Sign in to follow this  
Followers 0
Alona

Γιώργος Νταλάρας & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Ηρωδειο 27/09/2017

10 posts in this topic

The shortest concert I have ever attended - Dalaras sang until Didimotixo Blues together with Maxairitsas and then Maxairitsas with his solo part and the rain started to pour.

21951037_10155679672972270_319889191255521768292_10155679763792270_4055328887442

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά μετά την πρώτη ώρα και ενόσω είχε ξεκινήσει το μέρος του Μαχαιρίτσα, η συναυλία διακόπηκε λόγω βροχής μετά τον Αμλετ της σελήνης. Κρίμα γιατί θα ήταν μια ωραία συναυλία με ένα από τα καλύτερα "κοινά" που έχω πετύχει στο Ηρώδειο....:pity:

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ  ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕΤΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ..!! Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΤΑΝ  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ¨, ΝΤΑΛΑΡΑ, ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ... ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ,ΧΩΡΙΣ ΝΟΤΕΣ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ",ΑΠΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ Η ¨9Η ΙΟΥΛΙΟΥ¨ ΣΤΙΣ 7/10/2017....ΑΚΟΜΑ.. ΕΙΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ"ΘΕΙΟΥ" ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ>>.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανακοίνωση σχετικά με την φιλανθρωπική συναυλία του Μαζί για το Παίδι

Αγαπητοί υποστηρικτές μας,

Σχετικά με την έκβαση της χθεσινής μας εκδήλωσης στο Ηρώδειο, θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση εντός της ημέρας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση σας.

πηγή: Ενωση "Μαζί για το Παιδί"

Share this post


Link to post
Share on other sites

announcement

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μαζί για το Παιδί σχετικά με την φιλανθρωπική συναυλία

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

 

Το Μαζί για το Παιδί ως διοργανωτής και παραγωγός, της φιλανθρωπικής συναυλίας με τους Γιώργο Νταλάρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Ηρώδειο, στις 27 Σεπτεμβρίου, σάς ευχαριστεί θερμά για την παρουσία σας και τη διάθεσή σας να στηρίξετε τους σκοπούς της Ένωσης σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο.

Στόχος της συναυλίας μας, φέτος, όπως κάθε χρόνο, ήταν η συγκέντρωση πόρων για τη βελτίωση της καθημερινότητας περισσότερων από 30.000 παιδιών σε ανάγκη. Σάς διαβεβαιώνουμε ότι μέσω της αγοράς των εισιτηρίων σας, συμβάλλατε σημαντικά και φέτος σε αυτό το σκοπό και σας είμαστε ευγνώμονες που για μια ακόμα χρονιά αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας.

Δυστυχώς, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η συναυλία χρειάστηκε να διακοπεί, για τη διασφάλιση της προστασίας των θεατών και των συντελεστών της. Παρά τη διάθεση όλων των συντελεστών να επαναληφθεί, μετά λύπης σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι εφικτό, καθότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία βάσει του προγραμματισμού του Ηρωδείου.

Στα 20 χρόνια αντίστοιχων διοργανώσεων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»,  για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα.  Ως διοργανωτές και παρά το φιλανθρωπικό μας χαρακτήρα, υποχρεούμεθα να καλύψουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς τρίτους, ενώ δε δικαιούμαστε ασφαλιστική κάλυψη, καθότι η συναυλία διεξήχθη κανονικά για την πρώτη ώρα.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και παρά τις όποιες δυσκολίες το έργο μας για τα παιδιά σε ανάγκη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κυρίους Νταλάρα και Μαχαιρίτσα για την ευγενική τους προσφορά.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Share this post


Link to post
Share on other sites

Υπέροχο κοινό! Από το πρώτο λεπτό με εκπληκτική διάθεση και ζεστασιά. Δυστυχώς δεν δόθηκε η ευκαιρία να ευχαριστηθεί -όπως έπρεπε- την συναυλία. Κρίμα που δεν επαναλαμβάνεται.Και πιο πολύ κρίμα γιατί τόσος κόσμος δεν μπορεί να κατανοήσει τις όποιες δυσκολίες σε μια απόπειρα επανάληψης συναυλίας και θα είναι διστακτικός στην διάθεση να προαγοράσει εισιτήρια.

Share this post


Link to post
Share on other sites

για να μην αναφέρουμε για όσους ταξίδευαν από το εξωτερικό και έλειψαν δύο συναυλίες.

Η μόνη μου ελπίδα είναι αυτή την Κυριακή 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για όσους ερχόμαστε από άλλα μέρη η πίκρα είναι μεγαλύτερη (λόγω κι επιπλέον εξόδων). 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0