Sign in to follow this  
Followers 0
Alona

Σοφία Παπάζογλου

51 posts in this topic

http://www.oikotopia.gr/06/sophia-gr.htm

Η Σοφία Παπάζογλου γεννήθηκε το 1972 στο Βέλγιο. Το 1978 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συνεργάστηκε με τον ουτίστα Κυριάκο Καλαϊτζίδη σε συναυλίες στην Μακεδονία, αξιοποιώντας τις έντονες μνήμες παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών, τις οποίες είχε από την παιδική της ηλικία.

Το 1995 άρχισε η συνεργασία της με τον Νίκο Μαμαγκάκη, ο οποίος της εμπιστεύτηκε την ερμηνεία των τραγουδιών του κύκλου «Στεναγμός Ανατολίτης» (LYRA 1996). Δυο τραγούδια του Νίκου Μαμαγκάκη ερμήνευσε για την κινηματογραφική παραγωγή του Νίκου Περάκη «Προστάτης Οικογενείας» (1997) και άλλα δυο, επίσης δικά του, στην δισκογραφική έκδοση «Μικρό έπος για τον Ανδρέα Ροδινό» (Sony 1999)

Το 1998 κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος σε μουσική και στίχους του Γιώργου Ζήκα, με τίτλο «Πάμε Νότια». ’λλες δισκογραφικές συμμετοχές: «Μονάχα για να ταξιδεύω», μουσική Χρίστου Τσιαμούλη (Lyra, 1997) «Τραγούδια και σκοποί του Πόντου» Ζωντανή ηχογράφηση από το Θέατρο Παλλάς, 1998 «World Festival of Sacred Music», (C.C.n'C - Germany 1999) «Κώστας Σκαρβέλης: Από την Πόλη στον Πειραιά», (Eros Music 2000) «Λάζαρος Κουλαξίζης: Μικρασιάτικα» (Eros Music, 2001)

Συνεργάστηκε σε συναυλίες με τους: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ορφέα Περίδη, Παντελή Θαλασσινό, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Χρίστο Τσιαμούλη, Πέτρο Γαϊτάνο, Πόλυ Πάνου, Μαριώ, Μανώλη Μητσιά, Γλυκερία, Δημήτρη Κοντογιάννη, Αγάθωνα Ιακωβίδη, Καίτη Κουλλιά, Ελένη Βιτάλη και τον Γιώργο Νταλάρα.

Από το 2000 συνεργάζεται τακτικά με την ορχήστρα «Εστουδιαντίνα» Βόλου, που ειδικεύεται στην αυθεντική αναπαραγωγή του σμυρνέϊκου και ρεμπέτικου μουσικού ύφους. Επίσης, το 2002 ξεκίνησε συνεργασία με το συγκρότημα «Δυνάμεις του Αιγαίου» η οποία κατέληξε σε περιοδεία στην Αυστραλία.

Τον Ιούνιο του 2000 μαζί με τον Δημήτρη Κοντογιάννη, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο φεστιβάλ του Saint - Denis στο Παρίσι ερμηνεύοντας ρεμπέτικα και σμυρνέϊκα τραγούδια. Τον Σεπτέμβριο του 2002 εμφανίστηκε στο Ηρώδειο στην παράσταση «Θάλασσα» του Λυκείου Ελληνίδων. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς πήρε μέρος στην παράσταση του Νίκου Μαμαγκάκη «Τα Ιερά Τραγούδια του Έρωτα», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2002 συμμετείχε μαζί με τους Πασχάλη Τερζή, Γλυκερία και Γεράσιμο Ανδρεάτο στην συναυλία του «Διφώνου» στο Λυκαβηττό, αφιερωμένη στον λαϊκό συνθέτη Θόδωρο Δερβενιώτη. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς τραγούδησε μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο Summer Stage του Central Park στη Νέα Υόρκη.

Τα τέλη του 2002 ως μέλος του συγκροτήματος Smyrna Trio και σε συνεργασία με το αμερικάνικο συγκρότημα BRAVE OLD WORLD συμμετείχε σε σειρά συναυλιών στην Ολλανδία και το Βέλγιο.

