constantin

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About constantin

  • Rank
    Dalaras Advanced
  • Birthday 06/13/1982
  1. http://www.youtube.com/watch?v=V4ayNKlHw-E&feature=g-all-lik&context=G2de97aeFAAAAAAAAAAA
  2. τραγούδησε και Καρβέλα στη συναυλία κυρίως τις μπαλάντες του αλλά ήταν ωραία δεμένα ως επιμέλεια και ενορχήστρωση
  3. http://www.mixanitouxronou.gr/sounds/belou.html Παιδιά στο 05:26 μετά το Σαββόπουλο ο Νταλάρας δεν ακούγεται; Υπάρχει όλη αυτή η συνέντευξη ή ξέρετε τουλάχιστον πληροφορίες; Μιλώ για την τελευταία ενότητα "ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ"...
  4. To δημοσίευμα είναι αληθές μου το είπε όταν την επισκέφτηκα στο καμαρίνι της στην πρεμιέρα της με την Ελένη...
  5. Για 1972 κάνεις την υπόθεση, ε;
  6. Δεν αμφιβάλλω ότι το είπε με σεβασμό, είπα ότι το τραγούδησε όπως τραγουδάνε οι φίλαθλοι τις διασκευές. Το φωνάζει με τρόπο που χάνει τη μουσικότητα. Είναι και θέμα μουσικής παιδείας και γνώσης το πως να τραγουδάς σωστά.
  7. Ίου, στο γήπεδο βρίσκεται και λέει συνθήματα;
  8. μα στο πρώτο θέμα ο φίλος μας λέει "’νοιξα αυτό το Τopic για να πούμε ποιά τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη θέλουμε να τραγουδήσει ο Γιώργος Νταλάρας σε επόμενες συναυλίες,παραστάσεις και δισκογραφία."
  9. Ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί ενώ όλοι ανεξαιρέτως τρέξανε να πάνε στο κοκτέιλ πάρτυ στο φουαγιέ όπου ήταν οι κάμερες (ώστε να χαιρετηθούν εκεί) ο Γιώργος Νταλάρας, ήταν ο μόνος που πήγε διακριτικά στο καμαρίνι για να την συγχαρεί προσωπικά. Και ενώ όλοι κάνανε ποταμούς δηλώσεων, εκείνος λες και ντρεπόταν λες και ήθελε να κρατήσει τη συγκίνηση για τον εαυτό του βγήκε τελευταίος όταν όλοι είχαν ανεβεί στο φουαγιε και έκανε αυτή τη λακωνική δήλωση που ήταν ίσως η πιο αληθινή και αποχώρησε χωρίς να το καταλάβει κανείς. Αυτό για μένα ήταν τιμή στη Χαρούλα τη φίλη, και όχι ό,τι κάνανε όσοι τρέξανε εκεί για pr...
  10. http://www.youtube.com/watch?v=ZDNVDC2uGVA Συγγνώμη αν υπάρχει, ή δεν το έβαλα σε σωστή κατηγορία
  11. Eπίσης το Έγινες πουλί του το δώσε ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης με ποντιακούς στίχους αλλά προτίμησε να το αλλάξει, με προσοχή όμως ώστε το θέμα στους στίχους να μην φεύγει από το ύφος της παράδοσης.
  12. Όχι δεν θυμίζει. Αλλά και να θύμιζε, δεν κατάλαβα, εσένα τι σε πειράζει; Στο κάτω, κάτω, το "Γκρέμιστα, γκρέμιστα" θες να ακούσεις εκεί... ’σχετο, αλλά είχε δηλώσει ο κ. Λουκάς (δεν θυμάμαι το όνομα) ο στιχουργός του άσματος, πως αν και το τραγούδι το εκλάβανε όλοι για ερωτικό, εκείνος το είχε γράψει απευθυνόμενος στον Ανδρέα Παπανδρέου για αυτό μην εμπαίζεις τον φίλο σου που αγαπά το πολιτικό τραγούδι παντός μουσικού είδους!!!
  13. Eλισσώ- δισκογραφήθηκε από Θαλασσινό και Πορτοκάλογλου και το άκουσα και από Τσαλιγοπούλου που το διασκεύασε στη συναυλία του 2001 για το Μάνο Λοΐζο και μεταδόθηκε και ραδιοφωνικά. Στο Cd που κυκλοφόρησε λίγο μετά, η Τσαλιγοπούλου είπε το έχω ένα καφενέ. Ζωντανά έχω ακούσει το Πεπρωμένο από την Ελένη Βιτάλη το 2005. Από την Αλεξίου τη Σμύρνη, τη Σκόνη (μόνη της όταν κυκλοφόρησε και 2003 ντουέτο με Κότσιρα) το Εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια.