθώς και τα τραγούδια από το δίσκο Αρζεντίνα της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Η σειρά της Καλλιόπης Βέτα με τρία τραγούδια από το δίσκο της "Στη Χώρα των Ασμάτων". Η Καλλιόπη Βέτα είναι μια νέα τραγουδίστρια, από τις λίγες νέες που τους ανήκει (και με το παραπάνω) ο τίτλος «τραγουδίστρια». Εν ολίγοις, φωνή καθαρή, σωστή, σίγουρη.

Έτοιμη να ξαναβγεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου στη σκηνή όπου θα ερμηνεύσει τη "Βροχή" με τους Συνήθεις Υπόπτους. Είναι η ώρα των γκρουπ. Οι Συνήθεις Ύποπτοι θα πουν εκτός από τα δικά τους τραγούδια και τη Μικρή Πατρίδα, υπέροχο τραγούδι του Γιώργου Ανδρέου, παρέα με το Γιώργο Νταλάρα.

Στη συνέχεια ο Νταλάρας καλεί στη σκηνή το Μάριο Φραγκούλη. Σ' αυτό το σημείο ακούγονται τραγούδια των Rota, Weil, Θεοδωράκη καθώς και μεσαιωνικές μελωδίες, μλεχρι την τελευταία κορώνα και την εμφάνιση της Τσαλιγοπούλου με το Τζιβαέρι...

Απλώς αλλάζουμε ύφος και περνάμε στο δεύτερο, λαϊκό μέρος. Από το Λεβερκούζεν μέχρι το πεπρωμένο και την Αλάνα, από τον καφενέ μέχρι τα σμυρνέικα τραγούδια, Νταλάρας και Τσαλιγοπούλου "δίνουν ρέστα" ως το τέλος του προγράμματος.