Το 2002 ξεκίνησε μια νέα δισκογραφική συνεργασία με την UNIVERSAL MUSIC και την άνοιξη του 2003 κυκλοφόρησε η νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όσα σου μοιάζουν» σε μουσική του Μανώλη Πάππου και παραγωγή - ενορχήστρωση του Αλκίνοου Ιωαννίδη και του Μιλτιάδη Παπαστάμου.

Δισκογραφία http://www.lyra.gr/SearchTableLookup.aspx?...d=101&val=27481

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και να συμπληρώσω πως η Σοφία Παπάζογλου εμφανίζεται, σχεδόν κάθε Κυριακή, στην εκπομπή της ΝΕΤ "Κυριακάτικο τραπέζι" στις 13.30.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σοφία Παπάζογλου

Για 4 εμφανίσεις από 3 Οκτωβρίου 2008

«Όπως κυλάει ποταμός, κυλάει και το τραγούδι..."

Η Σοφία Παπάζογλου με τους Duo Cramma (Dasho Kurti - ακορντεόν, Βασίλη Κετεντζόγλου - κιθάρα) ενώνουν τις μουσικές τους αναζητήσεις και παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «όπως κυλάει ποταμός, κυλάει και το τραγούδι...» σε ένα πάντρεμα μουσικών και τραγουδιών από τα βαλκάνια τζαζ, τα λαϊκά μας και την ανατολή όπως αναδύονται από τη δισκογραφία τους και τα αγαπημένα τους τραγούδια μες στο χρόνο.

Ημερομηνίες:

3 (Πα), 4 (Σα), 10 (Πα) & 11 (Σα) ΟκτωβρίουΏρα Έναρξης 22:30, Είσοδος: 10

ΠΥΡΗΝΑΣ:

Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11, περιοχή Χίλτον, Τηλ.: 210-7237150, www.pirinas.com

http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_artic.../09/2008_248576

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sofia Papazoglou, Dasho Kourti & Vasilis Ketenzoglou

1 & 2 December, Thessaloniki

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ & DUO CRAMA

1 & 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Σοφία Παπάζογλου ξεκίνησε την τραγουδιστική της πορεία αξιοποιώντας τις έντονες μνήμες παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών που είχε χαραγμένες από την παιδική της ηλικία. Έκανε σπουδές φωνητικής στο Σύγχρονο Ωδείο της Αθήνας με τη Μήδεια Ιασωνίδου, παρακολούθησε σεμινάρια στο Εργαστήρι Φωνητικής Τέχνης του Σπύρου Σακκά και μαθήματα κινησιολογίας στο εργαστήρι της Μαίρη Τσούτη. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η επαγγελματική της ενασχόληση με το τραγούδι άρχισε το 1995, όταν ο συνθέτης Νίκος Μαμαγκάκης της εμπιστεύτηκε την ερμηνεία των τραγουδιών του κύκλου Στεναγμός Ανατολίτης (LYRA).

Ακολούθησαν τρείς ακόμη προσωπικοί δίσκοι: Πάμε Νότια (LYRA, 1998) σε μουσική και στίχους του Γιώργου Ζήκα, Όσα σου μοιάζουν (UNIVERSAL MUSIC, 2003) σε μουσική Μανόλη Πάππου και στίχους Αλκίνοου Ιωαννίδη, Ηλία Κατσούλη, Χρήστου Σπουρδαλάκη και Θανάση Παπακωσταντίνου. Σύμφωνα με το περιοδικό «Δίφωνο», το άλμπουμ ήταν μέσα στα εικοσιπέντε καλύτερα του 2003 και το τραγούδι Ποταμός μέσα στα καλύτερα δεκαπέντε της ίδιας χρονιάς και Πέμπτη Απόγευμα (Cantini 2004). Το άλμουμ αυτό, καρπός της συνεργασίας με τον συνθέτη και τραγουδοποιό Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, εισήλθε στον κατάλογο με τα δέκα πρώτα LP του World Music Charts Europe το Μάρτιο του 2005, φτάνοντας στο νούμερο επτά τον Απρίλιο και Μάιο της ίδιας χρονιάς. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές δισκογραφικές παραγωγές, καθώς και στις διεθνείς «World Festival of Sacred Music» (CCnC, 1999) και «GREECE: A Musical Odyssey» (Putumayo World Music, 2004).

Η Σοφία Παπάζογλου συνεργάστηκε επί σκηνής με συνθέτες και τραγουδοποιούς μεταξύ των οποίων τους Γιάννη Μαρκόπουλο, Νίκο Μαμαγκάκη, Μανώλη Ρασούλη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτη Καλατζόπουλο, Γιώργο Ζήκα, Ορφέα Περίδη, Παντελή Θαλασσινό, Χρήστο Τσιαμούλη, Χρήστο Νικολόπουλο, Αλκίνοο Ιωαννίδη και Διονύση Σαββόπουλο. Επίσης συνέπραξε με τραγουδιστές όπως οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη, και Γιώργος Νταλάρας. Έχει συνεργαστεί με τα συγκροτήματα «Δυνάμεις του Αιγαίου», «Εστουδιαντίνα», «Smyrna trio» (ιδρυτικό μέλος), και το αμερικανικό συγκρότημα «BRAVE OLD WORLD».

Έχει εμφανιστεί με τη «Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα» της ΕΡΤ, τη «Συμφωνική Αθηνών», καθώς και με την «Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής». Η Σοφία Παπάζογλου έχει περιοδεύσει σε Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ, Βρεταννία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστραλία, Ισπανία. Έχει δώσει συναυλίες σε χώρους και θέατρα όπως το Ηρώδειο, η Ρωμαϊκή Αγορά, το Μέγαρο Μουσικής, το Konzerthaus της Βιέννης, το Town Hall Theatre και το Central Park της Νέας Υόρκης.

Στις 1 και 2 Δεκεμβρίου, σειρά έχει το Stage του Μύλου!

http://www.mylos.gr/index.php?option=com_c...erts&Itemid=142

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, η Σοφία Παπάζογλου θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάννη "Έχουμε και λέμε".

(ET-1, 12-2 το μεσημέρι)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sofia Papazoglou, Dasho Kourti & Vasilis Ketenzoglou

"Όπως κυλάει ο ποταμός, κυλάει και το τραγούδι"

ΘΕΜΑ: "Όπως κυλάει ο ποταμός, κυλάει και το τραγούδι"

Σοφία Παπαζογλου, τραγούδι

& οι Duo Crama

Ντάσο Κούρτι, ακορντεόν

Βασίλης Κετεντζόγλου, κιθάρα

ΠΟΤΕ: Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009, 9:30μ.μ.

ΠΟΥ: ΚΑΦΕ ΚΗΠΟΣ, Χίος

Είσοδος 15ευρώ (περιλαμβάνεται ένα ποτό)

Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009 στις 9:30μ.μ. η Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη σε συνεργασία με το Καφέ Κήπος παρουσιάζειτη Σοφία Παπαζογλου στο τραγούδι και τους Duo Crama (Dasho Kurti - ακορντεόν, Βασίλη Κετεντζόγλου - κιθάρα). Οι τρεις εξαιρετικοί μουσικοί ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις σε μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τίτλο "Όπως κυλάει ο ποταμός, κυλάει και το τραγούδι". Η παράσταση είναι ένα πάντρεμα μελωδιών και τραγουδιών από τα βαλκάνια, τη τζαζ, τα λαϊκά μας και την ανατολή όπως αναδύονται από τη δισκογραφία τους και τα αγαπημένα τους τραγούδια μες στο χρόνο.

Η βραδιά περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο των τριών καλλιτεχνών όπως απo την τελευταία συνεργασία της Σοφίας με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και το δίσκο "Πέμπτη απόγευμα", από τον πρώτο της δίσκο σε μουσική Νίκου Μαμαγκάκη μέχρι την πρόσφατη συμμετοχή της στο δίσκο 'Καλό ταξίδι" του γκρουπ Μακρινά ξαδέλφια. Aπό τη συνεργασία του Ντασο Κούρτι με το Γιώργο Νταλάρα και το δίσκο Έρημα χωριά" αλλά και ένα ορχηστρικό του Βασίλη Κετεντζόγλου που περιλαμβάνεται στο 'Ημερολόγιο 2' του Νίκου Ξυδάκη.

http://www.xiakifoni.gr/articles.aspx?ArticleID=7329

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σοφία Παπάζογλου, Ντάσο Κούρτι,Βασίλης Κετεντζόγλου

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009 και Σάββατο, 30 Μαΐου 2009 στις 11:00 μ.μ. στον ΠΥΡΗΝΑ.

Διοχάρους 11 και Μιχαλάκοπούλου (περιοχή Χίλτον)

Τηλέφωνο: 2107237150

Η Σοφία στο τραγούδι, ο Ντάσο στο ακορντεόν και ο Βασίλης στην κιθάρα παρουσιάζουν την παράσταση"ένα παράξενο ταξίδι" με τραγούδια ιδιαίτερα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών από το ομότιτλο cd που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των τριων καλλιτεχνών.Το έντεχνο συναντά την τζαζ και το λαικό τα βαλκάνια μέσα σε περίτεχνους αυτοσχεδιασμούς συνθέτοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Πηγή : facebook

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ είναι πολύ ωραίος χώρος... Όμορφα θα είναι εκει! :blush::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

Η Σοφία Παπάζογλου στο τραγούδι, ο Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν και ο Βασίλης Κετεντζόγλου στην κλασική κιθάρα, γνωστοί για τις πολλές και διαφορετικές καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, ενώνουν τις μουσικές τους ανησυχίες και αναζητήσεις στο άλμπουμ με τίτλο «Ενα παράξενο ταξίδι» με τραγούδια σημαντικά και αγαπημένα, που όμως ακούγονται όλο και σπανιότερα.

Η «Παναγία των Πατησίων» του Χατζιδάκι, η «Πρωτομαγιά» του Σαββόπουλου, το «Παλιό το μονοπάτι» του Τσετίνη, το «Un ano de amor» των Ψηλών τακουνιών, οι «Μοναχικές γιαγιάδες» της Βιτάλη, και άλλα ιδιαίτερα και μοναδικά στο είδος τους τραγούδια πλέκουν την ιστορία αυτού του παράξενου ταξιδιού που ξεκίνησαν οι τρεις συνταξιδιώτες.

Μαζί και δύο καινούρια τραγούδια το «Ταξίδι» σε μουσική Βασίλη Κετεντζόγλου και ποίηση Κωστή Παλαμά και «Ο παραμυθάς» σε μουσική Ντάσο Κούρτι και στίχους Ηλία Κατσούλη.

Ενα ταξίδι, λοιπόν, με αποσκευές μια φωνή, ένα ακορντεόν, μια κλασική κιθάρα και τραγούδια απρόβλεπτα, με τη δική του ιστορία το καθένα, το δικό του προσωπικό ταξίδι, το δικό του αποτύπωμα στον χρόνο, όπως τα ερμηνεύουν οι τρεις καλλιτέχνες με τη δική τους ματιά και «ψυχή».

Τύπος: Μουσικό CD

ΤΙΤΛΟΣ: ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

Κατηγορία: ΕΝΤΕΧΝΑ ΛΑΪΚΑ , ΛΑΪΚΑ

Ερμηνευτής: ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Συνθέτης: ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, ARTHUR HAMILLTON, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΒΑΣΩ ΑΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΡΤΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ, DASHO KURTI, ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ

Στιχουργός: ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΒΑΣΩ ΑΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΡΤΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΥΣΙΝΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ, ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, PEDRO ALMODOVAR, ARTHUR HAMILLTON

Εταιρεία: ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ

Κυκλοφορία: 03/07/2009

Aριθμός Δίσκων: 1

Βάρος: 100 gr

Τιμή: 16.50 15,68

A/A ΤΙΤΛΟΣ

1 ΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

2 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

3 Ο ΚΗΠΟΣ

4 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

5 Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

6 CRY ME A RIVER

7 ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ

8 ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ

9 ΔΩΣ' ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

10 ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

11 ΟΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΑΝ ΕΠΗΡΑ

12 UN ANO DE AMOR

13 Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ

14 ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

15 ΒΛΕΦΑΡΟ ΜΟΥ

http://www.musical.gr/cddetails.php?gui_la...229240059&cat=2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν είναι δυνατόν! Αν είναι δυνατόν!!!!

Μπράβο Σ.Παπάζογλου και περαστικά!!!!!! Ελπίζω να μην ή επίθεση που δέχτηκε της προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημία.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=66304&cid=4

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον σταθμό του μετρό στη λεωφόρο Κατεχάκη δέχτηκε πριν από λίγη ώρα η νεαρή τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου.

Μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια έξω από τον σταθμό. Όταν η τραγουδίστρια αρνήθηκε να πάρει κάποιο φυλλάδιο, ένας από τους νεαρούς της επιτέθηκε με σπρέι στα μάτια.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό όπου και νοσηλεύεται με προβλήματα στην όραση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό! Ίσως η Σ.Παπάζογλου να τους προκάλεσε λεκτικά... δεν ξέρω. Αν απλά τις επιτέθηκαν επειδή δεν πήρε το φυλλάδιο, τότε το περιστατικό δεν έχει προηγούμενο! Μακάρι να τον βρουν και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά! Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε στην θέση της!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό! Ίσως η Σ.Παπάζογλου να τους προκάλεσε λεκτικά... δεν ξέρω.

Και πάλι. Αν τους προκάλεσε λεκτικά, εκείνη απλώς είπε κάτι, ενώ ο άλλος της επιτέθηκε! Αν είναι δυνατόν! :mad: Της εύχομαι περαστικά!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρύσα, δεν δικαιολογώ την επίθεσή του. Απλά αναρωτήθηκα για το κίνητρο της επίθεσης. Το να μην πάρει απλώς το φυλλάδιο, δεν μου φαίνεται αρκετό για να προκαλέσει την επίθεσή του.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν ήμουν παρούσα για να ξέρω -διά ζώσης- το περιστατικό, αλλά όταν πρόκειται για Χρυσαυγίτη... :mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατάλαβα τί εννοούσες, απλώς δεν βρίσκω αρκετό ούτε το ότι μπορεί να τον προκάλεσε λεκτικά... Αν συνέβη αυτό προφανώς το άτομο είναι ψυχικά διαταραγμένο! Φαντάζεσαι να ρίχναμε από μια μπουνιά σε όποιον μας την έμπαινε; B);)

αλλά όταν πρόκειται για Χρυσαυγίτη... :mad:
σωστό κι αυτό...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αποστόλη στις βουλευτικές του 2007 ήταν Παρασκευή απογευμα (και άρα μες στον κόσμο) έξω από τα Village στο Παγκράτι όταν πλησίασαν δυο χρυσαυγίτες δυο μέλη της Νεολαίας Συνασπίσμού που μοίραζαν φυλλάδια.Πλησιάζοντάς τους χωρίς καμία προειδόποιήση τους τα πέταξαν από τα χέρια και άρχισαν να τους γροθοκοπούν.Έσπασαν τα δόντια ενός από τους δύο και στον άλλο ευτυχώς μόνο τα γυαλιά.Επίσης πέρυσι τον Μάρτη έκαναν ομαδικά ντου σε σπίτια μεταναστών και μαχαίρωναν οικογένειες.Γενικά δεν είναι από τους ανθρώπους που χρειάζονται την οποιαδήποτε αφορμή για να χτυπήσουν.Τους αρκεί που δεν είσαι ένας από αυτούς.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...32&lngDtrID=244

Όταν λες Αποστόλη πως οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν στη θέση της... :mad: Νομίζω πως ΟΛΟΙ έχουμε πάρει φυλλάδια (οτιδήποτε φυλλάδια) και λίγο πιο κάτω τα έχουμε πετάξει σε έναν κάδο!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το επίσημο site της Σοφίας Παπάζογλου μπορείτε να ακουσετε και να κατεβάσετε το καινούριο τραγούδι "Της άνοιξης πουλί"

http://www.sofiapapazoglou.gr/tis-anoixis-pouli.aspx

Εμένα μου άρεσε πολύ! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάθε Πέμπτη του Φλεβάρη η Σοφία Παπάζογλου στο "Κύτταρο" με διαφορετικούς εκλεκτούς καλεσμένους κάθε φορά!

http://www.sofiapapazoglou.gr/kyttaro-live.aspx

Ψήνεται κανείς από τους Αθηναίους να έρθει μαζί μου αύριο βράδυ στο "Κύτταρο" ; :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εγώ θα πάω την άλλη και την παραάλη Πέμπτη! :music:

Κι εγώ! :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0